✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om du borde investera i 888sport. Vi analyserar denna bookmakers webbplats. Vi observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra bookmaker såsom plats, företaget som det tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VID TIDEN FÖR ATT SKAPA RECENSIONEN VISADES DET INTE FINNAS INGA TECKEN PÅ BLÄFF. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om ANDBANK och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplats888sport.es
???? företaget*888 Spain Plc
⚖️ regleringreglering av Spanien.
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 Plattformegen plattform
📌 Adress888 Spain Plc. 57/63 Line Wall Road

888sport ägs av företaget 888 Spain Plc ligger i Spanien.

Information på webben

888sport hemsida

888sport ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkterna de erbjuder, livediagram, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

+34 911 899 669

Tillgängliga spel

 • Fotboll
 • tennis
 • Basket
 • Boxning
 • Handboll
 • volleyboll
 • Hockey
 • rugby
 • Bordtennis
 • Badminton

Betalningsmetoder?

För tillfället har vi inte hittat.

välkomstbonus

Paypal, visa och Apple pay

Säkerhets Regulation

reglering av Spanien.

???? 888sport finalbetyg ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är:

Det är ett företag där vi inte har märkt tecken på bluff. Vi föreslår också försiktighet.

.

Även om vi inte har hittat några dåliga recensioner, negativa kommentarer eller andra tecken på bluffföretag, råder vi dig alltid att vara försiktig i investeringsvärlden och med dina pengar! Det skadar aldrig att vara försiktig och undersöka företaget på egen hand!

uppdateringar

Nyheter om 888sport:

datum Uppdatering – nyheter
För tillfället har vi inga nyheter att dela med oss ​​av.

Användarrecensioner

[demokrati id=”6152″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din erfarenhet av 888sport.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av 888sport

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar 888sport

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag anmäla 888sport?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är 888sport en bluff – är det en bluff?

Enligt vår uppfattning är det inte en bluff, vi har inte kunnat upptäcka tecken på bluff.

Är 888sport pålitlig?

Efter vår analys tror vi att det är ett vanligt/normalt företag, vi märker inga tecken på bluff. Kom också ihåg att vara försiktig med dina pengar och var du investerar dem.

Hur får man tillbaka pengar från 888sport?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Är 888sport en bluff? Åsikter från 2023»

 1. Caesar svar

  Det här företaget är en bluff. Jag försäkrar dig, jag försöker fortfarande dra mig tillbaka och jag kan inte, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Cesar, tack för att du skrev om 888sport. Den här bookmakern har fått många klagomål från våra användare, många anser att det är en BLUFFÄR. Det rekommenderas inte att skicka pengar, de gör erbjudanden och kampanjer eftersom de bara vill få ut mest pengar från dig, algoritmerna är designade så att du förlorar dina pengar, snabba uttag fungerar bara med små belopp, om de är större gör de det är väldigt svårt för dig att ta ut dina pengar.

   Om för att ta ut dina pengar ber de dig att göra fler procedurer eller upprepa de du hade gjort, var försiktig, det är ett tydligt tecken på att de vill hindra dig från att ta ut dina pengar och fortsätta spela för att förlora allt.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra personer som spelar med detta företag.

   Kommer du ihåg var du såg deras reklam för första gången?

   Om du tror att du har blivit lurad eller att du har känt dig lurad, för att få tillbaka dina pengar, gör det med vår CHAT eller med FORMULÄRET på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *