Bux mäklare

Feedback från 24option

I denna avdelning vi analyserar mäklaren 24option (även kallad 24option.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas 24option verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskade 24option. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om 24option ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det 24-alternativ ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Richfield Capital Limited eller Rodeler Ltd (beroende på kundplats) och Wonderbridge Services Limited.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Belize eller Cypern (beroende på kundens plats).

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren ser vi att den regleras av CySEC eller IFSC (beroende på platsen för klienten).

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Kom ihåg att om du har några frågor kan du skriva till oss via vår kontaktavsnitt, eller lämna en kommentar här.

Beträffande typerna av konton erbjuds av 24option, det finns 5: Basic Account, Silver Account, Gold Account, Platinum Account och Diamond Account.

Grundläggande konto- Det finns ingen minsta initiala insättning, du får en introduktion till plattformen, en personlig kontoansvarig, introduktion till finansmarknaden, demo-konto med 10.000 XNUMX USD och en kort daglig marknadsrapport.

Silverkonto: den lägsta initiala insättningen är € 2.500, riskhantering kommer att förklaras för dig, inga underhållsavgifter, förklaringar av handelsstrategier, en personlig kontoansvarig, introduktion till den finansiella marknaden, demo-konto med $ 10.000 XNUMX och en kort daglig marknadsrapport.

Den tredje typen av konto är Guldkonto: den minsta initiala insättningen är € 25.000, riskhantering kommer att förklaras för dig, inga underhållsavgifter, förklaringar av handelsstrategier, en personlig kontoansvarig, introduktion till finansmarknaden, demo-konto med $ 10.000, personlig MT4-kurs, handelscentra, och en kort daglig marknadsrapport.

Det följs av Platinakonto: den lägsta initiala insättningen är € 100.000, riskhantering kommer att förklaras för dig, inga underhållsavgifter, förklaringar av handelsstrategier, en personlig kontoansvarig, introduktion till den finansiella marknaden, demo-konto med $ 10.000, personlig MT4-kurs, trading central, spreadar och en kort daglig marknadsrapport.

Den sista typen av konto är Diamantkonto: den minsta initiala insättningen är € 250.000, riskhantering kommer att förklaras för dig, inga underhållsavgifter, förklaringar av handelsstrategier, maximal lot, en personlig kontoansvarig, introduktion till finansmarknaden, personliga kurser, demo-konto med $ 10.000, anpassad MT4-kurs, central handel, spreads, gratis uttag och en kort daglig marknadsrapport.

Du kan se några fler specifikationer och funktioner i följande bild. Klicka på för att se bilden i full storlek Klicka här.

24alternativ kontotyper
24alternativ kontotyper

den plattformar att fungera som mäklaren erbjuder är: 24options egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som 24option-mäklaren tillhandahåller sina kunder på sin webbplats.

24options webbplats
24options webbplats

24option ger följande hjälp: förklaringar om de olika marknaderna som är möjliga att handla med binära optioner, strategier och hur de används för handel, en ordlista, ett tillgångsindex, tydligen erbjuder de webbinars (även om det bör noteras att vi inte var kunna hitta ingen), marknadsanalysfunktionen, ekonomisk kalender, en video där de förklarar olika handelskoncept, bland andra verktyg och resurser.

 

Crypto ROBOT - Criptorobot.com

 

Criptorobot.com webbplats
Criptorobot.com webbplats

 

Falska Facebook-kommentarer på criptorobot.com
Falska Facebook-kommentarer på criptorobot.com

Enligt kommentarer från 24optionsklienter använder mäklaren bedräglig reklam, som i det här fallet criptorobot.com, där de erbjuder säkra (och omöjliga) returer, förutom att när vi kontrollerar de påstådda Facebook-kommentarerna noterar vi att de inte är riktiga Facebook-användare, de är falska användare.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om 24optionsmäklaren 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta mäklaren eller se deras webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: www.24option.com/eu/en/

📞 Telefonnummer: +34 911 23 (Spanien)

📧 E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på 24option <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget 24option är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Med tanke på allt detta rekommenderar vi att du är försiktig, för: även om det är en reglerad mäklare är den reglerad på Cypern eller Belize (båda mycket dåliga regler; det har kontor i länder med ett mycket dåligt rykte (Cypern och Belize); när man tittar för recensioner om 24 alternativ hittade vi flera negativa recensioner varning om denna mäklare Mäklaren använder bedrägliga annonser. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Uppdatera februari 2019⛔ : Vissa kunder har nämnt för oss att de kom till 24option genom bedrägliga webbplatser som criptorobot.com.

 

Uppdatering september 2019⛔ : Vi har fått ett stort antal meddelanden från kunder som nämner oförmågan att ta ut sina pengar från 24option.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare och användare kan rösta på mäklaren.

 

Vad tycker du om 24-alternativ? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

72 kommentarer om «24alternativ: Betyg och kommentarer»

 1. Walter S. Guerrero A. svar

  Jag hade en dålig erfarenhet av denna 24option -mäklare förra året och lade till alla dåliga kommentarer från andra investerare, jag säger er min mardröm att hamna i händerna på dessa bedragare. Här är ett mail som jag skickade till en viss Drago, som är en mästare i konsten att bedrägeri och manipulation, den här killen är vältränad. Den 17 juni 2020 skickade jag ett e-postmeddelande till den här felaktigt namngivna Account Manager och sa:

  Enligt vad jag har läst bör en aktiemäklare aldrig glömma att syftet med hans verksamhet är att gynna sina kunder och i den meningen har 24option inte uppfyllt det uppdraget. Det får mig att tänka illa och tvivla på mäklarhusets yrkesetik; det är inte möjligt att bara förluster har haft.

  När jag tänker på det, i den första erfarenheten av att handla på aktiemarknaden och låta mig ryckas med av en kontoansvarig (Yassine) som inte brydde sig om sin klients bästa, fick han mig att förlora allt mitt kapital. Först fick han mig att tro att jag hade vunnit och samlat på mig ett saldo på $44,600 9,500 dollar och när jag bad honom om ett uttag av vinsten den veckan sa han till mig att vi skulle göra det på torsdagen följande, i tillit till att jag väntade och Jag stötte på förvåningen att verksamheten stängdes i måndags. Han kontaktade mig aldrig igen. Hur besviken jag kände mig då, jag förlorade en insättning på $XNUMX XNUMX.

  Efter en kort tid dök en ny kontoansvarig vid namn Gabriela upp; som efter en vecka hörde jag inte längre från henne och du dök upp. Jag kände tryggheten och behärskningen av ämnet investeringar på aktiemarknaden, du sa insisterande till mig att det var dags för möjligheter att investera och att jag skulle få råd av dig personligen och att jag hade förtroende. Ta dina ord och mitt misstag att lita på dig personligen, jag investerade 10,000 XNUMX dollar precis som du sa till mig.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Walter, tack för din kommentar om 24option. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. manuela svar

  Min far förlorade mer än € 6000 med dessa råttor. Lyckligtvis försökte vi de pengaråtervinningstjänster de nämner. Vi var tvungna att leverera dokumentation och papper, men om vi lyckades få tillbaka pengarna är vi båda mycket tacksamma.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Manuela, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är väldigt glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 3. joel svar

  24-alternativet har lurat mig 2000 euro, finns det något sätt att få tillbaka dem? Var ska du rapportera den här mobben?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Joel, tack för att du delar din erfarenhet med 24Option. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Från vilket land skriver du till oss?

   hälsningar

 4. Rodi svar

  På det sättet kräver jag återbetalning av $ 1400.00 som härrör från en bedrägeri utförd av 24opcion.com, mitt namn är fru Ilinca och Teodora H. För att investera med många fördelar är det därför jag investerade $ 1400.00 och de erbjöd mig en rådgivare som heter Cristian S. dagarna och kontot öppnades och när dagarna gick såg jag mitt konto tomt och de ringde mig inte längre. Jag kräver mina pengar. Smi Jag har svårt att vinna det, nu har jag en stor skuld härledd från det. Mitt telefonnummer är 50250925710 så att du kan kontakta mig.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Rodi, tack för att du delar din erfarenhet med 24option. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 5. Rodi svar

  De från 24opcion.com är bedragare, först ringde de mig och jag kunde börja med 200.00 dollar, sedan begärde de en ny insättning och sedan en ny insättning totalt insatte jag 1400.00 dollar och sedan visste jag ingenting om dem, de ringde inte längre mig, mitt konto var att jag såg tomt. 24opcion är tjuvar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Rodi, tack för att du delar din erfarenhet med 24option. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 6. PAUL BERNE svar

  JAG BLEV UTOM MER ÄN 41.000 XNUMX DOLLAR.
  Ingen ringer till mig
  ÄR EN GOTCHA,

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Pablo, vi har svarat på din andra kommentar.

   hälsningar

 7. PAUL BERNE svar

  Försöker göra nya affärer, gå till sidan 24 alternativ, den 26 november gjorde jag en insättning på $ 200, efter att ha pratat med kontokontoret, bifogade jag en insättning:

  Med denna insättning började jag utföra operationer och gjorde olika insättningar:

  27-11-2019 $ 100
  02-12-219 $ 200
  03-12-2019 $ 2000
  13-12-2019 $ 3300
  17-12-2019 $ 400
  18-12-2019 $ 1000
  26-12-219 $ 1000
  26-12-2019 $ 2000
  27-12-2019 $ 2600
  03-01-2020 $ 1000
  07-01-2020 $ 1000
  08-01-2020 $ 3000
  09-01-2020 $ 1200
  13-01-2020 $ 2300
  15-01-2020 $ 1000
  15-01-2020 $ 2500

  Efter att ha gjort dessa insättningar, fråga min chef Irina M (Irina M [e-postskyddad]) göra ett uttag och hon sa till mig att hon skulle prata med sin chef för att se hur det kunde göras. Den 16 januari kontaktade han mig klockan 11 och fick mig att ange kontot som visade mig vad jag var tvungen att sätta in.

  Denna skärmdump togs i dag den 19 januari.

  Den 16 januari visade han mig samma skärmdump, där följande dök upp:

  NASDAD
  HÄMNING 1: 200
  Cirka erforderlig marginal $ 10.600 XNUMX USD
  RÅOLJA
  HÄMNING 1: 200
  Cirka erforderlig marginal $ 550 XNUMX USD

  Totalt uppgick det till 11.200 11.200 dollar, vilket inte tvivlar på riktigheten. Han sa till mig att göra en insättning på 60.000 XNUMX dollar och att jag kunde göra ett uttag på XNUMX XNUMX dollar och jag sa till honom att jag skulle göra det och deponerade hälften idag på eftermiddagen och nästa morgon skillnaden.

  16-01-2020 3.300 2.800 $ och 20 36 $ gjorda klockan XNUMX:XNUMX

  Nästa dag, 17 januari 2020:

  Klockan 9 $ 48 dollar
  Klockan 9 $ 53 dollar

  Jag fick den här skärmdumpen idag, söndagen den 19 januari 2020.

  Men efter att ha lagt in $ 3.300 2.800 + $ 3.300 2.800 + $ 12.200 12.400 + $ XNUMX XNUMX = $ XNUMX XNUMX, visade mitt konto en fri marginal på cirka XNUMX XNUMX $.
  Jag satte in totalt 12.400 11.200 dollar för att säkerställa att insättningen gick smidigt, eftersom Irinas chef bad mig om cirka XNUMX XNUMX dollar.

  Vid cirka 12 timmar kontaktade han mig och sa att jag skulle ange mitt konto men först skulle jag göra följande.

  SILVER köp parti 10.50
  SILVER försäljningsparti 10.50

  När dessa operationer var klara gick vi till uttagsdelen och försökte ta ut $ 60.000 12.000 dollar men systemet kastade ett fel som inte kunde dras tillbaka, så han sa att jag skulle sätta in 11.200 12.200 dollar mer och jag svarade att vi hade ett avtal som var bara 12.000 72.000 dollar och jag hade lagt in 12.000 XNUMX dollar för honom, men han svarade att du oroar dig om du sätter in XNUMX XNUMX dollar mer kan han ta ut XNUMX XNUMX dollar. Jag försökte desperat sätta in de XNUMX XNUMX $ som han frågade mig, men jag lyckades bara sätta in:

  17-01-2020 kl 14:32 3.000 dollar

  Idag 19 januari 2020 kl 22 visas följande:

  Slutsats Jag tappade allt som deponerats MER ÄN 41.000 XNUMX DOLLAR. Om du behöver insättningar kan jag också hämta det från bankdiagrammet OCH JAG HAR OCH EN TELEFONINSPELNING.

  Insättningar gjordes med ett internationellt kreditkort i dollar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej PAblo, tack för att du delar din erfarenhet med 24option. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Det är verkligen sorgligt vad du nämner och talar mycket dåligt om detta företag, även om det inte förvånar oss. Från vilket land skriver du till oss?

   hälsningar

  • Daniel Couman svar

   Hej Pablo, jag förlorade också cirka 30 tusen euro och nu får jag råd från ett företag, jag lämnar din länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.
   Du kan be om information, konsultera eller råda dig för att se om du kan göra något för att få tillbaka din investering.
   inte alla kan acceptera att ta sitt fall men du kan försöka.

 8. Carlos svar

  24option var en bluff, de tilldelade mig en rådgivare som ringde mig två gånger om dagen, för att ge mig råd om investeringar, som hade bra information, tills jag förlorade en stor summa pengar, jag försökte ta ut lite pengar som var kvar och de ringde mig insistera och sätta problem. De sa att rådgivaren hade kastat ut honom för bedrägeri, vilket var en lögn, en vän fortsatte att prata med honom, de sköt också honom pengarna, samma teknik.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carlos, tack för att du delar din erfarenhet med 24option. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Det låter väldigt fel vad du nämner om 24option.

   hälsningar

 9. Orlando Diaz svar

  OM ETT MÅNAD JAG FÖRVÄRJER MITT BIDRAG PÅ 400 DOLLAR, HAR ALLA BAKGRUNDEN SÄNDAS, FÖR ANDRA GÅNGEN INKLUDERAT BANKDOKUMENTET SOM JAG GIVET MEDDELANDE OM FÖRLUSTEN AV MITT KREDITKORT OCH JAG HAR INGET NYTT SVAR RETURET BIDRAG.
  DE BEGÅR MIG UPP TILL BASISKONSUMENTDOKUMENT, OCH INGENTING.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Orlando, tack för att du delar din erfarenhet med 24Option. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Är det att säga att du inte kan kontakta dem?

   hälsningar

 10. birco svar

  De är bedragare, jag kan inte förneka att webbplatsen och från samtalen verkar allvarliga, de har den välutbildad, det är en bluff värdig applåder, detta måste jag erkänna

  men fråga om uttaget och du kommer att se hur de visar att de verkligen är bedragare och lögnare, de börjar uppfinna en miljon ursäkter varför de inte kan eller inte bör och om de inte kan övertyga dig om att inte ta ut dem dynamiserar de helt enkelt ditt konto eller slutar svara , Två vänner och jag har drabbats av samma öde separat

  lita inte på dem

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Birco, vi tackar dig för att du delar med oss ​​av din erfarenhet med 24optionsmäklaren, i princip, hur bestämde du dig för att investera med dem? Kanske ringde de dig eller lämnade du din information i en annons?

   Har du någon annan information om mäklaren? Relevant data eller information om din erfarenhet av dem.

   hälsningar

 11. rogelio garcia svar

  Jag hittade information på internet för 200 dollar och de fick mig att känna att jag tjänade, de bad mig om officiella uppehållsdokument och ett bankkort, jag ville inte skicka dem med twmor för att tömma mitt kort och identitetsstöld, så långt ifrån har jag inte mer erfarenhet men jag vill be dem att rekommendera mig om det är bra att skicka mina dokument för att återställa det jag investerade

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Rogelio, tack för att du delar din erfarenhet med 24option, kommer du ihåg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Om att skicka e-postmeddelanden vet vi inte vad vi ska säga sanningen, för det är enligt vår uppfattning en rekommenderad mäklare.

   hälsningar

 12. Harry svar

  Jag förstår inte hur du kan säga: "enligt vår mening är 24optionsmäklaren tillförlitlig, men vi rekommenderar att du är försiktig ..." och tillägger också att "vi har hittat" några "negativa kommentarer om mäklaren". Pålitlig efter att ha läst alla negativa recensioner där de påpekar att de är skamlösa tjuvar och bedragare? Och "några" negativa kommentarer?, När alla är och det inte finns en enda gynnsam åsikt! ... Och ändå vågar du säga att det är "pålitligt". Det enda som man kan lita på är att den som vågar investera en peso, dollar eller euro genom de noterade bönerna kommer att förlora den utan minsta aning om tvivel. Min åsikt är att deras rekommendationer tyvärr är av mycket låg trovärdighet, utan att veta vilka dolda intressen som kan ligga bakom dem: "Om saltet korroderar, med vad kommer det att saltas?"

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Enrique, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med 24option, vi är mycket ledsna för allt som har hänt dig ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem?

   Om det nämnde vi att det är tillförlitligt och vi rekommenderar att du är försiktig, det var ett misstag och du har rätt, vi har fortsatt att uppdatera recensionen.

   Hälsningar.

 13. luis fernando svar

  Det är den värsta mäklaren som jag har drivit. Jag har arbetat riktigt med mäklare även utan reglering men den här med allt och dess reglering av Belize är en pastor som jag kommer att offentliggöra i åtminstone alla spansktalande och engelsktalande forum avslöjar endast den här bilden där den tydligt visar hur denna mäklare stjäl inte bara för kärnor när du går emot utan också i swap och för att inte tala om den mega manipulation som han gör för att stjäla pengar igår, inte mer för att öppna två operationer och idag han också öppnade en annan som antog att bytet Det skulle bara vara 1 usd eller mindre men med en operation på 0.03 var bytet 4 usd är det nästan omöjligt att vara lönsamt i denna mäklare för swinghandlare här visar jag beviset på att jag kommer att förlora pengarna men jag kommer att se till att alla forum känner till dessa barn ibb .co / 0h6Ktk5

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Luis, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med 24Option ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av det här företaget? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, e-postmeddelanden? Vi tror att det i ditt fall skulle vara bättre att kontakta tillsynsmyndigheten, i detta fall Belize, även om det är en ganska dålig reglering, men kanske kommer de att ge dig en lösning.

   Hälsningar.

  • inzunza ros svar

   Hej, var är du ifrån ... Jag kommer från Chile och de lurade mig för ungefär tio dagar sedan .. Jag har skickat mejl och jag har krävt att de ska returnera mig och ingenting ... Du vet om det finns något sätt jag kan göra något ..

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Rosa, tack för att du delade din erfarenhet med 24option, kommer du ihåg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

    hälsningar

   • Carla svar

    Rosa Jag är i samma situation. Kan du lösa det?

 14. David svar

  Mäklaren har en utmärkt plattform för handel. För dem som har erfarenhet och kan arbeta utan råd kan det vara bra. Jag hade inga problem med att registrera mig och en kontoansvarig ringde mig dagligen. Först tjänade jag på att arbeta ensam, men sedan började jag få råd om hur jag skulle driva och de fick mig att förlora allt som investerades på en enda dag. De berättar alltid för dig att göra en insättning igen för att få tillbaka det som gick förlorat, men jag litar inte längre på för mycket, jag har tappat nästan tusen dollar och det för mig är för mycket, det har skadat min ekonomi. Jag rekommenderar bara den här mäklaren för dem som vet hur de ska hantera sig själva utan deras råd eftersom de riskerar alla dina pengar när vi alla vet att du inte ska investera mer än 3 till 5% av det som deponeras. Inget mer.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej David, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med 24option ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av det här företaget? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, e-postmeddelanden? Hur länge har du väntat på uttag?
   Hälsningar.

 15. Gonzalo dupaus svar

  Han rekommenderade 24option till mig, jag vann Elite. Lyckligtvis hittade jag dessa kommentarer i tid.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Gonzalo, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med 24Option ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? För en annons på internet kanske? Har du namn på personer som du hade kontakt med? Mejladresser?

   Vad är Gananci Elite?

   Hälsningar.

  • Dario svar

   Samma sak hände mig, vän, för jag lyssnade på 24optionspersonalen för att investera i råvarutillgången där jag såg inköpsoperationen och sedan sålde jag den, det vill säga köp och försäljning och jag såg hela processen som han sa till mig och så vidare. Jag skulle vinna och att ingenting skulle diskonteras och det visar sig att nästa dag fick jag ett e-postmeddelande som sa: Kära Dario Sans,
   Tänk på att din öppna verksamhet på ditt börskonto har en omedelbar risk för stängning. Och de från Ganaci-eliten kommenterade för mig att det händer mig att tro att du är en agent av den typen som vänner ger mig råd.

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Dario, kan du bättre förklara förhållandet mellan 24option och Gananci Elite? Så ditt konto har slut på pengar eller ...

    Hälsningar?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Rodri, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med 20option, vi är mycket ledsna att läsa din situation ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? För en annons på internet kanske? Har du namn på personer som du hade kontakt med? Mejladresser?

   Hälsningar.

 16. fetnando svar

  Hej, kan du hjälpa mig? Vad som händer är att jag registrerar, sätter in 24option 200 dollar, skickar mina dokument så att de inte låter mig fungera eller ta ut mina pengar, eftersom jag behövde ett dokument, jag skickade det, efter att mitt kort inte hade något namn skickade jag foton för 1 sidor, samt ett kontoutdrag där mitt namn kommer som ägare, kontonumret och interbankkoden, och nu säger det mig nej, att jag nu använder ett brev från banken, i banken säger de mig vad brev om när de får insättningen där får de kontonumret, interbankkoden samt mitt namn, data som jag redan skickat och puffar de inte vill att jag ska aktivera mitt konto eller returnera mina pengar, vad kan jag göra?

  • carlos svar

   De låter dig inte dra sig tillbaka, ge dem ingenting, de kräver ditt tillbakadragande och om du inte rapporterar dem, eller hotar dem med en bra rapport, kommer de att returnera alla dessa avloppsråttor

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hmm, konstigt att om de accepterade dina pengar skulle de be dig om fler dokument att ta ut än att sätta in ... Mycket konstigt, med denna typ av mäklare vet du aldrig ...

 17. Carlos Perez svar

  De är jävla tjuvar, jag investerade 875, jag började med lite och närhelst man vill ta ut pengar, gör de ursäkter idag, de krävde tusen dollar av mig och eftersom jag inte gav det förlorade allt intjänat.
  Jag rekommenderar inte 24 alternativ jävla tjuvar.
  Jag rekommenderar det inte

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carlos, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med 24option, vi är mycket ledsna att läsa din situation ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? För en annons på internet kanske? Har du namn på personer som du hade kontakt med? Mejladresser?

   Hälsningar.

 18. oscar svar

  Hej Pedro, god morgon
  Låt mig berätta att inte alla colombianer är tjuvar
  I alla länder finns säkerhetsproblem, rån och andra och inte av några få kan du bedöma alla
  Jag föll också som en solombian i en liknande bluff och den som ringde mig var från Argentina och en annan från Spanien

  Så globaliser inte något när du inte är säker

 19. 23option = du kommer att förlora dina pengar svar

  Låt dig inte luras av Juventus sponsring, de är en fullständig bluff. jävla bedragare !!! ge mig mina pengar tillbaka !!!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej kära, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med 24option, det är verkligen sorgligt vad du nämner om den här mäklaren. Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du först hittade dem?

   Hälsningar.

 20. Peter Vargas svar

  Jag registrerade mig och när jag klickade på skicka ringde en Pastuso till mig från Colombia på några sekunder och tryckte på mig för att sätta in 400 USD, så du kan föreställa dig.
  Dessutom, där det finns colombianer, är det säkert rån, det är vad de gör i det landet.
  Jag sa till NEJ OCH NEJ och de insisterade två gånger på att ringa mig på min mobil.
  Fråga efter en mobil för registrering.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Pedro, tack för dina kommentarer ...

   Hälsningar.

 21. Till Pablo svar

  Det är en total stöld, först låter de mig inte ha mina pengar för dokumentation, sedan låter de mig inte ta ut dem för dokumentation och tre veckor efter att ha gett all dokumentation tas mina kontanter ut med en provision på 3% !! Ja, ja, du har läst 10% korrekt.

  När jag skulle skriva in pengarna var det ständigt trakasserier från deras reklam, å andra sidan när jag ville ta ut allt försvann. Chans?

  Låt dig inte luras av hans image med sponsring av Juve.

  Den som fuskade mig har tur att jag inte hittar honom på gatan.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Pablo, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med 24option med oss, vi är mycket ledsna över att du har gått igenom det, kommer du ihåg hur du först hittade det här företaget? Berätta mer om din erfarenhet av detta företag.

   Hälsningar.

 22. David svar

  Jag är med dig Michel Antonio bluff 24option .. Jag har också blivit lurad med lite pengar .. men den som leker med eld till slut brinner.

 23. David svar

  Jag är med dig Michel Antonio är en helt bluff. De rekommenderade mäklarna är inte heller pålitliga, jag har också investerat mindre dåligt att det har varit lite pengar. min erfarenhet av mina mäklare mycket dålig. Han har ringt mig många gånger på min mobiltelefon och insisterat mycket och i slutändan eftersom jag inte har kunnat prata med honom har jag hittat en avgift på mitt konto på de 100 euro som jag har investerat och de har spenderat det på bensin . i slutet av allt detta är den som leker med eldbrännskador.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej David, vi skriver helt enkelt en recension om 24option och tillåter negativa och positiva kommentarer om företaget i fråga ... Kommer du ihåg hur du först hittade 24option?

   Hälsningar.

 24. htoro svar

  Jag tackar författarna till det här utrymmet för att vi fick veta kommentarer och därmed varna oss och inte hamna i bedragarna och förlora pengar. Jag var en sekund borta från att investera, för de visade i en video ett väldigt enkelt sätt att tjäna pengar, bara efter en tillgångstrend. Mindre jag läste dessa kommentarer. Tack

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Htoro, tack för att du delar din erfarenhet med 24-alternativ med oss ​​... Kommer du ihåg hur du hittade dem? Kan du visa oss den här videon?

   En hälsning.

 25. kirina svar

  24Option är en starkt rekommenderad mäklare, eftersom jag har sett flera negativa kommentarer som talar om att ha lurat ett stort antal människor. I mitt personliga fall hände exakt samma sak med de människor som skriver här. Först börjar du med små mängder och sedan får du mer och ber sedan att pressa dig med mer baserat på lögner och fiktiva löften. Så de stal 26000 6 dollar från mig, baserat på lögner och utrotningar. Med löfte om att ta ut dagen efter "utan problem" hade jag pengarna plus intäkterna, som bara var en lögn. På en enda dag utpressade de mig XNUMX ​​gånger och hela mitt kapital försvann. Jag skulle vilja veta hur jag får tillbaka mina pengar inför domstol eftersom så mycket stöld inte är möjligt för dessa människor. Ovanstående framträder "kontoansvariga" som centralamerikaner

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Kirina, tack för att du delar din erfarenhet med 24option med oss, det är verkligen synd vad du nämner. Om du återhämtar dig, om du tycker att 24optionsavtalet var orättvist mot dig, eftersom du är en mäklare som regleras (inte av de bästa av alla tillsynsmyndigheter, men något är något) av CySEC (Cyperns finansiella tillsynsmyndighet), kan du kontakta CySEC.

   En hälsning.

 26. Jose Samaniego Cabrera svar

  Med den information jag läser tror jag att mäklare utan undantag är en bluff. De verkar från skatteparadis och fungerar olagligt.
  Rektors eftermiddag bjöd in mig att delta med dem, men med tanke på den information jag läste kommer jag inte. Fortsätt undersöka.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej José, tack så mycket för din information. Det är alltid bättre att arbeta med reglerade mäklare.

   En hälsning.

 27. luis svar

  dålig mäklare är lögnare och smutsiga. var försiktig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Luis, kan du berätta mer om din upplevelse med 24option? Varför säger du att de är lögnare?

   En hälsning.

 28. RICARDO CARRILLO svar

  24 ALTERNATIV ÄR NÅGRA BEDRÄGARE. JAG INVERTERADE ÖVER 9000 EURO FÖRSTA GÅNGEN OCH MED HJÄLPEN HAR DE GÖRT MIG ATT TAPA DEM (DETTA I BINÄRA ALTERNATIV) OCH SENARE RINGADE DE MIG IGEN MED DET ATT DE VILL HJÄLPA MIG ÅTERVINNA DET JAG HAR TAPTT OCH SJÄLV ANDRA 9000 EURO . Jag skulle vilja veta från någon som vet hur man gör anspråk på detta och om pengarna kan återställas. TACK

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ricardo, tack så mycket för att du kommenterade din erfarenhet av 24option hos oss, det är verkligen synd vad du nämner. Kommer du ihåg hur du hittade dem? Om du anser att 24option inte har varit en rättvis mäklare när det gäller ett klagomål, eftersom det är reglerat, kan du kontakta tillsynsorganen för detta företag, vilket i detta fall skulle vara CySEC (Cyperns tillsynsorgan) y IFSC (Belize Regulatory Body) Berätta mer om din upplevelse om du kan.

  • Toya svar

   I 24option fick kontoansvarig mig att lägga mer pengar och rekommenderar dig en riskabel operation tills du tappar alla dina pengar

 29. ERT svar

  Väl; Jag investerade för ett år sedan i det här företaget, ett belopp på 5240,0 dollar, när du väl har skickat de lämnar dig till dina egna enheter skickar de dig några broschyrer som inte visar dig någonting, de får dig att placera ett par gånger och sedan försvinner de , när de skriver berättar att för att ha en personlig kontoansvarig måste du skicka mer än 10000,0 XNUMX dollar, och så lämnar de dig ensamma, nu när de ringer dig får de dig att sätta mer än en månad, det är förlorat och så jag tappade de investerade medlen vid ingen tidpunkt tjänade något, och så är alla mäklare. Det finns inga som ger dig en perfekt behandling som du kan få ditt kapital att växa, ingen hittills, redan passerad av flera mäklare, de är rena tjuvar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej ERT, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med 24option med oss, det är verkligen synd vad du nämner. Kommer du ihåg hur du först hittade det här företaget?

   En hälsning.

 30. Jose svar

  Kontochefen gav mig dåliga rekommendationer som jag förlorade 3000 euro med, det första han sa till mig var att inte sätta stopp för verksamheten eftersom de alla återhämtar sig om de skulle bli negativa, för jag följde det dåliga rådet och brände mitt konto

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej José, det är synd att läsa om din erfarenhet av 24option, det vill säga du följde rådgivarens råd och förlorade allt, väldigt dåligt.

   En hälsning.

 31. MICHEL ANTONY svar

  JAG TROR ATT DIN SIDA "REKOMMENDERADE MAKLARE" GÖRS FÖR ATT GÖRA MÄNNISKAN TROLA VIL MÄLJARE ÄR GODA ATT INVESTERA OCH SKADA RESTEN ELLER TREDJE PARTERNA, VAD JAG KAN ANMÄLA OCH BASERAD ÄR ATT MÅNGA SIDOR ÄR LURA SOM DU SOM ANVÄNDER DATA FÖR ATT GENERERA LEDNINGAR .. JAG LITAR INTE PÅ DIG ELLER DINA DÅLIGA TRO ANMÄLNINGAR ..

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Michel, för om du läser hela recensionen kommer du att märka att det står "vi rekommenderar att du är försiktig. Varför? Eftersom vi har hittat några negativa kommentarer om mäklaren på internet. " Om du har en upplevelse med 24 alternativ, vare sig det är positivt eller negativt, inbjuder vi dig att dela det, hälsningar. Vi arbetar inte med någon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.