Kommentarer om 10Crypto

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren 10Crypto (även kallad 10crypto.io), är en Forex-, binära optioner och kryptovalutamäklare. Rekommenderas verkligen 10Crypto för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskade 10Crypto. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Kase Partnership Ltd.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av 10Crypto, märkte vi att de erbjuder 6 olika typer av konton / planer: Mikrokonto, Standardkonto, Nollkonto, Guldkonto, VIP -konto och Premiumkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Micro-konto: 1: 200 hävstångseffekt, grundläggande utbildning.

Standardkonto: 1: 200 hävstångseffekt, avancerad utbildning, kontoansvarig.

Nollräkning: 1: 400 hävstångseffekt, avancerad utbildning, kontohanterare, hanterat konto.

Guldkonto: 1: 400 hävstångseffekt, avancerad utbildning, kontohanterare, hanterat konto, finansiell rådgivare.

VIP-konto: 1: 400 hävstångseffekt, avancerad utbildning, kontoansvarig, förvaltat konto, finansiell rådgivare, marknadsanalytiker, återbetalning av upp till 20% av kapitalet i företagets signaler.

Premiumkonto: 1: 400 hävstångseffekt, avancerad utbildning, kontoansvarig, förvaltat konto, finansiell rådgivare, marknadsanalytiker, återbetalning av upp till 30% av kapitalet i företagets signaler.

10Crypto -kontotyper
10Crypto -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera att 10Crypto -erbjudanden är: Vi tror att plattformen för 10Crypto.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som 10Crypto tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

10Crypto -webbplats
10Crypto -webbplats

10Crypto tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intressenter: några live -diagram, förklaring av några av de finansiella produkter som 10Crypto erbjuder, FAQ -sektionen, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om 10Krypto |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: 10crypto.io

Telefonnummer: + 31 065 598 7730

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på 10Krypto <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tycker vi att 10Crypto -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder när man letar efter recensioner om 10Krypto Vi hittade många negativa recensioner. Vi föreslår att du är försiktig. CNMV, Spaniens finansregulator, har varnat för 10Krypto

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om 10Crypto? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *