Bux mäklare

Allica Bank recensioner

Allica Bank Analys

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera Allica Bank (kallas även med namnet: en.allicaln.com), Det är en fondförvaltnings- och rådgivningsbolag. Rekommenderas Allica Bank verkligen att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker sida? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om Allica Bank ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är Allica Bank en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • ❌ Allica Bank nämner att vara med Allica Bank Limited
 • ❌ Angående dess plats nämner webbplatsen att den är baserad i Storbritannien, men vi hittade ingen information som bekräftar detta, vi tror att det är falsk information.
 • ❌ Om vi ​​analyserar dess säkerhet, observerar vi det Allica Bank nämner FCA-reglering, men detta förnekades av samma reglerande enhet.

UPPMÄRKSAMHET: Allica Bank är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera typer av konton som erbjuds av Allica Bank, i det här fallet noterar vi att det inte erbjuder kontotyper.

Handelsplattformen som Allica Bank använder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Allica Bank tillhandahåller på sin hemsida. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

Allica Banks hemsida
Allica Banks hemsida

Allica Bank tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring av de tjänster den erbjuder, nyheter och marknadsanalyser, inte mycket annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Allica Bank

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: en.allicaln.com
 • 📞 Telefonnummer: 44.203.322.2630
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar Allica Bank. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på Allica Bank

Avslutar detta avsnitt, enligt vår åsikt: tror vi att Allica Bank-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys 2022

❌ Efter att ha granskat företaget rekommenderar vi försiktighet. Det är ett olagligt företag, det vill säga att det inte har de nödvändiga behörigheterna för att verka som ett företag. Vi misstänker att det kan vara ett företag som du kommer få problem med att kunna ta ut dina pengar, de verkar vara opålitliga.

Utöver detta är det ett mycket otransparent företag, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det inte visar data om dess registrering och det saknar även reglering (oreglerat företag).

Alla dessa egenskaper får oss att tro att de är ett väldigt oseriöst och farligt företag att skicka pengar. ❌


Kort sagt: verkar inte vara en bra idé vi föreslår att vara försiktig.

UPPMÄRKSAMHET!: i juni 2022 FCA tillade Allica Bank till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till FCA-varningen ⚠️ juni 2022


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Allica Bank? Vad har varit din erfarenhet?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Allica Bank: Betyg och recensioner»

 1. GARY GELER svar

  DET ÄR ETT FÖRETAG SOM INTE ÄR REGLERAD OCH FÖRSÖKER FÅ DIG ATT TRO ATT DE ÄR

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej GARY GELLER, tack för din kommentar om Allica Bank. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR
   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.