Kommentarer till 500investeringar

I denna avdelning vi analyserar mäklaren 500investeringar (även kallat 500investments.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen 500investeringar för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskar 500investeringar. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Cabsy Holdings Ltd.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuder 500investeringar, vi noterar att det erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Baskonto, Silverkonto, Guldkonto, Platinakonto och Diamond-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på $250, introduktion av plattform, introduktion av finansmarknader, negativt balansskydd, 24/6 support, daglig marknadsöversikt, prisvarning, dedikerad kontoansvarig.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $10.000, introduktion av plattform, introduktion av finansmarknader, negativt balansskydd, 24/6 support, daglig marknadsöversikt, prisvarning, dedikerad kontoansvarig, förklaring av riskhantering, förklaring av de vanligaste strategierna.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $50.000, Plattformsintroduktion, finansmarknadsintroduktion, VIP-seminarier och webbseminarier, negativt balansskydd, 24/6 support, daglig marknadsöversikt, prisvarning, Senior Account Manager, riskhanteringsförklaring, förklaring av de vanligaste strategierna.

Platinakonto: minsta initiala insättning på $100.000, Introduktion av plattformar, Introduktion av finansmarknader, VIP-seminarier och webbseminarier, Negativt balansskydd, 24/6 support, daglig marknadsöversikt, prisvarning, Senior Account Manager, riskhanteringsförklaring, förklaring av de vanligaste strategierna, exklusiva uppdateringar.

Diamantkonto: minsta initiala insättning på $500.000, Introduktion av plattformar, Introduktion av finansmarknader, VIP-seminarier och webbseminarier, Negativt balansskydd, 24/6 support, daglig marknadsöversikt, prisvarning, Senior Account Manager, riskhanteringsförklaring, förklaring av de vanligaste strategierna, exklusiva uppdateringar, välfärdshantering, present .

500investeringskontotyper
500investeringskontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.


La plattform att fungera som 500investments erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som 500investments tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

500investments webbplats
500investments webbplats

500investments tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om de tjänster det erbjuder, ordlista, e-böcker, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om 500investeringar |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

🌏 Webbplats: 500investments.com

📞 Telefonnummer: Australien: +61280743407 | Storbritannien: +46812111635

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

>>> Bedömning på 500investeringar <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget 500investeringar är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi försiktighet, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder (Saint Vincent och Grenadinerna). Dessutom, när vi letar efter recensioner om 500investeringar hittar vi många som är negativa och har kul med den här mäklaren. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i februari 2021 tillade FMA (Nya Zeeland) 500investeringar till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FMA Nya Zeeland februari 2021 varning ⚠️

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om 500investeringar? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «500investeringar: Betyg och kommentarer»

 1. Charly svar

  Jag hoppas att jag har fel men jag tror att jag blir lurad, jag vill veta vad jag ska göra

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Charly, tack för att du delar din erfarenhet med 500investeringar. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.