Bux mäklare

XTB kommenterar

 

➡️ I det här avsnittet vi kommer att analysera XTB (även kallad med namnet: xtb.com), en mäklare av Forex, ETF:er, kryptovalutor och CFD:er. Rekommenderas verkligen XTB att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om XTB ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är XTB ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

XTB nämner att vara en del av: X-Trade Brokers Dom Maklerski SA

✅ När det gäller din läge, företaget är baserat i Warszawa, Polen, och har en Filial i Spanien.

✅ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerar vi att XTB är regleras i Spanien av CNMV.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder XTB, i det här fallet observerar vi det bara erbjudanden ett standardkonto. Vi lämnar en bild med mer information om detta konto.

Standardkonto: minsta initiala insättning $0, mer än 3000 tillgängliga instrument, hävstång upp till 1:30, spridning från 0.0008, minsta lot 0.01, gratis uttag (från 200 €).

XTB-kontotyper
XTB-kontotyper

I nästa bild Du kommer att kunna få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som XTB erbjuder är: xStation-plattform 5.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som XTB tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

XTB-webbplats
XTB-webbplats

XTB ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring av marknaderna där den verkar, kalkylatorer, ekonomisk kalender, handledning, marknadsanalys och nyheter, utbildningssektion, vanliga frågor, bland annat.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information XTB

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: xtb.com

📞 Telefonnummer: Storbritannien +44 2036953086 | Spanien: +34 915 706 705 | Portugal: +351 211 222 980 | Frankrike: +33 1 53 89 63 30 | Italien: +39 02 94752633

📧 E-post: Storbritannien [e-postskyddad] | Spanien: [e-postskyddad] | Portugal: [e-postskyddad] | Frankrike: [e-postskyddad] | Italien: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar XTB. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på XTB

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att XTB-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

✅ Efter att ha gjort en uttömmande analys på ⭐ XTB 🥇, enligt vår mening tyder allt på det vi har att göra med en korrekt mäklare, Med utmärkta handelsvillkor, som verkar vara en idealiskt alternativ för nästan alla typer av handlare. Efter att ha studerat dina resurser, verktyg och support, träffade vi en mäklare från mycket bra nivåtillhandahålla många resurser och hjälp för investerare. Vi har kontaktat supporten vid flera tillfällen och stött på en oklanderlig kundservice. XTB Det är ett varumärke segura det är vederbörligen reglerad och har förtroendet för en ett stort antal användare, eftersom vi talar om en hänvisande mäklare, med mycket antiken och mest respekterade och kända globalt.


Kort sagt: vi pratar om en mäklare på första nivån och rekommenderas verkligen!


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om XTB? Vad har du varit med om?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

6 kommentarer om «XTB: Betyg och kommentarer»

 1. Sergio Sours svar

  Professionellt bemötande, frekventa och systematiska nyheter och tipsstöd. De trakasserar inte!!!! Och de håller utkik efter hjälp. De gör det klart från början att de inte ger råd eller inducerar investeringar, vilket talar väl om dem.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Sergio, tack för informationen.

   Hälsningar.

 2. Jacob Learsi svar

  De accepterar inte Puerto Rico. Finns det någon mäklare som accepterar det? De flesta av dem som säger att de accepterar det gör det verkligen inte. Jag vet inte om de ändrade sig och det var nyligen. Snälla, jag behöver hjälp med att hitta en mäklare som tar emot kunder från Puerto Rico.

 3. JOSEPH VENTURE svar

  Helt nöjd, jag har inte haft problem med dem

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej JOSEPH VENTURA, tack för att du kommenterar XTB-mäklaren.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.