Kommentarer till Alpha Capital Group

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Alpha Capital Group (även kallad Alpha Capital Group.com), är en investeringsfondsmäklare. Är Alpha Capital Group verkligen rekommenderat att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Alpha Capital Group ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är Alpha Capital Group ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den bygger på: Mexiko.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper ger Alpha Capital Group, I detta fall, vi hittade ingen information som indikerar förekomsten av olika kontotyper.

La plattform att fungera som Alpha Capital Group erbjuder är: det nämns inte.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Alpha Capital Group tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

Alpha Capital Group webbplats
Alpha Capital Group webbplats

Alpha Capital Group ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: några live-diagram, information om de tjänster du erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om Alpha Capital Group 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: alphacapg.com

📞 Telefonnummer: 557429 7306 | 553438 4552

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade Alpha Capital Group. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Alpha Capital Group <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Alpha Capital Group är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2021

 

Efter en analys rekommenderar vi att man är försiktig, eftersom det är ett oregistrerat och oreglerat företag, det visar inte någon form av juridisk information på sin webbplats, dessutom letar vi efter mer information om Alpga Capital Group fann vi ett stort antal negativa recensioner. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Alpha Capital Group? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

25 kommentarer om «Alpha Capital Group: Betyg och kommentarer»

 1. Platshållarbild för Ricardo Alvarez Casasola svar

  FRAAAUDE !!! Hjälp att få tillbaka mina pengar !!!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ricardo, tack för att du kommenterar Alpha Capital Group. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Miyaki87 svar

  Hej, jag är livrädd för allt jag just läst!
  De kontaktade mig på Facebook eftersom jag såg en annons om investeringar och jag anmälde mig.
  Faktum är att jag också rekommenderar det till mig, en förmodad vän berättade för mig att de var superpålitliga och det var därför jag lade upp mina uppgifter också, de ringde mig och de skickade mig ¨investeringsportföljer¨ de bjöd mig också till sina kontor som verkade bra för mig,
  total…. De övertygade mig att göra en insättning på kontot för deras företag som är registrerat som
  ALPPHA CG, SAPI DE CV

  Förmodligen med ett kontrakt däremellan att det nu inte är giltigt att kontrollera med en advokatvän och att de inte heller är reglerade eftersom allt är till förmån för företaget så att när de måste betala om de bestämmer sig och inte längre vill göra det, nej Jag kan inte göra någonting, jag är förvirrad eftersom allt de berättade för mig lät väldigt bra nu när jag läser alla kommentarer på det här inlägget inser jag att det är väldigt svårt för dem att lämna tillbaka mina pengar,
  på sin webbplats www. alphacapg .com kommer namnet på de förmodade företrädarna för företaget, till personer som går igenom en liknande situation rekommenderar jag att de lämnar in en stämning till åklagarmyndigheten i Mexico City eftersom det är där företaget är registrerat, det är det enda sättet att stoppa denna typ av förtroendebrott.

  De är människor som inte är intresserade av att ljuga för att få dina pengar, nu inser jag men nu måste jag vänta på processen och ett domstolsbeslut för att kunna återställa mina besparingar, fall inte för dessa bedrägerier skrupelfria människor, det här är min erfarenhet jag hoppas och jag kommer inte att ge det vidare till någon annan av hela ditt hjärta och tusen gånger behålla dina pengar på banken.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Miyaki87, tack för att du kommenterar Alpha Capital Group. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Amatör svar

  Ganska insisterande efter att ha gått till deras kontor, jag är en ganska analytisk person, det är därför jag gillar investeringar, och dessa disque mästare i bluffen är inte alls intelligenta eftersom de förråder sin brådskande att göra investeringen, de förmodligen säljer dig tanken på Diversifiera dina pengar på sikt.

  Men vad det egentligen är är en bluff, samma kontrakt säger så, och de påstådda företrädarna har inte ens en titel.

  Så min fråga är hur ska jag lägga pengar i händerna på någon som inte tog examen.
  Jag har ärligt talat slösat bort min tid och jag rekommenderar att du letar efter solida finansiella enheter för att göra dina investeringar och huvudsakligen att de är reglerade i MEXICO.

  Konstitueras inte om det inte är REGLERAT!
  Det är därför de ibland tar bort sina pengar eftersom kontrakten är till deras fördel.

  Du är välkommen för informationen, spara tid och pengar.

  Amatör.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej fan, tack för att du kommenterar Alpha Capital Group. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Javo svar

  Bedrägeri, jag blev lurad av det här företaget som påstår sig vara finansiella rådgivare, de sa till mig att de kunde ge mig hög avkastning och jag hamnade med att sätta in mer än 20,000 USD, än idag vill de inte lämna tillbaka mina pengar eller vad de sa de skulle göra för prestanda, sidan för detta företag är det:

  www. alphacapg .com

  Jag skulle vilja att du hjälpte mig att sprida min uppfattning att eftersom denna boll av bedragare fortsätter att arbeta och stjäla från människor, ändrar sidan uppenbarligen sin bild för att inte upptäckas

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Javo, vi hjälper dig, men först måste du försöka återställa dina pengar, de fungerar utan vett och om de förlorar ber de dig om mer pengar för att återställa och om de vinner ber de dig om mer pengar eftersom de säger att det finns mycket bra möjligheter. Tack för din kommentar om Alpha Capital Group. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder befinner sig i samma situation, skickar inte till dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berätta att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 5. gerardo svar

  De ber dig om kortuppgifter och de vill att du ska sätta in så snart som möjligt, elaka "analytiker" om de är, jag tvivlar starkt på det på grund av alla kommentarer.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Gerardo, NEJ, de är inte analytiker, de fungerar utan mening och om de förlorar ber de om mer pengar för att återhämta sig och om de vinner ber de om mer pengar eftersom de säger att det finns mycket bra möjligheter. Tack för att du kommenterade Alpha Capital Group. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder är i samma situation, skickar dem inte pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och i slutändan säga att du har tappat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 6. Hector Ga svar

  De ringer varje dag med mycket bombastiska investeringsförslag, jag var nyfiken på varför jag såg deras reklam på Facebook men de regleras inte av den nationella bank- och värdepapperskommissionen och vad man ska säga om det FANTASTISKA kontraktet !! Det ser ut som en advokat gjorde det.

  Ur min synvinkel och från kommentarerna inser jag att de är icke-professionella människor som vill dra nytta av människors naivitet och förtroende.

  Så studera och läs innan du investerar så att dina pengar inte tas bort.

  Råttor !!!! De har fysiska kontor, jag tror att de drabbade borde kräva sina pengar på anläggningarna!

  GÅ INTE !!
  Det är därför vi är som vi är!
  Muntra upp!!!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Hector, tack för att du kommenterade Alpha Capital Group. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder är i samma situation, skickar inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan säga att du har förlorat behåller de det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 7. JAVIER R svar

  AJORA JAG SE VARFÖR SÅ MYCKET INSITENCE SOM DU INVESTERAR, ÄR ALLTID Sällsynt.

  Jag ska blockera siffrorna där de märker mig.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej JAVIER, tack för att du kommenterade Alpha Capital. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder är i samma situation, skickar inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan säga att du har tappat behåller de det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 8. Gibran thulier svar

  De hänger på dig och ljuger för dig om du säger till dem att du inte är intresserad, de är försök från finansiella rådgivare som du kan se att de såg Wolf of Wall Street-filmen många gånger och de tappade den, de vet inte att det är en framtid eller en marknads otc, riskera definitivt inte att förlora dina besparingar.
  Lämna inte dina data på internet det är därför de ringer till dig varje dag, jag är marknadsföringsanalytiker, jag vet vad jag säger.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Gibran, tack så mycket för att du har bidragit med din kunskap inom marknadsföring. Betala inte skatter eller legitimationer som de uppfinner, försök att återvinna de pengar du har satt in genom vårt CHAT som kan bedöma möjligheterna att få tillbaka pengarna. Tack för att du kommenterade Alpha Capital. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder är i samma situation, skickar inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan säga att du har förlorat behåller de det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 9. Afectado svar

  Idag uppfylls villkoren för mitt kontrakt och de svarar inte på mig, de vill att jag ska investera det igen, utan jag tror att de inte har något sätt att betala för mig eftersom de alltid skjuter upp mig i början, allt började mycket uppmärksamt och enligt dem proffs men de är bedragare Alfonso gomez satte in mig på detta och jag kommer att få tillbaka mina pengar till varje pris.

  Investera inte undvik huvudvärk

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej påverkad, glöm bort lånen eller vinsten, allt som uppfinns av dem och det är inte pengar du kan få tillbaka, betala inte skatter eller legitimationer som de uppfinner, försök att återvinna pengarna som du har satt in genom vårt CHAT som Du kan bedöma möjligheterna att få tillbaka pengarna. Tack för att du kommenterade Alpha Capital. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder är i samma situation, skickar dem inte pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och i slutändan säga att du har förlorat behåller de det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 10. Anonym för säkerhet svar

  De övertygade mig om att sätta in genom att säga att jag skulle tjäna i opi med vissa aktier och det är inte ens möjligt. Jag undersöker redan nu när jag ringer dem för att be om mina pengar de svarar inte någon kan ge mig ett nummer eller e-post snälla du

  De tror inte på dem, de gör det bara för att ta sina pengar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej anonym, glöm bort lånen eller intäkterna, allt som uppfinns av dem och det är inte pengar du kan få tillbaka, betala inte skatter eller legitimationer som de uppfinner, försök att återvinna de pengar som du har satt in genom vårt CHAT som du kan bedöma möjligheterna att ha pengarna tillbaka. Tack för att du kommenterade Alpha Capital. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder är i samma situation, skickar dem inte pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och i slutändan säga att du har tappat behåller de det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 11. besviken svar

  BEDRÄGERI!!!!!
  De ringer dig för reklam och annonser som går upp på Facebook Jag bestämde mig för att lita på dem eftersom de insisterade mycket, de markerade dagligen men först tjänar de ditt förtroende de pratar mycket trevligt att du alltid kommer att vinna och ren skitsnack som jag trodde dem för en idiot och de får dig att sätta in pengarna till ett STP -konto i MEXICO Jag kommer från norra Mexiko
  Vilket är i namnet på AXEL URIEL CABALLERO GOMEZ.

  De får dig att skriva ett kontrakt som inte har någon giltighet för ett företag som inte ens är registrerat, jag försökte be dem om mina pengar efter att jag började se konstiga saker på internet från dem men när jag bad om mina pengar gav de mig lång tid och de svarade inte längre. Och när jag går till deras kontor är de aldrig där, de byter företag, de byter kontor just nu, de är på Calle Montes Urales 415, Lomas - Virreyes, Lomas de Chapultepec, Miguel Hidalgo, 11000 Mexico City, CDMX

  Jag behöver någon som hjälper mig för att de pengar jag investerade är en del av mina besparingar och allt för att jag litar på människor som inte är förfallna, det är därför jag delar min erfarenhet så att ingen annan litar på, jag fortsätter redan lagligt om någon annan har detta problem! Kontakta mig !!!!!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej bedrägerier, glöm bort lånen eller intäkterna, allt som uppfinns av dem och det är inte pengar som du kan få tillbaka, betala inte skatter eller legitimationer som de uppfinner, försök att återvinna de pengar du har satt in genom vårt CHAT som du kan bedöma möjligheterna att ha tillbaka pengarna. Tack för att du kommenterade Alpha Capital. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder är i samma situation, skickar inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan säga att du har tappat behåller de det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 12. mubarakaliamh - Viewing Profile: Reputasi - MuslimVillage Forum svar

  Jag måste få tillbaka mina pengar ändå, de lurade på mig och de behöll allt jag hade gett dem, snälla behöver jag din hjälp

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Gaston, tack för att du kommenterade Alpha Capital Group. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder är i samma situation, skickar dem inte pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och i slutändan säga att du har förlorat behåller de det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

  • Luis Jardon svar

   TOTALT BEDRÄGERI !!! INVESTERA INTE DET !!!

   De lurade mig, de sa till mig att jag tänkte gå in i en portfölj med Facebook, Amazon och Tesla och vi opererade aldrig med de, rena lögnerna !! Jag tappade alla mina pengar !! Om du inte vill förlora din, investera inte där!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *