✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget YOMIGT är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om YOMIGT och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplats yomigt.yomigt.com, yomigt.biorega.com, yomigt.com, yomigt.com.ar
???? företaget*Nämner det inte
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress Har inte
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressNämner det inte
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatser registrerade den: 2 februari 2023, 16 oktober 2018, 2 februari 2023 och 9 september 2023
FöretagstypAutomatiserad investering med kryptovalutor

Företag: YOMIGT nämner inte vilket företag det tillhör. Var mycket försiktig, vi märkte en tydlig brist på transparens.

plats: YOMIGT nämner inte var det finns, att lita på ett företag som inte nämner var det finns är mycket farligt, var försiktig. Vi kan redan berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är YOMIGT?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det YOMIGT är ett automatiserat investeringsbolag (arbitrage bot) med kryptovalutor,

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

YOMIGT hemsida

Här visar vi dig en skärmdump av YOMIGTs webbplats, som är yomigt.yomigt.com. Fångsten gjordes i oktober 2023.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Detta företag tillhandahåller inga kontaktuppgifter; Inget mejl eller telefonnummer. Vad betyder det här? Att ett företag inte lämnar kontaktuppgifter är ett mycket dåligt tecken. Föreställ dig att du har ett problem eller klagomål och att du inte har något sätt att kontakta dem. Det låter riktigt illa, eller hur?

*YOMIGT-förordningen

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Mäklaren ställer oss inför en mycket oroande situation; Den nämner absolut ingenting om dess reglering. Vad får detta oss att tänka? Vi pratar om en oreglerad mäklare. Vad betyder det? Det innebär att mäklarens kunder och alla deras pengar är utan någon typ av skydd. Det vill säga, om mäklaren har dåliga avsikter kommer du med största sannolikhet inte att kunna göra något för att få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du skickar dem till ett företag utan någon typ av reglering eller skydd!

???? YOMIGT slutbetyg ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos YOMIGT och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Det nämns inte var den ligger..

reglering: De nämner ingenting om dess reglering, det vill säga: vi talar om ett oreglerat företag med en påtaglig otydlighet och allvar

Utöver detta har företaget pyramidala egenskaper, var försiktig.

Företaget nämner inte heller något kontaktsätt; Om du behöver kontakta dem för en nödsituation, hur gör du det? Var försiktig.

Detta företag nämner inte vilket företag det ingår i, var försiktig, det finns en tydlig brist på seriositet och transparens.

YOMIGT Det väcker säkerhets- och transparensproblem genom att inte specificera dess plats eller visa detaljer om dess reglering. Denna brist på information kan skapa osäkerhet bland användarna, eftersom lokalisering och reglering är nyckelaspekter för att utvärdera tillförlitligheten hos en finansiell plattform. Avsaknaden av reglering kan innebära risker för användarna eftersom de inte har stöd från tillsynsorgan. Det är viktigt att noggrant undersöka dessa aspekter innan du använder en finansiell plattform för att skydda investerarnas fonder och intressen.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om YOMIGT:

datum Uppdatering – nyheter
Oktober 2023Webbplats för automatiserade investeringar med kryptovalutor, de nämner ingen skatteinformation och de nämner inte heller något om deras reglering. De garanterar vinster och avkastning som vi tror är falska, VI FÖRESLÅR FÖRSIKTIGHET.
November 2023Yomigt-kunder nämner att de inte kan ta ut sina pengar. Vi har fått ett stort antal meddelanden av denna typ.
November 2023Enligt meddelanden från kunder: "Lucas Echazu är ansvarig i Argentina, han är från Salta"
December 2023Enligt olika medier i Argentina har flera personer i landet åtalats på grund av Yomigt-bluffen.

Video om YOMIGT

Användarrecensioner

[demokrati id=”8869″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med YOMIGT.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av YOMIGT

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar YOMIGT

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till YOMIGT?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera YOMIGT?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är YOMIGT pålitlig?

Nej. YOMIGT är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) nämn lägessituation, 2) nämna regleringssituationen 3) nämna webbplatsens ålder 4) o 5) o 6) o 7) valfritt beroende på om företaget har pyramidala egenskaper eller nämner avkastning så hög att vi tror att de är falska eller är kopplade till ett bluffföretag eller har varningar från finansiella tillsynsmyndigheter

Hur får man tillbaka pengar från YOMIGT?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

32 kommentarer om «YOMIGT: OPINION OCH KOMMENTARER – ÄR DET EN BLUFF?»

 1. Lycklig svar

  TACK GUD VERKLIGEN TACK!! JAG FÖRSÖKDE GER DEM EN INSÄTTNING PÅ 25.000 XNUMX DOLLAR. TACK FÖR ATT JAG SÖKTE EFTER FÖRETAGETS NAMN OCH JAG KOM TILL DESSA KOMMENTARER FRÅN PERSONER SOM NÄMNAR ATT DE INTE KAN TA UT SIT KAPITAL.

  TACK TILL ALLA MÄNNISKOR SOM LÄMNADE SINA VITTNESBYT, DE RÄDDAR MIG FRÅN EN VÄLDIGT STOR HUVUDvärk. DE HADDE ÖVERTALAT MIG PER TELEFON.

  SANNINGEN ÄR ATT DE ÄR MYCKET LÖGNARE PÅ TELEFONEN. DE LOVAR DIG TUSEN OCH EN SAKER SOM VISAR ATT ALLA VARA FALSKA.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Feliz, FANTASTISKT!!!, vad glad du ger oss, en till som har uppnått det, från och med nu om du bestämmer dig för att investera, undersök mäklarna innan du betalar med ditt kort, på vår hemsida hittar du dem alla, läs recension och kommentarerna du hittar.

   Om du har drabbats av samma bedrägeri vet du redan vägen till återhämtning, kontakta CHAT eller klicka här:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du letar efter våra rekommendationer klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 2. Luciano svar

  Jag satte in pengar på Yomigt cirka 856.6 USDT i ett plattformsevenemang som var tänkt att fördubbla ens investering. Och det var där problemen började, när någon vill ta tillbaka det som genererats kraschade appen och jag kunde aldrig dra tillbaka. Och nu ber företaget att en annan person anges som verifiering och att den personen investerar 100 USD för att återställa kontot. Ärligt talat bedräger de bara

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Luciano, det är ett bedrägeri, sätt inte in mer pengar. Tack för att du skriver om YOMIGT. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. Carlos svar

  Hej, god eftermiddag, vän, Yomigt lurade mig med en bra summa, han ber mig att sätta in mer pengar så att han kan få pengarna.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Carlos, det är ett bedrägeri, gå inte in. Tack för att du skriver om YOMIGT. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 4. Patricia svar

  Hej, jag investerade i Yomigt-plattformen. Jag betalar aldrig själv. Överhängande bluff. Kryptovalutor.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Patricia, tack för att du skriver om YOMIGT. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

  • Xintia Fernandez svar

   Du hade helt rätt. Idag stängdes appen från ingenstans med alla pengar investerade av alla...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *