XTB -gruppkommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren XTB Group (kallas även XTB Group.com), är en Forex-, kryptovaluta-, ETF- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen XTB Group att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskar XTB Group. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

✅ När det gäller din läge, mäklaren Det nämns att det är baserat i Storbritannien, men det finns inga bekräftande registreringsdata, denna information är falsk.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av XTB Group, noterar vi att det erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Baskonto, Silverkonto, Guldkonto, Platinakonto och Diamond-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på € 5.000, 24/5 support, 4 bankdagars uttag, 1:10 hävstångseffekt, 10% välkomstbonus, daglig marknadsgranskning.

Silverkonto: minsta initiala insättning på € 10.000, 24/5 support, 3 bankdagars uttag, 1:20 hävstångseffekt, 15% välkomstbonus, daglig marknadsgranskning.

Guldkonto: minsta initiala insättning på € 25.000, 24/5 support, uttag på 2 arbetsdagar, hävstångseffekt upp till 1:50, 20% välkomstbonus, daglig marknadsgranskning, handelssignaler och händelseanalys.

Platinakonto: minsta initiala insättning på € 250.000, 24/5 support, 1 bankdag uttag, hävstångseffekt upp till 1: 100, full pengahanteringsplan, 25% välkomstbonus, daglig marknadsgranskning, handelssignaler och händelseanalys.

Diamantkonto: utvalda klienter, 24/5 support, 4 timmars uttag, hävstångseffekt upp till 1: 200, fullständig penninghanteringsplan, 30% välkomstbonus, 1 till 1 utbildning, daglig marknadsgranskning, handelssignaler och händelseanalys, program för VIP -mentorer.

XTB -gruppkontotyper
XTB -gruppkontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som XTB Group erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som XTB Group tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

XTB Groups webbplats
XTB Groups webbplats

XTB Group tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: lite information, förklaring av vissa begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om XTB Group |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

🌏 Webbplats: xtb-groups.io

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på XTB Group <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget XTB Group är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det är en helt olaglig mäklare som inte är registrerad eller reglerad av någon myndighet, dessutom hittar vi bara recensioner som är negativa och underhållande om denna mäklare när vi letar efter recensioner om XBT Group. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : XTB Group är ett olagligt företag som använder data från XTB Limited, det har redan blivit varnat av FCA.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om XTB Group? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «XTB Group: Betyg och kommentarer»

 1. Rodri svar

  Jag ska prova min återbetalning för att se hur jag mår

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Rodri, tack för din information om XTB Group. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.