Vilken mäklare rekommenderar vi denna 2023?

För att göra din uppgift enklare och spara den tid du spenderar på att leta efter mäklare att investera i, beslutade vi med teamet på brokersrecomendados.com att göra ett urval av bästa mäklare hittills 2023, dessa rekommenderas för sina bra priser, tillgänglighet, investeringsplattform och säkerhet.

Vilken är den säkraste mäklaren att investera? Vilka är kraven? Vilken är den bästa mäklaren?

Här är de 3 bästa mäklarna 2023:

1. 🏆 BDSwiss: den billigaste mäklaren (Latinamerika)

2. 🥇 EZ Invest: den billigaste mäklaren (Europa)

3. ⭐ 4XC: mäklare med bonus för att öppna konto (Latinamerika)


1.BDSWISS: den billigaste mäklaren (Latinamerika)

BDSwiss hemsida
BDSwiss hemsida

BDSwiss är en reglerad mäklare som handlar med Forex och CFD på index, aktier, råvaror och kryptos. Den ägs av företaget BDS Ltd och är licensierad och reglerad av FSA för handel. Det har blivit mycket populärt under 2023 och är även känt för att vara sponsor för DP World Tour Championship.

Den är starkt engagerad i användarna och erbjuder därför ett brett utbud av analys- och utbildningsverktyg som fungerar som en guide och gör den till en rekommenderad mäklare speciellt för dem som ännu inte har tillräckligt med kunskap för att börja. Genom att ta den kostnadsfria kursen de erbjuder kommer du att kunna arbeta enkelt på egen hand, och om du fortfarande inte är säker kan du börja med att öva med Fiktivt $10000 XNUMX demokonto som BDSwiss har tillgängligt för dig.

Vi har valt den för att vara en mäklare med 0 provisioner och, i enkla ord, vara den billigaste mäklaren i Latinamerika.

du kan läs vår fullständiga recension på BDSwiss.

Öppet konto

Ditt kapital är i fara. Villkor gäller.


2.EZ INVEST: den billigaste mäklaren (Europa)

EZ Invests hemsida
EZ Invests webbplats

EZ Invest är en exklusiv onlinemäklare för invånare i Europa. Det tillhör företaget Sanus Financial Services Limited och är reglerat, auktoriserat och övervakat av FSCA (Sydafrika). I sin tur skyddas medlen genom att de sätts in på ett separerat konto hos välrenommerade banker i Europa.

Att arbeta med EZ Invest Du måste använda en egen plattform, tillgänglig i både webb- och mobilversion. I den kan du hitta många produkter att handla: europeiska och amerikanska aktier, kryptovalutor, ETF:er och CFD:er på aktier, index och råvaror.

Att registrera sig är väldigt enkelt och med $250 kan du börja handla. Webbplatsen har tillräckligt med material tillgängligt för att vägleda dig i din verksamhet, den har uppdaterade ekonomiska nyheter och en stor mängd analyser gjorda av experter på området.

Den gynnsamma punkten som sticker ut är det presenterar de lägsta provisionerna i branschen, och även, med din första insättning kommer du att få en bonus och du kommer att kunna delta i många kampanjer som EZ Invest erbjudanden. Det är helt enkelt den billigaste mäklaren i Europa.

Här kan du läs hela vår recension om EZ Invest.

Öppet konto

3. 4XC: mäklare med bonus för att öppna konto (Latinamerika)⭐

4XC webbplats
4XC hemsida

4XC är en onlinemäklare som låter dig handla på valutamarknaden, råvaror, aktier, kryptovalutor, CFD:er, bland annat. Det regleras av Financial Supervisory Commission (FSA). 

Det är ett bra alternativ om du letar efter låga provisioner, eftersom detta är en av egenskaperna som sticker ut för 4XC och även en av anledningarna till att den blir mer och mer populär. Snabbt utförande, för att handla använd plattformarna Meta 4 y Meta 5, och har även en webbversionsplattform tillgänglig.

Webbplatsen har en superkomplett och rekommenderad utbildningssektion. För att hjälpa dig fatta beslut erbjuder den ett brett utbud av vägledningsmaterial som en ekonomisk kalender, liveprisdiagram, uppdaterade nyheter om världsekonomin och expertanalyser.

Om du vill öva för att sätta ihop en strategi finns ett demokonto tillgängligt. 4XC-kontomedel är garanterade och skyddade.

4XC erbjuder bonusar för nya kunder, hämta din när du öppnar ditt konto! Vi kan bara säga att det är en utmärkt mäklare, med utmärkta handelsvillkor och ett mycket stort antal finansiella produkter som du kan investera i.

Här kan du läs vår fullständiga 4XC-recension.

Öppet konto

Vad har du för erfarenhet av dessa mäklare? Har du några tvivel? Lämna oss en kommentar i det här avsnittet med dina problem eller tvivel så svarar vi dig gärna så snart som möjligt!

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

390 kommentarer om «Rekommenderad mäklare 2023»

 1. Gregory svar

  Tradesmart Academy är pålitlig

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Gregorio, tack för att du skrev om TRADESMART. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Marty svar

  Jag gick in på en förmodad mäklare som heter coinappuniverse.com, en kinesisk kvinna berättade för mig att hon tjänade mycket pengar eftersom hon hade analytiker och de sa till henne när det var dags att operera och hon visade mig sina inkomster, det verkade lite slentrianmässigt eftersom jag Jag är intresserad av hur man handlar, och utan att undersöka mig gick jag in på hennes plattform på hennes rekommendation, men hon sa till mig att jag inte skulle verka privat, bara när hon sa till mig, det skapade misstro mot mig, men jag ignorerade det och jag opererade på egen hand och ska ha tjänat mycket pengar men när hon lärde mig hur man tar ut kunde jag ta ut 50 usd utan problem, så jag trodde att allt var bra och att det hade blivit ett missförstånd, men när jag ville ta ut 1,000 usd de gav mig förevändningen att uttagstiden var väldigt kort och efter en vecka ville jag ta ut och de debiterade mig en skatt för att kunna ta ut började jag undersöka och jag kom fram till att det var en bluff, även under perioden under den tid som jag förmodligen arbetade med dem ändrade de namnet på mäklaren till https://coinappauthority.com/ Insättningar till dem gjordes via bitso och samma sak för uttag. När jag frågade dem om deras telefonnummer i deras förmodade kundtjänstmeddelande sa de till mig att de inte hade det eftersom det var ett globalt företag och de inte hade ett e-post heller, men de insisterade på att ska betala skatten och jag skulle få fakturan för betalning av skatter med posten, men de hade inte post då hur?
  Jag lämnar mitt klagomål och mitt ärende så att de inte hamnar i detta bedrägeri med dessa människor.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Marty, vi granskar flera recensioner för tillfället, men vi kommer att prioritera din för att betygsätta denna mäklare.

   Hälsningar.

 3. Patrick svar

  Hej, jag berättar att jag blev lurad av wealth-Traders, deras webbadress är HTTPS :// wealth-Traders .co, detta företag ber dig alltid om pengar för att påstås ta ut ditt kapital med vinsten, jag investerade $180 i btc , varav de bad mig att investera 375 mer för att se mitt kapital och de är mycket insisterande på att jag slutade blockera dem flera gånger men trots det kontaktade de oss via andra nummer från USA, till slut verkade det som om de bad om ursäkt och de satte in mig i crypto 1500 men detta var också bedrägeri eftersom krypton var krypterad och för att släppa den var jag tvungen att sätta in 375 dollar nu i usdt, det här företaget gav aldrig tillbaka min investering och krypton släpptes aldrig

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Patrick, vi granskar flera recensioner för tillfället, men vi kommer att prioritera din för att betygsätta denna mäklare. Tack.

 4. bella svar

  Hallå
  Jag har precis blivit lurad av Defined Area i november månad 2022. Investera inte i den plattformen, det är ett BEDRÄGERI!!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Bella, ha inte för bråttom och ännu mindre om du är pressad, vi granskar flera recensioner för tillfället, men vi kommer att prioritera din för att kunna betygsätta denna mäklare. Kan du ge oss webbplatsen? Tack.

   Hälsningar.

 5. Rafael svar

  Hallå

  https://www Är .tradeonline .market/ pålitlig?

  tack

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Rafael, vi kommer att granska det, om de insisterar mycket, är misstänksamma, skynda dig inte eller låt dig pressas, vi skriver flera recensioner för tillfället, vi kommer att prioritera din för att bedöma denna mäklare.

   Hälsningar.

 6. Rafael svar

  Hallå

  Jag skulle vilja veta om den här plattformen... HANDEL ONLINEMARKNAD

  https://www. tradeonline .market/membership-login/

  Om det är pålitligt? Tack

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Rafael, vi kommer att granska det, om de insisterar mycket, är misstänksamma, skynda dig inte eller låt dig pressas, vi skriver flera recensioner för tillfället, vi kommer att prioritera din för att bedöma denna mäklare.

   Hälsningar.

 7. Sylvia Bustamante Arreola svar

  Hej. Kan du informera mig om att GOLDEN WAY anses seriöst eller bluff. Och varför finns det ett Golden Way-ord och en annan Golden Way Mexico till exempel???

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Sylvia, många gånger byter de namn så att sökmotorer inte upptäcker att de är en bluff. Tack för att du skriver om GOLDEN WAY. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER. När som helst kommer de att försvinna och du kommer inte att se dina pengar längre.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

   • Laura

    Hej jag vill veta om Capitalix är pålitligt

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Laura, du kan läsa recensionen vi har om denna mäklare och kommentarer här: Capitalix.

    Hälsningar.

 8. Enrique Guzman svar

  Hur pålitlig är yox att investera pengar

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Enrique, tack för din kommentar om Yox. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.