Zest Capital kommenterar

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Zest Capital (kallas även zestcapital.com.pe), är en fondförvaltare. Rekommenderas verkligen Zest Capital att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Zest Capital. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Zest Capital Perú SAC.
 
✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Peru.
 
✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. Zest Capital nämner att det är en privat fond som arbetar under peruanska lagar, som följer alla regler som krävs av regelverket för den peruanska värdepappersmarknaden, även om vi inte har kunnat hitta något om dess reglering.
 
📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Zest Capital finns det inget som säger oss att det finns olika typer av konton: de har inte olika typer av konton.

La plattform att fungera Vad Zest Capital erbjuder är: de har ingen handelsplattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Zest Capital tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Zest Capital webbplats
Zest Capital webbplats

Zest Capital tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: lite information och några förklaringar till grundläggande begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Zest Capital |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: zestcapital.com.pe

Telefonnummer: + 51 1 6528655

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Zest Capital <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Zest Capital är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?
 
Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom: det inte regleras av något organ, det finns verkligen väldigt lite information på dess webbplats och de visar inte ens användarvillkoren som är så viktiga; när man letar efter recensioner om Zest Capital Vi hittade ingen annan recension, vi tror att det är en ny mäklare utan meriter. Vi föreslår att du är försiktig.
 
Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?
 
Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.
 
Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Zest Capital? Vad har du haft för erfarenhet?

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Zest Capital: Betyg och kommentarer»

 1. Peter svar

  Väntar fortfarande på de pengar jag begärde 15 dagar sedan, jag tror att jag har blivit lurad, jag hoppas att du kan hjälpa mig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Pedro, tack för din kommentar om Zest Capital. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *