Annonsera med oss

Xtrade kommentarer

 

➡️ I det här avsnittet analizaremos a Xtrade (llamado también con el nombre: xtrade.com, också xtrade.eu), är en mäklare av Forex, Cryptocurrency och CFD . ¿Es Xtrade realmente recomendado para realizar una inversión? ¿O es mejor no invertir con esta empresa? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om Xtrade ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: ¿es Xtrade ⚠️ un sitio seguro? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

xTrade nämner att vara en del av: Financial Arena Ltd. Uppdatering mars 2021: Xtrade International Ltd.

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i Cypern. Uppdatering från mars 2021: Belize.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observamos que Xtrade den regleras av CySEC. Uppdatering från mars 2021: Xtrade cuenta con la regulación de IFSC (Belice).

UPPMÄRKSAMHET: Xtrade posee una regulación POCO SEGURA. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder xTrade, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 4 olika typer av planer. Vi lämnar en bild med mer information om varje kontotyp.

Standardkonto: minsta initiala insättning $200, depósitos sin comisión, diferencial fijo, cursos, tutoriales en video, seminarios, informes diarios, biblioteca de recursos.

Premiumkonto: minsta initiala insättning $1.000, depósitos sin comisión, diferencial fijo, cursos, tutoriales en video, seminarios, informes diarios, biblioteca de recursos, formación personalizada.

Platinakonto: minsta initiala insättning $5.500, avkastning 5.5% dagligen i 40 dagar.

VIP-konto: minsta initiala insättning $25.000, depósitos sin comisión, diferencial fijo, cursos, tutoriales en video, seminarios, informes diarios, biblioteca de recursos, formación personalizada, tendencia del día, señal del día, chat online.

Xtrade kontotyper
Xtrade kontotyper

I nästa bild Du kommer att kunna få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera que Xtrade ofrece es: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som xTrade tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

Xtrades webbplats
Xtrades webbplats

xTrade ger följande hjälpmedel eller resurser a los traders o interesados: explicación de los diferentes instrumentos que son posibles negociar con Xtrade, calendario económico, informes y alertas de autochartist, boletín de noticias de relevancia financiera, video clases (aunque se encuentran en ingles), libros electrónicos (aunque para ver estos es necesario tener cuenta con Xtrade), glosario (en ingles), y explicación de algunos conceptos básicos del mundo del trading.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information xTrade

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: xtrade.eu | xtrade.eu

📞 Telefonnummer: + 357 25030742

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar por qué realizamos una reseña sobre Xtrade. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på xTrade

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: ¿creemos que la empresa Xtrade es confiable? ¿Deberías invertir tu dinero con la empresa? ¿Son una empresa recomendada? ⭐ Análisis del 2021 ⭐

Luego de haberlo examinado, recomendamos tener precaución, ya que si bien es un broker regulado, lamentablemente es una regulación muy poco segura, både regulación de Chipre (la cual Xtrade ya no posee) como la regulación de Belice (miles de personas han sido estafadas por brókers regulados por estos organismos); tiene sedes en países con muy mala reputación (Belice, Chipre) y por último, al buscar reseñas sobre XTrade encontramos varias reseñas negativas advirtiendo sobre este broker. ❌


📛 Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

Actualización enero 2019 ⛔: debido a diferentes comentarios recibidos de clientes de Xtrade expresando problemas para retirar dinero, además de que creemos que la regulación de CySEC no es una regulación “seria”, vi tror att Xtrade no es una buena opción.

Actualización marzo 2021 ⛔: el broker ahora menciona estar regulado en Belice. Esta es considerada como una de las regulaciones más peligrosas del mundo.


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om Xtrade? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

68 kommentarer om «Xtrade: Betyg och kommentarer»

 1. Nohora rojas svar

  Hola buen dia, yo casi caigo me contactaron de Uruguay y me mandaron un link para descargar la aplicacion, decidi investigar un poco y me di cuenta que las publicaciones de facebook con personajes famosos eran FALSAS asi que cuando me volvieron a llamar les dije que eso era una estafa, y les colgue.

  • Rekommenderade mäklare. Com Postförfattaresvar

   Hola Nohora, eso es un ejemplo claro de lo que se debe hacer, primero que todo investigar y despues pensar bien donde se pone el dinero, verificar que todo cuadre. Nos alegramos por ti.

   Hälsningar.

 2. marco svar

  God morgon för mig samma sak hände mig att andres använder nyheter med kända personer från Colombia, men om du inser att det är falska nyheter, förmodligen från miljonärsinvesteringar och du gör registreringen och sedan ringer xtrade -tjuvarna till dig, ljuger de bedragare

  tack för era kommentarer vänner om dessa tjuvar, de sparade mig bara en stor huvudvärk

  välsignelser

  • Rekommenderade mäklare. Com Postförfattaresvar

   Hej Marco, vi är glada att ha varit till hjälp, tack för att du skrev och kommenterade XTRADE. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Andrea svar

  De är verkligen bedragare, jag fick reda på dem genom en publikation i en välkänd tidning i Colombia där han talade underverk om detta sätt att tjäna pengar, litade på att jag anmälde mig, de ringde mig och satte in 250 dollar, men han behöll övertala mig att sätta in mer pengar exakt 500 dollar eftersom det enligt henne fanns en kampanj och det var därför de gav mig 230 dollar mer för att börja investera. Historien är att jag skickade 500 dollar ... tydligt efter att jag var sötare och lugnare började jag ta reda på när eller överraska alla de negativa kommentarerna, jag ringde automatiskt till min bank men det var för sent pengarna hade vänts, gå in på kontot och en jag begärde uttag, gjorde jag ingen transaktion, att om han skrev till mig och jag ringde Cristian (Sánchez [e-postskyddad] +598 2623 8503) för att starta de transaktioner som jag inte ville göra, flyttade jag ingenting !! De avvisade det första försöket att dra tillbaka och det andra försöket godkändes delvis, jag fick tillbaka 250 dollar och de andra vill inte lämna tillbaka det till mig eftersom jag enligt dem måste ha en elektronisk plånbok bara skrill eller neteller som också är bluffsidor från vad jag har kunnat ta reda på !! Hur går situationen, det mest säkra är att jag redan förlorat de 250 saknade dollarna ... de kommer inte att förlora alla pengar, vad jag kunde se är det bara en strategi för att skapa viss säkerhet i mig, om jag behåller faller men jag kommer inte att flytta de pengarna, om de stjäl från mig, kommer de att göra det framför mig! och jag har redan tagit bort mitt konto från ditt system.

  • Rekommenderade mäklare. Com Postförfattaresvar

   Hej Andrea, tack för din kommentar om XTRADE. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Don Cuco svar

  Någon kan säga till Fultolista CristianoRonaldo att inte låna sig och ta sitt foto från den här sidan. Han är en mega -miljonär och behöver inte vara en del av den maffian ... se https: // efxto .com / mäklare / recensioner / xtrade

 5. Don Cuco svar

  Hej alla. Jag skulle vilja ge mitt namn här, men jag är ledsen att jag är så dum att ha tjänat pengar med Xtrade .com. Saken är att det gick bra för mig och jag satsade bra. Jag kom tidigare från en mycket nära skola för TRADING tools management .... Min egen bror med god erfarenhet. Naturligtvis, långt innan jag hade en trevlig upplevelse med ett företag i Costa Rica som utbildade oss många timmar utan lön och vi som steg till en högre och högre nivå, äntligen inte anställde. Det vill säga, jag är ingen nybörjare och även om jag bara förlorade 200 dollar, precis när jag kände att jag redan fick något ganska dåligt. Begär uttag av mitt kapital enligt de överenskomna reglerna. Plötsligt kopplades kommunikationen bort och jag har mejlen skickade från mig. De hade lyxen att svara mig men jag fick aldrig pengarna och kommunikationen blockerades från dem. Snälla, för det lilla belopp som är 200 dollar i många länder stäms de eller utmätas på en inteckning. Jag är villig att visa mina mejl och en telefon varifrån de ringde mig från Uruguay. Om du skriver till mig kan jag underlätta allt för att sjunka dig.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Don Cuco, tack för att du kommenterar XTRADE. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. Edo svar

  Det är en SCAM, de exciterar dig med små vinster och pressar dig sedan att sätta in mer, och verksamheten faller negativt. De ringer dig och uppmanar dig att sätta in mer, för att stödja och inte tappa balansen. Slutligen faller det samma. De kontaktar dig aldrig igen.
  Jag förlorade mer än 30 tusen dollar.
  Är det någon som har ett verkligt vittnesbörd om att han har återvunnit pengar från något företag? Vi skulle alla uppskatta det.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Edo, tack för din kommentar om XTRADE. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 7. Greta svar

  Verkligen, att xtrade -företaget är en bluff, jag rekommenderar det inte, de får dig att sätta in och sedan råna de dig, de är levande tjuvar, faller inte där

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Gretel, tack för att du kommenterade Xtrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 8. Greta svar

  Verkligen, att xtrade -företaget är en bluff, jag rekommenderar det inte, de får dig att sätta in och sedan råna de dig, de är levande tjuvar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Gretel, tack för att du kommenterade Xtrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 9. Alexis svar

  Hej, jag känner mig också SKAMMAD med människorna i XTRADE, jag investerade med dem först med kryptokurvor och senare med ett kreditkort och som alla har hänt förför de mig och med lögner. Först och främst går du in via en annons på internet och den första jag pratar med är med JUAN TORRES, e -postmeddelandet är [e-postskyddad] och då är min rådgivare FERNANDA LOPEZ från Uruguay OCH Hennes MAIL är [e-postskyddad] och hennes whatsApp är 598 94 640 438 som först var väldigt snäll och sedan lurade en av dem, jag ville till och med att han skulle fortsätta investera mer, jag passerade till och med andra ledare för henne för att övertyga mig om att fortsätta investera för att tjäna mer men ingenting, de skickade till och med mig ett dokument för mig att skriva under, det är ett insättningsdeklaration och de ber mig också om de sista numren på mitt kort men eftersom det är ett virtuellt kort ber de mig om ett utdrag eftersom mitt namn inte visas på kortet på skärmdumpen som jag skickar dem och sedan att Signaturen inte är densamma som ID: n, de ber mig om ett kvitto med min adress, mitt identitetsdokument, och jag ber om återbetalning och det lämnar mig inte, helt lurade. För personer som vill gå in i XTRADE rekommenderar jag det inte, det är bättre att leta efter en bättre reglerad mäklare.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Alexis, tack för att du kommenterade Xtrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 10. Liliana svar

  God eftermiddag, jag tappade 12,000 XNUMX dll på en vecka, precis som du väntade på att rådgivaren skulle känna till verksamheten, rådgivaren Bastian Lorenz.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Liliana, tack för att du kommenterade Xtrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 11. Gustavo svar

  Hej bra dag.
  I ett ögonblick av momentum deponerade jag 250 USD till denna plattform, de kommunicerade med mig men de gav mig inte förtroende.
  Nu vill jag ta ut mina pengar men de ber mig om olika papper, jag vet inte vad jag ska göra, om jag ska skriva av pengarna eller om någon vet en lösning.
  Den person som förmodligen deltog i mig är tyska Martínez [e-postskyddad] och de ringde mig från Uruguay även om jag inte svarade dem är numret 59826238165

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Gustavo, tack för att du delar din erfarenhet med Xtrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 12. Cesar Gonzalez svar

  God eftermiddag. Jag var också ett offer för dessa XTrade-bedragare, jag har läst alla meddelanden och det är samma strategi, jag deltog i två "kontoansvariga" som övertygar någon. Det är sant att dessa bedragare ska stämmas kollektivt. Jag kontaktades av Dario Garin, e-post [e-postskyddad] och Emilia Vasquez-post [e-postskyddad].

  Jag är uppmärksam på dina förslag att stämma dessa banditer och få tillbaka våra pengar och informera också alla så att inga fler faller med dessa bedragare.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Cesar, tack för din information om Xtrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 13. Mateo svar

  Xtrade tog de flesta av mina besparingar från mig, jag visste inte hur jag skulle komma över det. Lyckligtvis hittade jag dig och kontaktade chattflickan och mychargeback. Jag bestämde mig för att prova, bara för att se om det fungerade och efter några dagar lyckades de få tillbaka pengarna. Det fungerar verkligen och mitt råd är att prova, du tappar ingenting.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Mateo, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är väldigt glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 14. manuel svar

  Jag lurades av en bluffhund från xtrade

  Ernesto S. ernestos @ xtrade.com
  med Mexikos nummer +52 55 4161 8833

  en bedragare och detta företag är skräp som sina arbetare, bedragare från första till sista

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Manuel, tack för att du delar din erfarenhet med Xtrade Broker. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 15. ADOLFO GURRIERI svar

  Jag blev också lurad. Jag gav dem inledningsvis 1,000 1.000 dollar men insåg snart att det kan vara en bluff. Jag bad om mina pengar tillbaka men det gjorde de inte. Som svar stängde de mitt konto. De svarade aldrig. Sedan avbröt jag mitt kreditkort, men jag märkte att de redan hade tagit ut inte 2.640 XNUMX utan XNUMX XNUMX dollar. De var uruguayaner och pengarna skickades till Kina där cheferna borde vara.
  Den som deltog hette Fernanda. Förhoppningsvis tar Coronavirus henne bort.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Adolfo, tack för att du delar din erfarenhet med Xtrade. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 16. Dunia Mora svar

  Jag lurades av xtrader. Varje dag bad de mig om mer pengar och sa att om jag inte gjorde insättningen skulle jag förlora allt tills ögonblicket kom att jag inte kunde sätta in mer eftersom de hade tagit ut allt och de stängde alla operationer i förlust. Det är mycket pengar. Och hittills försökte de fortfarande få pengar från min mans kort.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Dunia, tack för att du delar din erfarenhet med Xtrade. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget. Om kortet ska du meddela detta till din bank.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Allt du nämner om Xtrade låter riktigt dåligt.

   hälsningar

 17. RAI svar

  DE HAR OCH BEKLÄMDT JAG VILL TA TILLBAKA MINE PENGAR OCH JAG VAR NÄST två MÅNADER Väntade på att det skulle återlämnas till mig och det hände aldrig, det var i processen ... Jag ringde många gånger och de säger redan samma sak ... BESVÄRDNING. KONTOEN OCH ÄN ÄR DET ÄR FORTSAT UTAN DET ATT AVBRYTA DET ... VÄNLIGEN ANVÄND INTE DENNA ANSÖKNING DET ÄR EN BEDRAG ...

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Rai, tack för att du delar din erfarenhet med Xtrade. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på personer som kontaktade dig, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från?

   hälsningar

 18. ÄNGEL PARDO svar

  JAG VILJA FILLA EN DEL AV SÅDAN RÄTTSAK.

  HUR MÅNGA VI ÄR.

  VAD ÄR DIREKTÖRERNA OCH VILKA VILLKOREN?

  GARLO MÖJLIGHETER

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Angel, tack för att du delar din erfarenhet med Xtrade. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på personer som kontaktade dig, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från?

   hälsningar

  • Jorge Ruiz svar

   Hej, god eftermiddag, jag kontaktades av en finansiell rådgivare som var väldigt trevlig och med stor användning av finans- och investeringsord som heter Fabricio García från XTrade, hans e-post är [e-postskyddad] , hans fasta nummer är +59826238165 och hans WhatsApp är +59894640438.
   När denne en gång skapat ett visst förtroendeband med mig för hans behandling och förmodade god tro, började han göra mycket riskabla och hänsynslösa investeringar som gränsade till oansvaret och absolut vårdslöshet i mitt kapital, utan att skydda ett minimum av mitt kapital i fall Investerade att det inte återvände, så jag förlorade mer än 20.000 5.000 dollar från dag till dag. Jag krävde en förklaring och det enda jag fick av denna skurk var att marknaden kollapsade och att han gjorde de åtgärder som jag tycker är relevanta, han berättar också för mig att när de tjänade pengar hade jag inte klagat till honom, det tycktes mig en viss extrem skurk, eftersom det han gjorde var att skicka tillbaka en liten del av mina pengar som jag hade investerat i den här lura och bedrägliga organisationen, de lovade efter löfte att jag skulle ta ut mellan 6.000 XNUMX och XNUMX XNUMX dollar varje fredag ​​varje vecka, löften som aldrig uppfyllts.
   Jag upprepar att detta inte kan vara fallet varken för mig eller för andra att något liknande har hänt med denna organisation som utnyttjar den goda tro och förtroende som man lägger till dem.
   Jag har whatsapp, skärmdumpar, olika investeringsdokument och alla ljud när den här personen ringde mig i telefon och lovade uttag som aldrig kom.

   Min e-postadress är [e-postskyddad] och min mobiltelefon med whatsapp är +56978453561
   Kontakta mig för att inleda en stämningsansökan mot dessa, när vi blir fler kommer vår rättsliga ledning att ha större vikt.
   Hälsningar.

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Jorge, tack för att du delar din erfarenhet med Xtrade. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget. Allt du nämner om Xtrade låter hemskt. Berätta vilket land du kommer från för att nämna kontaktmedlen för ditt lands finansiella tillsynsmyndighet.

    hälsningar

 19. Jorge Ruiz svar

  Hej allihopa, jag leder en grupptalan mot XTrade för bedrägeri och andra brott som kunde ha utförts av denna organisation som har patriomoniellt, känslomässigt och psykiskt skadat många människor runt om i världen.
  Detta kan vändas och dessa skurkar kan straffas med skadeståndsersättning, ekonomisk ersättning och till och med fängelsestraff om det är bevisat att de handlat utanför lagen.
  Därför vill jag be dig att skriva till mig och skicka mig ditt namn, e-post, telefon etc. vad du tycker är relevant att veta och bland alla söka rättvisa vi vill och tillfredsställa oss genom specialister i internationell rätt.

  Tillsammans kan vi göra det.
  Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jorge, tack för att du delar din erfarenhet med Xtrade. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats från?

   hälsningar

   • Jorge Ruiz svar

    Hej, god eftermiddag, jag kontaktades av en finansiell rådgivare som var väldigt trevlig och med stor användning av finans- och investeringsord som heter Fabricio García från XTrade, hans e-post är [e-postskyddad] , hans fasta nummer är +59826238165 och hans WhatsApp är +59894640438.
    När denne en gång skapat ett visst förtroendeband med mig för hans behandling och förmodade god tro, började han göra mycket riskabla och hänsynslösa investeringar som gränsade till oansvaret och absolut vårdslöshet i mitt kapital, utan att skydda ett minimum av mitt kapital i fall Investerade att det inte återvände, så jag förlorade mer än 20.000 5.000 dollar från dag till dag. Jag krävde en förklaring och det enda jag fick av denna skurk var att marknaden kollapsade och att han gjorde de åtgärder som jag tycker är relevanta, han berättar också för mig att när de tjänade pengar hade jag inte klagat till honom, det tycktes mig en viss extrem skurk, eftersom det han gjorde var att skicka tillbaka en liten del av mina pengar som jag hade investerat i den här lura och bedrägliga organisationen, de lovade efter löfte att jag skulle ta ut mellan 6.000 XNUMX och XNUMX XNUMX dollar varje fredag ​​varje vecka, löften som aldrig uppfyllts.
    Jag upprepar att detta inte kan vara fallet varken för mig eller för andra att något liknande har hänt med denna organisation som utnyttjar den goda tro och förtroende som man lägger till dem.
    Jag har whatsapp, skärmdumpar, olika investeringsdokument och alla ljud när den här personen ringde mig i telefon och lovade uttag som aldrig kom.

    Min e-postadress är [e-postskyddad] och min mobiltelefon med whatsapp är +56978453561
    Kontakta mig för att inleda en stämningsansökan mot dessa, när vi blir fler kommer vår rättsliga ledning att ha större vikt.
    Hälsningar.

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej igen Jorge, vi tackar dig för all information du har delat om Xtrade med oss. Kommer du ihåg hur du kom till dem i första hand?

     hälsningar

  • Paul svar

   Hej Jorge, snälla kontakta mig om du kan, tydligen var jag också ett offer för dessa herrar.

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Pablo, tack för att du delar din erfarenhet med Xtrade. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk:

    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    hälsningar

  • ADRIANA Montero svar

   Hej, jag vill vara en del av detta men tror du att du kan få tillbaka det du förlorade?

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej ADRIANA, försök att få tillbaka dina pengar genom CHAT, om du vill återhämta dig med advokater och stämningar och klagomål kan du få det om ett par eller tre år, det är ett alternativ men advokater lever inte av luften, håll det här sinne. Tack för att du delar din erfarenhet med Xtrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

    hälsningar

 20. diego svar

  Jag gjorde minsta investering på 200 $ förra året. Jag slickade en rådgivare och sa att jag skulle investera tusen dollar eftersom jag sa till dem att jag inte hade det beloppet, de ringde mig inte igen. Jag bestämde mig för att inte investera och lyckligtvis kan jag få tillbaka pengarna eftersom jag aldrig använde det riktiga kontot. Jag använde det inte för att det inte gav mig självförtroende och nu när jag såg kommentarerna insåg jag att jag fattade ett bra beslut.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Diego, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Xtrade, vi är verkligen ledsna för det du har gått igenom ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av det här företaget? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, e-post?

   Hälsningar.

  • norma svar

   God eftermiddag, kan du berätta hur du gjorde för att få tillbaka pengarna?

 21. Patricia svar

  Tyvärr är jag ännu ett offer för denna dolda licensbluff. Jag trodde på dem för att ett Facebook-inlägg visade upp kända och berömda kunder. Jag letade efter information, men allt jag hittade verkar publiceras av sig själva och med gynnsamma åsikter.
  Just nu har jag tappat tusentals dollar, jag har gråtit allt eftersom jag inte har något sätt att ersätta det här beloppet på mitt kreditkort, ett belopp som jag använde för att jag saknar arbete och som ett sätt att bli skuldfri jag trodde på Xtrade vars chefer, eftersom jag redan har haft två (María Pía Gallardo och Alejandro Cheja) inspirerar de tillit eftersom de leder dig att i princip utföra bra operationer som upphetsar dig och sedan leder dig till att göra andra som leder till förluster , då kallar de dig att sätta in eftersom marginalen är låg och därmed kastar du dig in i detta bedrägeri av cheferna i syfte att åtminstone få tillbaka det investerade, hoppas inte ens att få vinst som de lovar dig varje gång, även försäkrar dig datum då dina pengar kommer att återvinnas.
  Jag känner mig dum att ha trott på dem, skurkar utan skruplar eller värden.
  För ett par dagar sedan stannade jag hela dagen och handlade ensam för att kunna återhämta mig något, det var bra för mig, jag gjorde flera vinster. Jag ville inte svara på verkställande direktörens samtal, för jag ville se hur jag hade det ensam; för vilken jag studerade marknaden mycket. Jag var på väg att återkräva en summa som kunde få mig ur nästa komplikation, som är att täcka den första fakturering av kreditkortet.
  Igår svarade jag på samtalet till verkställande direktören, som gratulerade mig till de operationer jag hade genomfört och lämnade mig ensam med två operationer som väntar på vinst eftersom jag trodde att jag hade gjort ett misstag. Sedan gav han mig instruktioner för att utföra fler operationer som skulle leda mig att vinna och kunna slutföra det belopp som jag ursprungligen behöver. Två av de fyra operationerna som vi genomförde stängde i vinst på några minuter. Så bråttom gjorde han att jag öppnade mer och där växte de alla negativt tills de stängdes som sådana och fick mig att förlora allt igen.
  Jag vet inte vad jag ska göra, jag vet inte om det finns rättsliga åtgärder som man kan ta till. Igår diskuterade jag mycket med chefen, som insisterar på att de är marknadsrisker, att det inte är deras ansvar, men de är experterna, om jag kunde fungera bra utan någon form av kunskap, de med mer anledning. Jag vet att det är svårt att vända denna situation, men jag vill offentliggöra min erfarenhet, även om jag erkänner att jag skäms, så att andra människor inte faller i detta bedrägeri och i händerna på dessa skrupelfria chefer.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Patricia, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Xtrade, det är verkligen sorgligt vad du nämner om den här mäklaren. Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du först hittade dem? Även om CYSEC-förordningen inte är särskilt bra, är den åtminstone en reglering. Om du tror att de inte var rättvisa mot dig, bör du kontakta CYSEC (Cyperns tillsynsmyndighet).

   Hälsningar.

  • Jorge Ruiz svar

   Hej Patricia, jag blev också lurad av dessa skurkar, dessa killar eller organisationer är experter på bedrägerier, så jag ber dig att kontakta mig, jag heter Jorge Ruiz, min e-postadress är [e-postskyddad] och min mobiltelefon-Whatsapp är +56 978453561
   Jag driver en grupptalan mot XTrade och ju mer vi är offer för denna organisation desto mer sannolikt är vi att lyckas.

   Jag väntar på ditt svar så snart som möjligt. Tillsammans och förenade kommer vi att göra rättvisa.

   Hälsningar.

 22. Adriana Urueña svar

  God eftermiddag. Jag var också ett offer för denna mäklare, lite pengar investerades, så en rådgivare kontaktar oss och börjar be oss att sätta in mer för bättre vinster, jag sa till honom att först ville jag prova demo, sedan utföra två operationer med råvaror och vinna, jag gjorde en tredje och det började och det gav mig inga bra resultat. Jag tappade nästan alla pengar, sedan pratade jag med rådgivaren och han insisterade på att jag skulle sätta in mer pengar; Först verkar det inte som det för mig för då för att de har en lägsta insättning som innebär att man kan tjäna med de pengarna, varje gång rådgivaren kontaktar mig är det att be om mer insättning när jag nästan hade slut på pengar på kontot försökte jag rädda det med en operation Vilken tillfällighet att jag gjorde en försäljning och automatiskt ändrade operationen, och sedan ett köp och operationen ändrades igen tills de definitivt lämnade mig med ingenting. Det är en manipulation en bluff.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Adriana, tack för informationen om Xtrade, vi är mycket ledsna över vad som händer med dig ... Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? ... Om du har mer information om mäklaren, vänligen dela den med oss.

   Hälsningar.

  • Jorge Ruiz svar

   Hej Adriana, jag blev också lurad av dessa skurkar, de här killarna eller organisationen är experter på bedrägerier, så jag ber dig att kontakta mig, jag heter Jorge Ruiz, min e-postadress är [e-postskyddad] och min mobiltelefon-Whatsapp är +56 978453561
   Jag driver en grupptalan mot XTrade och ju mer vi är offer för denna organisation desto mer sannolikt är vi att lyckas.

   Jag väntar på ditt svar så snart som möjligt. Tillsammans och förenade kommer vi att göra rättvisa.

   Hälsningar.

 23. Felipe svar

  Hej, jag kom till den här mäklaren genom ett falskt Facebook-inlägg, där de satte en chilensk fotbollsfigur mycket erkänd över hela världen, där de hänvisade till att den här personen hade tjänat mycket genom att investera i detta företag, vilket jag undersökte och är helt falskt, herrarna från Xtrade är bedragare, var försiktig, de tillåter dig inte att ta ut de pengar du har inne, för när jag försöker uppdateras webbläsarfönstret och jag måste försöka igen .... dålig erfarenhet, fråga gärna innan du ger pengarna.

  Investera inte i Xtrade ...
  Investera inte i Xtrade ...
  Investera inte i Xtrade ...
  Investera inte i Xtrade ...
  Investera inte i Xtrade ...
  Investera inte i Xtrade ...
  Investera inte i Xtrade ...
  Investera inte i Xtrade ...
  Investera inte i Xtrade ...
  Investera inte i Xtrade ...
  Investera inte i Xtrade ...
  Investera inte i Xtrade ...

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Felipe, tack för dina kommentarer, det är verkligen synd vad du nämner om Xtrade ... Är det att säga att du inte kunde ta ut dina pengar med det här företaget?

   Hälsningar.

  • Jorge Ruiz svar

   Hej Felipe, jag blev också lurad av dessa skurkar, de här killarna eller organisationen är experter på bedrägeri, så jag ber dig att kontakta mig, jag heter Jorge Ruiz, min e-postadress är [e-postskyddad] och min mobiltelefon-Whatsapp är +56 978453561
   Jag driver en grupptalan mot XTrade och ju mer vi är offer för denna organisation desto mer sannolikt är vi att lyckas.

   Jag väntar på ditt svar så snart som möjligt. Tillsammans och förenade kommer vi att göra rättvisa.

   Hälsningar.

 24. M Gand svar

  Jag skulle vilja veta om någon känner till Cesar G och Giorgio C från Xtrade.com i Uruguay, om de har hanterat dem?
  hur vet man om personen på andra sidan har rätt?

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej M Grand, tack för dina kommentarer om Xtrade, vi väntar också på information om företaget ...

   En hälsning.

  • Jorge Ruiz svar

   Hej, för en fråga om förtroende frågade jag min finansiella rådgivare Fabricio García, han kommer att skicka mig en referens eller hans legitimation för att vara säker på att han har att göra med honom, han började undvika tills vi någon gång inte pratade mer om ämnet och det hände att jag inte hade insisterat.
   Det är också de här bedragarna.
   Jag heter Jorge Ruiz, min e-postadress är [e-postskyddad] och cell-Whatsapp är +56 978453561, om du vill kommunicera med mig.
   Jag väcker en grupptalan mot denna organisation. Ju mer vi är, desto större är möjligheten till framgång i resultatet.
   Hälsningar.

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Jorge, tack så mycket för att du delar din erfarenhet och mycket information om Xtrade-mäklaren.

    hälsningar

 25. Fernando svar

  God dag,

  Jag har gjort det väldigt dåligt med den här mäklaren, som Jess, jag investerade och investerade tills jag inte hade något, i princip var allt bra, 4 eller 6 operationer med bra resultat (cirka 150 USD), efter det ber rådgivaren mig att göra en extra insättning på 1000 USD (den första var 2000), för att uppnå en bra bonus, där började problemen, i två eller tre operationer förlorade jag alla mina pengar, cirka 4000 USD. Allt detta hände med samma rådgivare ... Miguel Díaz från Uruguay fick mig att göra operationer som även jag, som inte har någon erfarenhet, sa att de hade fel ... Kort sagt, Fruktansvärda upplevelser !!!

  • Jorge Ruiz svar

   Hej Fernando, jag blev också lurad av dessa skurkar, de här killarna eller organisationen är experter på bedrägeri, så jag ber dig att kontakta mig, jag heter Jorge Ruiz, min e-postadress är [e-postskyddad] och min mobiltelefon-Whatsapp är +56 978453561
   Jag driver en grupptalan mot XTrade och ju mer vi är offer för denna organisation desto mer sannolikt är vi att lyckas.
   Jag väntar på ditt svar så snart som möjligt. Tillsammans och förenade kommer vi att göra rättvisa.
   Hälsningar.

 26. Jess svar

  Det var superdåligt för mig med den här mäklaren, jag investerade, investerade och investerade samtidigt som jag utbildade mig själv, och allt som "rådgivaren" sa åt mig att vägleda mig gick alltid emot vad "borde göras" . Jag antar att i slutet av dagen utnyttjar de människor som inte vet så mycket om det. Jag fick ”råd” av Miguel Diaz från Uruguay (+598 94 667 381). Jag förlorade alla mina pengar cirka 1500 dollar ... två gånger för att jag försökte återhämta mig men i slutändan ledde de mig alltid till misslyckade operationer. Dåliga råd, de svarar inte när du behöver dem som mest, de pressar dig att göra fler insättningar i slutändan de får dig att förlora. Det ja, de tjänar alltid sina provisioner. Kanske är mäklarkontot användbart om du redan har omfattande erfarenhet och inte låtsas av sina rådgivare.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jess, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med Xtrade med oss ​​... Kommer du ihåg hur du först kom över det här företaget?

   En hälsning.

  • Fernando svar

   Hej Jess,

   Jag vill att vi ska prata och kunna utbyta erfarenheter om denna mäklare.

   hälsningar,

  • Jorge Ruiz svar

   Hej Jess, jag blev också lurad av dessa skurkar, dessa killar eller organisation är experter på bedrägeri, så jag ber dig att kontakta mig, jag heter Jorge Ruiz, min e-postadress är [e-postskyddad] och min mobiltelefon-Whatsapp är +56 978453561
   Jag driver en grupptalan mot XTrade och ju mer vi är offer för denna organisation desto mer sannolikt är vi att lyckas.
   Jag väntar på ditt svar så snart som möjligt. Tillsammans och förenade kommer vi att göra rättvisa.
   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *