Xiaomi kommentarer

 

➡️ I det här avsnittet vi kommer att analysera Xiaomi (kallas även med namnet: xiaomiglobaltrade.com), är mäklare av Forex och kryptovalutor. Rekommenderas Xiaomi verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om Xiaomi ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Xiaomi ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Xiaomi nämner att vara en del av: Xiaomi Global Trad Limited.

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i Förenade kungariket enligt hemsidan, men det finns ingen giltig information som bekräftar detta, vi tror att det är falsk information.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, vi observerar att Xiaomi har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Xiaomi är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder Xiaomi, I detta fall, vi observerar att det erbjuder typer av planer.

Investeringsplaner:

Nybörjarplan: 5 % efter 24 timmar, minsta insättning på $50, maximal insättning $ 500, omedelbar betalning.

Tillväxtplan: 10 % efter 48 timmar, minsta insättning på $501, maximal insättning $ 15.000, omedelbar betalning.

Större plan: 15 % efter 72 timmar, minsta insättning på $1.501, maximal insättning $ 3.000, omedelbar betalning.

Allsmäktig plan: 20 % efter 96 timmar, minsta insättning på $3.001, maximal insättning $ 4.000, omedelbar betalning.

Affärsplaner:

Planera A: 25% efter 50 timmar, minsta insättning på $4.000 XNUMX, maximal insättning $5.000, omedelbar betalning.

Plan B: 10% efter 5 timmar, minsta insättning på $5.001, maximal insättning på $6.000, omedelbar betalning.

Plan C: 12 % efter 5 timmar, minsta insättning på $7.000, maximal insättning $ 12.000 XNUMX, omedelbar betalning.

Plan D: 10 % efter 12 timmar, minsta insättning på $12.001, maximal insättning $ 100.000, omedelbar betalning.

La plattform att fungera som Xiaomi erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Xiaomi tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

Xiaomi hemsida
Xiaomi hemsida

Xiaomi ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om de tjänster den erbjuder, inte mycket mer.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Xiaomi

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: xiaomiglobaltrade.com

📞 Telefonnummer: + (44) 645 780 213 | + (44) 473 781 344

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Xiaomi. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på Xiaomi

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att Xiaomi-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att du har undersökt det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är en olagligt företag, klart anges för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, väl det erbjuder inte juridisk information, visa inte uppgifter om din registrering plus saknar reglering (oreglerat företag). ❌


📛 Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om Xiaomi? Vad har du varit med om?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Xiaomi: betyg och kommentarer»

 1. Axel guirao svar

  Tro inte vad dessa bedragare säger till dig..

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Axel Guirao, tack för din kommentar om Xiomi. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *