Nollmarknadskommentarer

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren Nollmarknader (kallas Ă€ven zeromarkets.com), Ă€r en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mĂ€klare. Rekommenderas verkligen nollmarknader för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av Zero Markets. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, genom att lÀmna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: Zero Markets Group.

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att hon Ă€r baserad i: Australien och Saint Vincent och Grenadinerna.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klare det Ă€r mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Zero Markets, noterar vi att det bara erbjuder en typ av konto: Super Zero -kontot:

Super Zero -konto: minsta initiala insÀttning $ 100, spridningar frÄn 0 pips, provision pÄ $ 3.5 per sida per parti, ECN -priser.


La plattform att fungera som Zero Markets erbjuder Àr: plattformar MT4 y MT5.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjÀlpmedlen för handlare som Zero Markets tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en stor poÀng till förmÄn för mÀklaren.

Zero Markets webbplats
Zero Markets webbplats

Zero Markets tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: nÄgra live -diagram, ekonomisk kalender, information om de tjÀnster som den erbjuder, förklaring av nÄgra viktiga begrepp, FAQ -avsnitt, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om Nollmarknader |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

🌏 Webbplats: zeromarkets.com

📞 Telefonnummer: + 44800917 4388

📧 E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ Nollmarknader <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget Nollmarknader Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom det Àr en mÀklare som inte Àr reglerad och ligger i ett mycket osÀkert land för den hÀr typen av ÄtgÀrder, dessutom hittar vi mÄnga som Àr negativa och nÀr vi letar efter recensioner om ZERO Markets. underhÄlla om denna mÀklare. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.


Varför? Det Àr en oreglerad mÀklare och den ligger ocksÄ i ett mycket osÀkert land för dessa aktiviteter, Ä andra sidan, nÀr vi letar efter information och andra recensioner om - vi hittade mÄnga negativa recensioner.

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i juni 2021 tillkom CNMV Nollmarknader till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

âžĄïž LĂ€nk till CNMV juni 2021 varning

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Zero Markets? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «ZERO Markets: Betyg och kommentarer»

 1. Ana svar

  Jag skulle uppskatta om du ger mig mer information för att fÄ tillbaka mina pengar eftersom de har tagit allt frÄn mig och inte har gett mig förklaringar

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Ana, tack för att du delar din erfarenhet med ZERO Markets. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de slÀpper inte ut pengarna pÄ marknaden, de visar det bara och i slutÀndan sÀger de att du har förlorat och de behÄller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *