✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Zigber. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Zigber och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatszigber.com
???? företaget*Belana Group LLC
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress har inte
📈 PlattformMT4 och Webtrader
📌 AdressSvit 305, Griffith Corporate Centre, Beachmont, Kingstown – Saint Vincent och Grenadinerna

⚠️ Zigber ägs av företaget Belana Group LLC ligger i Saint Vincent och Grenadinerna, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton som Zigber erbjuder, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
Standard$0
Premium$0
VIP$0

Information på webben

Zigbers hemsida

Zigber ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkter han erbjuder, marknadsnyheter och analyser, livediagram, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat telefonnummer.

???? Zigbers slutliga betyg ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Zigber.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Zigber:

datum Uppdatering – nyheter
Februari 2023Enligt kundmeddelanden är Zigber länkad till MillenniumOneEtt företag med dåligt rykte. VI FÖRESLÅR FÖRSIKTIGHET.
juni 2023Mäklaren Zigber fördöms av tillsynsenhet CNMV
juni 2023
Mäklaren Zigber fördöms av tillsynsenhet BAFIN

Användarrecensioner

[demokrati id=”6416″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Zigber.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Zigber

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Zigber

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Zigber?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Zigber en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att Zigber är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Zigber pålitlig?

Nej. Zigber är inte pålitlig, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Zigber?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Zigber?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

29 kommentarer om «Är Zigber en bluff? Åsikter från 2023»

 1. Jose Miguel svar

  Både Zigber och Capital Invest och följande advokater lurar planer och säger att ditt konto är blockerat i en blockchain där det är en lögn. Var försiktig!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jose Miguel, vi håller med dig och jag tror att du kommer att hjälpa många människor att undvika detta bedrägeri om du berättar om dessa advokater som du nämner, uppenbarligen är de falska advokater och de vill förlänga bluffen och stjäla mer pengar, gör du har advokaternas hemsidor eller mejl? Om du skickar dem till oss kan vi göra recensioner om dem för att undvika fler bedrägerier.

   Hälsningar.

 2. Rocío svar

  Hallå
  Det här är webbplatsen för de internationella advokaterna Abbey & Masaveu, de säger att jag måste göra en engångsbetalning på 149 € innan jag börjar för interna utgifter. Jag behöver veta om någon har någon referens till denna advokatbyrå.
  https://international. advokat/firman/

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Rocio, det luktar inte gott, jag tror att det är en bluff, men vi kommer fortfarande att låta vårt utredningsteam granska det och hitta sanningen. För närvarande råder jag dig inte att betala något.

   Hälsningar.

 3. Rocío svar

  Hallå
  Om någon har någon erfarenhet av internationella advokater som heter Abbey & Masaveu, jag vill att du delar med dig om jag skulle lita på dem, tack

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Rocío, om de insisterar, ha inte bråttom, skicka inte pengar, bedragare brukar sätta stor press på dig så att du inte tänker. Vi granskar flera recensioner för tillfället, men vi kommer att prioritera din för att kunna betygsätta denna mäklare. Kan du ge oss webbplatsen? Tack.

 4. Rocío svar

  Hallå
  Kan någon berätta för mig om jag kan lita på några internationella advokater för återvinning av pengar som heter Abbey&Masaveu, om någon har någon erfarenhet av dessa advokater skulle jag vilja att de delar sin erfarenhet med mig.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Rocío, om de insisterar, ha inte bråttom, skicka inte pengar, bedragare brukar sätta stor press på dig så att du inte tänker. Vi granskar flera recensioner för tillfället, men vi kommer att prioritera din för att kunna betygsätta denna mäklare. Kan du ge oss webbplatsen? Tack.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *