Bux mäklare

4TFX -kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren 4TFX (kallas även 4tfx.io), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen 4TFX för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om 4TFX ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det 4tfx ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

 

✅ När det gäller din läge, mäklare nämner baserat på: nämns inte.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av 4TFX noterar vi att den erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Baskonto, Silverkonto, Guldkonto, Platinakonto och Diamond-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto: hävstång upp till 1: 2, självhantering, 50% bonus, plattformsresa.

Silverkonto- Utnyttja upp till 1: 5, Senior Account Manager, 75% bonus, teknisk utbildning.

Guldkonto- Dra nytta av upp till 1:10, Executive Account Manager, 100% bonus, grundläggande och teknisk utbildning.

Platinakonto- Dra nytta av upp till 1:20, VIP -kontoansvarig, 100% bonus, grundläggande och teknisk utbildning, daglig handel.

Diamantkonto: utnyttja upp till 1:40, BDG -kontoansvarig, 150% bonus, teknisk och grundläggande utbildning.

4TFX kontotyper
4TFX kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som 4TFX erbjuder är: plattformar 4TFX Webtrader och ETF Trading.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som 4TFX tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

4TFX webbplats
4TFX webbplats

4TFX tillhandahåller efter hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: bara lite information om de produkter du erbjuder och live -diagram, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om 4TFX 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: 4tfx.io

📞 Telefonnummer: + 44-20-8089-9314

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på 4TFX. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare bör veta innan de lutar eller inte, för Invest ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på 4TFX <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget 4TFX är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det är en helt olaglig mäklare som inte är registrerad eller reglerad av någon myndighet, dessutom hittar vi bara recensioner som är negativa och varnar för denna mäklare när vi letar efter recensioner om 4TFX. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i mars 2021 tillade FSMA 4TFX till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FSMA: s varning från mars 2021 ⚠️

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om 4TFX? Vad har varit din erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

2 kommentarer om «4TFX: Betyg och kommentarer»

 1. Marcelo svar

  De har 3400 dollar av mina som de inte vill ge mig, de är tjuvar, jag kommer att försöka mychargeback, jag har redan läst ett fall där de har kunnat återställa det, vad tycker du?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Marcelo, tack för att du skriver, vi tror att det är det bästa alternativet, det är därför vi rekommenderar det mer än att gå till domstol, många kunder har återfått sina pengar på 2 eller 3 månader.

   Lycka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.