I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i ZeemzFX. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om ZeemzFX och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatszeemzfx.com
???? företagetOkänd
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail addresshar inte
📈 Plattformzeemzfx
📌 AdressOkänd

⚠️ ZeemzFX visar inte korrekt företagsinformation för allmänheten. Allt tyder på att de använder falsk information. Kunder är oskyddade. ⚠️

Kontotyper

Nu går vi vidare för att analysera de typer av konton som ZeemzFX erbjuder, i det här fallet observerar vi att det bara erbjuder ett konto:

KontotypMinsta initiala insättning
Konto$500

Information på webben

Zeemzfx webbplats

ZeemzFX ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkter som den erbjuder, ett utbildningsavsnitt, ordlista, tillgångsindex, livediagram, varningar, några finansiella miniräknare, inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

Det finns inga telefonnummer publicerade på hemsidan.

???? ZeemzFX slutbetyg ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED ZeemzFX.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag med okänd plats, du kommer inte att ha skydd från lagen i händelse av att du blir skadad, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina pengar eller nedläggning av företaget. .

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om ZeemzFX:

datumUppdatering – nyheter
September 2022Klagomål mot ZeemzFX av finanstillsynsmyndigheten FCA

Användarrecensioner

Vad tycker du om ZeemzFX? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med ZeemzFX.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av ZeemzFX

Hur man rapporterar ZeemzFX

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera ZeemzFX?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är ZeemzFX en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att ZeemzFX är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är ZeemzFX pålitlig?

Nej. ZeemzFX är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från ZeemzFX?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till ZeemzFX?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Författare2 2författare

2 kommentarer om «Är ZeemzFX en bluff? 2023 recensioner»

 1. Grant Russell svar

  FCA har utfärdat en varning mot dem! De är väldigt farliga människor!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Grant Rusell, tack för din kommentar om ZeemzFX. Den här mäklaren är en SCAM. FCA (UK Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se FCA -länk).

   Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

   -

   Hej Grant Russell, tack för din kommentar om ZeemzFX. Den här mäklaren är en SCAM. FCA (UK Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och oreglerade (Se FCA -länk).

   Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror skulle kunna hjälpa andra människor genom att investera med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, mejl som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du kom över den här mäklaren från första början?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: KRAV DIN PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.