I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Yuanta. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Yuanta och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsyuanta.com
???? företaget*Yuanta Securities (Hong Kong) Co., Ltd
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 PlattformYuanta
📌 AdressHong Kong

⚠️ Yuanta ägs av företaget Yuanta Securities (Hong Kong) Co., Ltd ligger i Hong Kong, potentiellt farligt för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Kunder är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton som Yuanta erbjuder, i det här fallet observerar vi att det inte erbjuder typer av konton:

Information på webben

Yuantas webbplats

Yuanta ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkterna de erbjuder, tillgångskalkylator, livediagram, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

+852 3555 7878

???? Yuanta slutlig värdering ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Yuanta.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Yuanta:

datum Uppdatering – nyheter
Enero 2023Vi får ett stort antal meddelanden från Yuanta-kunder som hävdar att de inte kan ta ut sitt kapital.

Användarrecensioner

Vad tycker du om Yuanta? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Yuanta.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Yuanta

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Yuanta

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Yuanta?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Yuanta en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att Yuanta är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Yuanta pålitlig?

Nej. Yuanta är inte pålitlig, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Yuanta?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Yuanta?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: GGFST12