XAPO kommentarer

I denna avdelning vi analyserar XAPO-plÄnboken, Àr en allmÀnt anvÀnd Bitcoin-plÄnbok, och sÀrskilt i Latinamerika.

Först och frÀmst vill vi förtydliga att vi vanligtvis inte gör recensioner om denna typ av företag, men pÄ grund av olika kommentarer frÄn Xapo-kunder har vi beslutat att göra en recension om företaget.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

DÄ mÄste vi klargöra att det Àr en Bitcoin-plÄnbok. En Bitcoin-plÄnbok Àr i princip dÀr en person kan behÄlla sina Bitcoins, det motsvarar ett Bitcoins bankkonto. DÀrifrÄn kan du göra överföringar (av Bitcoin) eller ta emot överföringar.

Xapo nÀmner att vara en del av en grupp av företag, inklusive: Xapo Limited, Xapo Inc., E-money och Xapo Teller Network.

Ägaren av Xapo Ă€r Argentinsk entreprenör Wences Casares.

NÀr det gÀller hans lÀge, Vi Àr fortfarande inte tydliga var det ligger, vi tror att det i Hong Kong.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som XAPO tillhandahÄller sina kunder pÄ sin webbplats.

XAPO-webbplats
XAPO-webbplats

XAPO tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: Det ger inte riktigt mÄnga resurser eller information pÄ sin webbplats.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om XAPO

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: xapo.com/es

Telefonnummer: tillhandahÄlls inte

E-post: tillhandahÄlls inte

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikttror vi att XAPO-företaget Àr pÄlitligt? Vi Àr inte sÀkra, men vi föreslÄr försiktighet. Varför? Vi har fÄtt mÄnga kommentarer med dÄlig praxis frÄn Xapos sida, sÀrskilt med hinder för att ta ut pengar, eller inte svara pÄ frÄgor eller klagomÄl till kunder eller svara pÄ dem efter veckors vÀntan. Vi har ocksÄ fÄtt rapporter om att konton har blockerats utan nÄgon uppenbar anledning.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du arbetat med det hĂ€r företaget? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund i plĂ„nboken.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av företaget kan rösta.

 

Vad tycker du om XAPO? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

8 kommentarer om «XAPO: Betyg och kommentarer»

 1. Harold svar

  De borde skÀmmas eftersom det Àr en handling av diskriminering och frÀmlingsfientlighet att inte tillÄta Ätkomst till tjÀnsten för venezuelanska medborgare eftersom deras supportteam gjorde det klart för mig att jag ocksÄ vÀntar pÄ min Äterbetalning, jag förstÄr att de av marknadsskÀl mÄste Gud lÀmna Venezuela, men att neka tjÀnsten till venezuelaner utanför landet bara för att de Àr venezuelaner Àr en brist pÄ respekt som Àr diskriminering

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Harold, vi Àr helt överens med dig, jag vet inte vad Xapo sÀger i deras kontrakt, men det Àr uppenbart att de inte borde lÀmna dig om du inte bor i Venezuela.

   HĂ€lsningar.

 2. jose svar

  Ja, om tjuvar Àr fÄ, sÄ ber de dig om papper över natten, du ger dem och de ber om mer och sÄ vidare tills de blockerar ditt konto.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jose, tack för att du delar din erfarenhet med XAPO. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ personer som kontaktade dig, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn?

   hÀlsningar

 3. alfonso svar

  Jag bytte telefon och var följaktligen tvungen att ladda ner apparna igen. Efter att ha skickat foton av dokument sÀger de till mig om och om igen att skicka bevis pÄ fakturor med adressen dÀr jag bor. Jag har gjort den hÀr operationen 3 gÄnger och de accepterar det inte, totalt ger jag upp min bitcoin eftersom jag inte har ett mejl dÀr jag ska ta itu med problemet. Jag rekommenderar det inte till nÄgon eftersom det inte finns nÄgot mÀnskligt sÀtt för nÄgon frÄn XAPO att svara.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alfonso, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med XAPO ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? För en annons pÄ internet kanske? Har du namn pÄ personer du haft kontakt med? Mejladresser?

   HĂ€lsningar.

 4. Roberto funes svar

  Var försiktig med dessa tjuvar som stÀnger ditt konto nÀr de vill, och debiterar dig mycket höga provisioner, de Àr rÄttor. Dessutom kommer de att trassla in dig sÄ att nÀr du vill kontakta kundtjÀnst tar det mycket tid, de gör det medvetet

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Roberto, tack sÄ mycket för att du delar din Äsikt med oss, hÀlsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *