I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i ZK Bank. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om ZK Bank och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatszk-bank.org
???? företagetAna Quismal och Rosendo Chinguad (Colombia), med konton på Bancolombia-banken, är personer kopplade till företaget
⚖️ regleringinte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 Plattformegen plattform
📌 AdressMexico City, Mexiko

⚠️ ZK Bank ägs av Ana Quismal och Rosendo Chinguad, företaget ligger i Mexiko, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu övergår vi till att analysera kontotyperna som erbjuds av ZK Bank, i det här fallet noterar vi att den inte erbjuder kontotyper.

Information på webben

ZK Banks webbplats

ZK Bank tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring av tjänsterna den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, FAQ-sektionen, inte mycket annat.

Lista över telefonnummer

 • +52 55 4901 9816

???? Slutlig värdering av ZK Bank ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED ZK Bank.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

Videorecension av ZK Bank

uppdateringar

Nyheter om ZK Bank:

datumUppdatering – nyheter
Augusti 2022Vi får ett stort antal meddelanden från ZK Bank-kunder som hävdar att de inte kan ta ut sitt kapital.

Användarrecensioner

Vad tycker du om ZK Bank? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en recension om din upplevelse med ZK Bank.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som blivit lurade av ZK Bank

Hur man rapporterar ZK Bank

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera ZK Bank?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är ZK Bank en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att ZK Bank är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är ZK Bank pålitlig?

Nej. ZK Bank är inte pålitlig, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från ZK Bank?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till ZK Bank?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

60 kommentarer om «Är ZK Bank en bluff? 2023 recensioner»

 1. Aa Alfonso Ramírez svar

  Buenas tardes esos son estafadores nada más yo desde octubre que hice la concinacion no he sabido más de mi plata chatee hace unos días con el supuesto asesor y me dijo que el asesor la me atendía ya era jefe de la muchacha que hable como es que progresan con la plata ajena

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hola Aa Alfonso, debes recuperar tu dinero, estás a tiempo, te están engañando desde el inicio, ¡ES UN FALSO BANCO!, mucho cuidado ya que se inventan impuestos para estafar aún más dinero a sus clientes, todo es mentira, son un fraude. Gracias por preguntar sobre ZK Bank. Este broker es considerado una ESTAFA. Sugerimos NO enviar dinero, mienten para robarte, las operaciones son ficticias, el dinero nunca lo cruzan con el mercado, lo simulan y al final te marcan y dicen que lo perdiste todo y se lo quedan.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Jose Gregorio Caceres Medina svar

  Jag var ett offer för dem förra året, namn som: José Angarita, Christopher, Ricardo och andra, de lurade mig genom att berätta för mig att jag hade vinster, så att jag kunde fortsätta investera, och när jag försökte dra mig tillbaka började problemet , att jag var tvungen att betala skatt för att släppa pengarna, de utgav sig till och med som anställda på Bogotá-banken, för att säga att pengarna redan fanns där, men att jag var tvungen att betala 40 % av pengarna för att släppa dem, eftersom jag höll inte med, de skickade dokument till mig från den förmodade Bank of the Republic, för att berätta för mig att jag var tvungen att betala för att släppa pengarna, och de sa till mig att ge pengarna till dem som hade ansvaret för allt, jag hade redan gett dem pengar för den förmodade legaliseringen av signaturen och förmodad registrering utomlands, och eftersom jag inte gick med på mer, tappade de intresset för mig och blockerade mig från alla håll, var snäll och försiktig med dessa skurkar som stjäl luft.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej José Gregorio, du måste få tillbaka dina pengar, du är i tid, de lurar dig från början, DET ÄR EN FALSK BANK! Tack för att du frågade om ZK Bank. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att råna dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. johanny rivero svar

  god kväll, hälsningar från Bucaramanga Colombia, kan vi verkligen få tillbaka våra pengar i ZKBANK i juni 2022?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej johanny, självklart kan du återhämta dig till 100 %, för att få tillbaka dina pengar prova vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.