Zuitex kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera Zuitex -mäklaren, är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Zuitex att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskar Zuitex. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämndes inledningsvis ALDIMA Ltd., nu till Nostalgi Ltd.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att hon är baserad i: förmodligen Schweiz, men den schweiziska finansiella tillsynsmyndigheten (FINMA) har gjort det klart att detta inte är sant. Ett annat intressant faktum är att i de allmänna villkoren Zuitex nämner att ha en "GBL1" -licens är dessa typiska för Republiken Mauritius, så de kan vara baserade där. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: eftersom Zuitex inte nämner något om att vara ett reglerat företag tror vi att det är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som Zuitex erbjuder, noterar vi att de erbjuder 4 olika typer av konton: Brons, Silver, Guld och Professionell. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Bronskonto- Minsta initiala insättning på $ 500, inga provision, upp till 1: 400 hävstång, 30 minuters presentation till programvara med en kontohanterare.

Silverkonto- Minsta initiala insättning på $ 5.000, inga provisioner, hävstångseffekt upp till 1: 600, introduktion av coachning av en kontoansvarig.

Guldkonto- Minsta initiala insättning på $ 10.000 1, inga provisioner, hävstångseffekt upp till 800: XNUMX, introduktion av coachning av en expertkontohanterare, deltagande i Newstrading Sessions, intensivt stöd från en senior kontoansvarig.

Professionellt konto- Minsta initiala insättning på $ 50.000 1, inga provisioner, hävstångseffekt upp till 1000: XNUMX, introduktion av coachning av en expertkontohanterare, deltagande i Newstrading Sessions

Zuitex kontotyper
Zuitex kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera att Swiss Investment erbjuder: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som Zuitex tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

Zuitex webbplats
Zuitex webbplats

Zuitex tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: mycket grundläggande förklaring och utan att gå in på detaljer om tjänsterna som Zuitex erbjuder, lite levande grafik, utbildningsavsnitt men på engelska, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om Zuitex

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.zuitex.com/es/

Telefonnummer: +41 (0) 44 508 30

E-post: [e-postskyddad]

>>> Utvärdering av Zuitex <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Zuitex -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, allt tyder på att det ligger om var det är baserat, det ger inte mycket information om företaget, när vi letar efter utvärderingar på Zuitex vi hittar egentligen mest negativa utvärderingar. Vi föreslår att du är försiktig. FINMA (schweizisk tillsynsmyndighet) och FMA (österrikisk tillsynsmyndighet) har varnat för Zuitex.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Uppdatering september 2019: CONSOB (Italiensk finansregulator) har varnat för Zuitex

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Zuitex? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Zuitex: Betyg och kommentarer»

 1. John svar

  Det här företaget kommer inte att låta dig dra dig ur. Min man blev lurad, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Juan, tack för att du skriver om Zutex. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.