✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Binance Bot. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Binance Bot och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsbinancebot365.com
???? företagetnämner det inte
⚖️ regleringinte reglerad
📧 E-postadress kontakt från formuläret på hemsidan
📈 Plattformegen plattform
📌 Adressokänd

⚠️ Binance Bot nämner inte vem som äger det, företaget nämner inte var den ligger, farligt för sina kunder på grund av dess bristande reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu går vi vidare med att analysera kontotyperna som Binance Bot erbjuder, i det här fallet noterar vi att det inte erbjuder kontotyper.

Information på webben

Binance Bot webbplats

Binance Bot ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkter den erbjuder, inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

 • Än så länge har företaget inga telefonnummer.

???? Binance Bot Final Rating ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Binance Bot.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Binance Bot:

datum Uppdatering – nyheter
Augusti 2022Vi får ett stort antal meddelanden från Binance Bot-klienter som hävdar att de inte kan ta ut sitt kapital.

Användarrecensioner

[demokrati id=”4982″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Binance Bot.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Binance Bot

Hur man rapporterar Binance Bot

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Binance Bot?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Binance Bot en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att Binance Bot är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Binance Bot pålitlig?

Nej. Binance Bot är inte pålitlig, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Binance Bot?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Binance Bot?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

13 kommentarer om «Är Binance Bot en bluff? 2023 recensioner»

 1. Edgar f. svar

  Godnatt ! Jag vill veta hur rekommenderat det är att investera i vision group

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Edgar, vi granskar flera recensioner för tillfället, men vi kommer att prioritera din för att kunna betygsätta denna mäklare. Kan du ge oss webbplatsen? Tack.

 2. Jesus Mendiazabal svar

  Från den ena dagen till den andra, genom ett trollslag, förlorade jag allt jag hade investerat och dessa människor ursäktar sig själva att det här är marknaden, man måste vara väldigt förbannad i livet. Jag provade detta företag som de rekommenderar på den här bloggen och det fungerade för mig, jag såg ljuset i slutet av tunneln, alla offer gör detsamma!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jesús Mendiazabal, FANTASTISK!!!, vilken glädje du ger oss, en till som har uppnått det, från och med nu om du bestämmer dig för att investera, undersök mäklarna innan du skickar kortet, på vår hemsida hittar du dem alla, läs recension och kommentarerna du hittar.

   Om du har drabbats av samma bedrägeri vet du redan vägen till återhämtning, kontakta CHAT eller klicka här:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du letar efter våra rekommendationer klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 3. Jesus svar

  Jag har använt denna binance365 bot i månader och jag har inte presenterat några problem, tvärtom, jag har sett mycket bra resultat

  • Sarees svar

   Och eftersom du tar in kapitalet har jag det. Men jag är ny och jag vet inte hur jag ska ta bort den. 🙁

  • Sebastian svar

   Här i regionen i Sydamerika tystnade plattformen från ingenstans, många människor förlorade verkligen sina pengar

 4. Jose Galera svar

  Jag har redan erfarenhet av den här typen av mäklare, de ger dig pengar ett tag som en krok och en dag vaknar du och hemsidan är borta och du har inte tillgång till dina pengar, du förlorade allt och de satte upp en annan hemsida och de gör det igen, är en gotcha!!!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jose, tack för din kommentar om Binance Bot. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

  • carlos svar

   Hej Jose, vem var din kontaktperson för binance bot? Eftersom SAMMA SAK DU NÄMNDE VÄN händer med mig är jag väldigt rädd. Skulle du kunna dra dig tillbaka eller inte? Jag känner mig lurad

 5. Louis Gates svar

  Jag förlorade alla pengar och det fanns inget sätt att få tillbaka dem

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Luis Puertas, tack för din kommentar om Binance Bot. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de sätter inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *