✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Xifra Group. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Xifra Group och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsmyxifralifestyle.com eller bitrane.com
???? företaget*XIFRA AFFÄRSGRUPP SAPI DE CV
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 Plattformegen plattform
📌 AdressMexiko

⚠️ Xifra Group ägs av företaget XIFRA BUSINESS GROUP SAPI DE CV ligger i Mexiko, potentiellt farligt för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Kunder är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera kontotyperna som erbjuds av Xifra-gruppen, i det här fallet noterar vi att den inte erbjuder kontotyper.

Information på webben

Xifra Groups webbplats

Xifra Group tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: bara lite information om de tjänster de erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

Mer information om Xifra Group 

En besökare på vår webbplats skickade ett mejl till oss med en mängd information om Xifra och om företag före Xifra där Xifra-ledare också var inblandade.

Denna person, som vill vara anonym, har bett oss att dela denna information med dig, förutom att länka tidigare personer och företag till Xifra, skickar han oss viktig information om finansiella tillsynsmyndigheter, i princip att Xifra redan har fördömts av 6 finansiella tillsynsmyndigheter från olika partier i världen.

information om XIFRA

Information om Xifra
information om XIFRA
information om XIFRA
information om XIFRA
information om XIFRA

Vi upprepar att vi anser att Xifra är ett opålitligt och opålitligt företag, det är bäst att inte investera pengar eller tid med den här typen av företag, för att hålla ögonen öppna. Du kan hitta ännu mer information om Xifra i det här avsnittet, i kommentarsfältet, personen som har lämnat en kommentar med namnet "information om XIFRA".

Lista över telefonnummer

+52 833 156 2577

+52-771-569 (Whatsapp)

???? Slutlig värdering av Xifra Group ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Xifra Group.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Xifra Group:

datum Uppdatering – nyheter
November 2020Klagomål mot Xifra Group of finansiell tillsynsmyndighet CNMV.
Juli 2021Klagomål mot Xifra Group of Peruanska finanstillsynsmyndigheten SBS.
juni 2022Klagomål mot Xifra Group of finansiell tillsynsmyndighet CNMV.
Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar att Xifra Group är länkad till Byt kapital y Smart Business Corp., dessa 3 företag verkar från samma byggnad i Zapopan, Mexiko. VI FÖRESLÅR FÖRSIKTIGHET.
Xifra Group företaget är kopplat till Vi viEtt företag med dåligt rykte.
Xifra Group är nära knuten till Smart+ y Smart Business Corp., företag anklagade för att ha lurat sina kunder och med flera klagomål.

Användarrecensioner

[demokrati id=”853″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Xifra Group.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av Xifra Group

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Xifra Group

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Xifra Group?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Xifra Group en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att Xifra Group är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Xifra Group pålitlig?

Nej. Xifra Group är inte pålitlig, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Xifra Group?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Xifra Group?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

33 kommentarer om «Är Xifra Group en bluff? Åsikter från 2023»

 1. Christina Morera svar

  Tack till alla personer som kommenterade att Xifra Group var en fullständig bluff!! Jag kan inte tro det!! Jag har en bekant inombords och jag höll på att sätta in mina pengar här. När jag läser alla kommentarer från Xifra Group inser jag att de bara är en lögn. Tack igen och hälsningar till alla

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Cristina Morera, tack för att du kommenterar Xifra Group. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. havsfält svar

  Hej, tack för rekommendationen. Jag kunde få tillbaka mitt kapital med återvinningstjänsten, jag tackar dig enormt. Tack och hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Mar Campos, Bra!!!, tack så mycket för att du meddelade oss, vi är väldigt glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla, du kan läsa din recension.

   För andra som vill få tillbaka sina pengar, bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar och lycka till.

 3. Skog svar

  Jag är glad att se att webbplatser för specialister på finansmarknader som rekommenderade mäklare ger sin ärliga åsikt om XIFRA SCAM, jag hoppas att de räddar många av de människor som har fallit för denna bluff och kan få tillbaka sina pengar, människor som är släkt till företaget som håller på att läggas ner och pengarna inte längre lämnas tillbaka.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Delbosque, i åratal har vi varnat för att det är en PYRAMIDAL ELLER PONZI SCHEMA bluff, du kan se hur den federala polisen i Mexiko ligger bakom dem och när som helst kommer alla att få slut på pengar, gör anspråk på hela så snart som möjlig (Läsa nyheter). Tack för att du frågade om Xifra. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   De har redan fördömts av internationella finansiella tillsynsmyndigheter som CNMV (Financial Regulator of Spain) (se CNMV-länk) och även av SBS (Financial Regulator of Peru) (se SBS -länk). Även av tillsynsmyndigheterna för Panama , av Colombia och Kanada

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Lurad svar

  Be om uttag så ser du att det inte fungerar, de vill inte ge mig mina pengar eller mina släktingar, de har lurat oss alla !!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Scammed, i flera år har vi varnat för att det är en PYRAMIDAL ELLER PONZI SCHEMA bluff, du kan se hur den federala polisen i Mexiko ligger bakom dem och när som helst kommer alla att få slut på pengar, gör anspråk på hela så snart som möjlig (Läsa nyheter). Tack för att du frågade om Xifra. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   De har redan fördömts av internationella finansiella tillsynsmyndigheter som CNMV (Financial Regulator of Spain) (se CNMV-länk) och även av SBS (Financial Regulator of Peru) (se SBS -länk). Även av tillsynsmyndigheterna för Panama , av Colombia och Kanada

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Lurad svar

  Jag har bett om mina pengar och de lämnar inte tillbaka dem till mig, bara ursäkter för att inte betala ...

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Deceived, tack för denna viktiga information. Vi har varnat i flera år för att det är en PYRAMIDAL ELLER PONZI-SCHEME-bedrägeri, du kan se hur den federala polisen i Mexiko ligger bakom dem och när som helst kommer alla att få slut på pengar, gör anspråk på hela så snart som möjligt (Läsa nyheter). Tack för att du frågade om Xifra. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   De har redan fördömts av internationella finansiella tillsynsmyndigheter som CNMV (Financial Regulator of Spain) (se CNMV-länk) och även av SBS (Financial Regulator of Peru) (se SBS -länk). Även av tillsynsmyndigheterna för Panama , av Colombia och Kanada

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. beto andrade svar

  många människor har bett om sina pengar och de fungerar inte, be om sina pengar och du kommer att se att de inte ger dem till dig ... tjuvar !!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Beto, tack för denna viktiga information. Vi har varnat i flera år för att det är en PYRAMIDAL ELLER PONZI-SCHEME-bedrägeri, du kan se hur den federala polisen i Mexiko ligger bakom dem och när som helst kommer alla att få slut på pengar, gör anspråk på hela så snart som möjligt (Läsa nyheter). Tack för att du frågade om Xifra. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   De har redan fördömts av internationella finansiella tillsynsmyndigheter som CNMV (Financial Regulator of Spain) (se CNMV-länk) och även av SBS (Financial Regulator of Peru) (se SBS -länk). Även av tillsynsmyndigheterna för Panama , av Colombia och Kanada

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. Jimmy Morales svar

  Du kan ta reda på om Xifra med dem jag investerade $ 500 de berättade för mig att på några minuter de aktiverade mitt konto, dagarna månader gick och ingenting kontaktade mig med personen som presenterade projektet för mig och det blev mer högfärdigt än om för $ 500 han skulle inte lura mig och sånt..

  Du kan också ta reda på om eller Equitypool med dem. Jag investerade samma belopp på 500 $ och när jag ville ta ut mina omfång sa de till mig att jag var tvungen att betala 200 $ för terminalavgiften och 70 $ för KYC (verifiering av dokument ) efter det var jag tvungen att betala $200 mer för att kunna sätta in. Mina inkomster som jag ringde var $1000

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jimmy, vi har en recension om Xifra och på Equitypool kommer vi att ha den inom kort.

   Xifra: Xifra

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *