Zantar investeringskommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Zantar Investment, är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Zantar Investment för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av Zantar Investment ... Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi gör känd information som varje investerare bör veta innan de bestämmer om de ska investera i ett investeringsbolag eller inte.

Vi gör den här granskningen och bedömningen, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: de nämner det inte

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att ha bas i: nämner inte det. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: det nämner absolut ingenting om att ha regler av något slag, vi tror att det är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Zantar Investment noterar vi att de inte riktigt ger information om att äga olika typer av konton eller planer. Det är faktiskt inte möjligt att komma åt de flesta av delarna på Zantar Investment -webbplatsen, som inte talar högt om företaget.

Las plattformar att fungera som Zantar Investment -erbjudanden är: de nämner det inte.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Zantar Investment tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

Zantar Investment webbplats
Zantar Investment webbplats

Zantar Investment tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: verkligen väldigt lite, faktiskt nästan alla delar av Zantar Investment -webbplatsen är otillgängliga, så det ger verkligen väldigt lite hjälp eller resurser ...

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om Zantar Investment

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.zantarinvestment.com/zantar/en/

Telefonnummer: + 372 663 1111

E-post: [e-postskyddad]

>>> Värdering av Zantar Investment <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Zantar Investment Company är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det nämner inte var det är baserat, det nämner inte vilket företag det tillhör, det är en oreglerad mäklare när man letar efter andra recensioner eller utvärderingar om Zantar Investeringar, vi hittade inga, vilket Det tyder på att det är ett "nytt" företag.

Det är också värt att nämna att Zantar Investment (enligt meddelanden från kunder) är kopplat till mäklare Pacific Alliance Capital.

Av dessa skäl anser vi att Zantar Investment inte är en rekommenderad mäklare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Uppdatering augusti 2019: CNMV, den spanska tillsynsmyndigheten, har utfärdat en varning mot Zantar Investment.

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Zantar Investment? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

12 kommentarer om «Zantar Investment: Betyg och kommentarer»

 1. Miguel svar

  God kväll jag informerar om att detta företag som heter Zantar Investsmen är bedragare, jag investerade med dem och varje gång jag försökte ta ut mina pengar nästa dag kom de på berättelsen att allt kapital var förlorat, medan jag inte försökte ta ut de pressade dig till att du kommer att sätta in, men när du vill ta ut som om magin förlorade pengarna publicerar jag detta så att du innan du investerar med detta företag tänker två gånger för att de kommer att stjäla dina pengar, med bedrägeriet att du kommer att få utmärkta vinster Jag hade förtroende för dem eftersom det rekommenderades till mig av en handlare från XTB -företaget

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Miguel, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Zantar Investment. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på personer som kontaktade dig, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Har du webbplatsen för det andra företaget du nämner (XTB)?

   hälsningar

 2. anibal Campos svar

  Hälsningar, jag måste inkludera juridik- och redovisningsföretaget LARA LEGAL CORP, ansvarig för MAURICIO LARA, som är ansvariga i Costa Rica för att representera dessa banditer i juridiska och redovisningsfrågor, och också vilka som utgör företagen att verka i nämnda Land. laralegalcorp .com
  Alla kan verifiera informationen på webbplatsen. Hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Anibal, tack så mycket för informationen om mäklaren. Något sätt att bekräfta denna information?

   hälsningar

 3. Gloria Hernandez svar

  Hej Hannibal, jag skrev till posten, snälla jag måste kommunicera med dig. Jag hade ett par månader att arbeta med dessa människor, jag åt hela historien, de är mycket professionella och de gav mig förtroende, nu svarar de inte på telefonerna, jag överförde $ 3.500 till dem. snälla jag behöver hjälp. De signerade en dokumentation för mig och jag har till och med en kopia av passet ENRIQUE CHAVEZ YAÑEZ pass G *** ** * 96 som är den som skrev under det förmodade kontraktet. Jag har också bankkontot dit jag överförde dem, vad kan jag göra ???????

  • Maria dos santos svar

   Hej Gloria. Jag heter María Dos Santos. Vi blev också lurade av denna grupp. De presenterade för oss som Traynor Advisors (ledd av Oscar Carpio och Hernán Meza) och Pacific Alliance (Enrique Chávez Yañez). Vi organiserar en grupptalan. Min email är [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Gloria, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Zantar Investment. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 4. Hannibal Campos svar

  God eftermiddag, mitt namn är Anibal Campos, nu dessa brottslingar i handeln, har öppnat ett annat företag som heter IQ affärsbehov, med telefonlinjer i Brasilien, men det är samma nätverk som Pacific Alliance Capital, Oc Financial Corp, Core, Zantar, etc . Av OSCAR ABRAHAM CARPIO GONZALEZ, ENRIQUE SANCHEZ YAÑES, VICTOR HUGO RODRIGUEZ CENICEROS, RACHEL MURILLO, MANLIO ARELLANOS GUTIERREZ, LISBERT ARELLANOS GUTIERREZ, CITLALLI ARGAANONAPE. Ta försiktighetsåtgärder, jag gör en uttömmande uppföljning av dessa ligister och jag kommer att publicera varje drag de gör varje vecka. följ mig på twiter @ trading-bluff, via post [e-postskyddad].
  Jag tackar administratörerna för den här sidan för att ha öppnat en länk till det här nya bluffföretaget. webben är iq-bn .com /

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Anibal, den granskning av IQ BN. Kan du förklara mer om sambandet mellan dessa företag? Eller mer information i allmänhet, särskilt som hjälper kunder som har problem med dessa företag.

   Hälsningar.

 5. Hannibal Campos svar

  Det är en del av den falska strukturen i ett bluffnätverk. Detta företag tillsammans med finansiella Corp, Horus International, Herva International, Pacific Alliance, är stoppet för att bluffa människor. Det finns inga riktiga regler, inga riktiga identiteter. De använder banker som Boslil Bank of Santa Lucía, Cim Bank i Schweiz, Banco de Costa Rica, Banco de Colombia ... de återspeglas också i Panamapapper och använder panamanska strukturer. Du kan Google information om de verkliga ägarna bakom allt detta. Bland annat Manlio Arellano Gutierrez, Oscar Abraham Carpio González, Enrique Sanchez Yáñez, Hernan Meza. Akta dig, det är en välgjord bluff världen över med komplett struktur. Här är min e -post för mer information [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Aníbal, tack för informationen om Zantar Investment.

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.