Bux mäklare

Xtrade kommentarer

 

➡️ I det här avsnittet vi kommer att analysera Xtrade (även kallad med namnet: xtrade.com, också xtrade.eu), är en mäklare av Forex, Cryptocurrency och CFD . Rekommenderas verkligen Xtrade för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om Xtrade ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Xtrade ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

xTrade nämner att vara en del av: Financial Arena Ltd. Uppdatering mars 2022: Xtrade International Ltd.

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i Cypern. Uppdatering från mars 2022: Belize.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerar vi att Xtrade den regleras av CySEC. Uppdatering från mars 2022: Xtrade regleras av IFSC (Belize).

UPPMÄRKSAMHET: Xtrade har en förordning OSÄKER. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder xTrade, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 4 olika typer av planer. Vi lämnar en bild med mer information om varje kontotyp.

Standardkonto: minsta initiala insättning $200, provisionsfria insättningar, fast spridning, kurser, videohandledningar, seminarier, dagliga rapporter, resursbibliotek.

Premiumkonto: minsta initiala insättning $1.000, provisionsfria insättningar, fast spridning, kurser, videohandledningar, seminarier, dagliga rapporter, resursbibliotek, personlig utbildning.

Platinakonto: minsta initiala insättning $5.500, avkastning 5.5% dagligen i 40 dagar.

VIP-konto: minsta initiala insättning $25.000, provisionsfria insättningar, fast spridning, kurser, videohandledningar, seminarier, dagliga rapporter, resursbibliotek, personlig träning, dagens trend, dagens signal, onlinechatt.

Xtrade kontotyper
Xtrade kontotyper

I nästa bild Du kommer att kunna få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Xtrade erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som xTrade tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

Xtrades webbplats
Xtrades webbplats

xTrade ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av de olika instrument som är möjliga att handla med Xtrade, ekonomisk kalender, rapporter och autochartistvarningar, ekonomiskt relevanta nyhetsbrev, videokurser (även om de är på engelska), elektroniska böcker (även om det är nödvändigt att se dessa att ha ett konto hos Xtrade), ordlista (på engelska) och förklaring av några grundläggande begrepp inom handelsvärlden.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information xTrade

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: xtrade.eu | xtrade.com

📞 Telefonnummer: + 357 25030742

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserade Xtrade. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på xTrade

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att Xtrade-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att ha undersökt det, vi rekommenderar att vara försiktig, eftersom även om det är en reglerad mäklare, är det tyvärr en mycket osäker reglering, både Cyperns förordning (som Xtrade inte längre äger) som Belize reglering (tusentals människor har blivit lurade av mäklare som regleras av dessa organ); har huvudkontor i länder med mycket dåligt rykte (Belize, Cypern) och slutligen, när man letar efter recensioner om XTrade vi hittade flera negativa recensioner som varnar om denna mäklare. ❌


📛 Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

Uppdatering januari 2019 ⛔: på grund av olika feedback från Xtrade-kunder uttrycka problem med att ta ut pengar, utöver det tror vi att CySEC-reglering är inte en "seriös" förordning, vi tror att Xtrade är inte ett bra alternativ.

Uppdatering mars 2022 ⛔: mäklaren nämner nu att vara reglerad i Belize. Detta anses vara en av de mest världens farliga.

UPPMÄRKSAMHET: Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar det xTrade upprätthåller en nära relation med Investera 100, en mäklare med dåligt rykte med flera klagomål mot den, anklagad för att ha lurat sina användare.


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om Xtrade? Vad har varit din erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

84 kommentarer om «Xtrade: Betyg och kommentarer»

 1. Joaquin Torres svar

  Jag skulle vilja veta, om xtrade är reglerat, att verka på aktiemarknaden.

  Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Joaquín, tack för att du skrev om Xtrade. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER. Det har en nära relation med Invest100, som är en mäklare med ett katastrofalt rykte, vi rekommenderar inte att arbeta med någon av dem, även om de har en Belize-förordning kan denna mäklare inte lita på.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Anonym svar

  Jag blev nyligen lurad av det här företaget, jag såg en annons på facebook där de kommenterade verktyget. Fyll i uppgifterna och de ringde mig, jag gjorde en insättning på 250 USD, senare ringde "chefen" mig och bad mig att sätta in 5.000 33.000 tusen dollar för att växa kontot och ändra kategori. Till slut förlorade jag 595 972116200 dollar, eftersom de indikerade att jag var tvungen att sätta in mer pengar för att spara kontot. Det var första gången jag försökte investera på den här typen av marknad och denna olycka hände mig. Namnet på den påstådda "chefen" (Manuela +XNUMX XNUMX), sedan de påstådda riskrådgivarna (Pablo och Joaquin).

  Jag hoppas att de aldrig går i fällan, det som slår mig är att de har en profil på instagram, facebook och andra sociala nätverk med tusentals följare, jag förstår inte riktigt hur de fortsätter att existera.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Anonym, många kunder har skrivit till oss och sagt att de har återhämtat sig. OM DU VILL SE NAMN OCH ADRESSER TILL DESSA BEDRAGARE KLICKA HÄR, de kan kontakta pressen och lokal-tv för att undersöka och filma alla inblandade i bluffen, både reklamfilmerna och cheferna, de är alla medbrottslingar eftersom de mycket väl vet att de lurar kunder. Saker och ting kan inte förbli så här, vi måste få tillbaka pengarna som de har stulit. Tack för din kommentar om Xtrade. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. - ANONYM - svar

  Jag påminner om att xtrade ägs av samma ägare som invest100, här finns mer information om ägarna och de som orkestrerar hela bluffen

  En av dem som för närvarande arbetar på kontoren skickade all denna information till mig och sa till mig att inte publicera den, men jag tror att det rätta är att publicera det.

  Jag säger att jag arbetar för det här företaget, som ligger i Buenos Aires, Argentina.

  När jag insåg att kunder inte bara kunde ta ut pengar, utan också fick dem att förlora pengar med vilseledande operationer (när kunder bad om att ta ut kapital), utan vidare, här är informationen :.

  Företaget (Invest100) heter egentligen TUT88. Det ligger i Buenos Aires, Capital Federal, på Arribeños gata 3619, mellan Crisolo Larralde och Jaramillo gatorna. Jag lämnar länken till google maps så att du kan se:

  https://www.google.com/maps/place/Arribe%C3%B1os+3619,+Buenos+Aires/@-34.5449095,-58.462689,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x95bcb420da083977:0x7a204a3a45444b20!8m2!3d-34.5449095!4d-58.4605003

  "Ägarna" så att säga är Mariana Blatman och Lucio Blatman (Lucio Blatman är ÄVEN ägare till xTrade, som ligger i Montevideo, Uruguay).

  Här är deras Instagram- och LinkedIn-profiler så att du kan se dessa skurkars ansikten:

  https://www.instagram.com/marianablatman/?hl=en

  https://uy.linkedin.com/in/lucioblatman

  https://ar.linkedin.com/in/marianablatman/es

  Jag vill också ge dig adressen till huset där Blatman bor med sin familj, på bekostnad av pengar som de lurar stackars klienter som kommer in upphetsade och lämnar pengar och med bruten stolthet över att ha blivit lurade. Det här är din adress:
  Fraga 1730, mellan Plaza och Holmbergsgatorna. Jag lämnar också länken till google maps:

  https://www.google.com/maps/place/Fraga+1730,+C1427BUJ+CABA/@-34.582801,-58.469981,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x95bcb60b4efefbe5:0x424c5a9f4f840463!8m2!3d-34.5828054!4d-58.4677923

  Direktören för företaget, hans namn är Alejandro Chejanovieski, han är uruguayansk (detta är det värsta av alla par excellence) och jag lämnar också hans profil så att du kan se: https://ar.linkedin.com/in/alejandro-chejanovieski-6313b056 (bilden är tydligen väldigt gammal, för nu är han mycket fetare). Jag har inte Chejanovieskis adress, men jag vet att han bor på Luis Maria Campos-gatan, Indalecio Chenaut-hörnet, också i Buenos Aires, federala huvudstaden.

  Jag vidarebefordrar också personliga telefonnummer till var och en av dessa tjuvar:

  Mariana Blatman: (+54) 9 11 6182 0319
  Alejandro Chejanovieski: (+54) 9 11 6593 3790
  Lucio Blatman: (+598) 92 001 627

  Mariana Blatman och Alejandro Chejanovieskis nummer är från Argentina, Lucio Blatmans nummer är från Uruguay, så om du av en slump kommer att bli uppringd från något annat land, gör det när jag skickade dem till dig här uppe.

  De som lägger pengarna för att få ihop all denna bluff, är i Israel, men "ägarna", eller de som skriver under som ombud här i Argentina, är bröderna. Blatman, det värsta avskum jag någonsin träffat (och jag har träffat flera).

  Något annat:

  Detta är informationen om företaget som är registrerat i AFIP Argentina:

  CUIT: 33-71665508-9

  Laglig person
  Plats: Autonoma staden Buenos Aires
  Datum för samhällskontrakt: 2019-09-20
  Resultat: Företagsintäkter - Moms: Registrerad moms
  Arbetsgivare: Ja
  Aktiva skatter:

  FÖRETAGENS RESULTAT [11/2019]

  moms [11/2019]

  INFORMATIONSREGIM [11/2019]
  BP-AKTIER ELLER ANDELAR [11/2019]
  ARBETSGIVARSBIDRAG SEG. SOCIAL [11/2019]
  RET ART 79 LAW GCIAS INC A, BYC [07/2020]
  Aktiva regimer:
  Innehåll: INKOMST FRÅN PERSONLIGT ARBETE ENLIGT BEROENDE OCH ANDRA [07/2020]]
  : AKTIEINNEHAV [11/2019]]
  : PRESENTATION AV FINANSIELLA RAPPORTER I PDF-FORMAT [10/2019]]

  Aktiviteter:
  # 1 [11/2019] 822000 - CALLCENTRETS TJÄNSTER
  »CALL CENTER TJÄNSTER» ADMINISTRATIVA AKTIVITETER OCH SUPPORTTJÄNSTER

  # 2 [11/2019] 619000 - NCP TELEKOMMUNIKATIONSTJÄNSTER (INKLUSIVE PAGERS SERVICE)
  »TELEKOMMUNIKATIONSTJÄNSTER NCP» INFORMATION OCH KOMMUNIKATION

  # 3 [11/2019] 611090 - FAST TELEFONITJÄNSTER, UTOM LOCUTORIOS
  »FAST TELEFONITJÄNSTER» INFORMATION OCH KOMMUNIKATION

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej – ANONYM – många kunder har skrivit till oss och sagt att de har återhämtat sig. OM DU VILL SE NAMN OCH ADRESSER TILL DESSA BEDRAGARE KLICKA HÄR, de kan kontakta pressen och lokal-tv för att undersöka och filma alla inblandade i bluffen, både reklamfilmerna och cheferna, de är alla medbrottslingar eftersom de mycket väl vet att de lurar kunder. Saker och ting kan inte förbli så här, vi måste få tillbaka pengarna som de har stulit. Tack för din kommentar om Xtrade. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.