Bux mäklare
XM-kommentarer

 

➡️ I det här avsnittet vi kommer att analysera XM (även kallad med namnet: xm.com), är en mäklare av Forex y CFD: er. Rekommenderas verkligen XM för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om XM ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är XM ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

XM nämner att vara en del av: XM GlobalLimited.

✅ När det gäller din läge, företaget är baserat i Belize.

✅ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerar vi att XM är regleras av IFSC.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder XM, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 4 olika typer av planer. Vi lämnar en bild med mer information om varje kontotyp.

Micro-konto: minsta initiala insättning på $5, kontraktstorlek 1 parti (1.000), hävstång upp till 1: 888, skydd mot negativ balans, ungefärlig spridning på 1 poäng, maximala öppna / väntande order per kund 200 positioner, minsta handelsstorlek 0.01 partier (MT4), 0.1 (MT5) , tillåten säkring, valfritt islamiskt konto.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $5, kontraktstorlek 1 parti (100.000), hävstång upp till 1: 888, negativt saldoskydd, cirka 1 poängspridning, maximala öppna / väntande order per kund 200 positioner, minsta handelsstorlek 0.01 partier, tillåten säkring, islamiskt konto valfritt.

Ultralågt konto: minsta initiala insättning på $50, kontraktstorlek 1 parti (100.000), hävstång upp till 1: 888, negativt saldoskydd, 0.6 punkts spread, maximalt öppna / väntande order per kund 200 positioner, minsta handelsstorlek 0.01 partier, säkring tillåten, valfritt islamiskt konto.

Aktiekonto: minsta initiala insättning på $10.000, kontraktstorlek 1-aktie, ingen hävstång, negativt saldoskydd, spread baserat på underliggande säkerhet, maximala öppna / väntande order per kund 50 positioner, minsta handelsstorlek 1 parti, islamiskt konto.

XM-kontotyper
XM-kontotyper

I nästa bild Du kommer att kunna få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

den plattformar att fungera som XM erbjuder är: plattformar Meta 4 y Metatrader 5.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som XM tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

XM-webbplats
XM-webbplats

XM ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring av marknaderna där det verkar, miniräknare, livediagram, ekonomisk kalender, handledning, analys, utbildningssektion, vanliga frågor, bland annat.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information XM

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: xm.com

📞 Telefonnummer: + 501 223-6696

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserade XM. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på XM

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att XM-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

✅ Efter att ha gjort en uttömmande analys på ⭐ XM 🥇, enligt vår mening tyder allt på det vi har att göra med en korrekt mäklare, Med bra handelsvillkor, En idealiskt alternativ för nästan alla typer av handlare. Studerar deras resurser, verktyg och stöd, vi verkligen hitta en tjänst av mycket bra nivå, Med många resurser och hjälp för investerare. Vi har kontaktat supporten vid flera tillfällen och de har svarat på ett mycket professionell. Det är en mäklare som ger trygghet, det är det reglerad och är välrenommerade, eftersom det är en En benchmark-mäklare, med mycket senioritet och uppriktigt, det är en av de mest respekterade och kända i världen.


Kort sagt: vi pratar om en mäklare på första nivån och rekommenderas verkligen!


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om XM? Vad har varit din erfarenhet?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.