XAPO kommentarer

I denna avdelning vi analyserar XAPO-plånboken, är en allmänt använd Bitcoin-plånbok, och särskilt i Latinamerika.

Först och främst vill vi förtydliga att vi vanligtvis inte gör recensioner om denna typ av företag, men på grund av olika kommentarer från Xapo-kunder har vi beslutat att göra en recension om företaget.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Då måste vi klargöra att det är en Bitcoin-plånbok. En Bitcoin-plånbok är i princip där en person kan behålla sina Bitcoins, det motsvarar ett Bitcoins bankkonto. Därifrån kan du göra överföringar (av Bitcoin) eller ta emot överföringar.

Xapo nämner att vara en del av en grupp av företag, inklusive: Xapo Limited, Xapo Inc., E-money och Xapo Teller Network.

Ägaren av Xapo är Argentinsk entreprenör Wences Casares.

När det gäller hans läge, Vi är fortfarande inte tydliga var det ligger, vi tror att det i Hong Kong.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som XAPO tillhandahåller sina kunder på sin webbplats.

XAPO-webbplats
XAPO-webbplats

XAPO tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: Det ger inte riktigt många resurser eller information på sin webbplats.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om XAPO

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: xapo.com/es

Telefonnummer: tillhandahålls inte

E-post: tillhandahålls inte

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikttror vi att XAPO-företaget är pålitligt? Vi är inte säkra, men vi föreslår försiktighet. Varför? Vi har fått många kommentarer med dålig praxis från Xapos sida, särskilt med hinder för att ta ut pengar, eller inte svara på frågor eller klagomål till kunder eller svara på dem efter veckors väntan. Vi har också fått rapporter om att konton har blockerats utan någon uppenbar anledning.

Vad är din åsikt? Har du arbetat med det här företaget? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund i plånboken.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av företaget kan rösta.

Vad tycker du om XAPO? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

8 kommentarer om «XAPO: Betyg och kommentarer»

 1. Harold svar

  De borde skämmas eftersom det är en handling av diskriminering och främlingsfientlighet att inte tillåta tillgång till tjänsten för venezuelanska medborgare eftersom deras supportteam gjorde det klart för mig att jag också väntar på min återbetalning, jag förstår att de av marknadsskäl måste Gud lämnar Venezuela, men att förneka tjänsten till venezuelaner utanför landet bara för att vara venezuelansk är en brist på respekt som är diskriminering

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Harold, vi är helt överens med dig, jag vet inte vad Xapo säger i deras kontrakt, men det är uppenbart att de inte borde lämna dig om du inte bor i Venezuela.

   Hälsningar.

 2. jose svar

  Ja, om tjuvar är få, så ber de dig om papper över natten, du ger dem och de ber om mer och så vidare tills de blockerar ditt konto.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jose, tack för att du delar din erfarenhet med XAPO. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på personer som kontaktade dig, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från?

   hälsningar

 3. alfonso svar

  Jag bytte telefon och fick därför ladda ner apparna igen. Efter att ha skickat bilder av dokument ber de mig om och om igen att skicka bevis på fakturor med adressen där jag bor. Jag har gjort den här operationen tre gånger och de accepterar inte den, totalt ger jag upp min bitcoin eftersom jag inte har ett e-postmeddelande där jag ska lösa problemet. Jag rekommenderar det inte till någon eftersom det inte finns något mänskligt sätt för någon från XAPO att svara.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Alfonso, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med XAPO ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? För en annons på internet kanske? Har du namn på personer du haft kontakt med? Mejladresser?

   Hälsningar.

 4. Robert Funes svar

  Var försiktig med dessa tjuvar som stänger ditt konto när de vill, och debiterar dig mycket höga provisioner, de är råttor. Dessutom kommer de att trassla in dig så att när du vill kontakta kundtjänst tar det mycket tid, de gör det medvetet

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Roberto, tack så mycket för att du delar din åsikt med oss, hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.