✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om Zonic-FX Trades är ett företag vi kan lita på eller om det är opålitligt. Läs vår detaljerade analys för att lära dig mer!

När vi analyserar webbplatsen fokuserar vi på varje detalj och undersöker noggrant de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare, såsom dess placering, företaget den tillhör, dess reglering och dess rykte.

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Zonic-FX Trades och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatszonicfxtrades.com
???? företaget*Nämner att vara en del av zonic-fx trades LTD
⚖️ reglering Nämner inte att vara reglerad
📧 E-postadress Han nämner inte sin mejl
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressOmnämnande finns på 6595 Boles Road Johns Creek, GA 3009 USA
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2023-11-15
FöretagstypKryptovaluta mäklare

Företag: ⚠️ Påståendet att Zonic-FX Trades tillhör zonic-fx trades LTD är tveksamt och kan tyda på bristande tydlighet och förtroende för dess verksamhet.

Plats: ⚠️ USA anger inte sin plats, vilket är mycket oroande. Att lita på ett företag som inte avslöjar sin plats är mycket riskabelt. Var försiktig.

Efter en detaljerad analys har vi kommit fram till att det finns flera egenskaper hos detta företag som orsakar oss oro.

Vad är Zonic-FX Trades?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det Zonic-FX Trades är en: kryptovalutamäklare .

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

webbsida

Här visar vi dig en skärmdump av Zonic-FX Trades webbplats, som är zonicfxtrades.com. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Detta företag saknar kontaktinformation; Varken mejl eller telefon finns tillgängliga. Vad kan vi utläsa av detta? Att ett företag inte lämnar kontaktuppgifter är mycket misstänkt. Om du har några problem kommer det inte att finnas något sätt att kontakta dem. Det är ganska störande, eller hur?

Reglering av Zonic-FX-affärer

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Frånvaron av information om reglering från mäklaren utgör en mycket oroande situation. Vad säger detta oss? Vi står inför en oreglerad mäklare. Vad innebär denna brist på reglering? Det innebär att mäklarens kunder och deras fonder är helt oskyddade. Om mäklaren har dåliga avsikter kommer du förmodligen inte att kunna få tillbaka dina pengar. Var försiktig när du interagerar med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du litar på ett företag utan någon reglering eller skydd!

???? Zonic-FX Trades slutlig värdering ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Zonic-FX Trades och vi har kommit till följande slutsatser om detta företag:

Plats: De hävdar att de är baserade i USA, en plats som är känd för sin säkerhet, men våra undersökningar tyder på att detta påstående kanske inte är sant och kan vara avsett att vilseleda kunder.

reglering: Genom att inte ge information om dess reglering verkar detta företag vara oreglerat, vilket tyder på en anmärkningsvärd brist på tydlighet och professionalism.

Kom ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i detta fall FCA, den brittiska tillsynsmyndigheten). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

Företaget nämner inte heller något kontaktsätt; Om du behöver kontakta dem för en nödsituation, hur gör du det? Var försiktig.

Zonic-FX Trades presenterar sig som en kryptovalutamäklare som påstår sig vara belägen i USA, ett land erkänt för sin säkerhet. Våra undersökningar tyder dock på att detta påstående kan vara falskt och avsett att vilseleda kunder om företagets verkliga plats. Bristen på transparens när det gäller dess faktiska placering är anledning till initial oro.

Dessutom tillhandahåller Zonic-FX Trades inte detaljer om sin reglering, vilket indikerar att den verkar utan tillsyn av reglering. Denna brist på tydlighet och professionalism när det gäller reglering är alarmerande, särskilt med tanke på att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive UK FCA. Extrem försiktighet rekommenderas när man överväger någon typ av transaktion eller investering med denna enhet. Det faktum att företaget inte nämner något kontaktsätt ger dessutom röda flaggor om dess seriositet och transparens i verksamheten.

🚨🚨 Sammanfattningsvis: Av nämnda skäl anser vi att detta företag saknar seriositet och trygghet. Det är viktigt att vara mycket försiktig inför de många oroande tecken det uppvisar. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om Zonic-FX Trades:

datum Uppdatering – nyheter
Juni 2024Klagomål mot Zonic-FX Trades finanstillsynsmyndigheten FCA

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Zonic-FX Trades.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man begär återbetalning av pengar som blivit lurad av Zonic-FX-affärer

Om du har blivit utsatt för bedrägeri och behöver veta hur du gör anspråk på dina pengar, kan du hitta våra råd i avsnittet med vanliga frågor nedan.

Steg att meddela myndigheter om Zonic-FX-affärer

Om du inte är nöjd med tjänsten som erbjuds av företaget och vill lämna in ett klagomål, hittar du det bästa sättet att göra det i FAQ-sektionen nedan.

Preguntas Frecuentes

Finns det rekommenderade alternativ till Zonic-FX Trades?

Vi rekommenderar mäklare som är säkrare och mer pålitliga som bättre kan uppfylla dina förväntningar. Ta en titt på vår ranking av de bästa mäklarna För mer information.

Hur kan jag rapportera Zonic-FX-affärer?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Zonic-FX Trades pålitliga?

Nej. Zonic-FX Trades är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: det påstår sig vara lokaliserat i USA, ett land erkänt för sin säkerhet. Våra undersökningar tyder dock på att detta uttalande kan vara vilseledande och inte helt korrekt. Bristen på detaljer om dess reglering återspeglar en brist på transparens och professionalism från företagets sida, vilket indikerar att det möjligen verkar utan att vara reglerat. Det är viktigt att notera att företaget har rapporterats av flera finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive UK FCA. Med tanke på denna otydlighet och de potentiella riskerna, rekommenderas extrem försiktighet när man överväger interaktion med Zonic-FX Trades.

Hur gör jag anspråk på en återbetalning från Zonic-FX Trades?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Zonic-FX Trades: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Manuel svar

  Det här företaget kommer att lura dig. Min man blev lurad, gör inte det, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Manuel, tack för att du skrev om Zonic-FX Trades. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *