Kommentarer till 24 Crypto Expert-alternativ

I denna avdelning Vi kommer att analysera 24 Crypto Expert Options-mäklaren (även kallad 24cryptoexpertoptions.com), är en Forex, binär option och Cryptocurrency mäklare. Är 24 Crypto-expertalternativ verkligen rekommenderade för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Du kanske undrar varför vi granskade 24 Crypto Expert-alternativ. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Det är värt att nämna att 24 Crypto Expert Options-webbplatsen inte har en spansk version, men på grund av meddelanden från spansktalande kunder har vi också beslutat att granska 24 Crypto Expert Options.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämner inte det.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att de är baserade i: förmodligen USA, även om de inte har regleringen från den amerikanska tillsynsmyndigheten, som de borde ha gjort. Detta får oss att tro att de inte har någon bas i USA. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner att de är reglerade på Cypern och Storbritannien, även om de inte nämner förordningen, har vi inte kunnat verifiera det, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuder 24 Crypto Expert-alternativ, vi märkte att de erbjuder 6 olika typer av konton / planer: Baskonto, Bronskonto, Silverkonto, Guldkonto, Diamond-konto och Mega-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto- Minsta 300 $ insättning, 24/7 support.

Bronskonto- Minsta 1.000 $ insättning, 24/7 support.

Silverkonto- Minsta 5.000 $ insättning, 24/7 support.

Guldkonto- Minsta 20.000 $ insättning, 24/7 support.

Diamantkonto- Minsta 50.000 $ insättning, 24/7 support.

Mega-konto- Minsta 400.000 $ insättning, 24/7 support.

24 kontotyper för Crypto-expertalternativ
24 kontotyper för Crypto-expertalternativ

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera Vad 24 Crypto Expert Options erbjuder är: Vi tror på 24 Crypto Expert Options-plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som 24 Crypto Expert Options erbjuder på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

24 Crypto Expert Options webbplats
24 Crypto Expert Options webbplats

24 Crypto Expert Options tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live-diagram, förklaring av några av de finansiella produkter som 24 Crypto Expert Options erbjuder, FAQ-avsnitt, verkligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om 24 Crypto Expert-alternativ |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: 24cryptoexpertoptions.com

Telefonnummer: + 1 (419) 982-2312

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på 24 Crypto Expert-alternativ <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att 24 Crypto Expert Options-företag är pålitliga? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare som nämner att regleras, det är inte klart var det är baserat, när man letar efter recensioner om 24 Crypto Expert-alternativ Vi kunde inte hitta några recensioner, vilket får oss att tro att detta är ett "nytt" företag. Vi föreslår att du är försiktig. CNMV, Spaniens finansiella tillsynsmyndighet, har varnat för 24 Crypto Expert-alternativ

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om 24 Crypto Expert-alternativ? Vad har du upplevt?

 

 

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *