Fyll i det här formuläret för att få tillbaka dina pengar och kontakta MyChargeBack:


Det första vi måste göra för att återfå pengar från ett bedrägeriföretag är att samla alla möjliga bevis för att vi vill ha våra pengar, att vi har krävt dem från företaget och att de inte svarar, eller att de ignorerar vår begäran om uttag.

För att komma vidare rekommenderar vi att du arbetar med återställningsexperter, vi inbjuder dig att a prova denna tjänst för återställning av pengar. Prova tjänsten på engelska.

Steg som ska följas för att återfå pengar från ett bedrägeri

Om du har blivit lurad av en mäklare (eller ett investeringsbolag) och du vill få tillbaka pengarna, vad du bör göra är att begära att återfå kapital med den återställningstjänst som vi erbjuder..

Experterna i denna tjänst hjälper dig i processen, de kommer att påskynda den och de kommer att följa dig i kommunikationen med din bank eller enhet genom vilken du skickade pengarna.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Hur man får tillbaka pengar från en mäklare

För att få tillbaka pengar från en mäklare är det nödvändigt att veta att det är stor skillnad (när vi återställer våra pengar) mellan reglerade och oreglerade mäklare. Generellt sett är det mer komplicerat att få tillbaka pengar från en oreglerad mäklare, eftersom de reglerade mäklarna måste följa en rad riktlinjer och lagar, de oreglerade inte. Pratar vi om en reglerad mäklare eller en oreglerad i ditt fall?

Ett annat viktigt faktum är att skilja mellan typerna av reglering, det finns bra (från länder som Spanien, Tyskland, Frankrike, Italien, Portugal, Polen, Nederländerna, Australien, Schweiz, även latinamerikanska länder: Argentina, Colombia, Mexiko, Ecuador, Peru, Chile) och det finns dåliga (från länder som Seychellerna, Mauritius, Rumänien, Estland, Saint Vincent och Grenadinerna, Brittiska Jungfruöarna, Vanuatu – vad vi känner som skatteparadisländer eller öar).

Om mäklaren har en bra reglering blir återställningsprocessen i allmänhet enklare. Dessa typer av mäklare följer åtminstone vissa riktlinjer och lagar som skyddar deras kunder. Det blir också lättare för oss att få fram uppgifter om bolaget bakom investeringsföretaget.

Förklarad på ett förenklat sätt är processen: att samla in alla bevis på att vi har blivit lurade, lämna in ett klagomål till banken eller kortutgivaren, betalningsbehandlare eller beroende på hur vi har skickat pengarna, vanligtvis bank- eller kreditkort eller betalkort .

Pengarna som skickas kommer att förbli, låt oss säga, paralyserade tills banken, om så är fallet, bestämmer vad de ska göra med dem baserat på bevisen som vi levererar. Om det bevisas att vi har blivit lurade, kommer pengarna att gå tillbaka och vi kommer att kunna återfå dem, om bedrägeri inte kan verifieras till (om så är fallet) banken, kommer vi inte att kunna återfå pengarna.

Hur man återfår pengar från en mäklare

Mäklare som inte har reglering, även kallade finansiella barer eller oreglerade mäklare, är företag, som deras beteckning indikerar, som inte har någon typ av reglering. De har inte heller något tillstånd att driva eller ta emot pengar.

Om vi, till exempel går till fallet med Storbritannien, måste en mäklare som vill arbeta med kunder från Storbritannien ha behörighet och reglering av Storbritanniens tillsynsmyndighet, FCA (Financial Conduct Authority).Om företaget inte har denna reglering, talar vi om en oreglerad (och olaglig) mäklare.

Innan du väljer denna metod för att rädda kapital, är sanningen att den idealiska situationen är att du, innan du investerar, inser att det är ett osäkert företag och inte investerar med det. Helst bör du undvika att investera i första hand, antingen för att du märker något konstigt, något som inte förmedlar trygghet eller av någon annan anledning.

Hur du får tillbaka dina pengar från en oreglerad mäklare

Om du är i den situationen där du redan har skickat pengar till mäklaren och du misstänker att det kan vara ett bedrägeri, enligt vår åsikt, så är det bästa sättet att få tillbaka dina pengar med experter på kapitalåterställning: genom denna tjänst CAPITAL CLAIM. – CHARGERBACK. Prova tjänsten på engelska.

För att förenkla processen, vad du behöver göra är att be om dina pengar från mäklaren eller bedrägeriföretaget, vi kommer säkert att ignoreras, kontakta sedan banken eller kortutgivaren och förklara situationen, vi skickade pengar som vi lurades på och vi vill att det ska returneras till oss. Vi är offer för bedrägerier.

Pengarna, om vi gör allting rätt, kommer att "frysas" eller "spärras" tills banken eller utfärdaren bestämmer vad som ska göras. Det är viktigt att bevisa att vi verkligen blev lurade för att få en framgångsrik återbetalning.

Det är värt att nämna att i denna typ av tjänst är tiden avgörande, tänk på att du kommer att ha fler chanser att begära en Chargeback och att det kommer att lyckas, om du inte låter en stor mängd tid passera.

Hur man upptäcker en oreglerad mäklare

Så att du lättare kan upptäcka dem är några andra egenskaper hos denna typ av mäklare (och i allmänhet företag som tillhandahåller finansiella tjänster utan tillstånd):

 • De är baserade i föga kända länder eller länder som anses vara skatteparadis: Anguilla, Antigua och Barbuda, Bulgarien, Dominica, Estland, Caymanöarna, Marshallöarna, Brittiska Jungfruöarna, Mauritius, Nevis, Saint Kitts och Nevis, Saint Vincent och Grenadinerna, Seychellerna, Vanuatu, för att nämna några av de mest populära exemplen
 • De har regler, men väldigt lite seriösa regler: Cypern, Brittiska Jungfruöarna, Mauritius, Malta, Saint Vincent och Grenadinerna, Seychellerna, Vanuatu
 • De ljuger om sin plats eller reglering
 • De ger inte nyckelinformation om sig själva: som plats, reglering, företag de tillhör
 • De trakasserar sina kunder med samtal
 • De försäkrar dig att det inte spelar någon roll om du inte har erfarenhet av investeringar, med deras experter kommer du fortfarande att tjäna pengar
 • De försäkrar dig att de har ett automatiserat system som hjälper dig att tjäna pengar på att investera
 • Pressen att investera
 • De är intresserade och inkräktar på detaljer i ditt privatliv, de kommer att försöka skapa förtroende och vänskap med dig
 • Du registrerade dig för ett onlineformulär för att få information från ett företag och nu ringer flera företag dig med telefonnummer från olika delar av världen som erbjuder dig sina tjänster
 • De kommer att uppmuntra dig att be om lån eller låna pengar från familj eller vänner
 • De lovar mycket hög avkastning på kort tid
 • De vill att du ska skicka pengar i kryptovalutor (Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Bitcoin Cash, etc)
 • De blir upprörda om man frågar om deras reglering, plats
 • De blir upprörda om du frågar om negativa recensioner du har läst om dem på nätet

Hur man får tillbaka pengar från en reglerad mäklare

Om återställningen görs med en reglerad mäklare, har vi mer till vår fördel, vi kommer att ha mycket mer data från mäklaren och mäklaren måste åtminstone delvis följa lagarna i det land där den är lokaliserad. Det är stor skillnad på en mäklare som till exempel saknar reglering och inte nämner var den befinner sig, vilket företag den tillhör, allt detta gör återställningsprocessen mer komplicerat.

mäklare bluff hur man återställer pengar bluff klagomål

Oavsett om det är en reglerad mäklare eller inte, återkravet eller förfarandet för återställning av pengar är också mer eller mindre liknande, vi måste starta en tvist med den enhet genom vilken vi skickar pengar. Och vi vill att den tvisten ska styra till vår fördel, för detta måste vi bevisa för den enhet genom vilken vi skickade våra pengar att vi har blivit lurade.

Slutsats

Personligen får vi dagligen talrika meddelanden från kunder till mäklare eller investeringsbolag som tyvärr har förlorat sina pengar baserat på lögner, bedrägeri och manipulation.

Varje dag läser vi hundratals meddelanden från mäklarkunder som är i en mycket dålig situation, och detta oroar oss verkligen. Vi tänker alltid på ett sätt som vi kan hjälpa våra webbplatsbesökare på.

Därför kommer vi idag att ha mer än 8000 recensioner av mäklare från hela världen.

Här har vi förklarat, enligt vår åsikt, det bästa sättet att få tillbaka pengar från en mäklare. Vi vet att det är något extremt frustrerande och utmattande, det är därför vi alltid rekommenderar innan du investerar, att undersöka på egen hand, ta dig tid, tänka igenom det och framför allt investera pengar som du är villig att förlora, eftersom i investeringsvärlden förlorar en stor del av handlarna sina pengar, majoriteten.

Endast ett fåtal, de med mycket erfarenhet, kan verkligen tjäna pengar på investeringar.

FAQ – Vanliga frågor

Vad är en chargeback?

Det är återställning av en summa pengar genom en tvist eller ett klagomål (vanligtvis) initierat av personen som skickade pengarna. 

Vad är regleringen av en mäklare?

Det är en serie av regler, åtgärder och riktlinjer som en mäklare måste följa, vanligtvis för att skydda sina kunder. Ju allvarligare mäklarens reglering är, desto mer skyddade är deras kunder.

Vad är en oreglerad mäklare?

Det är en mäklare som inte har tillstånd att bedriva verksamhet, och den måste inte heller följa någon typ av regler eller lagar, som vanligtvis skyddar sina kunder eller kundfond. Oreglerade mäklare utgör en hög risk och vi anser dem vara osäkra.

Hur vet man om en mäklare är reglerad i Mexiko?

Det är enkelt, vi måste söka på hemsidan, hemsidans sidfot eller en sektion som talar om förordningen, föreskriftsnumret och myndigheten som reglerar mäklaren. Kontrollera sedan detta på tillsynsmyndighetens officiella sida, i det här fallet den mexikanska finansiella tillsynsmyndigheten (CNBV).

Vad är en pannrums-/fly-by-night operation?

Det är ett företag, dedikerat eller relaterat till en värld av onlineinvesteringar, som inte har någon typ av tillstånd eller reglering att agera, driva eller ta emot pengar från sina kunder.

Vad betyder piratmäklare - bluffmäklare?

Det är en bluffmäklare, vanligtvis oreglerad (och inte auktoriserad att ta emot kunder och ha aktivitet) som lurar sina kunder och stjäl deras pengar.

2.370 kommentarer om «Hur man återfår lurade pengar»

 1. Martin Bioletti svar

  Hola. Estoy intentando retirar dinero de Global Market Index Limited (GMI) y me quieren cobrar cada dia un impuesto distinto. Algunos de ellos me dicen que son reembolsables.
  Esta bien? Necesito saber la opinion de otros. Gracias

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hola Martin, todos los impuestos que te comentan son falsos, se los inventan para que aportes más dinero y al final nunca te regresan nada, este broker está pensado desde un inicio para captar clientes y robarles lo máximo posible.

   Si te sientes estafado y quieres recuperar tu dinero ve a nuestro chat o rellena el formulario en este enlace: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Piero svar

  Investax.com: Jag blev påkörd och "öppnade" en berättelse som handlade om 250 €. Eftersom jag har kontaktat en så kallad mäklare, som Nicola, som har installerat AnyDesk på min PC för att vägleda mig och berättade att han har visat mig att han tack vare due light-operationerna har fått ungefär $85. När jag berättar för dig att jag har berättat att jag har kontaktat dig från finanskontoret, näst efter vad jag har, tack för tillväxten av BTC, har jag sagt att jag kommer att spendera runt $330 till ytterligare $1700 tills jag har sålt du två priser En "spegel" transaktion där jag importerade en BTC-plånbok som jag tyckte var mycket svår.
  Inutile dire che li ho mandati a stendere.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Piero, tack för att du skriver om Investax. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *