Kommentarer till AMT Futures Limited
I denna avdelning vi analyserar mäklaren AMT Futures Limited (även kallat med namnet: mtfutures.co.uk), en mäklare för aktier, terminer och optioner. Rekommenderas AMT Futures Limited verkligen för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om AMT Futures Limited ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det AMT Futures Limited ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det reglerat?

❌ AMT Futures Limited nämner att vara en del av: AMT Futures Limited. (obefintlig)

 

❌ När det gäller din läge, mäklaren Det nämns att det är baserat i Storbritannien, men det regleras inte där, så vi tror att det är falsk information.

 

❌ Om vi ​​analyserar mäklarreglering: vi ser att de nämner FCA-förordningen, men detta är inte sant eftersom det inte visas i listan över nämnda organ. ⛔ Uppmärksamhet: AMT Futures Limited är en oreglerad mäklare. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu ska vi ta reda på om AMT Futures Limited erbjuder olika kontotyper och vilka egenskaper var och en har, i det här fallet, vi hittade ingen information som indikerar att det finns olika konton.

La plattform att fungera som AMT Futures Limited erbjuder är: det finns ingen information om detta.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som AMT Futures Limited tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

AMT Futures Limited webbplats
AMT Futures Limited webbplats

AMT Futures Limited ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: nyheter, lite information om de tjänster det erbjuder, vanliga frågor, verkligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om AMT Futures Limited 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: amtfutures.co.uk

📞 Telefonnummer: +44 (0) 20 7466 5665

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade AMT Futures Limited. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare bör veta innan de bestämmer sig för att inte investera i ett investeringsföretag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på AMT Futures Limited ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget AMT Futures Limited är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag är det vi rekommenderar att vara försiktig, eftersom det är ett skalföretag - "offshore" väldigt lite transparent, erbjuder lite juridisk information, är inte registrerad (eller är registrerad i ett skatteparadis) och också, i motsats till vad de försöker tro, det saknar reglering (oreglerat företag). ❌

 

Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet?

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om AMT Futures Limited? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

5 kommentarer om «AMT Futures Limited: betyg och kommentarer»

 1. Sergio svar

  Denna plattform är en stor bluff, de ger mig inte tillbaka mina pengar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Sergio, tack för att du kommenterade AMT Futures Limited. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Du kan läsa hans recension här: https://brokersrecomendados.com/amt-futures-limited-comentarios

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i detta företag, till exempel adressen från vilken dess bedrägeri säljer.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 2. Juan Manuel svar

  De vill inte returnera mina pengar, kan jag göra något?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan, tack för att du kommenterade AMT Futures Limited. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

  • Sergio svar

   Jag pratade med en viss Celine Martin, jag ville att han skulle investera mer och eftersom jag inte gjorde det blev de arg och de returnerar inte pengarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *