Annonsera med oss

Kommentarer till Anicofinancial
I denna avdelning vi analyserar mäklaren Finansiell ekonomi (kallas även av namnet: anicofinancial.net), är ett fondförvaltnings- och rådgivningsföretag. Rekommenderas verkligen Anicofinancial för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Anicofinancial ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det ekonomiskt ekonomiskt? ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det reglerat?

✅ Finansiell ekonomi nämner att vara en del av: inga uppgifter om detta.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren Det nämns att det är baserat i USA, men det är inte reglerat i det landet, så vi tror att det är falsk information.

 

✅ Om vi ​​analyserar reglering av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering. ⛔ Uppmärksamhet: Anicofinancial är en oreglerad mäklare. ⛔

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Anicofinancial, vi noterar att det erbjuder 2 olika typer av paket: Guldpaket och platinapaket. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Guldpaket: minsta initiala insättning på $100, varaktighet 5 dagar, total vinst 12.5%.

Platinapaket: minsta initiala insättning på $5.000, varaktighet 5 dagar, total vinst 15%.

 

Anikofinansiella kontotyper
Anikofinansiella kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Anicofinancial erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Anicofinancial tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

Anicofinancial webbplats
Anicofinancial webbplats

Finansiell ekonomi ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: lite information om de produkter du erbjuder, avsnittet FAQ, verkligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Finansiell ekonomi 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: anicofinancial.net

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Anicofinancial. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare bör veta innan de bestämmer sig för att inte investera i ett investeringsföretag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Anikofinansiell ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Finansiell ekonomi är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom det är ett skalföretag - ”offshore”, inte särskilt transparent, erbjuder inte juridisk information, är inte registrerad (eller är registrerad i en skatteparadis) och saknar också förordning (icke-reglerat företag). ❌ Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

📌 Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Anicofinancial? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Anico Financial: Betyg och kommentarer»

 1. Jose svar

  De vägrar att returnera mina pengar, hur kan jag få tillbaka dem? Tack

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jose, tack för att du kommenterade Anico Financial. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *