YuanPay Gruppkommentarer
 
I denna avdelning vi analyserar mäklaren YuanPay-gruppen (även kallad yuanpaygroup.com), är en kryptovaluta -mäklare. Rekommenderas verkligen YuanPay Group att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅
 
➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om YuanPay Group  ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är YuanPay Group ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.
 
Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig
 
Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.
 

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 
✅ Mäklaren nämner att vara en del av: YuanPay-gruppen Private Limited och YuanPay Group International SA.
 
✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att baseras på: inte klart.
 
✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.
 
📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera typerna av konton som erbjuds av YuanPay Group, i det här fallet hittar vi ingen information som indikerar att det finns olika typer av konton.
 
La plattform att fungera som YuanPay Group erbjuder är: dess egen plattform.
 
Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedel för handlare som YuanPay Group tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en bra poäng till mäklarens fördel.
 

YuanPay Groups webbplats
YuanPay Groups webbplats

 
YuanPay Group tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring av hur sidan fungerar och vissa funktioner, egentligen inte mycket mer än så här.
 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om YuanPay-gruppen |

 
Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.
 
webbplats: yuanpaygroup.com | yuanpaygroup.org

Telefonnummer: har inte.

E-post: kontakta direkt från webbplatsen.

 
Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på YuanPay Group. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi vill tro att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör känna till innan de lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.
 

>>> Bedömning på YuanPay-gruppen <<

 
Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget YuanPay-gruppen är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 
Efter att ha sett detta rekommenderar vi att du är försiktig, för: denna mäklare är inte registrerad någonstans och logiskt sett är den inte heller reglerad, villkoren är mycket ofullständiga, uppenbarligen är företaget från Kina men det nämner aldrig adressen och telefonnummer , allt detta gör det mycket misstänkt. Letar också efter mer information om YuanPay Group har vi hittat flera negativa recensioner och kommentarer som varnar om denna förmodade mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.
 
⛔ Uppmärksamhet ⛔ : Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar att YuanPay Group är nära kopplad till Tillgångsgrupp, en disputabel mäklare anklagad för att ha begått en massa bedrägerier.
 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i november 2021 lade FMA (Österrike) till YuanPay-gruppen till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FMA:s november 2021 ⚠️ varning

 
Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?
 
Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 
Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 
Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.
 

Vad tycker du om YuanPay Group? Vad har du haft för erfarenhet?
 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «YuanPay Group: Betyg och kommentarer»

 1. Esteban svar

  JAG VILL TA UT MINA PENGAR OCH MINA UTTRINGSBEGÄRAN BESVARAS INTE, DE ÄR BEDRAGARE, HUR KAN JAG GÖRA FÖR ATT FÅ DET TILLBAKA?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Esteban, tack för att du kommenterar YuanPay Group. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *