27 AnmÀl kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren 27Proquote (Ă€ven kallad 27proquote.com), Ă€r en Forex-, Futures- och CFD-mĂ€klare. Rekommenderas verkligen 27Proquote för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskade 27Proquote. Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr översiktssida hjÀlper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare bör veta innan de lutar eller inte, för Invest ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: Empire Capital LLC.

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att han Ă€r baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klare det Ă€r mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av 27Proquote, vi noterar att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Essential Account, Original Account, Signature Account. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Viktigt konto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 1.000 2, Demokonto, Dagliga marknadsöversikter och finansiell forskning, Dagliga analytikerrekommendationer, Dedikerad kontorepresentant XNUMX dagar / vecka.

Ursprungligt konto- Minsta 5.000 2 $ första insÀttning, demo-konto, dagliga marknadsöversikter och finansiell forskning, dagliga analytikerrekommendationer, XNUMX dagar / vecka dedikerad kontorepresentant, öppen tillgÄng till forskning, sÀrskilda handelsvillkor.

Signaturkonto: Minsta initiala insĂ€ttning pĂ„ $ 25.000 2, Demokonto, Dagliga marknadsöversikter och finansiell forskning, Dagliga analytikerrekommendationer, Dedikerad kontorepresentant XNUMX dagar / vecka, Full tillgĂ„ng till videobibliotek, Öppen tillgĂ„ng till forskning, SĂ€rskilda handelsvillkor, Handelscentral - SMS-meddelande, individuell möten med kontoombudet.

 

27Pröva kontotyper
27Pröva kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.


La plattform att fungera som 27Proquote erbjuder Àr: plattform MT4 y MT5.

Vi fortsÀtter nu med att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som 27Proquote tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen som tillhandahÄlls pÄ webbplatsen kan vara en stor sak för mÀklaren.

27Prövningswebbplats
27Prövningswebbplats

27Proquote tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: nÄgra live-diagram, ekonomisk kalender, nyheter, verkligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om 27Proquote |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

🌏 Webbplats: 27proquote.com

📞 Telefonnummer: 442080891557

📧 E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ 27Proquote <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget 27Proquote Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi rekommenderar att vara försiktig, för: det Àr en oreglerad mÀklare, den Àr baserad i osÀkra lÀnder (Saint Vincent och Grenadinerna), nÀr man letar efter recensioner om 27Proquote Vi hittade ingen annan recension, vi tror att det Àr en ny mÀklare utan meriter. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i februari 2021 tillade CONSOB 27Proquote till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
âžĄïž LĂ€nk till CONSOBs varning frĂ„n februari 2021 ⚠

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om 27Proquote? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «27Prott: Betyg och kommentarer»

 1. Frank svar

  Det Àr ett enormt bedrÀgeri de har ljugit för mig hela tiden och medan de tog mina pengar

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Franco, tack för att du delar din erfarenhet med 27Proquote. Denna mÀklare Àr en riktig SCAM, mÄnga kunder har kommenterat att de inte kan ta ut sitt kapital.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr lÀnk:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *