I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Bitcoin 360 Ai. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Bitcoin 360 Ai och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsbitcoin360ai.com
???? företagetnämner det inte
⚖️ regleringinte reglerad
📧 E-mail addressinfo[at]bitcoin360ai.com
📈 Plattformegen plattform
📌 Adress435 Orchard Rd #11 Wisma Atria SG 238877

⚠️ Bitcoin 360 Ai nämner inte vem som äger det, företaget ligger i Singapore, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu går vi vidare för att analysera kontotyperna som erbjuds av Bitcoin 360 Ai, i det här fallet noterar vi att det inte erbjuder kontotyper.

Information på webben

Bitcoin 360 Ai webbplats

Bitcoin 360 Ai ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkterna den erbjuder, ett utbildningsavsnitt, livediagram, marknadsnyheter men på engelska, vissa finansiella miniräknare, inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

 • +65 6701 8000

???? Bitcoin 360 Ai slutbetyg ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Bitcoin 360 Ai.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

Bitcoin 360 AI Videorecension

uppdateringar

Nyheter om Bitcoin 360 Ai:

datumUppdatering – nyheter
Augusti 2022Vi får ett stort antal meddelanden från Bitcoin 360 Ai-klienter som hävdar att de inte kan ta ut sitt kapital.

Användarrecensioner

Vad tycker du om Bitcoin 360 Ai? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Bitcoin 360 Ai.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av Bitcoin 360 Ai

Hur man rapporterar Bitcoin 360 Ai

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Bitcoin 360 Ai?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Bitcoin 360 Ai en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att Bitcoin 360 Ai är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Bitcoin 360 Ai pålitlig?

Nej. Bitcoin 360 Ai är inte tillförlitlig, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Bitcoin 360 Ai?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Bitcoin 360 Ai?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

12 kommentarer om «Är Bitcoin 360 Ai en bluff? 2023 recensioner»

 1. Othniel svar

  Hur rekommenderat är bitcoin 360 Ai, jag skrev det i sökmotorn och när jag registrerade mig men jag gjorde den första insättningen insisterade operatören på att jag skulle göra det genom en överföring, men jag observerade att där jag hade loggat in sa inte detsamma namn som början, och jag frågade operatören och hon sa till mig att namnet på plattformen är Go4rex, och sedan gjorde jag inte överföringen, men jag är intresserad av att veta om bitcoin 360 ai

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Otniel, tack för att du skrev om Bitcoin 360 Ai (de är samma bedragare som GO4REX). För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. marcos svar

  bluff bluff stor som ett hus

  de ringer dig från hela världen

  de vill bara ha dina pengar

  de pressar dig att investera, de är professionella tjuvar

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Marcos, Bitcoin 360 Ai fungerar som bete, alla som registrerar sig hamnar i en bluffmäklare, var mycket försiktig!

   Hälsningar.

 3. MARIO svar

  TJUVAR DU REGISTRERAR PÅ BITCOIN360AI SEN RINGER BEDRAGARE DIG FÖR ATT STÄLLA DIN INsättning

  FÖRSIKTIG

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej MARIO, Bitcoin 360 Ai fungerar som bete, alla som registrerar sig hamnar i en bluffmäklare, var mycket försiktig!

   Hälsningar.

 4. FEDE svar

  HÄR ANMÄLLER DU DU OCH SEDAN RINGER DIG EN BLUFFÄRSMÄKARE, SÅ FUNGERAR DET

  DET ÄR HELT ENKELT EN REGISTRERINGSSIDAN SOM ANVÄNDS AV BLUFFÄRSFÖRETAG FÖR ATT FÅ NYA KUNDER, VAR FÖRSIKTIG

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej FEDE, Bitcoin 360 fungerar som bete, alla som registrerar sig hamnar i en bluffmäklare, var mycket försiktig!

   Hälsningar.

 5. Ingrid Colina Ramirez svar

  Jag har också blivit lurad av INVESTATLAS med 500 euro och med otrolig lätthet….de säger till dig att du kan dra ut när du vill men allt är en lögn….de är BEDRAGARE…Nu svarar ingen på mina samtal eller mejl….De är också bedragare...de fick gå igenom ett annat Bitcoin 360ai-företag och senare visade det sig att uttagen var från andra företag och den installerade plattformen var från Investatlas... snälla sprid ordet och stoppa dessa människor från att fortsätta att lura eller lura...

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ingrid, tack för informationen, vi kommer att titta på djupet på denna möjliga länk mellan en mäklare och en annan för att varna andra människor.

   Hälsningar.

 6. V. svar

  Hej, jag hade mig anmält vid : https ://bitcoin360ai .com/ – Över detta företag fanns flera positiva recensioner. En meddelande blev skickad från England. Jag har gjort det för 250 euro. Sedan blev det ett annat företag där jag var ansluten: Financex, men toen var het geld al overmadet. Jag fick sedan en finansiell adviseur, en kvinna, som började investera för 2000 euro. Där ben jag inte ingången. Jag inser mig att jag inte vill att ett annat företag ska gå på google, se sina möjligheter. Ik heb hun gedreigd met politie-aangifte en een advocaat en meteen mijn geld teruggeëist. Jag kom sedan att träffa alla olika nummer från olika länder. Jag har via whatsapp sagt att jag direkt vill ha mitt pengar tillbaka enbart men telefoniskt i samtal när det är en förespråkare vid är. Vad kan jag göra bäst? Är företaget bij jullie känt? I jag kans om mitt geld terug te krijgen?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej V., de är alla bedragare, tro inte på något de säger till dig, de lurar dig. Tack för att du skriver om Financex (de använder även namnet Investirex). Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. BAFIN (tysk finanstillsynsmyndighet) har lagt ett meddelande på dem, för bristande reglering och vilseledande av deras kunder (Se länk BAFIN).

   Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och till slut markerar de dig och säger att du har förlorat allt och de behåller det som sätt.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa de som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnen på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka de har kontaktat dig, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår chatt eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.