Xifra -gruppens kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Xifra Group (kallas även myxifralifestyle.com eller bitrane.com), är en Forex-, kryptovaluta-, futures- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Xifra Group att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Xifra Group - Xifra Lifestyle ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det Xifra Group - Xifra Lifestyle ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: XIFRA BUSINESS GROUP SAPI DE CV.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Mexiko.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera typerna av konton som erbjuds av Xifra Group, i det här fallet hittade vi ingen information om förekomsten av olika typer av konton.

La plattform att fungera som Xifra Group erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Xifra Group tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Xifra Groups webbplats
Xifra Groups webbplats

Xifra Group tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: bara lite information om de tjänster de erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Mer information om Xifra Group |

En besökare på vår webbplats skickade ett mejl till oss med en mängd information om Xifra och om företag före Xifra där Xifra-ledare också var inblandade.

Denna person, som vill vara anonym, har bett oss att dela denna information med dig, förutom att länka tidigare personer och företag till Xifra, skickar han oss viktig information om finansiella tillsynsmyndigheter, i princip att Xifra redan har fördömts av 6 finansiella tillsynsmyndigheter från olika partier i världen.

information om XIFRA

Information om Xifra

information om XIFRA

information om XIFRA

information om XIFRA

information om XIFRA

Vi upprepar att vi tror att Xifra är ett opålitligt och inte särskilt seriöst företag, det är bäst att inte investera pengar eller tid med denna typ av företag, för att hålla ögonen öppna. Du kan hitta ännu mer information om Xifra i det här avsnittet, i kommentarfältet, personen som har lämnat en kommentar med namnet "information om XIFRA ”.

| Annan information om Xifra Group |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: myxifralifestyle.com | bitrane.com | xifrainternacional.com | xifralifestyle.com | xifraunity.com | xifraglobal.com

Telefonnummer: +52 833 | +156 2577-52-771 (Whatsapp)

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Xifra Group - Xifra Lifestyle. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Xifra Group <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Xifra Group är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom: det är en mäklare som inte är reglerad av någon myndighet, och tyvärr har vi läst många kommentarer från personer som lurats av Xifra Group. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i november 2020 tillkom CNMV Xifra Group till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till M️ CNMV-varningen för november 2020

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juli 2021 tillkom SBS (Peru) Xifra Group till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till SBS juli 2021 Varning ⚠️

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juni 2022 tillkom CNMV Xifra Group till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV juni 2022 varning

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar det Xifra Group är kopplad till Byt kapital y Smart Business Corp.Dessa tre företag verkar från samma byggnad i Zapopan, Mexiko. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

UPPDATERING!: Xifra Group företaget är kopplat till Vi viett företag med dåligt rykte. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Xifra Group - Xifra Lifestyle? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

33 kommentarer om «Xifra Group - Xifra Lifestyle: Betyg och kommentarer»

 1. Christina Morera svar

  Tack till alla personer som kommenterade att Xifra Group var en fullständig bluff!! Jag kan inte tro det!! Jag har en bekant inombords och jag höll på att sätta in mina pengar här. När jag läser alla kommentarer från Xifra Group inser jag att de bara är en lögn. Tack igen och hälsningar till alla

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Cristina Morera, tack för att du kommenterar Xifra Group. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. havsfält svar

  Hej, tack för rekommendationen. Jag kunde få tillbaka mitt kapital med återvinningstjänsten, jag tackar dig enormt. Tack och hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Mar Campos, Bra!!!, tack så mycket för att du meddelade oss, vi är väldigt glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla, du kan läsa din recension.

   För andra som vill få tillbaka sina pengar, bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar och lycka till.

 3. Skog svar

  Jag är glad att se att webbplatser för specialister på finansmarknader som rekommenderade mäklare ger sin ärliga åsikt om XIFRA SCAM, jag hoppas att de räddar många av de människor som har fallit för denna bluff och kan få tillbaka sina pengar, människor som är släkt till företaget som håller på att läggas ner och pengarna inte längre lämnas tillbaka.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Delbosque, i åratal har vi varnat för att det är en PYRAMIDAL ELLER PONZI SCHEMA bluff, du kan se hur den federala polisen i Mexiko ligger bakom dem och när som helst kommer alla att få slut på pengar, gör anspråk på hela så snart som möjlig (Läsa nyheter). Tack för att du frågade om Xifra. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   De har redan fördömts av internationella finansiella tillsynsmyndigheter som CNMV (Financial Regulator of Spain) (se CNMV-länk) och även av SBS (Financial Regulator of Peru) (se SBS -länk). Även av tillsynsmyndigheterna för Panama , av Colombia och Kanada

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Lurad svar

  Be om uttag så ser du att det inte fungerar, de vill inte ge mig mina pengar eller mina släktingar, de har lurat oss alla !!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Scammed, i flera år har vi varnat för att det är en PYRAMIDAL ELLER PONZI SCHEMA bluff, du kan se hur den federala polisen i Mexiko ligger bakom dem och när som helst kommer alla att få slut på pengar, gör anspråk på hela så snart som möjlig (Läsa nyheter). Tack för att du frågade om Xifra. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   De har redan fördömts av internationella finansiella tillsynsmyndigheter som CNMV (Financial Regulator of Spain) (se CNMV-länk) och även av SBS (Financial Regulator of Peru) (se SBS -länk). Även av tillsynsmyndigheterna för Panama , av Colombia och Kanada

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Lurad svar

  Jag har bett om mina pengar och de lämnar inte tillbaka dem till mig, bara ursäkter för att inte betala ...

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Deceived, tack för denna viktiga information. Vi har varnat i flera år för att det är en PYRAMIDAL ELLER PONZI-SCHEME-bedrägeri, du kan se hur den federala polisen i Mexiko ligger bakom dem och när som helst kommer alla att få slut på pengar, gör anspråk på hela så snart som möjligt (Läsa nyheter). Tack för att du frågade om Xifra. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   De har redan fördömts av internationella finansiella tillsynsmyndigheter som CNMV (Financial Regulator of Spain) (se CNMV-länk) och även av SBS (Financial Regulator of Peru) (se SBS -länk). Även av tillsynsmyndigheterna för Panama , av Colombia och Kanada

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. beto andrade svar

  många människor har bett om sina pengar och de fungerar inte, be om sina pengar och du kommer att se att de inte ger dem till dig ... tjuvar !!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Beto, tack för denna viktiga information. Vi har varnat i flera år för att det är en PYRAMIDAL ELLER PONZI-SCHEME-bedrägeri, du kan se hur den federala polisen i Mexiko ligger bakom dem och när som helst kommer alla att få slut på pengar, gör anspråk på hela så snart som möjligt (Läsa nyheter). Tack för att du frågade om Xifra. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   De har redan fördömts av internationella finansiella tillsynsmyndigheter som CNMV (Financial Regulator of Spain) (se CNMV-länk) och även av SBS (Financial Regulator of Peru) (se SBS -länk). Även av tillsynsmyndigheterna för Panama , av Colombia och Kanada

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. Jimmy Morales svar

  Du kan ta reda på om Xifra med dem jag investerade $ 500 de berättade för mig att på några minuter de aktiverade mitt konto, dagarna månader gick och ingenting kontaktade mig med personen som presenterade projektet för mig och det blev mer högfärdigt än om för $ 500 han skulle inte lura mig och sånt..

  Du kan också ta reda på om eller Equitypool med dem. Jag investerade samma belopp på 500 $ och när jag ville ta ut mina omfång sa de till mig att jag var tvungen att betala 200 $ för terminalavgiften och 70 $ för KYC (verifiering av dokument ) efter det var jag tvungen att betala $200 mer för att kunna sätta in. Mina inkomster som jag ringde var $1000

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jimmy, vi har en recension om Xifra och på Equitypool kommer vi att ha den inom kort.

   Xifra: Xifra

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.