XLNTrade kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren XLNTrade (även kallat xlntrade.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen XLNTrade för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om XLNTrade ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är XLNTrade ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Securcap Securities Ltd och Wanakena Ltd.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Seychellerna och Cypern.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren ser vi att den regleras av FSA i Seychellerna.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera typerna av konton erbjuds av XLNTrade, i det här fallet finns det ingen information tillgänglig om förekomsten av olika kontotyper.

Las plattformar att fungera som XLNTrade erbjuder är: plattformen Vinst.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som XLNTrade tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för mäklaren.

XLNTrade webbplats
XLNTrade webbplats

XLNTrade tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live-diagram, ekonomisk kalender, nyheter, förklaringar av grundläggande begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om XLNTrade 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: sv.xlntrade.com

📞 Telefonnummer: + 525588970380

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar XLNTrade. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare bör veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på XLNTrade <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget XLNTrade är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

 

När vi ser allt detta rekommenderar vi att vi är försiktiga, för: även om det är en reglerad mäklare, men tyvärr är FSA-förordningen väldigt osäker och som en följd har tusentals människor blivit lurade av mäklare som regleras av detta organ; Det har kontor i länder med ett mycket dåligt rykte (Cypern och Seychellerna). när du letar efter recensioner om XLNTrade Vi hittade flera negativa recensioner som varnade för denna mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : uppdatering: enligt meddelanden från XLNTrade-kunder är företaget länkat till andra mäklare med ett mycket dåligt rykte och olika klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter; uBanker, Finansika Handel, XLNTrade, A3 Trading, 70 Handlar, Ontega, SECURCAP y Warren Bowie och Smith. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om XLNTrade? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

149 kommentarer om «XLNTrade: Betyg och kommentarer»

 1. Douglasgran svar

  Jag fyllde också i uppgifterna för att få information om en möjlig investering i Amazon och de kontaktade mig istället för att någon var beredd att ge den typen av information, mer som en fredlös och han insisterade på samtalen, jag ville se hur långt hans falska svar gick, jag ställde obekväma frågor till honom där han i slutändan sa till mig att det här inte är för dig bättre leta efter en bank hahaha eftersom jag då och då berättade för honom och vilken fysisk plats i mitt land måste du göra ett krav ifall du har problem med investeringen? för jag kan gå till banken och de måste lösa problemet åt mig.
  Något roligt han sa var att inte tro att de kommer att lura mig för att de använder dessa 200 dollar för att dricka till lunch, vad de vill är att jag ska tjäna så att de tjänar hahahaha med en förmodad 3% vinst för att handla med mig. fick mig faktiskt att skratta, ja, de kanske har fått mig att skratta för jag har redan erfarenhet av dessa frågor men det finns folk som kanske vill tjäna en extra som får dem att falla och väl, det är vad forumen är till för och jag bestämde mig för att berätta om min erfarenhet.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Douglas, de lurar dig från början, allt de vill är att få dina pengar och sedan kommer de inte att returnera något, absolut ingenting. Tack för att du kommenterar XLNtrade. Den här mäklaren är en SCAM (de är samma bedragare som Warren Bowie & Smith eller Wbandsmith och Ontega). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Hälsningar.

 2. Augusto Hernandez M. svar

  Jag svarade på en banner på en sida, de kontaktade mig omedelbart och de började insistera och inte lät mig andas och letade efter att jag skulle ge dem mina uppgifter och skapa kontot och genomföra överföringen av pengar. När jag berättade för dem att all information som jag hade placerat var falsk och att jag inte skulle deponera något förrän jag verifierat med källor utanför dem eftersom jag inte kände dem och aldrig hade hört dem nämnas, blev de upprörda och sa åt mig att slösa sin tid, att de hade många kunder att betjäna.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Augusto, mycket bra gjort, du skulle ha förlorat de pengarna och nu kan du vara lugn. Tack för att du berättade om din upplevelse.

   Hälsningar.

 3. Mirakel Alvarado svar

  Min mamma investerade 4 200 mexikanska pesos (cirka 90 DLS) men de bad henne att lägga 4,500 XNUMX pesos (XNUMX XNUMX DLS), men eftersom hon inte hade någon erfarenhet föredrog hon att sätta ett minimum, till slut sa hennes rådgivare till henne att hennes investering redan hade varit utmattad eftersom det på plattformen verkade som att han fortfarande hade, med detta tvivel skrev han till en viss Santiago-rysare, chef för denna rådgivare och killen börjar sitt svar på detta med att skriva: "Jag är besviken över att du har så lite förståelse ."

  Vad är detta för svar? Resten av meddelandet av samma inställning och bättre hon ville inte veta något om det företaget.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Milagros, de är riktiga idioter, de är människor som inte ens har slutat grundskolan. Tack för din kommentar om XLNTrade. Den här mäklaren är en SCAM (de är samma Warren Bowie & Smith eller Wbandsmith och Ontega bedragare). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. thiago svar

  lita inte på att skiten hjälper till att sprida detta budskap, ni är råttor

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej thiago, De är riktiga idioter, de är människor som inte ens har slutat grundskolan. Tack för din kommentar om XLNTrade. Den här mäklaren är en BUFFARE (de är samma Ontega-bedragare). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. ademar svar

  God eftermiddag, jag satte in 200 dollar och efter att ha vunnit 5000 dollar bad jag om en återbetalning på 800 dollar och det gjorde de aldrig och de svarade inte mig heller, men en viss Jack Hudson (som faktiskt är falska namn som de här hundarna ger), berättade enträget att han satte in mer pengar för eller som jag inte brydde mig om, efter flera samtal sa jag till honom att jag inte skulle sätta in så länge de inte återbetalar mig det jag begärt, han betedde sig bortskämt och jag var tvungen att klippa honom därifrån ringer han inte tillbaka eller svarar på mejlen, men nu har jag sett i nyheterna här i Chile att det är en organisation av bedragare med namn på olika branscher som har varit verksamma i Sydamerika, och att de redan bedräger för ett belopp på mer än $ 300,000 XNUMX dollar, för att vara försiktig med dessa tiksöner

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Ademar, De är riktiga idioter, de är människor som inte ens har slutat grundskolan. Tack för din kommentar om XLNTrade. Den här mäklaren är en BUFFARE (de är samma Ontega-bedragare). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. Valentin svar

  Om de läser ditt klagomål här så ringer de dig för att be dig radera det, de är olyckliga, de respekterar dig i telefonen och hotar dig, de är förbannade

  de tillåter dig heller aldrig att ta ut dina pengar, de är bedragare

  Jag rekommenderar att inte investera tid eller pengar med denna grupp tjuvar, tyvärr är det som de som berörs av xlntrade nämner här helt sant, de är blufftjuvar

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Valentin, det stämmer, de är skrupelfria människor som lurar anständiga och ärliga människor med lögner, det är det enda de vet hur man gör för att tjäna en provision för vad de har lurat dig, ignorera dem, de spårar dem redan och snart de kommer alla att visas på fotot i fängelse, alla är medbrottslingar till bluffen från säljaren till cheferna.

   Hälsningar.

 7. ANONYM svar

  God morgon rekommenderade mäklare, För några dagar sedan bad jag om att ta bort en kommentar jag gjorde. Nu berättar företaget jag namngav att det kommer att fortsätta att rapportera mig för att avslöja personliga namn och e -postadresser. Nu ringde de mig för att berätta att det finns en annan kommentar som liknar min, men som också avslöjar personlig information. De kommer att fortsätta att granska IP: n, jag vet att den inte kommer från mitt konto, jag hoppas att den inte är hämtad från min kommentar för att skapa den kommentaren från mannen
  "D. LÓPEZ 05/10/2021 ”. En annan liknande åtgärd är att ett av efternamnen stavas fel liksom kommentaren jag skrev, så de misstänker att det var jag.
  Jag hoppas att du förstår min situation, jag vill inte ha fler problem och jag har ingen advokat som vägleder mig, eller pengar. Jag hoppas att det är en pålitlig sida och tar bort kommentaren som får dig att misstänka mig. Om det skulle vara så att du kommer att rapportera mig hoppas jag få ditt stöd. Det här gör mig orolig.
  Det finns en annan kommentar som jag gjorde om “JESSICA 07/09/2021”, vänligen ta bort den också.
  hälsningar

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej ANONYMT, jag är säker på att din rådgivare skriver till dig och hotar dig, men ignorera dem, de är ett företag som är dedikerat till att bluffa människor och använder vilken metod som helst för att få vad de vill ha, i det här fallet försöker de skrämma och skrämma dig eftersom du har Sätt deras namn, SÄRKAR jag att du inte kommer att lämna in, ignorera dem, andra får höra att om de inte tar bort dem kommer de inte att returnera sina pengar och de kommer inte att returnera dem, de är skrupelfria människor och du ska inte följa spelet De kommer inte att returnera dina pengar och de kommer inte heller att stämma dig, skicka dem för att ta vinden ... eller något annat !!!

   Hälsningar.

 8. Mery galindo svar

  Från kommentarerna jag såg inser jag att jag också har blivit lurad, jag investerade 200 usd, jag har varit 8 dagar och de insisterar på att jag investerar mer, jag sa till dem att jag behövde försöka göra ett uttag och de sa till mig att Jag kunde bara 100 att de var tvungna att se lönsamhet De ber mig om ett bankkontoutdrag, min signatur säger att det inte tjänar dem men de har inte berättat för mig att de inte kommer att returnera det till mig, även om jag redan antar det . Kan någon snälla svara mig i Colombia om dina pengar gick via digital betalning Colombia sas?

  Tack så mycket!

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Mery, försök att säkerhetskopiera betalningar från din bank eller ditt kort.

   Hälsningar.

 9. thalia.rossy svar

  Hej, jag heter Thalía, en 20-årig tjej. Jag såg en investeringsannons på YouTube så jag fortsatte att fylla i mina uppgifter för mer information, från det ögonblicket slutar de inte ringa mig tills jag svarade efter konversationen jag gillade tanken på att generera pengar och de ber mig om åtminstone 200 USD och 10% av den dagliga vinsten. Jag tyckte att det var bra men de trakasserade mig mycket så att jag deponerade det som verkar mer för mig som om de tiggde mig och tvekade tills jag granskade den här sidan och andra som läste noggrant. Slutligen skickade han wasap -numret på den unga kvinnan som deltog i mig +52 55 30483770 vid namn JAZMIN.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Thalia, de är som löshundar bakom ett ben, ingen seriös mäklare kallar sina klienter för att trakassera och pressa dem, det är bara bedragare som gör det.

   Hälsningar.

 10. Carolina hus svar

  Du har, förutom lite allvar, rådgivare som inte respekterar kunder idag. Jag blev verbalt överfallen av en rådgivare för detta företag

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Carolina, De är riktiga ryck, det är människor som inte ens har slutat grundskolan. Tack för att du kommenterar XLNTrade. Denna mäklare är en SCAM (de är samma Ontega -bedragare). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 11. D. López svar

  God morgon vänner, i september gjorde jag minimum med xlntrade som är $ 200. Det slutade med att jag blev lurad.

  När du börjar med dem visar de dig intäkter på plattformen, så småningom ber de dig att öka dina insättningar, de säger till dig att du kommer att tjäna mer pengar. Sedan får de dig att förlora pengar med deras ekonomiska råd, och de ber dig igen om pengar för att återställa kontot. De fortsätter så här om och om igen tills tjuvarna lämnar dig utan pengar.

  Slutligen sa de till mig att om jag inte sätter in mer pengar (efter att ha gjort 4 insättningar) skulle jag förlora allt.

  Några av namnen på XLNTRADE -bedragarna

  1) Daniel Santiago 🐀, Eduardo Perez 🐀, Ricardo Almeja 🐀 ... Postkontor [e-postskyddad], Ricardo Clam, [e-postskyddad]

  🚨 Lita inte på dessa tjuvar 🚨.

  De är inget annat än tjuvar. Tyvärr är allt som nämns här i kommentarerna sant.

  🚨 Daniel, Eduardo, Ricardo och XLNTRADE och resten av deras arbetare är tjuvar och svindlande hundar. 🚨

  Välsignelse till alla vänner.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej D. López, försök att återföra dessa betalningar. Om du skriver under har du inget val. Tack för att du kommenterar XLNTrade. Denna mäklare är en SCAM (de är samma Ontega -bedragare). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 12. Lucero svar

  Jag har en fråga, jag investerade $ 200 i detta företag, men jag fick inte underteckna något dokument, nu ringer de mig för att förmodligen legalisera mitt konto, vad kan jag göra?

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Lucero, skriv inte på någonting och försök att återföra dessa betalningar, om du skriver under har du inget val. Tack för att du kommenterar XLNTrade. Denna mäklare är en SCAM (de är samma Ontega -bedragare). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 13. Arthur Samame svar

  Hej, jag är från Colombia, för att berätta att de från XLNTRade är bedragare, och namnen som rådgivarna anger är falska, jag investerade bara 200 dollar och efter att ha gått upp till 5000 dollar i vinster såg jag att det var dags att begära en återbetalning, jag bad om 1000 dollar, men de ersatte mig aldrig och de berättade att mitt konto var fel, och att jag skickade honom igen att banken tydligen inte accepterade den nämnda transaktionen och många men, det vill säga att de var spelar mig, men att om dessa tikarsonar Att ringa och be dem att sätta in är de mästare, de svälter väl, när jag sa till dem att jag inte skulle sätta in någonting förrän de återbetalade vad jag begärde lade de på mig och efter 2 dagar mitt saldo-konto blev noll och rådgivaren inte längre ringde mig förrän idag, stämning är att snygga tjuvar inte sätter in något

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Arthur, tack för att du kommenterar XLNTrade. Denna mäklare är en SCAM (de är samma Ontega -bedragare). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 14. Marlon blake svar

  Hej, jag investerade 1200 dollar i xln -handel men de försvann med mina pengar som hade stigit till 25 tusen dollar men när jag berättade att jag skulle ta ut pengarna började de berätta för mig att jag var tvungen att investera 10 tusen dollar för att lämna en fond jag sa till dem vänta? Du är galen, tror du att jag kommer att skicka dig 10 tusen dollar för att kunna ta ut mina 25 tusen dollar? De uppträdde superoförskämt som efter 15 minuter ringde 8 olika rådgivare för att investera de 10 tusen dollar som den åttonde rådgivaren sa att han var VIP -chef, han försökte övertyga mig till slut sa jag till dem att jag inte sa till honom att tjuvar utnyttjade andra tills idag De fortsätter att ringa, tro inte vad de säger, dessa bedragare slutar stjäla sina rådgivare, deras namn är Andrea Jimenez Victor Caballero Isaac Montana och den ödesdigra analytikern heter Alexis Escobar, hans nummer är +573118896981

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Anonym, tack för din kommentar på XLNTrade. Denna mäklare är en SCAM (de är samma Ontega -bedragare). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 15. Rots svar

  Jag har sökt på många sidor om XLN -handel är en bluff eller inte, även på den svarta listan som "rekommenderade mäklare" ber dig att söka, visas XLN Trade inte någonstans ...

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Rots, du kanske borde se bättre ut, jag lämnar länken på vår webbplats: XLNtrade
   Jag rekommenderar det inte alls, det är FRAUD 1000%. ALLT SOM DU INVESTERAR SKA DU FÖRLORA FÖR FÖRSÄKRING, DET KOMMER INTE PÅ DIN RÅDGIVARE SOM ALLA ÄR SCAMMERS I DET FÖRETAGET, DE ÄR DET SAMMA SOM DE FRÅN ONTEGA, SAMMA HUND MED EN ANNAN KRAGA. !!!

   Hälsningar.

 16. jessica svar

  De lurade mig, de vill ha tillbaka mina pengar

  Hej, för en månad sedan började jag investera i XLNTrade. För några dagar sedan insåg jag att mina pengar minskar och då sa jag till mig själv att jag borde investera mer pengar. Som jag hittills satt in $ 8450. Därför bad jag bara på sidan om ett uttag på $ 5000, vilket är det maximala som det lämnar mig. Jag skulle vilja veta om de kan neka mig det tillbakadragandet och hur jag får tillbaka resten. Jag ser 22850 XNUMX dollar i mitt saldo, naturligtvis är det med pengarna de lägger in (hävstång). Hon var uppmärksam på hans kommentar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jessica, det är dina pengar, de kan inte förneka det, de är bedragare. Tack för att du kommenterar XLNTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Gianella svar

   Jag funderade på att göra det, jag sa till finansrådgivaren de kommentarer jag har sett från människor som vill ta ut sina pengar och han sa att det var för att de måste svara att det verkligen är personen. Jag vet verkligen inte om jag ska tro dem. De flesta eller inte alla berättelser säger att det är bluff. De får dig att se ett forum där många säger att om det fungerar men de inte verkar eller talar som riktiga människor men som bots, sa de till mig att bara kapital går förlorat när du investerar i aktier inte i bråkdelar av aktier vilket är vad jag skulle göra med 200 $ nu vet jag verkligen inte om jag ska lita på Xlntrade, och om inte var kan jag hitta en pålitlig mäklare?

    • Barbara svar

     Hej, jag är från Chile de ringde mig för ett tag sedan och insisterade på att jag skulle investera med dem, först gillade jag idén även om personen som ringde mig inte visste hur jag skulle svara på mina frågor och det började göra mig nervös. Han krävde investeringen på 200 dollar omedelbart, jag förklarade för honom många gånger att jag inte hade pengarna men han berättade för mig hur kunde han inte ha de pengarna och få det åt mig, att han skulle vänta på mig i kö tills jag fick pengarna. Han insisterade så mycket att jag var rädd och föredrog att klippa av honom. Jag började undersöka på Internet om det var pålitligt och i de flesta av dem fanns det positiva meddelanden och jag kom till den här sidan där de förklarar att allt inte är positivt nu tackar jag för att du inte hade pengarna då, jag hoppas att detta händer inte fler människor.

     • Rekommenderade mäklare

      Hej Barbara, det är det vi arbetar för, för att förhindra att detta händer fler, tack för att du skriver.

      Hälsningar.

    • Anonym svar

     Hej god kväll, de försökte också lura mig, de lovade mig en vinstmarginal på 20 dollar om dagen och en massa andra saker, när jag sa till rådgivaren att jag skulle ha pengar att investera nästa vecka blev han mycket upprörd. Han berättade för mig att det måste vara idag att han ska låna det och berätta för någon som kommer att låna ut det till mig att hur kunde det vara möjligt att jag inte hade 200 dollar. Där orsakade jag omedelbart misstro på det sätt han insisterade på att han skulle sätta in pengarna direkt Sanningen är att jag inte ville slösa bort min tid och jag blockerade det direkt, mannen heter EITHAN ROMERO [e-postskyddad]
     18418514

     • Rekommenderade mäklare. Com

      Hej Anonym, tack för att du kommenterar XLNTrade. Denna mäklare är en SCAM (de är samma Ontega -bedragare). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

      Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

      Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

      Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

      För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

      Hälsningar.

 17. Eduard svar

  Investera inte, ingenting är gratis i det här livet, var inte idioter ... de ringde mig och jag trodde ingenting från början, sen är det känt när de är bedragare, uppenbarligen inser du när de insinuerar att du redan investera från och med nu, DE ÄR LACRAS.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej eduard, tack för att du kommenterar XLNTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Kevin svar

   Hej till mig, han sa till mig att jag var okunnig eftersom jag berättade för honom att jag hade sett kommentarerna om företaget och han blev arg och att han ville att jag skulle sätta in pengarna eftersom han redan hade ringt mig och att det var obligatoriskt att sätta in de är en specialist trakasserar människor

   • Ana svar

    Jag investerade 200 dollar och förlorade dem på mindre än en månad. Det bör noteras att rådgivaren som deltog i mig var väldigt despotisk och respektlös och begärde att jag skulle öka min investering för att inte säga upp mitt abonnemang, vilket jag inte gjorde och skickade mejl för att ändra det men inte Det var så helt besviken att jag sa upp mig, efter två veckor ringde en fröken mig. Anger att de skulle ersätta mig för 200 dollar för att fortsätta investera och om jag gick med och accepterade och jag såg att det var 200, detta för ett par veckor sedan och vid två tillfällen nöjde jag mig med upp- och nedgångar och missen gav mig balans igen Förra veckan har jag för närvarande 354 dollar och missen för bara ett par dagar sedan skickade mig ett mejl och ringde mig för att indikera att jag investerar i gas med en mycket större investering som jag sa nej till innan jag har resultat med nuvarande som denna Jag är nu helt förvirrad, jag fortsätter att arbeta eller fortsätter att samla in, jag skulle uppskatta dina kommentarer.

    • Rekommenderade mäklare. Com svar

     Hej Ana, tack för att du kommenterar XLNTrade. Denna mäklare är en SCAM (de är samma Ontega -bedragare). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

     Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

 18. Carlos svar

  Jag började med XLN TRADE, för en månad sedan (augusti 2021), jag hade en rådgivare som berättade för mig vilka rörelser jag skulle göra, jag började med minst $ 200, i början gick allt bra, speglar intäkter på $ 200 mer, de var envisa, när det gäller att kontakta dig. Första gången säger de att de är reglerade, att de har ett Amazon -certifikat som stöder dem, de kommunicerar från Mexico City, det är det som speglar de internationella samtal som kommer till telefonen, de skickar dig kontrakt och nonsens av många löv, får dig att tro att de är ett seriöst företag, det visar sig att de är bedragare, det tillät mig inte att ta ut mina intäkter, förra torsdagen den 26 augusti 2021 återspeglade det 430 dollar i mitt konto ringde rådgivaren för att göra ett drag, i fredags låg kontot på $ 0, de kommunicerar inte längre eller ringer eller skriver, det försvann bara. Pengarna, uppenbarligen stal de beloppet, nu lämnar jag mejlen de använder: [e-postskyddad] (OMAR VALENCIA) FÖRESLÅTT HANDELSRÅDGIVARE, Dante Manel Resursområde och jag vet inte skit, kom ihåg att säljaren som ringer dig första gången kommer att vara mycket insisterande men smart, fall inte för dessa äckliga skitfolk.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carlos, utmärkt förklaring, tack för din kommentar på XLNTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 19. Rafael J ROA svar

  God eftermiddag, tyvärr föll jag för den här bluffen för ungefär 4 månader sedan de kontaktade mig och övertygade mig om att göra en insättning på 200 oss och vi började operera och nådde en marginal i beredskap och de ringde mig för att sätta in mer. få sätta in 2300 oss i flera insättningar för att undvika att bränna kontot. Jag kontaktade en vän och han sa till mig att inte tro mäklarens rådgivare, de får dig att förlora för att de tjänar provision för förluster, jag lyssnade på honom och började tjäna, jag nådde 6817 oss och gjorde omedelbart ett uttag som rådgivaren hade angett. som registrerade mig hos mäklaren. Just i det ögonblicket ringde den kommersiella rådgivaren Mariana Villagómez till mig att hon inte kunde göra det uttaget eftersom min bank här i Colombia inte skulle få det och jag skulle få problem med Dian. Jag sa till henne att det inte var ett problem att jag var ansvarig för detta att jag betalar skatt och det skulle inte vara några problem, hon var rasande och berättade att hon inte hörde mig att hon ringde mig senare, 5 minuter senare ringde samma rådgivare och att det inte kunde göras eftersom jag hade gjort insättningar från två olika konton och att jag själv hade blockerat systemet att maximalt uttag var 200 oss som effektivt skickade mig till mitt konto. la asesora me dice el petróleo esta al alza se va por las nubes invierte ganamos algo y se te desbloquea para retirar un monto mas grande, esa noche y al día siguiente el petróleo cayo mas de 6 u.s y empezó la cuenta a disminuir yo la llamaba no contestaba le escribía correos me dijo mas tarde lo contacto estoy ocupada, cuando me contacto ya llevaba mas de 2000 u.s de perdida lo que me decía que era normal que ya iba a subir que eran retrocesos del activo, la cuenta iba retrocediendo y yo la cerré para no perder mas y me llama furiosa que eso no se hace que ella es la que estudio el trading y que yo debo hacer lo que el broquer diga, yo ante esto quede atónito le pedí que me autorizara el retiro del capital que quedaba se contacta conmigo otro asesor llamado jaciel lopez y me dice deposite 1000 u.s para autorizarle la devolución de los 6000 u.s ya que Ud. Jag fick en returförmån och på 24 timmar har du dina pengar, jag får tillgång till dem och sätter in dem för totalt 3500 av mitt kapital. Nästa dag ringer samma rådgivare till mig och säger till mig att sätta in ytterligare 500 oss och jag auktoriserar honom 15000 oss. Jag sa ja, men att vänta på mig till fredag. och många satirer frågade jag honom om de 11 oss som han skulle återvända till mig och så berättar han öppet för mig att han inte skulle godkänna skit och att han gjorde vad han ville jag ville. Från det ögonblick som de inte svarar på telefonerna eller mejlens kundservice säger en viss paulina escamilla till mig att jag måste vänta på att rådgivarna är mycket upptagna med att för att lösa dödläget är det bästa att jag sätter in 2000 för att återställa mitt konto och pengarna förlorade. Väntar på att en rådgivare ska vägleda mig vad jag ska göra om något kan göras för att få tillbaka pengarna.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Rafael, utmärkt förklaring, tack för att du kommenterar XLNTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 20. Dayana Flores Herrera svar

  God eftermiddag, för att berätta att XLN -affärer är bluffhundar, de ringde mig i telefon och en viss Rodrigo Hernandez talade till mig och sa att han arbetar för Amazon och efter en trevlig chatt mellan frågor och tvivel övertygade han mig om att investera 200 dollar och han sa till mig att jag inte skulle ångra det, för vilket jag sa till honom att jag för närvarande bara hade 100 dollar och att jag inom 8 dagar skulle ha ett starkt kapital och han bjöd in mig att försöka se hur mina pengar växte, och de accepterade för att jag investerade 100 dollar och att det inte skulle vara några problem, väl efter 10 dagar såg jag hur rörelsen var och jag lärde mig hur man använder plattformen de ger dig, jag började arbeta ensam och tydligen min rådgivaren insåg att jag hade lärt mig och han gjorde en vinst eftersom han redan hade 6000 dollar på balansen, då ringde han till mig och gratulerade eftersom han såg att han mycket snabbt hade lärt sig plattformens funktion och sa åt mig att köpa aktier i guld för ett exempel och jag berättade för honom Jag tänkte gå men hur ska jag köpa guld om jag i grafen ser att trenden är nedåt, lite förvirrad och han inte längre ringde mig så ofta, det var där jag frågade finansområdet för en viss Diana Orozco att ersätta mig för 600 dollar men de svarade inte, (och de svarade aldrig), ögat sa inte till min rådgivare att han hade begärt återbetalning av pengar för att se hur långt han kom med sin hunger som tiggare, (tydligen internt hade de meddelade att jag begärde uttag av pengar) och då såg jag att mitt saldo -konto började gå ner utan att ha gjort en dålig operation, tills jag nådde 200 dollar där sa jag att här är något konstigt som inte går ihop, då ringer min rådgivare mig be mig att investera 2000 dollar och att de skulle ge mig en bonus för att inte riskera att förlora mitt kapital, (jag dog nästan i skratt) så jag berättade för honom hur det kommer att vara möjligt att ha 6000 dollar i balansen går ner till 200 dollar och han svarade att det är risken som ibland körs på aktiemarknaden och l Sedan frågade han mig om jag redan hade det kapital som jag nämnde, jag sa till honom ja, men det var att investera i ett företag som jag hade planerat att göra, och han sa till mig att inte röra de pengarna som jag hellre skulle investera med min kredit kort och jag svarade att mitt kort hade gått ut att jag skulle förnya det, och den mycket skamlösa svarade mig, du är en lögnare och som om det var min man blev han upprörd och lade på mig - jag sa den här charro att han måste ha trott, sanningen är att istället för att ge mig ilska fick han mig att skratta hahaha, men efter 2 dagar ringer denna conchudo mig och säger envis till mig att investera, och jag svarade, vet du vad? Jag ger dig mina 100 dollar och ringer mig inte längre, (jag skär av mig), XLNTRADE de är bedragare om de är, jag vet också att namnen de ger är falska, så var mycket försiktig med dessa svältande hundar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Dayana, tack för att du kommenterar XLNTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 21. FEDERICO ESCATE svar

  DET AV XLNTRADE ÄR SCAMMERS, JAG BÖRJADE MED 150 DOLLAR INVESTERING, INVESTERADE INTE MER FÖR ATT NÅGOT LUKTADE DEM FÖR MIG, DÅ NÄR JAG REDAN HAR EN FÖRSTÄLLNING OM 3800 DOLLAR, BÖRJADE JAG TILL 450 AUTOMATISKT SVARA ATT SYSTEMET INTE KAN SVARA ÅTGÄRD Jag begärde 400, 350, 300 TILL ATT JAG Nådde 200 dollar och de sa till mig att jag var tvungen att fylla i en blankett, fylla i formuläret och ALLT som de begärde, men efteråt SVARAR ATT DET INTE KAN ERBETALAS FÖR ATT MISSA ETT DOKUMENT ELLER FELT KONTONUMMER, SKICKA ALLT OCH SANNINGEN ALDRIG SVAR, MEN OM DE KALLADE MIG INSISTENTIERT SOM EN HUNG DÖD AV HUNGER SÅ VAD DE HÄLLADE KONTOCHEFEN I JAG HÄNDADE I HÄNDELSEN I JAG HÄNDADE I JAG HÄNDADE I JAG HÄNDADE I JAG HÄNDADE I JAG HÄNDADE I JAG HÄNDADE I JAG HÄNDADE I JAG HÄNDADE I JAG HÄNDADE I JAG HÄNDADE I JÄMN SKULLE INTE INVESTERA MER OCH DET ÄR OTROLIGT HAN SVARADE MIG AVFALLSTID, SÅNN CARADURA SON AV EN TIT, OCH SÅ FRÅN ETT ÖVRIGT BALANSKONTOET SATS NOLLSTÄLLT, DET HAR JAG BORT, OCH DET HAR VARIT JAG SVARAR INTE PÅ DEM, SÅ HUR MÅNGA FÅR FÖRDELA MED MEN JAG VET VAD E I DENNA VÄRLD ALLT VÄNDER, INVESTERAR INTE I XLNTRADE, DE ÄR SCAMMERS

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej FEDERICO, tack för din kommentar på XLNTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • Jose svar

    Tack och lov att jag inte investerade ett öre, eftersom jag fick samtalet från en viss Quexal Ruiz insisterade hon på att jag ville veta om det och att hennes tid är värdefull och en massa skitsnack, jag sa till dem att först ville jag förstå lite mer om vad det handlar om eftersom jag aldrig har investerat och det började att jag lade tid med rådgivaren, för att inte missa chansen och andra historier, när jag berättade för honom att det inte är just nu och att jag ville förstå mer han sa till mig att gå in på xnltradequora -sidan, eftersom de andra sidorna säger vad folk vill säga och om det är ett bedrägeri eller inte, är det just nu jag insåg att de inte är pålitliga och jag sa till honom att ge mig ett mejl för när han var redo och han gav mig e -postmeddelandet till sin förmodade sekreterare [e-postskyddad], faller inte för dessa bedrägerier.

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Jose, utmärkt förklaring, tack för din kommentar på XLNTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

     Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

 22. Mary T. svar

  Jag har haft en mycket dålig erfarenhet av dessa företag, jag kunde inte ta ut mina pengar, inte en del.
  De har Cypernreglering. Det är skit från bedragare som spelar på människors oerfarenhet.
  De kontaktade mig hela tiden med oklara förklaringar och stora vinster, jag började med 250 dollar och de visade mig rapporter med vinst, slutligen investerade jag 2700 dollar, jag kunde aldrig ta ut eller något, då erbjuder de bara att investera en annan större del eller betala skatter och förvaltningar, en katastrof i min ekonomi och familj.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mari T, tack för att du kommenterar XLNTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 23. Cesar Morales svar

  ELENA MENDEZ OCH ALEX, som kommer att tro att du är en del av denna grupp bedragare från XLNTrade, tills nu ger de inget svar som de gör för att ta ut pengarna

 24. Marco Antonio svar

  Dessa bedragare om de är skurkar och kinder, efter att jag inberti 200 dollar och sedan hade en vinst på 3000 dollar bad jag om en återbetalning på 500 dollar jag fick aldrig något svar trots att jag ringde och skrev och från ett ögonblick till ett annat återställdes mitt konto till noll Då ringer en viss leon judson mig (som förresten är falska namn) han säger åt mig att investera 1000 dollar jag sa till honom att jag inte hade det beloppet, sedan berättade han mig 500 dollar inkonsekvent, han svarade att han inte gjorde det har antingen, jäveln blev upprörd Och han berättade för mig då varför kommer du in i den här affären att en sådan elak, därifrån ringer han mig inte längre, kontot är på noll och jag får det här meddelandet:
  Auktorisationsnummer 2743589

  I början av månaden får du 50 försäkrade operationer med 50% med en maximal täckning på 600 USD.
  Dessutom en 200% bonus från injektioner som är lika med eller större än 5,000 USD.
  Dra fördel av marknadsrörelser, främst inom; guld, olja och lager.
  Kom ihåg att meddela din analytiker auktoriseringsnumret för att validera bonusen
  Dessa bedragare gick överbord, men jag vet att de en dag kommer att betala för alla sina missgärningar, antingen med sina närmaste släktingar eller sig själva för att de utnyttjar många människor i nöd, var mycket försiktiga, de är professionella bedragare

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Marco, du kan återhämta dig, tack för att du kommenterar XLNTrade (de är desamma som Ontega). Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa hans recension här: https://brokersrecomendados.com/xlntrade-comentarios/

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 25. Zaida svar

  God eftermiddag, hur kan jag få tillbaka mina pengar, sanningen är att jag är väldigt desperat efter att få tillbaka dem, jag satte in alla mina besparingar och tänkte på hur alla ska vinna, i början investerade jag 200 dollar i XLNTrade då ringer de mig säger att jag är i riskzonen och jag är på väg att förlora mina pengar och be mig att sätta in 1000 dollar och eftersom jag inte har så mycket pengar sätter jag bara in 200 dollar för att inte förlora mina investerade pengar, de övertygar dig också från början för att inte förlora pengarna du måste göra vad experten säger till dig och även pengarna är skyddade och ha försäkring), sedan vann jag 800 dollar och över natten försvann hela beloppet och idag ringde de mig igen och sa att jag fortsätter att sätta in 500 dollar för att få tillbaka mina förlorade investerade pengar (400 dollar).

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Zaida, du kan återhämta dig, tack för att du kommenterar XLNTrade (de är desamma som Ontega). Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa hans recension här: https://brokersrecomendados.com/xlntrade-comentarios/

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 26. Ronald Ibanez svar

  Är de bedragare och kan inte rapporteras?
  De fick mig att investera 200 och sedan 600, och de började göra operationer som genererade förluster. De ringde mig och ville att jag skulle överföra mer pengar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ronald, du kan återhämta dig, tack för att du kommenterar XLNTrade (de är desamma som Ontega). Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa hans recension här: https://brokersrecomendados.com/xlntrade-comentarios/

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 27. maximiliano från chile svar

  Hej för att berätta att de på XLNTRADE pressade mig att göra insättningar efter att jag berättade att jag hade ett starkt kapital och att jag skulle investera det i ett företag, (vilket var falskt) och vilken grym varg var bakom mig i en vecka och berättade mig att investera Där med dem i XLNTrade skulle de få mig att återhämta mig med att tredubbla mitt kapital på mindre än en vecka, de har försökt använda olika knep och behandlat mig väl för att övertyga mig, men jag föll inte in i deras spel intrycket jag hade är att de tappat tålamodet, men först För att testa hade jag begärt att de skulle sätta in mig 300 dollar eftersom det på balanskontot förmodligen fanns $ 6000 dollar, 10 dagar gick och de satte inte in något mindre dåligt att jag inte bara satte in någonting 150 dollar för registrering för att starta och testa. Sedan förra veckan kom denna msm till min e -post hahahaha, jag undrar denna gissel av människor som verkar där om hur många som kommer att dra nytta av vad de verkligen behöver, kommer de att få barn? Men jag vet att allt i det här livet vänder, ja, det jag gjorde var att försöka se hur långt de gick och undra, även om det fungerade på spelbordet (för mig) och förmodligen mot att vinna eftersom jag lärde mig hanteringen i mindre än 4 timmar blev allt noll och detta var den sista msm jag fick förra veckan sedan jag inte gav efter för dina förfrågningar

  Ditt konto likviderades ... vad nu?

  Hej Maximiliano

  Vi beklagar att meddela dig att ditt konto har likviderats.

  Livet fortsätter och det gör du också ... Fortsätt med vår specialbonus.

  Sluta inte handla och begär ett specialerbjudande från din kontohanterare eller gör helt enkelt en ny insättning.

  INSATSSPARA (sätt in din jävla mamma hahaha)

  hälsningar,

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Maximiliano, du kan återhämta dig, tack för att du kommenterar XLNTrade (de är desamma som Ontega). Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa hans recension här: https://brokersrecomendados.com/xlntrade-comentarios/

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 28. JMaria svar

  God morgon, det här är samma tjuvar som ontega, de kallar dig non-stop för att be om pengar, de är skurkar, efter att ha övertygat dig om att investera ringer de dig dagligen för att be om mer och mer och mer pengar, om du säger till dem du har inte eller vill inte veta att de blir arga och respekterar dig

  min erfarenhet av xlntrade har varit väldigt dålig, jag skulle aldrig rekommendera ett företag av denna typ. Hälsningar till alla

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej JMaria, du kan återhämta dig, tack för att du kommenterade XLNTrade (de är desamma som Ontega). Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Du kan läsa hans recension här: https://brokersrecomendados.com/xlntrade-comentarios/

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 29. Cesar Morales svar

  För mer än en vecka sedan hade saldot mer än 3500 dollar, jag begärde 500 dollar och jag fick den här msm (VAD EN KASSA)

  Marginalprocentfall
  Hej Cesar,

  Ditt konto hos XLNTrade har inte tillräckligt med medel för att behålla dina öppna positioner, och du kan riskera att likvideras.

  För att förbättra situationen kan du vidta någon av följande åtgärder:

  • Minska exponeringen för marknaden (stäng en eller flera positioner för att frigöra marginalen, eller säkra positionen / positionerna, om möjligt)
  • Sätt in mer pengar, vilket kommer att öka din marginalprocent (OM DETTA NÅGNADE JAG ATT JAG INTE skulle INVESTERA OCH INSISTENTT FRÅGADE MIG ATT INSÄTTA 1500 DOLLAR FRÅN MITT KREDITKORT JAG SVARA ATT JAG INTE HAR TC, DÄR BERÄTTADE DE FEL att jag skulle investera här - DÄR AVSLÖPTES SAMTALET)

  • Gör ingenting och vänta tills priset går i den riktning du förväntar dig

  Logga in på plattformen och gör dina beslut online, med data i realtid.

  DÅ HAR DENNA MSM KOMT TILL MIN POST
  Din uttagsbegäran kunde inte behandlas

  Hej Cesar,

  Vi beklagar att informera dig om att ditt uttag avvisades.
  Det här är detaljerna:

  Transaktionsreferens: 7543481
  Transaktionsdatum: 15 juli 2021 20:01
  Transaktionsbelopp: 500.00 USD

  Anledningen till detta avslag kan vara något av följande:
  • Otillräcklig balans;
  • Dubbel applikation;
  • Saknade dokument; och / eller (PÅ DETTA SVAR DE ALDRIG OM ALLT ÄR RÄTT ELLER INTE)
  • Gjord som svar på din begäran om att avbryta uttagsbegäran.

  Kontakta din kontoansvariga för mer information.

  Om du har några andra problem, tveka inte att kontakta oss. De säger att de kommer att ringa mig ... ..
  MINDRE DÅLIGT JAG GÖR DEM BARA 100 DOLLAR ALMS SOM EN INVESTERING - SAMMANSÄTTNING DE ÄR bedragare

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Cesar, du kan återhämta dig, tack för att du kommenterade XLNTrade (de är desamma som Ontega). Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Du kan läsa hans recension här: https://brokersrecomendados.com/xlntrade-comentarios/

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 30. Angie vega svar

  Hej, jag är från Colombia.
  De ringde mig bara från XLNTrade och sa att jag hade registrerat mig så att de skulle ringa mig, vilket inte är sant. De ringde mig från nummer 57 5 3148266 och bredvid samtalet dök upp en varningslogotyp i rött, kanske är det redan rapporterat som bedrägligt.
  Rådgivaren bad mig att gå in på deras hemsida och spela in alla mina uppgifter, han förklarade om investeringen och jag sa till honom att jag inte hade någon erfarenhet av saken.
  Jag sa till honom att ge mig tid att göra registreringen lugnare och undersöka först om företaget som kommer att ringa mig i morgon och jag skulle gärna ge honom en anledning. Han blev väldigt arg, han började skälla mig, att berätta för mig att jag letade på internet, jag svarade att åsikter, kommentarer, erfarenheter från företaget XLNTrade, han började berätta för mig att jag påverkades av andra, att jag letade bara efter negativa kommentarer, som var bristande på karaktär och att jag inte hade någon beslutsfattande makt som gjorde att jag kunde vägledas av vad andra skulle tro, att det var allvarligt, att om jag kommunicerade med dem var det att investera, jag sa till honom att jag aldrig hade kommunicerat med dem, att jag var i min rätt att undersöka företaget och andras åsikter, han fortsatte att skälla mig, och jag blev upprörd, jag sa till honom: låt oss se mexikanska, här i mitt land saker är olika, här är vi vana vid att läsa företagsreferenser och åsikter, jag sa till honom vilken det är ditt problem? Jag bestämmer utifrån andras erfarenheter, sluta skälla på mig, jag sa till dig med detta det visar mig att du är rädd för vad jag hittar på Internet, åtminstone är ditt företag en bluff, åtminstone har de en värld av negativt bedrägeri kommentarer.
  Jag sa gör och tänk vad du vill som inte definierar mig som person, jag kommer inte att riskera mina pengar med dig, glöm det!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Angie, du kan återhämta dig tack för att du kommenterar XLNTrade (de är desamma som Ontega). Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Du kan läsa hans recension här: https://brokersrecomendados.com/xlntrade-comentarios/

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 31. ROSALIND svar

  Hej alla, ja, här berättar jag om min erfarenhet av XLNtrade, det är första gången jag investerade, och de vet inte hur mycket ansträngning det tog mig att uppnå, men för mig var det väldigt svårt att få de pengarna och jag var upphetsad när de berättade för mig att de skulle råda mig att tjäna pengar och att de skulle gå hand i hand så att det inte finns någon förlorad ga jag går en vecka den tredje dagen jag förmodligen gjorde en hög vinst och på femte dagen var det klockan 00 i min plattform det försvann ur ingenstans enligt analytikern eller kalla det ett odjur eller RATA SE RAMIRO RINGAR OCH HAN SÄTT MIG ATT LAGRAMARKNADEN REICAIDO OCH BLA BLA Allvarligt just nu höll jag tyst och AHOARA FRÅGA MIG ATT INVESTERA MER MED 200 DOLLAR SÅ ATT JAG KAN ÅTERSTÄLLA TAPET DET ÄR EN TOTAL SKAM, INTE FALLA KÄNNER. FRÅN MITT MITT FEL VAR KÄNNNING, ACCEPTERAR SNABBT FÖR ATT DE TALADE FÖR MIG ATT DE VILL GÖRA MIG EN BONUS OCH DE VILL HJÄLPA MIG, MEN DET ÄR FALSKT EFTER INSÄTTNINGEN SOM ÄR BÖRJAR ATT Undersöka SIDAN OCH SÅ ÄR DET Jag tror att jag kom in i problem eftersom jag började titta på dina videor och uppleva, men det var för sent eftersom jag redan omvänt: C

  DET ENDA SOM JAG FRÅGAR OCH VILL OCH JAG HOPPAR DENNA PLATTFORM HJÄLPER MIG ATT FÅ TILL MITT PENGAR

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej ROSALINDA, du kan återhämta dig, tack för att du kommenterade XLNTrade (de är desamma som Ontega). Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Du kan läsa hans recension här: https://brokersrecomendados.com/xlntrade-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 32. VERONICA LOPEZ svar

  SÅ DET ÄR, DE FÅR ATT SLÖTA DIN TID, SEDAN DU FÅR BRA RESULTAT, ÄR DET ENDA SOM DE GÖR TAR DIG FÖR ATT LÄNGA NER DIN BALANS OCH TRYCKA PÅ DIG STÖRSTA SÄTT SÅ ATT IGEN GÖR EN PENG mer. NÄR MAN VILL GÖRA TILLTÄNKNINGAR SÄTTER DE DIG EN ENDLÖS BLOCK SÅ ATT DU INTE VITAR OCH BEHANDLAR DIG SOM OM DU FRÅGAR ALMS NÄR SENASTE DET ÄR ENS PENGAR, SÄRSKILT EN TYP KALLAD "VOLET COLMENAR" TEMPELKOLMENAR. FÖR ATT SKRÄTA FÖRORDNANDE OCH ÖVERSIKTA FOLK. MYCKET DÅLIG UPPLEVELSE JAG REKOMMENDERAR INTE DET.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej VERONICA, du kan återhämta dig, tack för att du kommenterade XLNTrade (de är desamma som Ontega). Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Du kan läsa hans recension här: https://brokersrecomendados.com/xlntrade-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 33. Salazar svar

  Vi därför att söner till deras jävla mamma som dem inte skruvar för att tjäna de pengar som en med offer får alla att bli av med dessa fläckar i tid

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Salazar, du har helt rätt, vi alla arbetar så att dessa från XLNTrade (innan de var Ontega) kommer att stjäla våra besparingar från oss alla. De måste gå i fängelse.

   Hälsningar.

 34. jhulino svar

  Jag var på väg att investera men innan jag investerar är det bra att leta efter mycket information om var vi ska investera och jag hittade alla dessa kommentarer xln handel om det är en bluff

 35. Andrew Vergara svar

  Hej. Jag läste dessa kommentarer för sent. Inledningsvis sätt in $ 200. Med det kapitalet lyckades jag tjäna 400. Därefter satte jag in successivt tills jag insatte totalt 10.000 6000. Efter många tecken på att saken inte var riktig insåg jag vilket misstag jag hade gjort. Killen brydde sig inte om vilken typ av operation jag gjorde. Han gav mig några tips och sedan frågade han mig vad jag skulle göra i så fall ... och han sa alltid att mitt svar var korrekt. En dag förlorade han 1 dollar på en handel. Och han sa till mig att jag var tvungen att stänga den. Jag läste att du aldrig behövde göra det och jag väntade en vecka och stängde den när den var i vinst.
  Efter många dagars desperation lyckades jag återfå huvudstaden och de obligationer som hade gett mig en nettovinst på 500 dollar. Jag var väldigt lycklig.
  Jag gjorde falska bevis för att jag hade sparat 50.000 XNUMX dollar i pengar som jag skulle investera men behövde ta ut en del av mitt kapital. Jag gjorde det och efter ett par veckor vände de mitt kreditkort. Var försiktig så att de inte kan sätta in dig. De använder bara dina pengar för att berätta att de kommer att sätta in dig, men de är faktiskt reverseringar av dina kort. Och så jag gick lite efter lite utan att öppna nya operationer.
  När jag äntligen lyckades ta ut allt (inte utan att ha haft långa samtal med en tikson som försökte lura mig) försökte jag ta ut vinsterna och de blockerade mitt konto.
  Vänligen inte investera med dem.
  Jag kommer från Chile och jag ansåg mig vara någon intelligent, jag kan inte tro hur jag föll med dessa dåliga barn.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Andres, du kan fortfarande få tillbaka det, tack för att du kommenterade XLNTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.
   Du kan läsa hans recension här: https://brokersrecomendados.com/xlntrade-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

  • Alexander svar

   Vän i slutändan kunde inte få tillbaka pengarna? Jag är i samma situation. Hälsningar

 36. aura svar

  Godnatt
  vad jag inte är, om det är en bluff och det bekräftas för att de inte åtalar det eller något liknande, det är samma metod, samma historia, samma rån och det enda folk kan säga är att de rånade mig och företaget fortsätter att verka…. De gjorde just mig idag till det investeringsskeppet med Amazon och sedan kommer dessa människor ut med samma oförskämdhet.
  +52 55 8852 7253 från Mexiko var oförskämd
  De säger till mig att för att returnera mina pengar 200 dollar måste jag ge personlig information, cc, kreditkort med några avstrukna siffror men ändå, servicekvitton eller kontoutdrag de vill ha för mycket information

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Aura, den rättsliga processen är tyvärr komplicerad även om den är livskraftig. Tack för att du kommenterade XLNTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.
   Du kan läsa hans recension här: https://brokersrecomendados.com/xlntrade-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

  • Benkos svar

   Hej, jag är i exakt samma situation med samma XLNTrader, jag har insett bedrägeriet som kläcktes och lyckligtvis lyckades jag till och med göra några operationer som genererade "vinster" (i offert eftersom jag inte vet om de är eller vad ). Vad gjorde du? Gav du dessa uppgifter? Jag vet inte vad jag ska göra, nästa sak jag ska försöka (imorgon) är att gå till banken som jag har kortet från och begära att de återbetalar mina pengar. Även om jag inte vet om det kan fungera. Snälla din kommentar skulle vara till stor hjälp.

 37. Maria Isabel svar

  Hej god eftermiddag

  Jag investerade 200 dollar inledningsvis och de berättar att de fördubblar dig, vad du sätter in med en bonus, som företaget ger, låt mig sedan övertyga mig själv och sätta in 500, med kreditkortet, när jag bestämde mig för att ta ut en del av pengarna förmodligen tjänade jag blev förvånad över att bonusen de ger, de ger det inte till dig, att det fortfarande är i namnet på xln trader, vilket är en backup så att man inte förlorar alla pengar som du investerar, jag gjorde också misstaget att göra jag satte in med kreditkortet, och de klonade det, och de lyckades göra 3 rörelser, de fick mig inte mer eftersom jag insåg det och blockerade det, nu är jag orolig att om de ska lämna tillbaka deponerade pengar, varje gång jag lägger ut min begäran om uttag letar de efter någon förevändning för att försena allt, den första rådgivaren var Carlos Belmont och Saul Bennet, jag letar efter dessa namn på internet och de finns inte när jag berättade för en av dem för att identifiera sig blev de arga och att de inte var skyldiga att göra det rlo.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Maria, tack för att du kommenterade XLNTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.
   Du kan läsa hans recension här: https://brokersrecomendados.com/xlntrade-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 38. Louis svar

  vad kommentarerna säger är sant, xlntrade är en bluff, de låter dig aldrig ta ut dina pengar, vilken tillfällighet att när du ber om uttag gör de en mycket dålig operation som lämnar ditt konto på 0, jag tror inte det. Allt är orkestrerat för att ta så mycket pengar från dig som möjligt.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Lluis, tack för att du kommenterade XLNTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Du kan läsa hans recension här: https://brokersrecomendados.com/xlntrade-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

  • Salvador Rmz svar

   Hej Luis, exakt samma sak hände mig. De avskedade mig och godkände inte återbetalningen av mina pengar. Och en operation dök upp från ingenstans som de hade lärt mig att göra, och de tog alla mina pengar, bokstavligen. Från början sa de till mig att de skulle ge mig en kupong för att försöka se om jag gillade det och jag fick aldrig det. När jag frågade efter det sa de till mig att de inte skulle ge det till mig.

  • Mete svar

   De är bedragare, faller inte för sina lögner, de förför dig att investera och de målar dig att det kommer att vara ett lönsamt företag och att de kommer att hjälpa och vägleda dig, men vad deras accessorer vill ha är att du fortsätter att skicka pengar och när du begär uttag de inte längre gillar det så inte investera de är bedragare

 39. victoria svar

  Hej, idag fick jag reda på innan han investerade, en man från Mexiko ringde mig, han överförde mig förmodligen till sin chef, chefen hörde att han var i en bar och det fick mig att tvivla efter att jag sa till honom att jag tänker på det , han blev irriterad som om han inte ville ha något tålamod, han överförde mig förmodligen till en börsmäklare men när agenten visade mig att sätta in lade han på och sedan såg jag konstigt att jag kunde betala med säkerhetslön när de sa till mig för mitt eget konto. Jag sa till dem att jag hade bråttom och att ringa mig tillbaka så att de kommer att spränga min mobiltelefon. Jag ville ändå göra det på måndag tills jag fick reda på om det är tillförlitligt och jag ser dess webbsidor utan följare eller kommentarer. och jag hittade den här sidan tack vare Gud som bekräftar min misstanke. Jag skrev redan till e-posten att de är bedragare och det är vad de sa till mig: En viss Gabriel Castro: hahaha-bedragare eftersom du lägger ord där inte för att du tar upp falskt när du inte vet att det händer där människor låter sig vägledas av mediokra människor som du ... och bla bla. Jag tror, ​​om de är så organiserade och ett transparent företag inte kan förolämpa kunder från deras företags e-post. Hur som helst, bli inte lurad !!!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Victoria, tack för att du kommenterade XLNTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.
   Du kan läsa hans recension här: https://brokersrecomendados.com/xlntrade-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 40. ISABEL svar

  Hej idag kontaktade de mig och gav mig detta e-postmeddelande [e-postskyddad] Och de ringde mig från det här numret (01) 7019368, först var den som ringde mig väldigt bra, men när jag sa till honom att jag skulle tänka om jag skulle investera eller inte blev han lite respektlös, så jag sa till honom att ringa mig mer sent, efter det började jag undersöka detta företag tills jag kommer till dig ... de har ringt mig igen men jag har redan blockerat dem. Tack för den information du lämnar, det är till stor hjälp.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej ISABEL, tack för att du delar din erfarenhet.

   Hälsningar.

 41. Mati svar

  Tack så mycket alla för era kommentarer om xlntrade de har verkligen hjälpt mig mycket, de är bedragare de är samma ontega-tjuvar ... var väldigt försiktig med denna bluff .. hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mati, tack för att du kommenterade XLNTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Du kan läsa hans recension här: https://brokersrecomendados.com/xlntrade-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

  • elena svar

   Jag var på väg att investera, men jag trodde att jag skulle undersöka mer, och eftersom jag ser mer negativa än positiva kommentarer, svarar det på min tvivel, tack så mycket för kommentarerna.

  • Glöm det svar

   Jag uppskattar verkligen denna information.
   De har kontaktat mig från detta nummer 55 9990 03 18

 42. Bronco lopez svar

  Jag gillar den här sidan, rekommenderad mäklare har öppnat mina ögon, de hos XLN slutar inte ringa och jag ger dem alltid samma svar, inget de säger är sant, sätt namn på de rådgivare som kallar dem och hur tunga de är, nej de sluta insistera hela tiden ... investera ... sätt 200, öppna ett konto !!!!! Du kan se att de bara vill bluffa dig, jag har arbetat med seriösa mäklare och de är inte så, de går inte efter dig som hajar när de luktar blod ...

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Bronco, tack för att du kommenterade XLNTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.
   Du kan läsa hans recension här: https://brokersrecomendados.com/xlntrade-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

  • Mario svar

   hej bronco, tack för din kommentar

   Det beror på att reglerade mäklare inte kan ringa dig, deras reglering tillåter dem inte att ringa dig och trycka på dig att investera, det är därför det bara är att investera i reglerade mäklare vad som bör göras ,,, om inte dessa företag som xlntrade stjäl dina pengar vill bara ha det, DIN PENGAR !!

 43. Y. svar

  Hej, jag har samma problem som nämns i resten av kommentarerna. Jag letade efter en plats att investera, jag gav min kontaktinformation på Amazon -plattformen och de tar dig i handen för att investera med xlntrade. Nästa dag heter jag Miss Leilana. Sedan skickar hon dig till en annan person som ber dig om dokumentation för att tillgodoräkna dig ditt konto, de skickar dig också ett kontrakt.

  Jag investerade minst 250 dollar. Min så kallade rådgivare sa alltid till mig att jag borde investera mer. Då sa han till mig att mäklaren skulle ge mig en bonus på 3000 dollar om jag gav 1000 dollar. Mycket insisterande.

  Att vara så insisterande att jag föredrar att inte investera med dem längre, för de får mig att misstro och jag har läst alla dessa kommentarer. De ber mig om många dokument för att kunna dra tillbaka som jag redan har levererat. Nu väntar jag på att dra mig tillbaka, jag är rädd på grund av dessa kommentarer och för att de gav mig en bonus på cirka $ 200 utan att jag frågade eller accepterade det.

  Jag är rädd att min dokumentation kommer att användas för att begå bedrägeri och att mina pengar inte kommer att returneras. Jag hoppas åtminstone att genom att kommentera min erfarenhet här faller fler människor inte för dessa bedragare som utnyttjar människor som bara vill förbättra vår personliga ekonomi lite. Det är inte gjort. De är dåliga människor. De har inget av moral.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Y., Tack för att du kommenterade XLNTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.
   Du kan läsa hans recension här: https://brokersrecomendados.com/xlntrade-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 44. marcos svar

  de är samma tjuvar som ontega och financika

  båda mexikanska företag som redan är kända för att stjäla så mycket

  de har tusentals klagomål eftersom miljontals har stulits, nu är det nya namnet xlntrade

  inbrottstjuvar !!!!!!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Marcos, det stämmer.

   Hälsningar.

 45. AURORA LJUS GARMA JAÚREGUI svar

  god eftermiddag. Jag investerar i xl -handel. Jag går 1000 dollar .... När jag säger att jag vill dra mig tillbaka berättar de för mig tusen saker, den som talar till mig är en bortskämd mexikan och han berättade till och med varför det fick honom att slösa bort sin tid. min fråga är. nu har jag tillräckligt med att återta tas med min investering. Om jag stänger allt och kräver mina pengar, kommer de att ge det tillbaka till mig trots din kritik? brådskande råd snälla !!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej LUZ, du kan försöka, men jag tror inte att de kommer att ge dig det, tack för att du kommenterade XLNTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.
   Du kan läsa hans recension här: https://brokersrecomendados.com/xlntrade-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 46. Vladimir svar

  Hej!
  Jag har precis öppnat ett konto med dem via ett telefonsamtal, men när jag säger att jag inte är intresserad och dagar senare säger jag till dem att jag vill stänga mitt konto, de ger mig ingen lösning. Finns det något sätt att göra det ?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Vladimir, det går inte att stänga, de slösar inte bort tid med det, de vill ha dina pengar och de kommer alltid att lämna dig i databasen och de kommer att ringa dig ständigt. Blockera deras samtal och ignorera dem.

   Hälsningar.

 47. Felipe Martinez svar

  de är samma råttor 🐀🐀🐀 som ONTEGA !!! Om du letar efter klagomål om ontega finns det tusentals, för de har stulit miljoner från sina kunder 🐀🐀🐀

  XLNTRADE är helt enkelt det nya namnet ontega !! 🐀🐀 bli inte lurad 💰 de vill bara stjäla dina pengar 💰

  XLNTRADE är en bluff #

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Felipe, det stämmer, de är desamma, tack för att du kommenterade XLNTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Du kan läsa hans recension här: https://brokersrecomendados.com/xlntrade-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 48. Beatriz svar

  Hej, jag har precis investerat, sanningen är att du inte vet något om den här bluffen, jag är rädd, jag trodde att det var ett pålitligt företag, de insisterade på mig, vad kan jag göra för att hjälpa mig själv? Xfabor

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Beatriz, tack för att du kommenterade XLNTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.
   Du kan läsa hans recension här: https://brokersrecomendados.com/xlntrade-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 49. Jacobo tamar svar

  Att investera i alla företag innebär risk, lägg de pengar du är villiga att förlora, men också vad du är villig att tjäna.
  Detta är spekulation, det är inte för drömmare, det kräver kapital.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jacobo, tack för att du kommenterade XLNTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.
   Du kan läsa hans recension här: https://brokersrecomendados.com/xlntrade-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 50. Andres betonade svar

  Jag investerade 200 dollar för några dagar sedan och om det är mycket sant vill de ta dig lite efter lite till vad du ska investera mer och mer enligt dem för att göra högre uttag och på kort tid. Naturligtvis är jag fortfarande i kontakt med dem och jag väntar på att ta ut mina första intäkter, men med de kommentarer som jag just har sett är jag redan i tvivel. Det är något som oroar mig och det är mängden papper som jag skickar signerad och en kopia av mitt identitetskort, dessa papper kan påverka mig i något.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Andrés, få inte upp dina förhoppningar, men jag önskar dig all lycka till i världen.

   Hälsningar.

 51. Flavio svar

  Den här roker är en bluff, de vill bara att du sätter in dem, de ringer dig envis och pressar dig att fortsätta sätta in ... De returnerar inte dina pengar och fylls med ursäkter, operationerna är ett fullständigt bedrägeri, de är stängda kl. priser till vilka stoppförlusten inte har nått och andra gånger de gör operationer som man inte har placerat, är denna plattform en riktig fiasko. Var försiktig, fall inte för denna bluff!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Flavio, tack för att du kommenterade XLNTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 52. raul t svar

  god morgon för mig lurade bluffkaraktärerna i xlntrade mig, de förmodade likviderat kontot, jag ringde dem de rånade mig i ansiktet

  lita inte på dem, när du vill ta ut är det en tillfällighet att de likviderar ditt konto och inte returnerar ett enda öre

  De är bedragare, litar inte på dem, de är företagsskit

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Raul, tack för att du kommenterade XLNTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 53. Elena Mendez svar

  Den här sidan är bara en bot, du frågar den något och den skickar bara samma kommentar till alla, ska du lita på en robot? Jag berättar för dig eftersom jag investerar och här på XLNTRADE och gör mina uttag utan problem, ber jag aldrig min rådgivare om tillstånd eftersom det är mina pengar, så från det första samtalet lär de mig att ta ut och ta ut är super enkelt, det här sida det är bara vilseledande XLNTRADE regleras av FINRA (leta efter vem som är FINRA) det är från Lissabon säkrare mäklare

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Elena, tack för att du kommenterade XLNTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

  • Eduardo Ortega hår svar

   Hej ELENA MÉNDEZ, förmodligen anställd på denna "Mäklare", som är en bluff, det är inte tillförlitligt eftersom de inte är transparenta och inte följer kontraktet. Efter att ha gjort mitt första uttag (som ALDRIG kom till mig) har de tagit bort nästan alla pengar som jag hade i min plånbok utan att jag gjorde ett enda drag sedan förra gången jag lämnade det, det var på 700 dollar. Avtalet säger att de kan använda mina pengar efter tre månaders inaktivitet, och jag var inaktiv inte hälften av den tiden. Sätt inte in pengar i dem.
   Om du läser detta och är anställd hos XLNTrade, ring mig så snart som möjligt för att UNDVIKA ATT GÅ TILL RÄTTIGHET.

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Eduardo, tack för att du kommenterade XLNTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    hälsningar

  • lua svar

   Hej Elena, jag hoppas att du mår bra. Kan du berätta för mig hur ess ska dras tillbaka. De säger till mig att det tar tio dagar för pengarna att nå mitt konto. och när jag har sagt till dem att jag måste dra mig tillbaka av nöd, har de kommit att berätta för mig att eftersom jag slösar bort deras tid och de har lagt på telefonen. dagar senare har de ringt mig som ingenting. Och vad behöver jag, ja, för att alla mina aktiviteter ska vara stängda ... stöder du mig med din erfarenhet, snälla?

 54. Alexander svar

  De kallar dig non-stop, och du kan se deras desperation för dig att göra en insättning.
  vet någon hur man tar bort kontot?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Alejandro, tack för att du skrev, de är en bluff, du kan inte radera dina uppgifter, berätta för dem att du har varit utan arbete i 2 år och att du är på väg att ta bort ditt hus, kanske och förhoppningsvis kommer de att skriva det i sin CRM (databasdata) och ring inte dig på ett tag.

   Hälsningar.

 55. edu svar

  De är tunga, de ringer dig i telefon utan att stanna

  Om du säger till dem att du inte vill investera, respekterar de dig

  på det sättet kommer de inte att få många kunder

  oförskämd

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej, de är bedragare, om säljare inte får en viss mängd kunder avskedar de dem, det är därför de agerar så här, de är desperata för att få kunder vad som helst, de är tjuvar.

   • José svar

    Hej, de säger att minimiet är 200. Dollars Jag sa till honom att du inte har det beloppet, bara 100, så han föreslog att jag skulle skilja priset från att för att vara det första samtalet skulle de ge mig 100 dollar i present och att nästa dag skulle jag sätta in de andra 100. Du inser att ingen kommer att ge dig så mycket bluff och de föreslår bara att det kan fånga dig för tillfället sedan

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Jose, tack för att du kommenterade XLNTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
     https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

     hälsningar

 56. Juampi svar

  Jag har en fråga och jag tappade alla mina pengar i min dåliga förvaltning många gånger och ändå betalar de fortfarande mer och mer pengar, är det normalt eller hur ska jag ta det?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juampi, tack för att du kommenterade XLNTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 57. Alex svar

  Han är en vanlig mäklare, jag har kunnat göra uttag och min rådgivare vet att jag är lugn, vanligtvis är den här typen av forum för dig att hyra hans råd separat, hjälper det? Bättre inte investera mer än du kan, i avsluta beslutet fattas av dig.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Alex, tack för att du kommenterade XLNTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 58. berti svar

  tack till alla vänner för era kommentarer på xlntrade, så ska jag hellre skicka dem. Tack. De ringde mig att investera men sedan bättre steg.

  • elena svar

   Jag var på väg att investera, men jag trodde att jag skulle undersöka mer, och eftersom jag ser mer negativa än positiva kommentarer, svarar det på min tvivel, tack så mycket för kommentarerna.

 59. upphör svar

  Wanakena Ltd är samma som 70trades och a3trading är samma bedragare

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Cesar, tack för att du frågade om XLNTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 60. m rum svar

  God morgon ringer de mig från xlntrade för att investera med dem de ber mig om $ 200

  Men när jag läser alla kommentarer här vill jag inte längre investera

  Vilka mäklare rekommenderar du då?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej m rum, tack för att du frågade om XLNTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill kan du titta på den här länken för att se andra alternativ: https://brokersrecomendados.com/brokers-recomendados-2021/

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 61. Mary svar

  Hej, för några veckor sedan investerar jag hos mäklaren och de har vilseledande och oetiska sätt att agera. Jag misstänker att de bara vill ha dina pengar och dra nytta av din okunnighet om hur handel fungerar. De fungerar på ett mycket liknande sätt som andra mäklare som i fallet med Europa har klassificerats som bluff. Till att börja med berättar de att minimiinvesteringen är 200 USD, den som ringer till dig tar dig gradvis för att investera mer och mer pengar, sedan byter du din rådgivare och huvudvärken börjar. Han uppmanar dig att göra operationer som leder till förlust (du gör dem av okunnighet och för att de också från början sa att för att inte förlora var du tvungen att göra vad experten sa till dig), då ringer de på sidan och pressar dig väldigt oförskämt för dig att sätta in pengar på ditt konto. Mitt i förtvivlan och samtal från mycket olika människor faller du igen. När du äntligen har kommit halvt ur denna återvändsgränd och tack vare de beslut du fattar, bestämmer du dig för att stänga kontot och ta ut ditt saldo och trakasserier och tryck börjar med samtal, med oklar, förvirrande information och ibland med förolämpningar som ursäktar dem De ringer senare för att säga att du måste nå ett mål för att komma ut. Jag har gjort det värsta misstaget i mitt liv och investerat i den här mäklaren. Det finns väldigt lite information på internet och en del av den information som finns hänvisar bara till dess sida, där de naturligtvis inte säger något om dessa sätt att fungera.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Maria, tack för att du delar din erfarenhet med XLNTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Ulises, det stämmer, tack för att du frågade om XLNTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
     https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

     hälsningar

  • lua svar

   HELLO Maria, jag har precis läst din kommentar ... säg mig, vilka krav är det som de ber dig dra tillbaka. Jag håller med dig hur bortskämda de är när du meddelar att du vill dra dig tillbaka. De har sagt till mig att jag fick dem att slösa bort tiden då och de har lagt på telefonen. bokstavligen ... till slut är du redan rädd att dra dig tillbaka. Jag har aldrig nämnts att du måste uppfylla ett mål för att komma ut ... vad är det målet? snälla stöd mig, kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *