Kommentarer till 24onlinetradingcapitals

I denna avdelning vi analyserar mäklaren 24onlinetradingcapitals (även kallad 24onlinetradingcapitals.com), är en mäklare av Kryptovalutor. Rekommenderas 24onlinetradingcapitals verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på 24onlinetradingcapitals. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: 24onlinetradingcapitals Ltd.

✅ När det gäller din läge, Mäklaren nämner att han är baserad i: Storbritannien, även om det visat sig vara falskt, eftersom det faktiskt inte är registrerat i det landet.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av 24onlinetradingcapitals, vi noterar att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Miniplan, Silverplan, Goldplan och Platinaplan. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Miniplan: minsta initiala insättning på $300, 35% avkastning.

Silverplan: minsta initiala insättning på $1.000, 50% avkastning.

Guldplan: minsta initiala insättning på $5.000, 70% avkastning.

Platina Plan: minsta initiala insättning på $20.000, 85% avkastning.

24onlinetradingcapitals kontotyper
24onlinetradingcapitals kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som 24onlinetradingcapitals erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som 24onlinetradingcapitals tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

24onlinetradingcapitals webbplats
24onlinetradingcapitals webbplats

24onlinetradingcapitals tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: vissa live-diagram, FAQ-avsnitt, verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om 24onlinetradingcapitals |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: 24onlinetradingcapitals.com

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på 24onlinetradingcapitals <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget 24onlinetradingcapitals är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Med tanke på allt detta rekommenderar vi försiktighet, för: det är en helt olaglig mäklare, den är inte registrerad någonstans och den är inte heller reglerad, vi vet inte varifrån den faktiskt fungerar. När du letar efter recensioner om 24onlinetradingcapitals Vi hittade ingen annan recension, vi tror att det är en ny mäklare, utan meriter och okänd. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i maj 2021 tillkom CNMV 24onlinetradingcapitals till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV maj 2021 varning

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om 24onlinehandelshuvudstäder? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «24onlinetradingcapitals: Betyg och kommentarer»

 1. Mario Ayala svar

  De vill inte returnera mina pengar, hur kan jag få tillbaka dem? Jag ser fram emot ditt svar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mario, tack för att du kommenterar 24onlinetraderade huvudstäder. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.