Kommentarer till AMP Global

I denna avdelning vi analyserar mäklaren AMP Global (kallas även ampglobal.com), är en Forex-, Futures-, Cryptocurrency- och CFD -mäklare. Rekommenderas AMP Global verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om AMP Global ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det AMP Global ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: AMP Global LTD.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den bygger på: Cypern.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren ser vi att den regleras av CySEC.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av AMP Global, noterar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Verksamhetskonto, islamiskt konto och företagskonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Handelskonto: minsta insättning $ / € 100, exekveringsmodell Futures -förändringar / STP, lägsta spridningar 1.0 punkter, variabla spridningar, provision per handlat parti (beroende på vilken marknad som handlas), Swap Free / Islamic -konton Ja (utvalda valutapar), extern likviditet, hävstångseffekt upp till 100: 1, Minsta handelsstorlek 0.01 partier, maximal handelsstorlek 100.00 lotter, femte decimal, maximalt antal öppna positioner Obegränsad, marginalanropsnivå 100%, Stop-Out-nivå 50%, negativt balansskydd.

Islamiskt konto: minsta insättning $ / € 100, exekveringsmodell Futures -förändringar / STP, lägsta spridningar 1.0 punkter, variabla spridningar, provision per handlat parti (beroende på vilken marknad som handlas), Swap Free / Islamic -konton Ja (utvalda valutapar), extern likviditet, hävstångseffekt upp till 100: 1, Minsta handelsstorlek 0.01 partier, maximal handelsstorlek 100.00 lotter, femte decimal, maximalt antal öppna positioner Obegränsad, marginalanropsnivå 100%, Stop-Out-nivå 50%, negativt balansskydd.

Företagskonto: minsta insättning $ / € 100, exekveringsmodell Futures -förändringar / STP, lägsta spridningar 1.0 punkter, variabla spridningar, provision per handlat parti (beroende på vilken marknad som handlas), Swap Free / Islamic -konton Ja (utvalda valutapar), extern likviditet, hävstångseffekt upp till 100: 1, Minsta handelsstorlek 0.01 partier, maximal handelsstorlek 100.00 lotter, femte decimal, maximalt antal öppna positioner Obegränsad, marginalanropsnivå 100%, Stop-Out-nivå 50%, negativt balansskydd.

 

AMP Global kontotyper
AMP Global kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som AMP Global erbjuder är: plattformar MT5 y Stereo Trader 2.5.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som AMP Global tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

AMP Global webbplats
AMP Global webbplats

AMP Global tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om de tjänster som den erbjuder, förklaring av några viktiga koncept, video-tutorials, vanliga frågor, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om AMP Global 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: ampglobal.com

📞 Telefonnummer: Spanien: +34 91 123 77 97 | London: +44 20 3856 7788 | Cypern: +357 22 007182 | Australien: +61 2 9158 6177

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade AMP Global. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på AMP Global <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget AMP Global är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi försiktighet, eftersom det är en mäklare som, trots att den är reglerad, ligger i ett av de mest osäkra länderna för dessa aktiviteter (Cypern), och när vi letar efter recensioner om AMP Global hittar vi många som är negativ och varna för denna mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om AMP Global? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *