✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

Kommentarer till Alpha Investment

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Alpha-investering (även kallad alphainvestmentpty.ltd), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen Alpha Investment för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskade Alpha Investment. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, som tillhandahåller viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Alpha Investment Pty.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Australien (verkar falskt, eftersom det inte regleras där).

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera typerna av konton erbjuds av Alpha Investment, i det här fallet ser vi att det finns tre olika typer av planer: Universalplan, Transmutational Plan och Universal Plan. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Universalplan: minsta initiala insättning $200, avkastning på 3.5% på 7 dagar.

Transmutationsplan: minsta initiala insättning $5.000, avkastning på 4% på 10 dagar.

Snabb plan: minsta initiala insättning $50.000, avkastning på 7% på 14 dagar.

Alpha Investment-kontotyper
Alpha Investment-kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Alpha Investment erbjuder är: plattform Varumärkesalternativ.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Alpha Investment tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

Webbplats för Alpha Investment
Webbplats för Alpha Investment

Alpha Investment tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live-diagram, lite information, FAQ-avsnitt ... verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Alpha-investering |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: alphainvestmentsspty.ltd

Telefonnummer: + 1 (514) 352-1010

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Alpha-investering <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Alpha-investering är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

När vi ser allt detta rekommenderar vi att vi är försiktiga, för: det är en oreglerad mäklare och vi tror att dess läge är Australien är inte riktigt, vi vet inte varifrån det verkligen fungerar eftersom det finns mycket data som saknas av någon anledning , detta gör det mycket misstänksamt; när du letar efter recensioner om Alpha-investering Vi hittade många negativa recensioner. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i november 2020 tillkom CNMV Alpha-investering till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till M️ CNMV-varningen för november 2020

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

[demokrati id=”658″]
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Alpha Investment: Betyg och kommentarer»

 1. John svar

  Jag har en bekant som investerar, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Juan, tack för att du skrev om Alpha Investment. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *