Bux mäklare

xtrading plattform recensioner

Analys på Xtbtrading-plattformen

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera Xtbtrading plattform (kallas även med namnet: xtbtrading.online), A Forex, Cryptocurrency och CFD mäklare. Rekommenderas verkligen Xtbtrading Platform för att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om Xtbtrading Platform ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är Xtbtrading Platform en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • Xtbtrading Platform nämner inte vilket företag den tillhör.
 • Angående din plats, webbplatsen ger ingen information om detta.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, vi observerar att sidan nämner regleringen av CONSOB, BaFin, FCA och andra enheter, men detta är inte sant eftersom Xtbtrading inte förekommer i dessa institutioners register.

UPPMÄRKSAMHET: Xtbtrading Platform är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som Xtbtrading Platform erbjuder, i det här fallet observerar vi att den erbjuder 5 olika typer av konton:

 • Grundläggande konto: minsta initiala insättning $500, spridning från 1.9 punkter, negativt saldoskydd, dagliga signaler.
 • Startkonto: minsta initiala insättning $1.000, spridning från 1.5 punkter, negativt saldoskydd, dagliga signaler.
 • Deluxe -konto: minsta initiala insättning $2.000, spridning från 1.2 punkter, negativt saldoskydd, dagliga signaler.
 • Verkställande konto: minsta initiala insättning $3.000, spridning från 1.2 punkter, negativt saldoskydd, dagliga signaler.
 • Guldkonto: minsta initiala insättning $4.000, spridning från 1.2 punkter, negativt saldoskydd, dagliga signaler.

La plattform att fungera som Xtbtrading Platform erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Xtbtrading Platform tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

xtrading plattform webbplats
Xtbtrading Platform webbplats

Xtbtrading Platform tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om tjänsterna den erbjuder, livediagram, FAQ-sektion, inte mycket mer.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Xtbtrading plattform

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: xtbtrading.online
 • 📞 Telefonnummer: har inte
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar Xtbtrading Platform. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på Xtbtrading plattform

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att Xtbtrading Platform-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

❌ Efter att ha undersökt det råder vi dig att iaktta försiktighet, eftersom det är ett olagligt företag, tydligt etablerat för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det visar inte data om dess registrering och det saknar också reglering (oreglerat företag). ❌


Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Xtbtrading Platform? Vad har du varit med om?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Xtbtrading Platform: Betyg och recensioner»

 1. Camila Morera svar

  Det är allt en bluff de försöker efterlikna mäklaren xtb de ljuger

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Camila Morera, tack för din kommentar om Xbtrading Platform. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.