Annonsera med oss

XTB -gruppkommentarer

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren XTB Group (kallas Ă€ven XTB Group.com), Ă€r en Forex-, kryptovaluta-, ETF- och CFD -mĂ€klare. Rekommenderas verkligen XTB Group att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskar XTB Group. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, genom att tillhandahÄlla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: nĂ€mns inte.

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, mĂ€klaren Det nĂ€mns att det Ă€r baserat i Storbritannien, men det finns inga bekrĂ€ftande registreringsdata, denna information Ă€r falsk.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klare det Ă€r mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av XTB Group, noterar vi att det erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Baskonto, Silverkonto, Guldkonto, Platinakonto och Diamond-konto. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

GrundlĂ€ggande konto: minsta initiala insĂ€ttning pĂ„ € 5.000, 24/5 support, 4 bankdagars uttag, 1:10 hĂ€vstĂ„ngseffekt, 10% vĂ€lkomstbonus, daglig marknadsgranskning.

Silverkonto: minsta initiala insĂ€ttning pĂ„ € 10.000, 24/5 support, 3 bankdagars uttag, 1:20 hĂ€vstĂ„ngseffekt, 15% vĂ€lkomstbonus, daglig marknadsgranskning.

Guldkonto: minsta initiala insĂ€ttning pĂ„ € 25.000, 24/5 support, uttag pĂ„ 2 arbetsdagar, hĂ€vstĂ„ngseffekt upp till 1:50, 20% vĂ€lkomstbonus, daglig marknadsgranskning, handelssignaler och hĂ€ndelseanalys.

Platinakonto: minsta initiala insĂ€ttning pĂ„ € 250.000, 24/5 support, 1 bankdag uttag, hĂ€vstĂ„ngseffekt upp till 1: 100, full pengahanteringsplan, 25% vĂ€lkomstbonus, daglig marknadsgranskning, handelssignaler och hĂ€ndelseanalys.

Diamantkonto: utvalda klienter, 24/5 support, 4 timmars uttag, hÀvstÄngseffekt upp till 1: 200, fullstÀndig penninghanteringsplan, 30% vÀlkomstbonus, 1 till 1 utbildning, daglig marknadsgranskning, handelssignaler och hÀndelseanalys, program för VIP -mentorer.

XTB -gruppkontotyper
XTB -gruppkontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som XTB Group erbjuder Àr: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjÀlpmedlen för nÀringsidkaren som XTB Group tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en stor poÀng till förmÄn för mÀklaren.

XTB Groups webbplats
XTB Groups webbplats

XTB Group tillhandahÄller följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: lite information, förklaring av vissa begrepp, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om XTB Group |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

🌏 Webbplats: xtb-groups.io

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ XTB Group <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget XTB Group Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det Àr en helt olaglig mÀklare som inte Àr registrerad eller reglerad av nÄgon myndighet, dessutom hittar vi bara recensioner som Àr negativa och underhÄllande om denna mÀklare nÀr vi letar efter recensioner om XBT Group. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : XTB Group Ă€r ett olagligt företag som anvĂ€nder data frĂ„n XTB Limited, det har redan blivit varnat av FCA.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om XTB Group? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «XTB Group: Betyg och kommentarer»

 1. Rodri svar

  Jag ska prova min Äterbetalning för att se hur jag mÄr

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Rodri, tack för din information om XTB Group. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, pengarna slÀpps inte ut pÄ marknaden, de visar det bara och i slutÀndan berÀttar de att du har förlorat och de behÄll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *