✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Xtrade. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

XTrade är INTE pålitlig – Licensierad sedan 2003, denna mäklarfirma har ett dåligt rykte. Användare rapporterar att de har haft problem med handel eller uttag av pengar.

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Xtrade och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsxtrade.eu | xtrade.com
???? företagetFinancial Arena Ltd – Xtrade International Ltd (chefen för företaget är Lucio Blatman)
⚖️ regleringIFSC (Belize)
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformWebbhandlare
📌 AdressMontevideo, Uruguay – Nicosia

⚠️ Xtrade ägs av Financial Arena Ltd, företaget den ligger i Uruguay och Nicosia, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu ska vi analysera vilka typer av konton som Xtrade erbjuder, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
estándar$200
Premium$1.000
Platina$5.500
VIP$25.000

Information på webben

XTrade hemsida

Xtrade ger en förklaring av de olika instrument som är möjliga att handla med Xtrade, ekonomisk kalender, autochartist-rapporter och varningar, ekonomiskt relevanta nyhetsbrev, videokurser (även om de är på engelska), e-böcker (även om du måste ha en konto hos Xtrade), ordlista (på engelska) och förklaring av några grundläggande begrepp inom handelsvärlden.

Lista över telefonnummer

+357 25030742

???? Xtrade Final Rating ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Xtrade.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Xtrade:

datum Uppdatering – nyheter
 Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar att Xtrade har en nära relation med Investera 100, en mäklare med dåligt rykte med flera klagomål mot den, anklagad för att ha lurat sina användare.
Augusti 2023Enligt meddelanden från kunder är platsen för kontoren för FxAlta, Invest100 och Xtrade Arribeños 3619 CABA – 5:e våningen – Argentina. Bolaget bakom mäklaren skulle vara TUT88 SA

Användarrecensioner

[demokrati id=”4231″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av Xtrade.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av Xtrade

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Xtrade

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Xtrade?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Xtrade en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att Xtrade är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Xtrade pålitlig?

Nej. Xtrade är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Xtrade?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Xtrade?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

91 kommentarer om «Är Xtrade en bluff? 2023 recensioner»

 1. Angela Davila svar

  Jag fördömer det som ett rån. Jag gjorde en investering i Xtrade och två dagar senare fanns pengarna inte längre på mitt konto. Jag investerade 1.500 300 dollar och det finns XNUMX dollar på kontot. Jag har försökt kontakta Mr Joaquin Torres från XTrade och han är en väldigt aggressiv person som inte är ansvarig för någonting. Vad kan jag göra för att få tillbaka min investering?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Angela, tack för att du skrev om Xtrade. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. anonym svar

  Det är verkligen en bluff, efter att ha investerat dina pengar ringer de dig inte igen, de ger dig inte råd, de lär dig inte. Det finns inget sätt att få tillbaka pengarna eftersom de får dig att skriva under ett dokument och även få det att se ut som att du precis tappat bort det. Förhoppningsvis faller inga fler för detta bedrägeri.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Anonym, många kunder har skrivit till oss och sagt att de har återhämtat sig genom vår CHAT. OM DU VILL SE NAMN OCH ADRESSER TILL DESSA BEDRAGARE KLICKA HÄR, de kan kontakta pressen och lokal-tv för att undersöka och filma alla inblandade i bluffen, både reklamfilmerna och cheferna, de är alla medbrottslingar eftersom de mycket väl vet att de lurar kunder. Saker och ting kan inte förbli så här, vi måste få tillbaka pengarna som de har stulit. Tack för din kommentar om Xtrade. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Chekhanovieski tvångsmässig bedragare svar

  Direktören för XTRADE är den uruguayanske juden Alejandro Chejanovieski, han är en av dem som ansvarar för xtrade-bluffen. VAR FÖRSIKTIG HAN ÄR EN TJUV!!! XTRADE ÄR EN BLUFF!!

  Om du går till hans linkedin-profil https://www.linkedin.com/in/alejandro-chejanovieski-6313b056/?originalSubdomain=ar döljer det inte:

  "Jag har 6 års erfarenhet av finansbranschen, speciellt med CFD-mäklare.

  Jag har arbetat för två företag inom området, båda fokuserade på den latinamerikanska marknaden.

  I en av dem har jag varit Office Director och Retention Manager, och i det andra företaget har jag varit General Manager.

  I båda fallen var jag närvarande från första början, det vill säga från monteringen av kontoret, till dess fulla utveckling, engagerad i alla motsvarande avdelningar (dokument, risk, kommersiellt område, efterlevnad, etc.).

  Jag har goda färdigheter att leda team, fokusera dem på att uppfylla mål och mål.

  Jag har en god förmåga till motståndskraft, nödvändig i allt som rör försäljning och teamledning, samt hög uthållighet och fokus på uppsatta mål.

  Jag har haft möjligheten att definiera utvecklingen och framtida steg som organisationer kan ta, och alltid försöka ta dem till nästa nivå, inte bara i ekonomiska resultat, utan också i termer av humankapital och arbetseffektivitet.

  Jag har sex års erfarenhet av CFD-branschen och arbetar för två internationella mäklare för den latinamerikanska marknaden (spanska och portugisiska).

  Som General Manager, i ett av företagen, hade jag möjlighet att utveckla alla olika avdelningar från början som försäljning, retention, dokument, risk, uttag, compliance, etc.

  Jag är väldigt fokuserad på mål och resultat.

  Jag har tillräckligt med motståndskraft, uthållighet, kunskap och passion för att få saker att hända.

  Jag vet hur man utvecklar ett företag genom att kombinera tekniska och mänskliga färdigheter.”

  Se vad han lägger i sin erfarenhet!!: "Erfarenhet General Manager Invest100 · Heltid" – "Retention Manager Latin America Xtrade · Heltid"

  Han säger sig vara expert på ekonomi, snarare expert på bedrägerier. Snart kommer jag och mina advokater att se dina ansiktsbedragare. Du kommer att bli en bedragarefånge. Du stal tusentals dollar från mig, låt oss se om du är så modig när vi ser varandras ansikten. RÅNARE.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej, många kunder har skrivit till oss och sagt att de har återhämtat sig genom vår CHAT. OM DU VILL SE NAMN OCH ADRESSER TILL DESSA BEDRAGARE KLICKA HÄR, de kan kontakta pressen och lokal-tv för att undersöka och filma alla inblandade i bluffen, både reklamfilmerna och cheferna, de är alla medbrottslingar eftersom de mycket väl vet att de lurar kunder. Saker och ting kan inte förbli så här, vi måste få tillbaka pengarna som de har stulit. Tack för din kommentar om Xtrade. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Wilson Montenegro svar

  Jag satte in 250 dollar med mitt kreditkort i Colombia till XTRADE .com genom förmedling av en förmodad officiell Tadeo Lema, de gav mig en bonus på 241, första veckan började jag vinna veckan efter, den förment URUGUAY-bergscoachen som heter Francisco Reyes, mycket insisterande på att jag kommer att leverera mer för att säkerställa min investering och kunna ha mer lönsamhet. De ger också förslag för människor att köpa eller sälja valuta eller valutor som stängs automatiskt av deras plattform och lura människor.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Wilson, många kunder har skrivit till oss och sagt att de har återhämtat sig genom vår CHAT. OM DU VILL SE NAMN OCH ADRESSER TILL DESSA BEDRAGARE KLICKA HÄR, de kan kontakta pressen och lokal-tv för att undersöka och filma alla inblandade i bluffen, både reklamfilmerna och cheferna, de är alla medbrottslingar eftersom de mycket väl vet att de lurar kunder. Saker och ting kan inte förbli så här, vi måste få tillbaka pengarna som de har stulit. Tack för din kommentar om Xtrade. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Joaquin Torres svar

  Jag skulle vilja veta, om xtrade är reglerat, att verka på aktiemarknaden.

  Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Joaquín, tack för att du skrev om Xtrade. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER. Det har en nära relation med Invest100, som är en mäklare med ett katastrofalt rykte, vi rekommenderar inte att arbeta med någon av dem, även om de har en Belize-förordning kan denna mäklare inte lita på.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 6. Anonym svar

  Jag blev nyligen lurad av det här företaget, jag såg en annons på facebook där de kommenterade verktyget. Fyll i uppgifterna och de ringde mig, jag gjorde en insättning på 250 USD, senare ringde "chefen" mig och bad mig att sätta in 5.000 33.000 tusen dollar för att växa kontot och ändra kategori. Till slut förlorade jag 595 972116200 dollar, eftersom de indikerade att jag var tvungen att sätta in mer pengar för att spara kontot. Det var första gången jag försökte investera på den här typen av marknad och denna olycka hände mig. Namnet på den påstådda "chefen" (Manuela +XNUMX XNUMX), sedan de påstådda riskrådgivarna (Pablo och Joaquin).

  Jag hoppas att de aldrig går i fällan, det som slår mig är att de har en profil på instagram, facebook och andra sociala nätverk med tusentals följare, jag förstår inte riktigt hur de fortsätter att existera.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Anonym, många kunder har skrivit till oss och sagt att de har återhämtat sig. OM DU VILL SE NAMN OCH ADRESSER TILL DESSA BEDRAGARE KLICKA HÄR, de kan kontakta pressen och lokal-tv för att undersöka och filma alla inblandade i bluffen, både reklamfilmerna och cheferna, de är alla medbrottslingar eftersom de mycket väl vet att de lurar kunder. Saker och ting kan inte förbli så här, vi måste få tillbaka pengarna som de har stulit. Tack för din kommentar om Xtrade. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. - ANONYM - svar

  Jag påminner om att xtrade ägs av samma ägare som invest100, här finns mer information om ägarna och de som orkestrerar hela bluffen

  En av dem som för närvarande arbetar på kontoren skickade all denna information till mig och sa till mig att inte publicera den, men jag tror att det rätta är att publicera det.

  Jag säger att jag arbetar för det här företaget, som ligger i Buenos Aires, Argentina.

  När jag insåg att kunder inte bara kunde ta ut pengar, utan också fick dem att förlora pengar med vilseledande operationer (när kunder bad om att ta ut kapital), utan vidare, här är informationen :.

  Företaget (Invest100) heter egentligen TUT88. Det ligger i Buenos Aires, Capital Federal, på Arribeños gata 3619, mellan Crisolo Larralde och Jaramillo gatorna. Jag lämnar länken till google maps så att du kan se:

  https://www.google.com/maps/place/Arribe%C3%B1os+3619,+Buenos+Aires/@-34.5449095,-58.462689,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x95bcb420da083977:0x7a204a3a45444b20!8m2!3d-34.5449095!4d-58.4605003

  "Ägarna" så att säga är Mariana Blatman och Lucio Blatman (Lucio Blatman är ÄVEN ägare till xTrade, som ligger i Montevideo, Uruguay).

  Här är deras Instagram- och LinkedIn-profiler så att du kan se dessa skurkars ansikten:

  https://www.instagram.com/marianablatman/?hl=en

  https://uy.linkedin.com/in/lucioblatman

  https://ar.linkedin.com/in/marianablatman/es

  Jag vill också ge dig adressen till huset där Blatman bor med sin familj, på bekostnad av pengar som de lurar stackars klienter som kommer in upphetsade och lämnar pengar och med bruten stolthet över att ha blivit lurade. Det här är din adress:
  Fraga 1730, mellan Plaza och Holmbergsgatorna. Jag lämnar också länken till google maps:

  https://www.google.com/maps/place/Fraga+1730,+C1427BUJ+CABA/@-34.582801,-58.469981,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x95bcb60b4efefbe5:0x424c5a9f4f840463!8m2!3d-34.5828054!4d-58.4677923

  Direktören för företaget, hans namn är Alejandro Chejanovieski, han är uruguayansk (detta är det värsta av alla par excellence) och jag lämnar också hans profil så att du kan se: https://ar.linkedin.com/in/alejandro-chejanovieski-6313b056 (bilden är tydligen väldigt gammal, för nu är han mycket fetare). Jag har inte Chejanovieskis adress, men jag vet att han bor på Luis Maria Campos-gatan, Indalecio Chenaut-hörnet, också i Buenos Aires, federala huvudstaden.

  Jag vidarebefordrar också personliga telefonnummer till var och en av dessa tjuvar:

  Mariana Blatman: (+54) 9 11 6182 0319
  Alejandro Chejanovieski: (+54) 9 11 6593 3790
  Lucio Blatman: (+598) 92 001 627

  Mariana Blatman och Alejandro Chejanovieskis nummer är från Argentina, Lucio Blatmans nummer är från Uruguay, så om du av en slump kommer att bli uppringd från något annat land, gör det när jag skickade dem till dig här uppe.

  De som lägger pengarna för att få ihop all denna bluff, är i Israel, men "ägarna", eller de som skriver under som ombud här i Argentina, är bröderna. Blatman, det värsta avskum jag någonsin träffat (och jag har träffat flera).

  Något annat:

  Detta är informationen om företaget som är registrerat i AFIP Argentina:

  CUIT: 33-71665508-9

  Laglig person
  Plats: Autonoma staden Buenos Aires
  Datum för samhällskontrakt: 2019-09-20
  Resultat: Företagsintäkter - Moms: Registrerad moms
  Arbetsgivare: Ja
  Aktiva skatter:

  FÖRETAGENS RESULTAT [11/2019]

  moms [11/2019]

  INFORMATIONSREGIM [11/2019]
  BP-AKTIER ELLER ANDELAR [11/2019]
  ARBETSGIVARSBIDRAG SEG. SOCIAL [11/2019]
  RET ART 79 LAW GCIAS INC A, BYC [07/2020]
  Aktiva regimer:
  Innehåll: INKOMST FRÅN PERSONLIGT ARBETE ENLIGT BEROENDE OCH ANDRA [07/2020]]
  : AKTIEINNEHAV [11/2019]]
  : PRESENTATION AV FINANSIELLA RAPPORTER I PDF-FORMAT [10/2019]]

  Aktiviteter:
  # 1 [11/2019] 822000 - CALLCENTRETS TJÄNSTER
  »CALL CENTER TJÄNSTER» ADMINISTRATIVA AKTIVITETER OCH SUPPORTTJÄNSTER

  # 2 [11/2019] 619000 - NCP TELEKOMMUNIKATIONSTJÄNSTER (INKLUSIVE PAGERS SERVICE)
  »TELEKOMMUNIKATIONSTJÄNSTER NCP» INFORMATION OCH KOMMUNIKATION

  # 3 [11/2019] 611090 - FAST TELEFONITJÄNSTER, UTOM LOCUTORIOS
  »FAST TELEFONITJÄNSTER» INFORMATION OCH KOMMUNIKATION

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej – ANONYM – många kunder har skrivit till oss och sagt att de har återhämtat sig. OM DU VILL SE NAMN OCH ADRESSER TILL DESSA BEDRAGARE KLICKA HÄR, de kan kontakta pressen och lokal-tv för att undersöka och filma alla inblandade i bluffen, både reklamfilmerna och cheferna, de är alla medbrottslingar eftersom de mycket väl vet att de lurar kunder. Saker och ting kan inte förbli så här, vi måste få tillbaka pengarna som de har stulit. Tack för din kommentar om Xtrade. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *