Zurich Trade Finco Kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Zurich Trade Finco (även kallad zurichtradefinco.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas Zurich Trade Finco verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Zurich Trade Finco. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, och ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Zurich Trade Finco LTD.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att baseras på: det nämns inte vid något tillfälle.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Zurich Trade Finco, vi noterar att det erbjuder 6 olika typer av konton / planer: Grundkonto, Silverkonto, Guldkonto, Platinakonto, Diamantkonto och Elitkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på $250, spridning från 3 pips, swap 100%, bonus upp till 100%, 1 lektion, 1 webinar per vecka, hävstång upp till 1: 100, 5% för uttag av pengar.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $2.500, spridning från 2.8 pips, 100 % swap, bonus upp till 10 %, 2 lektioner, 2 webbseminarier per vecka, hävstång upp till 1:100, 5 % för uttag av pengar.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $10.000, spridning från 2.5 pips, 100 % swap, bonus upp till 20 %, 5 lektioner, 3 webbseminarier per vecka, hävstång upp till 1:200, 1 uttag per månad gratis.

Platinakonto: minsta initiala insättning på $50.000, spridning från 2 pips, byt 90%, bonus upp till 50%, 10 lektioner, 5 webinarier per vecka, hävstång upp till 1: 300, 2 gratis uttag per månad.

Diamantkonto: minsta initiala insättning på $100.000, spridd från 1.5 pips, byt 60%, bonus upp till 100%, obegränsade lektioner, obegränsade webinarier, hävstång upp till 1: 400, obegränsade uttag.

Elitkonto: minsta initiala insättning på $250.000, spridning från 0.5 pips, ingen swap, upp till 150% bonus, obegränsade lektioner, obegränsade webbseminarier, obegränsade uttag.

Zurich Trade Finco kontotyper
Zurich Trade Finco kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.


La plattform att fungera som Zurich Trade Finco erbjuder är: plattform Webbhandlare.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som Zurich Trade Finco tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en bra poäng till mäklarens fördel.

Zürich Trade Finco webbplats
Zürich Trade Finco webbplats

Zurich Trade Finco tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: livediagram, information om de tjänster som den erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än så här.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Zurich Trade Finco |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

🌏 Webbplats: zurichtradefinco.com

📞 Telefonnummer: +6531590722 | +442036700440 | +41445083233

📧 E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Zurich Trade Finco <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Zurich Trade Finco är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är en helt olaglig mäklare som inte är registrerad eller reglerad, dessutom, när vi letar efter recensioner om Zurich Trade Finco hittar vi bara recensioner som är negativa och är roliga om denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Zurich Trade Finco? Vad har du varit med om?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «Zurich Trade Finco: Betyg och kommentarer»

 1. Maria Teresa Garcia Exposito svar

  Gör en inskärning den 1/4/2021/ 250 €. Enligt informationen skulle jag på en månad tjäna 300 till 600 €, något som jag
  Jag kände mig rädd och led tillräckligt, jag förlorade alla mina besparingar
  Men jag har inte pratat med någon för att vägleda mig igen
  Och jag behöver mina pengar och om det är sant all information. Lyssna på min förfrågan ..

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej María Teresa, tack för att du delar med dig av din erfarenhet och hjälper dig med information om Zurich Trade Finco, denna mäklare är en BLEDREG, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra att investera med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 2. Lucia svar

  Ingen svarar på mina meddelanden eller svarar på mina samtal, jag är desperat jag behöver få alla mina pengar och de vill inte ge dem till mig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Lucia, tack för att du delar med dig av din erfarenhet och hjälper till med information om Zurich Trade Finco, denna mäklare är en SCAM, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra att investera med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.