Bux mäklare

För att få tillbaka pengar från ett bluffföretag är det första vi måste göra att samla alla möjliga bevis för att vi vill ha våra pengar, att vi har begärt dem från företaget och de inte svarar, eller att de helt enkelt ignorerar vår begäran om uttag.

För att komma vidare rekommenderar vi att du arbetar med återställningsexperter, vi bjuder in dig a prova denna tjänst för återvinning av pengar. Prova tjänsten på engelska.

Steg som ska följas för att återfå pengar från ett bedrägeri

Om du har blivit lurad av en mäklare (eller ett investeringsbolag) och du vill få tillbaka pengarna, vad du bör göra är att begära återvinning av kapital med den återvinningstjänst som vi erbjuder. Proffsen av denna tjänst kommer att hjälpa dig i processen, de kommer att påskynda den och de kommer att följa dig i kommunikationen med din bank eller enhet genom vilken du skickade pengarna.

Naturligtvis finns det möjlighet att göra det på egen hand, men det är mycket mer troligt att återkravet eller kapitalåtervinningen inte kommer att lyckas, så vi rekommenderar att du gör det med experter på området.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Hur man får tillbaka pengar från en mäklare

För att få tillbaka pengar från en mäklare är det nödvändigt att veta att det är stor skillnad (när vi återvinner våra pengar) mellan reglerade och oreglerade mäklare. Generellt sett är det mer komplicerat att få tillbaka pengar från en oreglerad mäklare eftersom de reglerade måste följa en rad riktlinjer och lagar, de oreglerade, ja, nej. I ditt fall, pratar vi om en reglerad mäklare eller en oreglerad?

Ett annat viktigt faktum är att skilja mellan typerna av reglering, det finns bra (från länder som Spanien, Tyskland, Frankrike, Italien, Argentina, Colombia, Mexiko, Ecuador, Peru, Chile) och det finns dåliga (från länder som Seychellerna , Mauritius , Rumänien, Estland, Saint Vincent och Grenadinerna, Brittiska Jungfruöarna, Vanuatu – vad vi känner som skatteparadisländer eller öar).

Om mäklaren har en bra reglering blir återvinningsprocessen i allmänhet enklare. Dessa typer av mäklare följer åtminstone vissa riktlinjer och lagar som skyddar deras kunder. Det blir också lättare för oss att få fram uppgifter om bolaget bakom investmentbolaget.

Processen, förklarad på ett förenklat sätt, är: samla in alla bevis på att vi har blivit lurade, lämna in ett klagomål till banken eller kortutgivaren, betalningsbehandlare eller beroende på hur vi har skickat pengarna, vanligtvis bank- eller kreditkort eller betalkort .

Pengarna som skickas kommer att förbli, låt oss säga, paralyserade tills banken, om så är fallet, bestämmer vad de ska göra med dem baserat på bevisen som vi levererar. Om det bevisas att vi blev lurade kommer pengarna att gå tillbaka och vi kan återfå dem, om bluffen inte kan verifieras inför (till exempel) banken kommer vi inte att kunna återfå pengarna.

Hur man får tillbaka pengar från en oreglerad mäklare

Mäklare som inte har reglering, även kallade finansiella barer eller oreglerade mäklare, är företag som, som namnet antyder, inte har någon typ av reglering. De har inte heller behörighet att driva eller ta emot dina pengar.

Om vi ​​till exempel går till fallet Spanien, måste en mäklare som vill arbeta med spanska kunder ha tillstånd och reglering av Spansk tillsynsmyndighet, CNMV (National Securities Market Commission). Om du inte har det så pratar vi om en oreglerad mäklare.

Innan jag förklarar detta metod för att rädda kapitalSanningen är att den idealiska situationen är att innan du investerar inser du att det är ett osäkert företag och inte investerar med det. Helst ska du undvika att investera i första hand, antingen för att du märker något konstigt, något som inte förmedlar trygghet eller av någon anledning.

Hur du får tillbaka dina pengar från en oreglerad mäklare

Om du är i situationen där du redan har skickat pengar till mäklaren och du har märkt att det kan vara en bluff, enligt vår åsikt, är det bästa sättet att få tillbaka dina pengar med experter på kapitalåtervinning: genom denna CAPITAL CLAIM-tjänst – ÅTERBETALNING. Prova tjänsten på engelska.

För att förenkla processen, vad du behöver göra är att be om våra pengar från mäklaren eller bedrägeriföretaget, vi kommer säkert att ignoreras, kontakta sedan banken eller kortutgivaren och förklara situationen, vi skickade pengar som blev lurade och vi vill att det ska vara återvände till oss, vi var offer för ett bedrägeri.

Pengarna, om vi gör allt rätt, kommer att "frysas" eller "spärras" tills banken eller emittenten bestämmer vad som ska göras. Det är viktigt att bevisa att vi verkligen blev lurade för att få en framgångsrik återbetalning.

Det är värt att nämna att i denna typ av tjänster tid är avgörande, kom ihåg att du kommer att ha fler chanser att begära en återbetalning och att den kommer att lyckas om du inte låter en lång tid passera.

Hur man upptäcker en oreglerad mäklare

Så att du lättare kan känna igen dem är några andra egenskaper hos denna typ av mäklare (och i allmänhet företag som tillhandahåller finansiella tjänster utan tillstånd):

 • De är baserade i föga kända länder eller länder som anses vara skatteparadis: Anguilla, Antigua och Barbuda, Bulgarien, Dominica, Estland, Caymanöarna, Marshallöarna, Brittiska Jungfruöarna, Mauritius, Nevis, Saint Kitts och Nevis, Saint Vincent och Grenadinerna , Seychellerna, Vanuatu, för att nämna några av de mest populära exemplen
 • De har regler, men väldigt lite seriösa regler: Cypern, Brittiska Jungfruöarna, Saint Vincent och Grenadinerna, Seychellerna, Vanuatu
 • De ljuger om sin plats eller reglering
 • De ger inte nyckelinformation om sig själva: såsom plats, reglering, företag de tillhör
 • De trakasserar sina kunder med samtal
 • De FÖRsäkrar dig att det inte spelar någon roll om du inte har erfarenhet av investeringar, med deras experter kommer du fortfarande att tjäna pengar
 • De försäkrar dig att de har ett automatiserat system som hjälper dig att tjäna pengar
 • press att investera
 • De är intresserade och inkräktar på detaljer i ditt privatliv, de kommer att försöka skapa förtroende och vänskap med dig
 • Du registrerade dig för ett onlineformulär för att få information från ett företag och nu ringer de dig från många telefonnummerföretag från olika delar av världen som erbjuder dig sina tjänster
 • Uppmuntra dig att be om lån eller låna pengar av familj eller vänner
 • De lovar mycket hög avkastning på kort tid
 • De vill att du ska skicka pengar i kryptovalutor (Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Bitcoin Cash, etc)
 • De blir upprörda om man frågar om deras reglering, plats
 • De blir upprörda om du frågar om negativa recensioner du har läst om dem på nätet

Hur man får tillbaka pengar från en reglerad mäklare

Om återhämtningen görs med en reglerad mäklare har vi mer till vår fördel, vi kommer att ha mycket mer data från mäklaren och mäklaren måste åtminstone delvis svara på lagarna i det land där den är bosatt. Det är stor skillnad på en mäklare som till exempel saknar reglering och inte nämner var den finns, vilket företag den tillhör, allt detta gör återvinningsuppdraget mer komplicerat.

mäklare bluff hur man återställer pengar bluff klagomål

Oavsett om det är en reglerad mäklare eller inte, återkravet eller förfarandet för återvinning av pengar är också mer eller mindre liknande, vi måste starta en tvist med den enhet genom vilken vi skickar pengar. Och vi vill att den dispyten ska styra till vår fördel, för detta måste vi bevisa att vi blev lurade inför den enhet genom vilken vi skickade våra pengar.

Slutsats

En Rekommenderademaklare.com Vi får dagligen ett stort antal meddelanden från kunder till mäklare eller investeringsbolag som tyvärr, de har förlorat sina pengar genom lögner, bedrägeri och manipulation.

Varje dag läser vi hundratals meddelanden från mäklarkunder som är i en mycket dålig situation, och detta oroar oss verkligen. Vi tänker alltid på ett sätt som vi kan hjälpa våra webbplatsbesökare på.

Det är så vi idag har mer än 8000 mäklarrecensioner från hela världen.

Här har vi förklarat enligt vår mening det bästa sättet att få tillbaka pengar från en mäklare. Vi vet att det är något extremt frustrerande och utmattande, det är därför vi alltid rekommenderar innan du investerar, att undersöka på egen hand, ta dig tid, tänk igenom det och framför allt investera pengar som du är villig att förlora, sedan i världen av investeringarna förlorar en stor del av handlarna sina pengar, majoriteten.

Endast ett fåtal, de med mycket erfarenhet, kan verkligen tjäna pengar på investeringar.

FAQ – Vanliga frågor

Vad är en chargeback?

Det är återlämnande av en summa pengar genom en tvist eller ett klagomål (vanligtvis) initierat av personen som skickade pengarna. 

Vad är regleringen av en mäklare?

Det är serien av regler, åtgärder och riktlinjer som en mäklare måste följa, vanligtvis för att skydda kunden. Ju allvarligare mäklarens reglering är, desto mer skyddade är deras kunder.

Vad är en oreglerad mäklare?

Det är en mäklare som inte har tillstånd att bedriva verksamhet, och den måste inte heller följa någon typ av regler eller lagar, som vanligtvis skyddar sina kunder eller klientmedel. Oreglerade mäklare har en hög risk och vi anser dem vara osäkra.

Hur vet man om en mäklare är reglerad i Mexiko?

Det är enkelt, vi måste titta på webbplatsen, i sidfoten eller sidfoten på webbplatsen, utan snarare ett avsnitt som talar om förordningen, regelnumret och myndigheten som reglerar mäklaren, sedan verifiera detta på den officiella sidan av mäklare, regulator, i det här mexikanska fallet.

Vad är en pannrums-/fly-by-night operation?

Det är ett företag, dedikerat eller relaterat till en värld av onlineinvesteringar som inte har någon typ av auktorisation eller reglering att agera, driva eller ta emot pengar från sina kunder.

Vad betyder piratmäklare - bluffmäklare?

Det är en bluffmäklare, vanligtvis oreglerad (och inte auktoriserad att ta emot kunder och ha aktivitet) som lurar sina kunder och stjäl deras pengar.

LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

1.245 kommentarer om «Hur man återfår lurade pengar»

 1. Arturo Biondini svar

  Bra, i Portal Tribu .com-portalen bad de om 1500 $ ars till de gamla användarna av Tribu Traders. Men efter att ha skickat $1500 5000 bad de mig om $XNUMX XNUMX. Och senare skickade de trasiga telegramlänkar till mig. Vad kan göras. Tack

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Arturo, tack för att du skrev om Tribu. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER. Du kan läsa hans recension här: STAM

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Adolfo Nunziati svar

  Jag skulle vilja veta mer om hur jag får tillbaka mina dollar som placerats i en icke-reglerad finansiell institution

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Adolfo, om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. Wilson Montenegro svar

  Jag satte in 250 dollar med mitt kreditkort i Colombia till XTRADE .com genom förmedling av en förmodad officiell Tadeo Lema, de gav mig en bonus på 241, första veckan började jag vinna veckan efter, den förment URUGUAY-bergscoachen som heter Francisco Reyes, mycket insisterande på att jag kommer att leverera mer för att säkerställa min investering och kunna ha mer lönsamhet. De ger också förslag för människor att köpa eller sälja valuta eller valutor som stängs automatiskt av deras plattform och lura människor.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Wilson, tack för att du skrev om Xtrade. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 4. Yalileth Revetti svar

  Hälsningar, jag blev övertalad av en så kallad kryptovalutaexpert att investera i www-plattformen. citidcp .com, förmodligen från citibank, började efter två framgångsrika små operationer insistera på att jag skulle investera mer, tack och lov ignorerade jag honom men återinvesterade det jag tjänade och förlorade det. Jag skulle vilja veta om det är möjligt att få tillbaka de pengarna? Att försöka ta ut pengarna var inte möjligt och då får jag ett meddelande som indikerar att jag måste betala exakt det belopp jag försöker ta ut för att verifiera kontot

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Yalileth, det verkar helt klart vara en bluff, vi skriver flera recensioner för tillfället, vi kommer att sätta din som den viktigaste för att bedöma denna mäklare. Om du har webben kommer det att vara till stor hjälp.

   Hälsningar.

 5. GRÅLIG svar

  Hej, gå in på Inbestial-plattformen
  Han lät mig prata och jag satte in 2000 två tusen dollar från mitt kreditkort och jag bad om mitt kapital och de stängde mitt konto de svarar inte på mina samtal efter att de ringt mig 5 gånger om dagen, jag vet inte vad jag ska göra jag är skyldig de pengarna och jag måste betala banken hjälp tack

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej GREYSY, VI BER ALLA MÄNNISKOR SOM HAR HÅLLT DÅLIGA ERFARENHET AV DENNA MÄKLAR ATT SKICKA EN DETALJERAD FÖRKLARING TIL OSS SÅ ATT RÄTTVISA SKÖS, JU FLERA KLAGOMÅL DEsto MER STYRKA BLIR. Allt är manipulerat och det är ett företag skapat för att bluffa, allt är designat så att det de vill händer, vilket i princip är att stjäla dina pengar. Tack för din kommentar om Inbestial. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar prata med vår CHAT eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 6. Charles Henry Sierra svar

  Mer än 2000 USD stals från mig via ifcmcorp .org-plattformen och på Instagram av en påstådd handlare vid namn Victoria Sánchez som inte är något annat än en vanlig bedragare. De tog varenda peso från mig med ursäkten att kunna godkänna uttag av några förment stora vinster. Visas som vicbit_01_

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Carlos Enrique, det verkar vara en bluff, vi skriver flera recensioner för tillfället, vi kommer att sätta din som den viktigaste för att bedöma denna mäklare. Om du har webben kommer det att vara till stor hjälp.

   Hälsningar.

 7. Michel svar

  J'ai ouvert un compte auprès de XPro Markets after avoir lu un publicité sur Facebook. Efter en första dom på 1 EUR, på min convaincu d'investir plus d'argent pour générer des profits. Samtidigt, en undertecknande agent som "Directeur de comptes principal" m'a conseillé pour faire des operations sur le Forex et les matières premières. J'ai upptäckte snabbt att alla operationer är underskott. Agenten för XPro Markets kan säga att han har en kredit tillgänglig och att han måste investera mer för faire des-vinster. Allt som allt investerade jag 500.00 20 euro som jag har förlorat helt. Contrairement à leur publicité, il n'y aucune protection contre les pertes. Pas d'utilisation du Stop loss. Som svar på mina farhågor följer detta samma strategi: met plus d'argent pour profiter d'opportunité. J'ai donc fait a dernier virement på 279.00'10 EUR et j'ai appris que ce n'était que pour consolidar mon compte qui allait être bloqué! Et je reçois toujours des téléphones mig kräver extranummer plus d'argent. Yat-il d'autres personnes concernées ?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Michel, SKICKA INTE MER PENGAR!!!, tack för att du skrev om XPro Markets. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.