Annonsera med oss

XM-kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren XM (även kallad xm.com), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas XM verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskar XM. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för investering med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: XM Global Limited.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i Belize.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren ser vi att den regleras av IFSC.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av XM, märkte vi att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Micro Account, Standard Account, Ultra Low Account och Shares Account. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Micro-konto: minsta initiala insättning på $5, kontraktstorlek 1 parti (1.000), hävstång upp till 1: 888, skydd mot negativ balans, ungefärlig spridning på 1 poäng, maximala öppna / väntande order per kund 200 positioner, minsta handelsstorlek 0.01 partier (MT4), 0.1 (MT5) , tillåten säkring, valfritt islamiskt konto.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $5, kontraktstorlek 1 parti (100.000), hävstång upp till 1: 888, negativt saldoskydd, cirka 1 poängspridning, maximala öppna / väntande order per kund 200 positioner, minsta handelsstorlek 0.01 partier, tillåten säkring, islamiskt konto valfritt.

Ultra lågt konto: minsta initiala insättning på $50, kontraktstorlek 1 parti (100.000), hävstång upp till 1: 888, negativt saldoskydd, 0.6 punkts spread, maximalt öppna / väntande order per kund 200 positioner, minsta handelsstorlek 0.01 partier, säkring tillåten, valfritt islamiskt konto.

Aktiekonto: minsta initiala insättning på $10.000, kontraktstorlek 1-aktie, ingen hävstång, negativt saldoskydd, spread baserat på underliggande säkerhet, maximala öppna / väntande order per kund 50 positioner, minsta handelsstorlek 1 parti, islamiskt konto.

XM-kontotyper
XM-kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som XM erbjuder är: plattformar MT4 och MT5.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som XM tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

XM-webbplats
XM-webbplats

XM tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live-diagram, ekonomisk kalender, mer än 1000 handelsinstrument, nyhetsavsnitt, analys och information, demo-konto, kampanjer, avsnitt med vanliga frågor och mer.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om XM |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: xm.com

Telefonnummer: + 501 223-6696

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på XM <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget XM är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha gjort en del undersökningar kan vi äntligen säga att det är en mäklare som vi kan lita på, för: det är en mäklare som för investerarnas säkerhet är vederbörligen reglerad; Det har ett skydd om balansen är negativ, detta är något mycket viktigt; Kontona är mycket tillgängliga eftersom med endast $ 5 är det tillåtet att öppna en, och i händelse av att praktikplatser krävs, erbjuder XM ett mycket användbart demo-konto. När vi söker på internet efter andra recensioner har vi hittat ett stort antal recensioner och positiva kommentarer som rekommenderar denna uppskattade mäklare.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om XM? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *