27 Anmäl kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren 27Proquote (även kallad 27proquote.com), är en Forex-, Futures- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen 27Proquote för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskade 27Proquote. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare bör veta innan de lutar eller inte, för Invest ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Empire Capital LLC.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av 27Proquote, vi noterar att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Essential Account, Original Account, Signature Account. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Viktigt konto- Minsta initiala insättning på $ 1.000 2, Demokonto, Dagliga marknadsöversikter och finansiell forskning, Dagliga analytikerrekommendationer, Dedikerad kontorepresentant XNUMX dagar / vecka.

Ursprungligt konto- Minsta 5.000 2 $ första insättning, demo-konto, dagliga marknadsöversikter och finansiell forskning, dagliga analytikerrekommendationer, XNUMX dagar / vecka dedikerad kontorepresentant, öppen tillgång till forskning, särskilda handelsvillkor.

Signaturkonto: Minsta initiala insättning på $ 25.000 2, Demokonto, Dagliga marknadsöversikter och finansiell forskning, Dagliga analytikerrekommendationer, Dedikerad kontorepresentant XNUMX dagar / vecka, Full tillgång till videobibliotek, Öppen tillgång till forskning, Särskilda handelsvillkor, Handelscentral - SMS-meddelande, individuell möten med kontoombudet.

27Pröva kontotyper
27Pröva kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.


La plattform att fungera som 27Proquote erbjuder är: plattform MT4 y MT5.

Vi fortsätter nu med att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som 27Proquote tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för mäklaren.

27Prövningswebbplats
27Prövningswebbplats

27Proquote tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live-diagram, ekonomisk kalender, nyheter, verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om 27Proquote |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

🌏 Webbplats: 27proquote.com

📞 Telefonnummer: 442080891557

📧 E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på 27Proquote <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget 27Proquote är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi rekommenderar att vara försiktig, för: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder (Saint Vincent och Grenadinerna), när man letar efter recensioner om 27Proquote Vi hittade ingen annan recension, vi tror att det är en ny mäklare utan meriter. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i februari 2021 tillade CONSOB 27Proquote till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CONSOBs varning från februari 2021 ⚠️

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om 27Proquote? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «27Prott: Betyg och kommentarer»

 1. Frank svar

  Det är ett enormt bedrägeri de har ljugit för mig hela tiden och medan de tog mina pengar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Franco, tack för att du delar din erfarenhet med 27Proquote. Denna mäklare är en riktig SCAM, många kunder har kommenterat att de inte kan ta ut sitt kapital.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.