✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Brokersrecomendados.com

Är Xpress Trade-företaget säkert eller opålitligt? Vi kommer att ge dig vår detaljerade åsikt i detta avsnitt. Se till att kolla in vår fullständiga recension för alla detaljer!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Xpress Trade och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsxpress-trade.org
🏠Företag*Inte nämnt
⚖️ regleringDet är inte reglerat
📧 E-postadress supportxpress-tradeorg
📈PlattformEgen plattform
📌AdressÖsterreich, Österrike
🕑 Webbplatsens ålderWebbplats registrerad på: 26 januari 2024 (mycket nyligen)
FöretagstypKryptovaluta mäklare

Företag:

🚨 Otydlighet om företaget som äger Xpress Trade väcker oro för dess transparens.

plats:

⚠️Företaget påstår sig vara lokaliserat i Österrike, men det finns en misstanke om att denna information kan vara falsk.

Vi kan redan berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är Xpress Trade?

Efter att ha granskat företagets hemsida noggrant kan vi dra slutsatsen att Xpress Trade faktiskt är en kryptovaluta mäklare.

Kontotyper

Här är de olika typerna av Xpress Trade-konton/planer:

typer av kontonMINIMAL UNDERVISNING
Standard för avkastning på investeringen100
Avancerad ROI500
Premium ROI600

Information på webben

TKN GLOBE webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av Xpress Trades webbplats, som är xpress-trade.org. Fångsten gjordes i Juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

📧 Vi har hittat följande e-post: supportxpress-tradeorg

📞 Vi har hittat följande telefonnummer: +4932211389492

Xpress Trade Regulation

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

La utelämnande av detaljer om reglering av mäklaren väcker allvarliga tvivel om dess tillförlitlighet. En oreglerad mäklare utsätter investerare för betydande risker eftersom de saknar juridiskt skydd. Innan du investerar är det viktigt att se till att mäklaren är ordentligt reglerad och övervakad av behöriga myndigheter.

???? Final Xpress Trade Rating ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste funktionerna i Xpress Trade och vi har kommit till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Påstår sig vara baserad på en säker plats som Österrike, även om det finns skepsis kring äktheten av denna information, vilket tyder på ett möjligt försök att lura kunder.

reglering: De nämner ingenting om dess reglering, det vill säga: vi talar om ett oreglerat företag med en påtaglig brist på tydlighet och allvar.

Kom ihåg att företaget har fördömts av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i detta fall FMA, österrikiska finansmarknadsmyndigheten). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

Detta företag nämner inte vilket företag det ingår i, var försiktig, det finns en tydlig brist på seriositet och transparens.

Detta företag erbjuder så hög avkastning att vi tror att de kan vara falska.

Xpress Trade, en plattform som påstår sig verka på finansmarknaden, väcker allvarliga farhågor för potentiella investerare baserat på flera kritiska aspekter. Även om företaget påstår sig vara baserat i Österrike finns det stora tvivel om sanningshalten i denna information, vilket tyder på möjliga försök att lura intet ont anande kunder.

Ett av de största larmen är den fullständiga frånvaron av information om dess reglering. Denna brist på transparens indikerar inte bara att Xpress Trade verkar oreglerat, utan återspeglar också en anmärkningsvärd brist på allvar och engagemang för finansiella regleringar som säkerställer investerarskydd. Det är viktigt att notera att företaget har varit föremål för klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter, såsom FMA, Austrian Financial Markets Authority, som lyfter fram betydande risker för dem som överväger att investera hos dem.

Dessutom är bristen på klarhet över Xpress Trades företagsstruktur ett annat kritiskt problem. Genom att inte specificera vilket företag det tillhör uppenbarar sig bristande seriositet och transparens som skulle kunna utsätta kunder för större ekonomiska risker.

🚨🚨 Sammanfattningsvis indikerar vår utvärdering att detta företag inte uppfyller de erforderliga seriöst- och säkerhetsstandarderna. Vi rekommenderar att du är försiktig när du överväger någon typ av finansiell transaktion med henne. 🚨🚨

uppdateringar

➡️ Nyheter om Xpress Trade:

datum Uppdatering – nyheter
juni 2024Klagomål mot Xpress Trade från finanstillsynsmyndigheten FMA, österrikiska finansmarknadsmyndigheten

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Xpress Trade.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av Xpress Trade

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Xpress Trade

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Xpress Trade?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera Xpress Trade?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Xpress Trade pålitlig?

Nej. Xpress Trade är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: Domänen "xpress-trade.org" registrerades den 26 januari 2024, vilket indikerar att webbplatsen är relativt ny och inte daterad. Företaget hävdar att det är baserat i Österrike, en säker plats, även om vi tvivlar på äktheten av denna information, vilket tyder på ett möjligt bedrägeriförsök. De nämner ingenting om dess reglering, vilket avslöjar att det är ett oreglerat företag med en påtaglig otydlighet och seriositet. Kom ihåg att företaget har rapporterats av flera finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive FMA, Austrian Financial Markets Authority, så var EXTREMT FÖRSIKTIGT. Företaget nämner inte vilken enhet det ingår i, vilket visar en tydlig brist på seriositet och transparens. Dessutom erbjuder de så hög avkastning att vi tror att de kan vara falska.

Hur får man tillbaka pengar från Xpress Trade?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Rekommenderademaklare.com