Få tillgång till kommentarer om handel med FX

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Access Fx Trade (även kallad accessfxtrade.com), är en Forex-, binär- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen Access Fx Trade för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av Access Fx Trade. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: BO Tradefinancials Ltd.

✅ När det gäller din läge, mäklare nämner att de är baserade i: Cypern.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren ser vi att den regleras på Cypern av CySEC.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Access Fx Trade, märkte vi att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Nybörjarplan, avancerad plan, lyxplan och legendplan. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Nybörjarplan: minsta initiala insättning på $200, 5% insättningsbonus, integrerad support online, dedikerad kontoansvarig, underhållsavgifter, låg handelsfrekvens.

Avancerad plan: minsta initiala insättning på $1.500, 10% insättningsbonus, integrerad onlinesupport, Seniorkontoansvarig, låg handelsfrekvens, gratis uttag.

Lyxplan: minsta initiala insättning på $15.000, 12.5% insättningsbonus, integrerad support online, personlig kontoansvarig, hög handelsfrekvens, gratis uttag.

Legend Plan: minsta initiala insättning på $50.000, 20% insättningsbonus, integrerad onlinesupport, personlig kontoansvarig, maximal handelsfrekvens, gratis uttag.

Åtkomst till Fx Trade-kontotyper
Åtkomst till Fx Trade-kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Access Fx Trade erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Access Fx Trade tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för mäklaren.

Gå till webbplatsen för Fx Trade
Gå till webbplatsen för Fx Trade

Access Fx Trade tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live-diagram, ekonomisk kalender, förklaring av grunderna, nyheter, FAQ-avsnitt, verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Access Fx Trade |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: accessfxtrade.com

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Access Fx Trade <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Access Fx Trade är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Med tanke på allt detta rekommenderar vi att man är försiktig, för: även om det är en reglerad mäklare är det en osäker instans som reglerar den, men ett stort antal mäklare som regleras av CySEC har anklagats för att bedra tusentals människor; Också när du letar efter recensioner om Access Fx Trade Vi hittade ingen annan recension, vi tror att det är en ny, okänd mäklare utan meriter. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i november 2020 CONSOB tillagd Access Fx Trade till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CONSOBs varning för annonsering i november 2020

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Access Fx Trade? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Åtkomst till FX-handel: Betyg och kommentarer»

 1. Anna Vazquez svar

  Jag har en bekant som investerar, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ana Vazquez, tack för att du skrev om Access Fx Trade. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.