I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Acer Finance. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Acer Finance och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsacerfinance.com
???? företagetCynosure Consulting LTD
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 PlattformAcer Finance
📌 Platsdominica

⚠️ Acer Finance ägs av Cynosure Consulting LTD, företaget ligger i Dominica, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. ⚠️

Kontotyper

Acer Finance erbjuder inte separata konton för handel.

Information på webben

Acer Finance webbplats

Acer Finance ger en grundläggande förklaring av de finansiella produkter den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, ekonomisk kalender, tillgångskalkylator, livediagram, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat telefonnummer.

???? Acer Finance slutlig värdering ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Acer Finance.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Acer Finance:

datumUppdatering – nyheter
November 2022Acer Finance har en nära relation med Tillgångsgrupp.

Användarrecensioner

Vad tycker du om Acer Finance? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din erfarenhet av Acer Finance.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Acer Finance

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Acer Finance

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Acer Finance?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Acer Finance en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att Acer Finance är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Acer Finance pålitlig?

Nej. Acer Finance är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Acer Finance?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Acer Finance?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

29 kommentarer om «Acer Finance: Betyg och recensioner»

 1. cecilia oyarzo svar

  Hej, jag vill berätta om mitt fall med denna mäklare. För cirka 6 månader sedan investerade jag i en mäklare som heter asset group, minimum var 250 USD. Efter ett par veckor spärrades kontot. Så mycket som jag försökte ange det igen, jag hade aldrig tillgång och jag gav upp mina pengar för förlorade... de hade lurat mig!! Tiden gick och en representant för blockchain-företaget kontaktade mig per telefon, som hon sa till mig, de var en europeisk reglerande enhet och de hade upptäckt att jag blivit lurad och att nödvändiga undersökningar skulle genomföras för att få tillbaka mina pengar. De bad mig om lite personlig information och att skicka dem all information jag hade om assetgroup; telefonnummer, WhatsApp-konversationer, bevis på insättning för 250USD, etc. Efter att ha skickat all efterfrågad information hade jag ingen mer information, de kontaktade mig aldrig igen.

  Nåväl, för en vecka sedan får jag ett samtal från Storbritannien (kod +44) som säger att de ringer mig från acer finance och att jag har ett belopp på 5888 USD på mitt konto, och det om jag tänkte att dra tillbaka det, eftersom det hade varit vinsten från investeringarna som gjordes med 250 USD som jag hade satt in. Jag var glad, jag kunde inte fatta att jag hade fått tillbaka mina pengar!!... men här började problemet. Rådgivaren kräver att jag betalar 10 % av beloppet som ska tas ut (588 USD), som en provision, och så länge jag inte betalar de pengarna kan de inte frigöra mina intäkter. Det är också värt att nämna att acer finance-kontot skickades till mig av WhatsApp, där de gav mig en åtkomstkod. Så de försöker lura mig igen, och jag tvivlar inte på att blockkedjorna också var bedragare i maskopi för att få information från mig.

  Det är vad jag kan berätta för dig, jag hoppas att det kommer att vara av erfarenhet för någon, och snälla...INVESTERA INTE HÄR!! ÄR EN GOTCHA!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Cecilia, tyvärr, allt du betalar kommer du att förlora, gå inte i deras fälla, de ger lån som inte är riktiga. Du måste anmäla det till polisen i ditt land, DENNA MÄKARE HAR INTE NÅGRA REGLER, DET ÄR ETT FÖRETAG INGÅENDE I DOMINICA! Tack för att du kommenterar Acer Finance (de bedräger också under namnet AssetGroup). Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa en recension och kommentarer om denna mäklare här: Acer Finance

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Hälsningar.

  • Jose Fulgencio svar

   God kväll Celia
   Du är inte den enda och jag ska berätta att de har lurat mig på €8390 XNUMX och jag är en person som inför orättvisor tar ut den rabiata hunden som finns i min pasta, ta dem i band, låt oss alla lägga ut vårt sandkorn och jag föreslår följande eftersom jag vill att det ska finnas ett antal av de som berörs i en lista och journalen förs i
   Paris högkvarter: 8, rue Danielle Casanova – 75002 Paris [e-postskyddad]
   Styrelseledamöter: Thomas Louis (ordförande och VD).

   Låt oss ta med oss ​​själva tanken på att samla signaturer och stå upp mot dessa skurkar?
   Så låt oss se om vi kan

   • Rekommenderademaklare.com svar

    Hej Jose, jag vet inte exakt var du får tag i uppgifterna, men i de flesta fall av dessa mäklarwebbplatser som är dedikerade till bedrägerier är allt falskt, adresser, namn på ägare, skattekontor osv.

    Hälsningar.

 2. JAG HAR BLITT LUCKAD svar

  HEJ JAG BLEV OCKSÅ LUCKAD MED BERÄTTELSEN OM INKOMSTER OCH LÅNET – ALLT ÄR FALSK

  🐀 🐀 🐀 BLÄFFVARNING 🐀 🐀 🐀 ACER FINANCE ÄR LUCKARE RÅTTOR VAR FÖRSIKTIG MED DEM 🐀🐀 🐀

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej MIG, allt du betalar kommer du att förlora, fall inte i deras fälla, det lånet är inte riktigt. Du måste anmäla det till polisen i ditt land, DEN HÄR MÄKLAREN HAR INTE NÅGRA REGLER, DET ÄR ETT FÖRETAG INkorporerat i DOMINICA! Tack för att du kommenterar Acer Finance. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa en recension och kommentarer om denna mäklare här: Acer Finance

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Hälsningar.

 3. RICKY svar

  AKTA DIG FÖR ATT DE TUNGER DIG ATT ACCEPTERA ETT VÄLSIGT "LÅN" MEN DET ÄR ALLT FALKT, DETTA LÅN FÖRLÖR SEN ALLA DINA PENGAR OCH DE VILL TVINGA DIG ATT BETALA MER PENGAR, DET ÄR ALLT FALSK

  SNÄLLA ACCEPTERA LÅNET ELLER SKICKA PENGAR, JAG OCH 2 KOLLEGOR FRÅN INVESTERADE ARBETE, DE FÅTT OSS 3 ATT TA LÅNET OCH I ALLA 3 FALLEN VAR PENGARNA FÖRLUST, JAG FÖRSÄKAR DIG ATT DE ÄR ETT ORGANISERADE GÄNG AV KRINNER

  DU TJÄNAR INTE EN CENT NÄR DU VILL TA UT VILKEN CHANS UPS! KONTOT SLÅR OCH DET ÄR RÖTT, OCH DE BER DIG ATT BETALA LÅNET ELLER DE HOTA DIG MED STÄMLINGAR DET ÄR ALLT FALSK

  DE KAN INTE STÄMMA NÅGON FÖR ATT DE ÄR TJUVAR, SKICKA INTE PENGAR, SKICKA INTE DOKUMENT, SKICKA INTE NÅGOT, SNÄLLA, DE KOMMER ATT LADRA DIG

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej RICKY, du måste anmäla det till polisen i ditt land, DENNA MÄKARE HAR INTE NÅGON REGLER, DET ÄR ETT FÖRETAG INGÅENDE I DOMINICA! Tack för att du kommenterar Acer Finance. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa en recension och kommentarer om denna mäklare här: Acer Finance

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Hälsningar.

  • Lis svar

   Hej Ricki, jag måste förmodligen betala dem 1000 12 euro den XNUMX:e denna månad, som de lär ha lånat mig, så att de skulle ge mig mer vinst eftersom jag förlorade det jag hade investerat och eftersom jag inte hade några pengar att ge dem, de sa till mig att de skulle ge mig krediten och att han efter att ha lämnat tillbaka dem kunde disponera vinsten.
   Händer något om jag inte betalar dem?

   • Rekommenderademaklare.com svar

    Hej Lis, allt du betalar kommer du att förlora, fall inte i deras fälla, det lånet är inte riktigt. Du måste anmäla det till polisen i ditt land, DEN HÄR MÄKLAREN HAR INTE NÅGON REGLER, DET ÄR ETT FÖRETAG INkorporerat i DOMINICA! Tack för att du kommenterar Acer Finance. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

    Du kan läsa en recension och kommentarer om denna mäklare här: Acer Finance

    Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

    Hälsningar.

 4. tino svar

  Hej, jag är ännu en lurad av det här företaget, hur kan jag rapportera dem? Tack

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej tino, rapportera det till polisen i ditt land, DENNA MÄKARE HAR INTE NÅGON REGLER, DET ÄR ETT FÖRETAG INkorporerat i DOMINICA! Tack för att du kommenterar Acer Finance. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa en recension och kommentarer om denna mäklare här: Acer Finance

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Hälsningar.

 5. adriana svar

  Acer Finance är en total bluff, de låter dig inte ta ut pengar och ber dig att sätta in mer så att du förmodligen kan få tillbaka det du investerat, deras policyer följer inte vad de säger, du kan inte göra dig av med dina pengar när du vill och min finansiella rådgivare säger inte till mig att han inte ens låter mig ta ut pengar eftersom de inte skulle betala honom hans provision och tusen ursäkter, han låter mig inte säga upp mitt konto heller trots att det är mitt namn som kommer dit och han hotade att stämma mig för förtal om jag publicerade saker som inte var sanna, jag rekommenderar det inte i Åtminstone, lita inte på det företaget.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Adriana, DET HAR INTE NÅGON REGLERNING, DET ÄR ETT FÖRETAG INGÅENDE I DOMINICA! Tack för att du kommenterar Acer Finance. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa en recension och kommentarer om denna mäklare här: Acer Finance

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

  • lis svar

   Hej Adriana,
   Jag är med Acerfinan, och jag ser saker som jag inte gillar
   Du kan skriva till min e-post för att kommentera dem och se vad jag kan göra
   eftersom de förmodligen har gett mig en kredit på 1000 euro, och jag måste lämna tillbaka den.

   • Rekommenderademaklare.com svar

    Hej Lis, de ger dig inte riktigt pengarna, det är inget annat än en bokföringspost på ditt konto, precis som de kan ge dig en bonus eller något och precis som senare kan de ta bort dina åtkomster eller ändra dem när de vill . Betala inget, alla pengar du har investerat (gåva) till Acer Finance, de kommer inte att returnera dem till dig och självklart kommer allt du skickar från och med nu att behålla det, du måste veta att alla de som arbetar i företaget, från ägarna till de som ringer dig för att sälja dig illusioner som kommer att göra dig till miljonär. TRO INTE NÅGOT, DET ÄR ALLT EN LÖGN, PENGAR KOMMER ALDRIG IN PÅ NÅGON MARKNAD, ALLT ÄR EN BUFF!!!

    Hälsningar.

  • Maribel svar

   Hej Adriana,
   Kan du skriva till min e-post så att du kan berätta vad du gjorde för att bli avregistrerad och om du fick tillbaka dina pengar?

 6. Luis Feitas svar

  De är kuppmakare, de kommer inte hela vägen, men när vi ser att du inte har mer pengar behandlar de dig illa och ger oss inte tillbaka, var försiktig, de är kuppmakare.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Luis, DET HAR INTE NÅGON REGLERNING, DET ÄR ETT FÖRETAG INkorporerat I DOMINICA! Tack för att du kommenterar Acer Finance. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa en recension och kommentarer om denna mäklare här: Acer Finance

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 7. Anonym svar

  Hej, var försiktig, när du vill ta ut ditt kapital är allt problem och men och ursäkter... Äntligen har det gått mer än 3 veckor och jag har inte kunnat få tillbaka en enda krona. De lovar dig att de redan har skickat pengarna till dig, eller att ett sådant dokument eller papper saknas, eller något sådant. De får mig att fråga mig samma sak om och om igen, jag har redan gått till polisen för att anmäla dem för bedrägeri, jag ska berätta vad som är nytt. De tror att jag är dum. Jag vet att ni lurar mig, tjuvar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Anonym, DET HAR INTE NÅGON REGLERING, DET ÄR ETT FÖRETAG INFODRAT I DOMINICA! Tack för att du kommenterar Acer Finance. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa en recension och kommentarer om denna mäklare här: Acer Finance

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 8. Viviana svar

  Jag rekommenderar inte acerfinance, tyvärr trodde jag på dem eftersom de såg ett seriöst företag som arbetade tillsammans med orio, men jag måste säga att i praktiken när du väl sätter in så returnerar de aldrig dina pengar

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Viviana, DET HAR INTE NÅGON REGERING, DET ÄR ETT FÖRETAG INOM DOMINICA! Tack för att du kommenterar Acer Finance. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa en recension och kommentarer om denna mäklare här: Acer Finance

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 9. Xavier svar

  Hej, god eftermiddag, angående Acer Finance, jag hade kontaktat dem sedan jag registrerade mig på en hemsida som pratade om kryptovalutor, sedan ringde de mig på mobilen som jag lade som kontakt. Den här personen som pratade med mig gav mig en länk på WhatsApp så att jag kan se att om de är lagliga kommer deras WhatsApp-nummer ut med prefixet England +447469 519477, som de kom i kontakt med och att de förmodligen är i Madrid Jag förstår att det är från en VVS och värme i Albacete 695347351. https ://www.infogreffe .fr/entreprise-societe/380130609-acer-finance-750190B17216.html?typeProduitOnglet=EXTRAIT&affrucher
  Är denna länkinformation legitim eller inte? Jag frågar eftersom den här artikeln nämner att det inte är reglerat.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Javier, DET HAR INTE NÅGON REGLERNING, DET ÄR ETT FÖRETAG INFODRAT I DOMINICA! Tack för att du kommenterar Acer Finance. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa en recension och kommentarer om denna mäklare här: Acer Finance

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 10. Ingrid Aguado svar

  ACER FINANCE ÄR EN BLUFF!! DE ÄR TJUVAR!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ingrid Aguado, tack för att du kommenterar Acer Finance. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.