Kommentarer till International Alliance of Digital Entrepreneurs

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren International Alliance of Digital Entrepreneurs (Ă€ven kallad alliancedeempresarios.com), Ă€r ett investeringsfondföretag som ocksĂ„ erbjuder online-kurser. Rekommenderas det verkligen International Alliance of Digital Entrepreneurs att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av International Alliance of Digital Entrepreneurs. Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr översiktssida hjÀlper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ Företaget nĂ€mner att vara en del av: GRUPO ALIANZA INTERNACIONAL DE EMPRESARIOS DIGITALES SRL

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, företaget nĂ€mner att det Ă€r baserat i: Argentina.

 

✅ Om vi ​​analyserar reglering: de nĂ€mner ingenting om att vara ett reglerat företag, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r ett oreglerat företag.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klare det Ă€r mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av International Alliance of Digital Entrepreneurs, vi noterar att det erbjuder 7 olika typer av konton / planer: Premiumkonto, ett klasskonto, Intermedium-konto, vinstkonto, avancerat konto, Advanced Pro-konto och Master Trader-konto. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Premiumkonto: lÀgsta insÀttning $100, inspelad positioneringskurs.

Konto A-klass: lÀgsta insÀttning $300, registrerad kurs av positionering och lönsamhet.

Intermedium-konto: lÀgsta insÀttning $500, registrerad kurs av positionering och lönsamhet.

Vinstkonto: lÀgsta insÀttning $1.500, inspelad positionering och lönsamhetskurs, direktsessioner, signalrum.

Avancerat konto: lÀgsta insÀttning $3.000, inspelad positionering och lönsamhetskurs, direktsessioner, signalrum.

Advanced Pro-konto: lÀgsta insÀttning $5.000, inspelad positionering och lönsamhetskurs, direktsessioner, signalrum, mentorskap.

Master Trader-konto: lÀgsta insÀttning $10.000, inspelad positionering och lönsamhetskurs, live sessioner, signalrum, mentorskap, 3-dagars nedsÀnkning.

 

International Alliance of Digital Entrepreneurs kontotyper
Typer av konton frÄn International Alliance of Digital Entrepreneurs (1)
International Alliance of Digital Entrepreneurs kontotyper
Typer av konton frÄn International Alliance of Digital Entrepreneurs (2)

PÄ följande bilder kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bild 1 i full storlek y Klicka hÀr för att se bild 2 i full storlek.

La plattform att fungera som International Alliance of Digital Entrepreneurs erbjuder Àr: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som International Alliance of Digital Entrepreneurs tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen som tillhandahÄlls pÄ webbplatsen kan vara en utmÀrkt punkt för mÀklaren.

Webbplats för International Alliance of Digital Entrepreneurs
Webbplats för International Alliance of Digital Entrepreneurs

International Alliance of Digital Entrepreneurs tillhandahÄller följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: bara lite information om de tjÀnster de erbjuder, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om International Alliance of Digital Entrepreneurs |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

🌏 Webbplats: alliancedeempresarios.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: kontakta direkt frĂ„n webbplatsen.

 

>>> Bedömning pÄ International Alliance of Digital Entrepreneurs <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget International Alliance of Digital Entrepreneurs Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi försiktighet, eftersom det Àr ett företag som inte regleras av nÄgon myndighet och deras investeringsmetod Àr osÀker, de nÀmner inte vilken mÀklare de arbetar för. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om International Alliance of Digital Entrepreneurs? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «International Alliance of Digital Entrepreneurs: Ratings and Comments»

 1. PlatshÄllarbild för Raul Alvarez svar

  JAG UTFÖRDE BRA OCH JAG KAN SÄGA ATT DET ÄR EN HELT FARCE

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Raul, tack för att du frÄgade om International Alliance of Digital Entrepreneurs. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, pengarna slÀpps inte ut pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har tappat och de behÄll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *