Annonsera med oss

Zantar investeringskommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mĂ€klaren Zantar Investment, Ă€r en Forex- och CFD -mĂ€klare. Rekommenderas verkligen Zantar Investment för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av Zantar Investment ... Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, ger viktig information om företaget, vi gör kÀnd information som varje investerare bör veta innan de bestÀmmer om de ska investera i ett investeringsbolag eller inte.

Vi gör den hÀr granskningen och bedömningen, eftersom vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: de nÀmner det inte

 

NĂ€r det gĂ€ller hans lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att ha bas i: nĂ€mner inte det. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: det nĂ€mner absolut ingenting om att ha regler av nĂ„got slag, vi tror att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Zantar Investment noterar vi att de inte riktigt ger information om att Ă€ga olika typer av konton eller planer. Det Ă€r faktiskt inte möjligt att komma Ă„t de flesta av delarna pĂ„ Zantar Investment -webbplatsen, som inte talar högt om företaget.

Las plattformar att fungera som Zantar Investment -erbjudanden Àr: de nÀmner det inte.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Zantar Investment tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en poÀng till förmÄn för mÀklaren.

Zantar Investment webbplats
Zantar Investment webbplats

 

Zantar Investment tillhandahÄller följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: verkligen vÀldigt lite, faktiskt nÀstan alla delar av Zantar Investment -webbplatsen Àr otillgÀngliga, sÄ det ger verkligen vÀldigt lite hjÀlp eller resurser ...

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om Zantar Investment

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: www.zantarinvestment.com/zantar/es/

Telefonnummer: + 372 663 1111

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> VĂ€rdering av Zantar Investment <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att Zantar Investment Company Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: det nÀmner inte var det Àr baserat, det nÀmner inte vilket företag det tillhör, det Àr en oreglerad mÀklare nÀr man letar efter andra recensioner eller utvÀrderingar om Zantar Investeringar, vi hittade inga, vilket Det tyder pÄ att det Àr ett "nytt" företag.

 

Det Àr ocksÄ vÀrt att nÀmna att Zantar Investment (enligt meddelanden frÄn kunder) Àr kopplat till mÀklare Pacific Alliance Capital.

 

Av dessa skĂ€l anser vi att Zantar Investment inte Ă€r en rekommenderad mĂ€klare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, Ă€r det inte bĂ€ttre att ha skydd av en bra regulator? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Uppdatering augusti 2019: CNMV, den spanska tillsynsmyndigheten, har utfÀrdat en varning mot Zantar Investment.

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Zantar Investment? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

12 kommentarer om «Zantar Investment: Betyg och kommentarer»

 1. Miguel svar

  God kvÀll jag informerar om att detta företag som heter Zantar Investsmen Àr bedragare, jag investerade med dem och varje gÄng jag försökte ta ut mina pengar dagen efter kom de pÄ historien om att allt kapital var förlorat, medan jag inte försökte ta ut de pressade dig till att du ska sÀtta in, men nÀr du vill ta ut som om pengarna förlorades genom en magi publicerar jag detta sÄ att du innan du investerar med detta företag tÀnker tvÄ gÄnger för att de kommer att stjÀla dina pengar, med bedrÀgeriet att du kommer att fÄ utmÀrkta vinster Jag hade förtroende för dem eftersom det rekommenderades till mig av ett ledande företag i XTB -företaget

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Miguel, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Zantar Investment. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn pÄ personer som kontaktade dig, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Har du webbplatsen för det andra företaget du nÀmner (XTB)?

   hÀlsningar

 2. anibal Campos svar

  HÀlsningar, jag mÄste inkludera juridik- och redovisningsföretaget LARA LEGAL CORP, ansvarig för MAURICIO LARA, som Àr ansvariga i Costa Rica för att representera dessa banditer i juridiska och redovisningsfrÄgor, och ocksÄ vilka som utgör företagen att verka i nÀmnda Land. laralegalcorp .com
  Alla kan verifiera informationen pÄ webbplatsen. HÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Anibal, tack sÄ mycket för informationen om mÀklaren. NÄgot sÀtt att bekrÀfta denna information?

   hÀlsningar

 3. Gloria Hernandez svar

  Hej Hannibal, jag skrev till posten, snĂ€lla jag mĂ„ste kommunicera med dig. Jag hade arbetat med dessa mĂ€nniskor i ett par mĂ„nader, jag Ă„t hela historien, de Ă€r mycket professionella och de gav mig förtroende, nu svarar de inte pĂ„ telefonerna, jag överförde $ 3.500 till dem. snĂ€lla jag behöver hjĂ€lp. Jag fick en dokumentation och jag har till och med en kopia av passet ENRIQUE CHAVEZ YAÑEZ pass G *** ** * 96 som Ă€r den som undertecknat det förmodade kontraktet. Jag har ocksĂ„ bankkontot dit jag överförde dem, vad kan jag göra ???????

  • Maria dos santos svar

   Hej Gloria. Jag heter María Dos Santos. Vi blev ocksÄ lurade av denna grupp. De presenterade för oss som Traynor Advisors (ledd av Oscar Carpio och Hernån Meza) och Pacific Alliance (Enrique Chåvez Yañez). Vi organiserar en grupptalan. Min email Àr [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Gloria, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Zantar Investment. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 4. Anibal Campos svar

  God eftermiddag, jag heter Anibal Campos, nu har dessa kriminella i handeln öppnat ett annat företag som heter IQ -affĂ€rsbehov, med telefonlinjer i Brasilien, men det Ă€r samma nĂ€tverk som Pacific Alliance Capital, Oc Financial Corp, Core, Zantar, etc . Av OSCAR ABRAHAM CARPIO GONZALEZ, ENRIQUE SANCHEZ YAÑES, VICTOR HUGO RODRIGUEZ CENICEROS, RACHEL MURILLO, MANLIO ARELLANOS GUTIERREZ, LISBERT ARELLANOS GUTIERGANREGO, CITLALLI ARELLOS, CITLALLI ARELLOS, CITLALLI ARELLOSONELLON. Ta försiktighetsĂ„tgĂ€rder, jag gör en uttömmande uppföljning av dessa ligister och jag kommer att publicera varje drag de gör varje vecka. följ mig pĂ„ twitter @ trading-scam, via post [e-postskyddad].
  Jag tackar administratörerna för den hÀr sidan för att de öppnade en lÀnk med detta nya bluffföretag. webben Àr iq-bn .com /

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Anibal, den granskning av IQ BN. Kan du förklara mer om sambandet mellan dessa företag? Eller mer information i allmÀnhet, sÀrskilt som hjÀlper kunder som har problem med dessa företag.

   HĂ€lsningar.

 5. Hannibal Campos svar

  Det Àr en del av den falska strukturen i ett bluffnÀtverk. Detta företag tillsammans med finansiella Corp, Horus International, Herva International, Pacific Alliance, Àr stoppet för att bluffa mÀnniskor. Det finns inga riktiga regler, inga riktiga identiteter. De anvÀnder banker som Boslil Bank of Santa Lucía, Cim Bank i Schweiz, Banco de Costa Rica, Banco de Colombia ... de Äterspeglas ocksÄ i Panamapapper och anvÀnder panamanska strukturer. Du kan Google information om de verkliga Àgarna bakom allt detta. Bland annat Manlio Arellano Gutierrez, Oscar Abraham Carpio Gonzålez, Enrique Sanchez Yåñez, Hernan Meza. Akta dig, det Àr en vÀlgjord bluff vÀrlden över med komplett struktur. HÀr Àr min e -post för mer information [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Aníbal, tack för informationen om Zantar Investment.

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *