✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i YuanPay Group. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare att investera. Det vi hittade var inga goda tecken.

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om YuanPay Group och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsyuanpaygroup.org | yuanpaygroup.com | yuan-pay-group.net | yuan-pay-group.app | yuanpaygroup.site
???? företagetOkänd
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress Har inte
📈 PlattformYuanPay
📌 AdressOkänd

Vad är YuanPay Group?

Till att börja med är YuanPay Group inte en mäklare i sig, det är snarare en webbplats som används av olika mäklare och investeringsbolag för att skaffa nya kunder.

Kunder registrerar sig genom ett formulär, med hjälp av aggressiv reklam, dessa uppgifter skickas sedan till olika mäklare. Webbplatser som liknar denna finns i spader, så är dessa typer av webbsidor säkra?

surfar på webben

YuanPay Groups webbplats

Alla dessa sajter vi pratar om delar en viss likhet, en liten presentation och ett registreringsformulär i början av huvudsidan. Där bjuder de in användaren att registrera sig och erbjuder dem en snabb och enkel registrering, lätta intäkter och hög avkastning, och försöker framstå som så vänlig och säker som möjligt.

Men om du går till villkoren för användning av webbplatsen kommer du att se att de inte förklarar absolut ingenting om hur de genomför förhandlingarna, vilken plattform som kommer att användas eller var vi kommer att sätta in våra pengar eller hur försäkrade de är. De kommer inte heller att säga vilket företag som driver sajten eller var den är registrerad eller belägen.

Det är att de inte ens är företag registrerade och övervakade av någon tillsynsenhet. VAR VÄLDIGT FÖRSIKTIG.

Videorecension av Yuan Pay Group

uppdateringar

Nyheter om YuanPay Group:

datum Uppdatering – nyheter
November 2021Klagomål mot YuanPay Group of FMA (Österrike).
April 2023Klagomål mot YuanPay Group of finansiell tillsynsmyndighet CNMV

Användarrecensioner

[demokrati id=”783″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med YuanPay Group.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.

Slutlig värdering av YuanPay Group

En pocas palabras, vår rekommendation är: LITA INTE på YuanPay Group.

Som vi nämnt tidigare så är det en webbplats som inte nämner var den finns eller vilket företag den tillhör, det vill säga att du inte kommer att kunna göra anspråk på någon om en olycklig händelse inträffar, såsom plötslig förlust av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att ge personuppgifter till dessa typer av webbplatser eller företag är mycket osäkert. Var uppmärksam på vem du ger dina personliga kontaktuppgifter! Det är bäst att du tänker noga och noga om du vill ge dina uppgifter som telefonnummer, namn eller e-post.


Hur gör man anspråk på pengar som lurats av YuanPay Group?

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur rapporterar man YuanPay Group?

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera YuanPay Group?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är YuanPay Group en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att YuanPay Group är bluff. Denna typ av webbplats är länkad till mäklare och investeringsbolag SCAM (bluff) och mycket osäkra.

Är YuanPay Group pålitlig?

Nej. YuanPay Group är inte pålitlig, det är ett mycket osäkert företag: 1) nämner inte var den är baserad (de nämner inte vilket företag den tillhör, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) är kopplat till bedrägliga värdepappersföretag. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från YuanPay Group?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till YuanPay Group?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

12 kommentarer om «Är YuanPay Group en bluff? Åsikter från 2023»

 1. dani svar

  Hjälp, hur kan jag hindra dem från att ringa mig igen?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Dani, det är svårt, eftersom de är bedragare och deras mål är att övertyga dig oavsett vad, men du måste blockera deras nummer och några av våra användare har sagt till oss att de säger att du inte har ett jobb, att de ska sparka ut dig från ditt hus och att du är skyldig banken mycket pengar, kommer de att skriva ner det i sin databas och kanske inte störa dig lika mycket.

   Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Luca, tack för att du kommenterar YuanPay. För närvarande betraktas det som en BLEDRIGER. CNMV (The Financial Regulator of SPAIN) har larmat dem, för att de inte har förordningen för att utföra deras verksamhet (Se CNMV-länk).

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. hu svar

  SOM JAG ÄR KINES, LETAR JAG BARA EFTER DEN OFFICIELLA KINA-SIDEN, EFTERSOM DEN HAR MÄRKTES 2020 YUAN PLAY GROUP EN BLUFFÄR, även Kina använder inte e_Yuan utan e-CNY

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej hu, tack för informationen och tack för att du bidrar med din kunskap för att hjälpa andra människor, när du gör gott ger livet tillbaka det.

   Hälsningar.

 3. är gammal svar

  https ://yuan-paygroup .com/ är en sida som lurar sina användare genom att erbjuda att köpa digital yuan och vad den gör är att hänvisa dig till många mäklare som ringer dig oavbrutet. Vi kom överens om att registrera oss för en av dem som heter https ://5markets .co/ först sa de åt oss att ange 250 usd i krypto och sedan bad en person som ska heta alisse oss att installera ett program för att vägleda mig programmet kallas anydesk och det är avlägset de tvingar dig att göra dem en överföring av ett belopp på 5000 usd för att köpa valutan. Då returnerar de ALDRIG summan du betalat, de CHANTAR DIG GENOM ATT ALLTID BE OM MER. Totalt lurade de mig 5000 dollar.

  https ://yuan-paygroup .com (https ://yuan-paygroup .com/)
  Yuan Pay Group ™ – Officiell webbplats 【Uppdaterad för 2022】
  Yuan Pay Group underlättar din tillväxt. Yuan Pay Group har varit i tidiga tester i flera år vid det här laget, så vi är mycket glada över att meddela att den äntligen är redo att gå. E-Yuan växer i en aldrig tidigare skådad takt i Kina. Klockan tickar på ditt tillfälle, så agera snabbt!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej isolda, tack för att du kommenterar YuanPay Group. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.
   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Aigars Paikens svar

  Efter ett mycket djupt grävande lyckades jag hitta deras adress -

  Yuan Pay Group LTD
  Trust Company Complex
  Majuro
  Marshallöarna MH 9690

  Och för deras förmodade mäkleri –
  För Trade Ltd
  Michelins hus
  81 Fulham Rd
  London SW3 6RD

  Dessutom kan den informationen inte verifieras till 100 %, vem vet...
  Se filmen "The laundromat" - ögonöppning!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Aigars, de brukar ringa från någon annanstans. Tack för att du kommenterar YuanPay Team. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.
   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Esteban svar

  JAG VILL TA UT MINA PENGAR OCH MINA UTTRINGSBEGÄRAN BESVARAS INTE, DE ÄR BEDRAGARE, HUR KAN JAG GÖRA FÖR ATT FÅ DET TILLBAKA?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Esteban, tack för att du kommenterar YuanPay Group. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *