I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i AXIA INVESTING. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om AXIA INVESTING och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsaxiainvesting.com | axiainvesting.com.br
???? företagetAntonio Marcos Samad Junior
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail addressOkänd
📈 Plattform-
📌 AdressBrasil

⚠️ AXIA INVESTING nämner inte det juridiska namnet på företaget som driver det. Kunder är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som erbjuds av Axia Investing, i det här fallet noterar vi att det inte erbjuder kontotyper.

Information på webben

Axia investeringswebbplats

AXIA INVESTING ger lite information om kursen, FAQ-sektionen, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat telefonnummer.

???? Slutlig värdering av AXIA INVESTING ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED AXIA INVESTING.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

AXIA INVESTING Videorecension

uppdateringar

Nyheter om AXIA INVESTING:

datumUppdatering – nyheter
September 2022Antonio Marcos Samad Júnior har fördömts av lagen i Brasilien, länk till artikeln, med andra investeringsbolag som "Smart Money Capital".

Användarrecensioner

Vad tycker du om Axia Investing? Vad har varit din erfarenhet?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din erfarenhet av AXIA INVESTING.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av AXIA INVESTING

Hur man rapporterar AXIA INVESTING

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera AXIA INVESTING?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är AXIA INVESTING en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att AXIA INVESTING är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är AXIA INVESTING pålitlig?

Nej. AXIA INVESTING är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från AXIA INVESTING?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till AXIA INVESTING?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

99 kommentarer om «Axia Investing: Betyg och recensioner»

 1. Martha svar

  Allt har hänt mig, de har likviderat mitt konto 3 gånger och de ber om fler bidrag, för att aktivera policyn som ska aktivera mig för att ha ett konto med en Brons-typ. Nu svarar ingen efter att jag gjort ett nytt kapitaltillskott på 3000 dollar. Kort sagt, det finns ingen annan med liknande fall och jag ser att alla verksamheter som har öppnats var med motsatt trend och trots varning om riskerna på marknaden. De använder inte plattformens tekniska verktyg och tillåter transaktioner att gå till avveckling.
  Vad jag ser är att de gör det här med full avsikt att få detta att hända för att lura folk på plattformen och behålla huvudstaden?
  Vad ska man göra för att stämma detta företag?
  Kom de till mig från kontor i Mexiko?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Martha, du måste lämna in ett klagomål till polisen i ditt land eller så är det snabbaste sättet att prata med vår chatt för att få tillbaka dina pengar. Tack för din kommentar om Axia Investing. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att råna dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar prata med vår CHAT eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Laura svar

  God natt.
  Jag är väldigt arg hur de vågar ta bort det vi tjänar med arbete.
  Den 2 november 2022 såg jag en investeringssida och lämnade min information och de markerade mig omedelbart.
  De förklarade för mig och sa åt mig att investera 250 dollar och jag sa till dem att jag inte hade det beloppet och till denna dag fortsätter de att insistera.
  Jag sa till dem att jag tjänar tusen pesos i veckan och att jag ger 500 pesos till min dotter och resten för vad jag får.
  Rådgivaren sa åt mig att be om lån online och jag sa till honom att jag är på byrån och att jag inte kan.
  Rådgivaren sa åt mig att leta efter företaget för att komma ur mina ekonomiska problem.
  Jag målar den väldigt vacker.
  Tro mig, de har redan lurat mig flera gånger och idag bestämde jag mig för att undersöka Axia och dess licens och tills jag hittade den här sidan och efter mer om hur dåligt de pratar om den här plattformen.
  Jag bad rådgivaren om en adress. Nej. Licens att verka här i Mexiko och han gav mig ingen av dessa uppgifter.
  Jag undersökte personen och jag hittade honom inte i de typiska sociala nätverken.
  Tack vare dessa sidor öppnade de mina ögon och jag kommer inte att investera.
  Jag vill inte förlora pengar som jag lånade för att betala tillbaka dem om 2 veckor.
  För att rådgivaren sa till mig att jag skulle tjäna 400 dollar plus vad bonusen som de ger dig som inkomst genererar förutom min investering på 250 dollar.
  Detta är min erfarenhet och sanningen gav mig inte förtroende eftersom jag inte hade bevisad data.
  De talar väldigt fint till dig, de behandlar dig till och med med väldigt tillgivna ord och det omger många kvinnor, men jag föll inte för det.
  Förhoppningsvis slutar detta företag snart.
  Lycka till och jag hoppas att de får tillbaka sina pengar snart.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Laura, tack för din kommentar om Axia Investing. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att råna dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar prata med vår CHAT eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. Patricia Palacios svar

  God eftermiddag, jag vill berätta att jag har blivit lurad av AXIA Investment för ett värde av 250 dollar, jag skulle vilja att du hjälper mig att rapportera dem och få tillbaka mina pengar, tack

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Patricia, tack för att du skriver om AXIA Investments. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

  • Sergio Alfonso Jurado Bahamondes svar

   Axia investiments är verkligen ett bedrägeri, det lurade mig, och säkert kommer de att fortsätta lura fler oskyldiga människor, vi hoppas att de behöriga myndigheterna i frågan stoppar denna maffia av korrupta människor som bara vet hur man kan lura och lura människor som jobbar hårt.

 4. Keiber Jose Mendoza Perez svar

  Hej, jag heter Keiber, en fråga, hur lång tid tar det att få tillbaka pengarna?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Keiber, det beror på hur betalningarna har gjorts, men i genomsnitt mellan 2 och 3 månader.

   Hälsningar.

   • Vladimir Vargas Pineda

    hälsningar
    Jag har investerat $500 dollar i AXiA Inversment och de har inte bra kundservice, de skickade mig för att köpa, EUR/USD och Meta där jag förlorade mer än $200 dollar, sedan handlade jag igen i EUR/USD och kontot lämnades kl. $535 dollar. Jag skrev till den tilldelade mäklaren om mitt missnöje och beslutet att dra mig ur företaget, och drog också tillbaka mina 500 dollar och han ville inte lämna tillbaka pengarna. Rådgivaren heter William Bertie. Jag rekommenderar inte någon från något land i världen att sätta in pengar på detta företag. Den här veckan har jag blivit utsatt för en bluff, jag är kund hos AXiA Inversment.

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Vladimir, tack för den detaljerade kommentaren om Axia Investing. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att råna dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

    Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

    All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

    För att få tillbaka dina pengar prata med vår CHAT eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

    Hälsningar.

 5. nicole adams svar

  https ://weeklyobserverv.me/pa-es-martinelli-traderv/?sxid=axkyz2m41ek0&ttorigin=axsyz2m41ek0
  Bedragare använder den här länken och utger sig för att vara en Panama-tidning

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Nicole, tack för den detaljerade kommentaren om Axia Investing. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att råna dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar prata med vår CHAT eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 6. mary svar

  Hej, min man blev lurad med Axia Investing med 2800 usd, 1000 som skickades direkt till ett konto och det andra beloppet var via banköverföring, han förlorade alla pengar på plattformen och de ber honom att återställa kontot han måste ange 1200 usd mer och när vi berättade för honom att vi inte hade mer pengar började de hota oss med att de skulle böta oss, att den förmodade rådgivaren har mer än 15 års erfarenhet och kan bli av med jobbet på grund av oss för att ha förlorat allt pengarna på plattformen och inte gå in mer för att återställa kontot, vi sa till honom så att de skulle lämna oss ifred att vi såg alla kommentarer om att de är bedragare och han svarade att han inte är intresserad av kommentarerna som vi såg, att vi måste sätta de pengarna för att han säger det, han började med hoten och dåligt uppförande, jag skriver för jag vet inte vad jag ska göra, det skrämmer mig för när jag öppnade plattformen blev min man tillfrågad om ett foto på legitimationen och kvitton på el eller vatten och där kommer det utadressen, den förmodade rådgivaren kallas eller kallar sig emilio castro och ringer och skriver från följande nummer +525548791596, hälsningar och tack för att du läser

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Mary, tack för den detaljerade kommentaren om Axia Investing. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att råna dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar prata med vår CHAT eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 7. mary svar

  Hej, min man blev lurad med att Axia investerade med 2800 1000 usd, 525548791596 1200 som de bad honom att göra en direkt insättning och den andra genom överföring, förmodligen skulle det dupliceras, rådgivaren kallas eller kallar sig emilio castro +15, han skriver från det numret och ringer till honom, ber honom nu att fortsätta investera, ja, i olja, han förlorade alla pengar på plattformen och de sa till honom att för att få tillbaka dem var han tvungen att lägga ytterligare XNUMX XNUMX usd, när vi sa till honom att vi inte hade mer pengar att sätta in, hoten och dåligt uppförande som att de skulle böta honom, att vi var tvungna att lägga pengarna för att de sa det, även för att se om de skulle sluta ringa, sa han till honom att vi såg kommentarerna att de är bedragare och han svarade att han inte brydde sig Det spelar roll vilka kommentarer vi såg att vi måste sätta in, att han var rådgivare med XNUMX års erfarenhet och det på grund av att min man inte satt in mer till återfå kontot han kunde till och med bli avstängd från jobbet Vitlök, kort sagt, vi vet inte vad vi ska göra och det skrämmer oss lite för när vi gick in på plattformen bad de om ett foto på identitetskortet och ett foto på papperet för vattnet eller elen, och det finns adressen och allt, berätta vad vi kan göra. Skål

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Mary, tack för din kommentar om Axia Investing. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att råna dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar prata med vår CHAT eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 8. Santiago M. svar

  Jag sparade för att äntligen kunna köpa hus, jag blev upphetsad, de sötade mitt öra med fina ord och en bättre framtid och de bara lekte med mig, med mina pengar och med min tid, jag läste att det som gick förlorat kunde vara återhämtat sig eller rättare sagt DE STULNA OCH LUDERADE AV DESSA SCOUNDS... Jag fattiga på företaget de nämner här, jag förlorade ingenting på att göra det och efter ett tag fungerade det!! låt inte dina pengar tas bort och ge inte upp.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Santiago M, FANTASTISKT!!!, vilken glädje du ger oss, en till som har uppnått det, från och med nu om du bestämmer dig för att investera, undersök mäklarna innan du skickar kortet, på vår hemsida hittar du dem alla, läs recension och kommentarerna du hittar.

   Om du har drabbats av samma bedrägeri vet du redan vägen till återhämtning, kontakta CHAT eller klicka här:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du letar efter våra rekommendationer klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 9. Lady Holes svar

  Jag kan ingenting om handel, så jag kollade på internet i en vecka och en annons från axia dök upp där de sa att de skulle hjälpa dig att investera om du inte visste och att det initiala värdet att ange var $250, jag lämnade mina uppgifter och samma dag kontaktade de mig för att förklara hur man gör betalningen, jag gjorde det direkt från mitt PSE-konto, de bad mig skicka en WhatsApp från vilken de skrev till mig på +52 5529099428, fotot på mitt ID , fotot av mitt bankkort och fotot av en offentlig tjänst där jag bor, samtalen jag har fått har kommit från ecuadorianska nummer, men den påstådda mäklaren som jag pratar med har en spansk accent, jag pratar med honom från + 52 5535209490, på 2 dagar berättade han för mig vilka operationer som gjorde att jag tjänade nästan 60 USD bara med investeringen på 250, men han sa till mig att om vi investerat minst 1500 6,000 USD för att kunna verka i råvaror skulle det ha kunnat omvandlas till 400 50, han sa till mig samma sak varje dagtills jag till slut tog pengarna som jag har sparat från mitt barns universitet och investerade ytterligare 2 $, jag gjorde den här sista sändningen genom en biljett som han skickade till mig via WhatsApp och jag var tvungen att göra det i praktiken, han sa till mig att det måste vara samma eftermiddag eftersom USA:s president skulle vara ett ingripande och värdet på dollarn skulle öka under dessa dagar, så det var brådskande att jag hade de pengarna på plattformen när jag väl gjorde sändningen och skickade honom stödet via WhatsApp, han ringde mig inte, han slutade insistera och tills häromdagen när jag bad honom ringa mig för att ta reda på vad som hade hänt berättade han för mig att vi opererar igen och dessa dagar har han haft mig med samma sak, vi gör bara en daglig rörelse och jag måste vara den som skriver till honom nu, han visste att han var från mitt barns universitet och han sa till mig att han ville hjälpa mig att slutföra terminernas värde eftersom han förstod att Jag var ensamstående mamma och det var det som motiverade honom att hjälpa mig tjäna mer pengar. Jag hoppas att det finns ett sätt att stoppa detta, du kan inte föreställa dig hur dessa bedragare skadar mig just nu. Jag insåg äntligen att det var en bluff eftersom jag begärde uttaget på $XNUMX som jag behövde för att slutföra en personlig betalning och det dök aldrig upp på mitt konto, de sa till mig att det tog XNUMX dagar och detta har inte hänt. Jag fortsätter att prata med honom varje dag där de säg att det är på grund av min bank som hur en internationell överföring tar längre tid, etc, etc. Tack för att du tittade på mitt ärende och jag hoppas på något sätt att jag kan få tillbaka pengarna 😢

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej dam, Tack för din omfattande och detaljerade kommentar om Axia Investing. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar prata med vår CHAT eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 10. Lady Holes svar

  Hej, jag investerade i Axia Investment 650 dollar av pengarna jag hade sparat för att betala för mina barns universitet eftersom de sa till mig att de skulle hjälpa mig att återställa det inom några dagar genom att investera i råvaror, besväret är att 250 dollar var från min bank och de andra 400 för kontanter, kan du hjälpa mig att få tillbaka mina pengar, jag är desperat.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Lady Hoyos, tack för att du skriver om AXIA Investments. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.