✔️ Information granskad och uppdaterad i mars 2024 av Pedro Martínez González

Feedback från 24option

I denna avdelning vi analyserar mäklaren 24option (även kallad 24option.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas 24option verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskade 24option. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om 24option ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det 24-alternativ ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Richfield Capital Limited eller Rodeler Ltd (beroende på kundplats) och Wonderbridge Services Limited.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Belize eller Cypern (beroende på kundens plats).

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren ser vi att den regleras av CySEC eller IFSC (beroende på platsen för klienten).

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Kom ihåg att om du har några frågor kan du skriva till oss via vår kontaktavsnitt, eller lämna en kommentar här.

Beträffande typerna av konton erbjuds av 24option, det finns 5: Basic Account, Silver Account, Gold Account, Platinum Account och Diamond Account.

Grundläggande konto- Det finns ingen minsta initiala insättning, du får en introduktion till plattformen, en personlig kontoansvarig, introduktion till finansmarknaden, demo-konto med 10.000 XNUMX USD och en kort daglig marknadsrapport.

Silverkonto: den lägsta initiala insättningen är € 2.500, riskhantering kommer att förklaras för dig, inga underhållsavgifter, förklaringar av handelsstrategier, en personlig kontoansvarig, introduktion till den finansiella marknaden, demo-konto med $ 10.000 XNUMX och en kort daglig marknadsrapport.

Den tredje typen av konto är Guldkonto: den minsta initiala insättningen är € 25.000, riskhantering kommer att förklaras för dig, inga underhållsavgifter, förklaringar av handelsstrategier, en personlig kontoansvarig, introduktion till finansmarknaden, demo-konto med $ 10.000, personlig MT4-kurs, handelscentra, och en kort daglig marknadsrapport.

Det följs av Platinakonto: den lägsta initiala insättningen är € 100.000, riskhantering kommer att förklaras för dig, inga underhållsavgifter, förklaringar av handelsstrategier, en personlig kontoansvarig, introduktion till den finansiella marknaden, demo-konto med $ 10.000, personlig MT4-kurs, trading central, spreadar och en kort daglig marknadsrapport.

Den sista typen av konto är Diamantkonto: den minsta initiala insättningen är € 250.000, riskhantering kommer att förklaras för dig, inga underhållsavgifter, förklaringar av handelsstrategier, maximal lot, en personlig kontoansvarig, introduktion till finansmarknaden, personliga kurser, demo-konto med $ 10.000, anpassad MT4-kurs, central handel, spreads, gratis uttag och en kort daglig marknadsrapport.

Du kan se några fler specifikationer och funktioner i följande bild. Klicka på för att se bilden i full storlek Klicka här.

24alternativ kontotyper
24alternativ kontotyper

den plattformar att fungera som mäklaren erbjuder är: 24options egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som 24option-mäklaren tillhandahåller sina kunder på sin webbplats.

24options webbplats
24options webbplats

24option ger följande hjälp: förklaringar om de olika marknaderna som är möjliga att handla med binära optioner, strategier och hur de används för handel, en ordlista, ett tillgångsindex, tydligen erbjuder de webbinars (även om det bör noteras att vi inte var kunna hitta ingen), marknadsanalysfunktionen, ekonomisk kalender, en video där de förklarar olika handelskoncept, bland andra verktyg och resurser.

Crypto ROBOT - Criptorobot.com

Criptorobot.com webbplats
Criptorobot.com webbplats
Falska Facebook-kommentarer på criptorobot.com
Falska Facebook-kommentarer på criptorobot.com

Enligt kommentarer från 24optionsklienter använder mäklaren bedräglig reklam, som i det här fallet criptorobot.com, där de erbjuder säkra (och omöjliga) returer, förutom att när vi kontrollerar de påstådda Facebook-kommentarerna noterar vi att de inte är riktiga Facebook-användare, de är falska användare.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🟢 Annan information om 24optionsmäklaren 🟢

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta mäklaren eller se deras webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: www.24option.com/eu/es/

📞 Telefonnummer: +34 911 23 (Spanien)

📧 E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på 24option <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget 24option är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Med tanke på allt detta rekommenderar vi att du är försiktig, för: även om det är en reglerad mäklare är den reglerad på Cypern eller Belize (båda mycket dåliga regler; det har kontor i länder med ett mycket dåligt rykte (Cypern och Belize); när man tittar för recensioner om 24 alternativ hittade vi flera negativa recensioner varning om denna mäklare Mäklaren använder bedrägliga annonser. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

Uppdatera februari 2019⛔ : Vissa kunder har nämnt för oss att de kom till 24option genom bedrägliga webbplatser som criptorobot.com.

Uppdatering september 2019⛔ : Vi har fått ett stort antal meddelanden från kunder som nämner oförmågan att ta ut sina pengar från 24option.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare och användare kan rösta på mäklaren.

Vad tycker du om 24-alternativ? Vad har varit din erfarenhet?
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

71 kommentarer om «24alternativ: Betyg och kommentarer»

 1. Walter S. Guerrero A. svar

  Jag hade en dålig erfarenhet av denna 24option -mäklare förra året och lade till alla dåliga kommentarer från andra investerare, jag säger er min mardröm att hamna i händerna på dessa bedragare. Här är ett mail som jag skickade till en viss Drago, som är en mästare i konsten att bedrägeri och manipulation, den här killen är vältränad. Den 17 juni 2020 skickade jag ett e-postmeddelande till den här felaktigt namngivna Account Manager och sa:

  Enligt vad jag har läst bör en aktiemäklare aldrig glömma att syftet med hans verksamhet är att gynna sina kunder och i den meningen har 24option inte uppfyllt det uppdraget. Det får mig att tänka illa och tvivla på mäklarhusets yrkesetik; det är inte möjligt att bara förluster har haft.

  När jag tänker på det, i den första erfarenheten av att handla på aktiemarknaden och låta mig ryckas med av en kontoansvarig (Yassine) som inte brydde sig om sin klients bästa, fick han mig att förlora allt mitt kapital. Först fick han mig att tro att jag hade vunnit och samlat på mig ett saldo på $44,600 9,500 dollar och när jag bad honom om ett uttag av vinsten den veckan sa han till mig att vi skulle göra det på torsdagen följande, i tillit till att jag väntade och Jag stötte på förvåningen att verksamheten stängdes i måndags. Han kontaktade mig aldrig igen. Hur besviken jag kände mig då, jag förlorade en insättning på $XNUMX XNUMX.

  Efter en kort tid dök en ny kontoansvarig vid namn Gabriela upp; som efter en vecka hörde jag inte längre från henne och du dök upp. Jag kände tryggheten och behärskningen av ämnet investeringar på aktiemarknaden, du sa insisterande till mig att det var dags för möjligheter att investera och att jag skulle få råd av dig personligen och att jag hade förtroende. Ta dina ord och mitt misstag att lita på dig personligen, jag investerade 10,000 XNUMX dollar precis som du sa till mig.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Walter, tack för din kommentar om 24option. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. manuela svar

  Min far förlorade mer än € 6000 med dessa råttor. Lyckligtvis försökte vi de pengaråtervinningstjänster de nämner. Vi var tvungna att leverera dokumentation och papper, men om vi lyckades få tillbaka pengarna är vi båda mycket tacksamma.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Manuela, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är väldigt glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 3. joel svar

  24-alternativet har lurat mig 2000 euro, finns det något sätt att få tillbaka dem? Var ska du rapportera den här mobben?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Joel, tack för att du delar din erfarenhet med 24Option. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Från vilket land skriver du till oss?

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *