Yorkpro kommentarer
 
I denna avdelning vi kommer att analysera Yorkpro (kallas även av namnet: yorkpro.com), är en mäklare av Kryptovalutor och CFD: er. Rekommenderas verkligen Yorkpro för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅
 
➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Yorkpro Claims, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är Yorkpro ⚠️ en säker mäklare? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.
 
Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig
 

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 

Pro Yorkpro nämner vara del av: ingen information om detta.

 

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i Storbritannien enligt webbplatsen, men det finns ingen giltig information för att bekräfta detta tror vi det det är falsk information.

 

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerade vi det Yorkpro den har ingen typ av reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: Yorkpro är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 
Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder Yorkpro, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 5 olika typer av konton. Vi lämnar en bild med mer information om varje kontotyp.

Explorer-konto: minsta initiala insättning $500, 24/7 kundservice, karriärdiagram, 30% välkomstbonus ($ 1.000 minsta insättning)

Grundläggande konto: minsta initiala insättning $2.500, personlig analytiker, privat introduktionssession med en analytiker, veckovisa marknadsrecensioner och finansiell forskning, upp till 50% välkomstbonus.

Silverkonto: minsta initiala insättning $10.000, personlig analytiker, månatliga privata sessioner med en analytiker, veckovisa marknadsrecensioner och finansiell forskning, upp till 75% välkomstbonus.

Guldkonto: minsta initiala insättning $25.000, personlig analytiker, smart pengahanteringsplan, privata sessioner med en analytiker varje vecka, marknadsgranskningar varje vecka och finansiell forskning, upp till 100 % välkomstbonus.

Platinakonto: minsta initiala insättning $100.000, långsiktig finansiell plan av en senior kontoanalytiker, veckovisa privata sessioner med en analytiker, veckovisa marknadsöversikter och finansiell forskning, upp till 5 transaktioner skyddade av kontoanalytikern, upp till 150% välkomstbonus.
 

Yorkpro kontotyper
Yorkpro kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Yorkpro erbjuder är: egen plattform.
 

Resurser | Hemsida

 
Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Yorkpro tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en bra poäng till mäklarens fördel.

Yorkpro hemsida
Yorkpro hemsida

 
Yorkpro ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring om de marknader där den verkar, avsnitt med vanliga frågor, inte mycket mer.
 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Yorkpro 🌐

 
🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: yorkpro.com

📞 Telefonnummer: +44 208 194 3385 | (1) 888 969 2648

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Yorkpro. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

➡️ Betyg på Yorkpro ⬅️

 
Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Yorkpro är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021
 
❌ Efter att ha undersökt det, råder vi dig att vara försiktig, eftersom det är ett olagligt företag, klart etablerat för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är mycket otydligt, eftersom det erbjuder nästan ingen juridisk information, inte visar data om dess registrering och saknar reglering (icke-reglerat företag). ❌
 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 
⛔ Uppmärksamhet ⛔ : Yorkpro är en mäklare som har en nära relation med SolidInvest, ett företag med ett fruktansvärt rykte som redan har flera klagomål mot sig.VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
 


 
Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 
Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Yorkpro? Vad har du haft för erfarenhet?

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Yorkpro: Betyg och kommentarer»

 1. Veronica svar

  DETTA FÖRETAGET ÄR EN BLUFF Jag kräver att pengarna ska återbetalas och de ger mig inte det

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Veronica, tack för din kommentar om Yorkpro. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *