Annonsera med oss

Kommentarer om Allfinancial Trading
I denna avdelning vi analyserar mäklaren Allfinansiell handel (kallas även av namnet: allfinancialtrading.com), är en Cryptocurrency-mäklare. Rekommenderas allfinansiell handel verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Allfinancial Trading ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är allfinansiell handel ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Allfinansiell handel nämner att vara en del av: UAB BENSELA.

 

❌ När det gäller din läge, mäklaren nämner att de är baserade i: Litauen.

 

❌ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: Allfinancial Trading är en mäklare INTE REGLERAD. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Allfinancial Trading, vi noterar att det erbjuder 5 olika typer av konton: Baskonto, Progressivt konto, Institutionellt konto, Managed Account och High Net Worth Account. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på $500, tillgång till elektroniska böcker, Academy of Financial Trading.

Progressivt konto: minsta initiala insättning på $2.500, tillgång till e-böcker, Financial Trading Academy, kontoansvarig, dagliga nyheter.

Institutionellt konto: minsta initiala insättning på $5.000, personlig utbildning, kontoansvarig, dagliga nyheter, utredningar, portföljbyggande.

Hanterat konto: minsta initiala insättning på $10.000, kapitalförvaltare, dagliga nyheter, fördjupad forskning, analytikersessioner, automatiserade strategier, avancerad teknik.

Konto med hög nettovärde: minsta initiala insättning på $50.000, VIP-tjänst, tillgång till sparkonto

Allfinansiella handelstyper
Allfinansiella handelstyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Allfinancial Trading erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Allfinancial Trading tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

Webbplats för Allfinancial Trading
Webbplats för Allfinancial Trading

Allfinansiell handel ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: live-diagram, lite information om de produkter du erbjuder, FAQ-avsnitt, verkligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Allfinansiell handel 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: allfinancialtrading.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade Allfinancial Trading. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företagets tillförlitlighet. Vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare bör veta innan de bestämmer sig för att inte investera i ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Allfinansiell handel ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Allfinansiell handel är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat det, rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder, och när vi letar efter recensioner om Allfinancial Trading hittar vi många som är negativa och varna för den här mäklaren.

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juni 2021 CONSOB tillagd Allfinansiell handel till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CONSOBs varning från juni 2021 ⚠️

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Allfinancial Trading? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

4 kommentarer om «All finansiell handel: betyg och kommentarer»

 1. ram svar

  Buongiorno, io ho investerade kvalche euro su Kiplar (750) e su Allfinancial trading (250) ma, chiamente och conti sono in attivo e raddoppiati, ma a porzioni tutte chiuse non mi fanno ritirare niente. Kommer jag att få tillbaka vad?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Marco, tack för att du kommenterade All Financial Trading. Denna mäklare är en SCAM. CONSOB (italiensk finansregulator) har redan varnat för dem för att ljuga och inte regleras (se CONSOB-klagomål). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 2. Christian Gabriel svar

  Dessa bedragare har redan rapporterats av CONSOB, de vägrade att ge mig pengarna, jag vet inte längre hur man gör det, de är tjuvar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Cristian, tack för att du kommenterade All Financial Trading. Denna mäklare är en SCAM. CONSOB (italiensk finansregulator) har redan varnat för dem för att ljuga och inte regleras (se CONSOB-klagomål). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *