Kommentarer till Apptrader

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Apptrader (kallas även apptrader.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas Apptrader verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Apptrader. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, och ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: RT GLOBAL LTD.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Apptrader, märkte vi att den erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Standardkonto, Premiumkonto, Platinumkonto och VIP -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $250, Mobil- och stationär handel, demo -konto, ekonomisk kalender, daglig granskning av videomarknaden, individualiserad lektion på plattformen, 24/5 kundsupport.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på $1.000, Mobil- och stationär handel, demokonto, ekonomisk kalender, daglig videomarknadsöversyn, individualiserad lektion på plattformen, 24/5 kundsupport, exklusiv välkomstbonus, rapporter, prognoser och varningar från autokartmarknaden, analytiker för personligt konto, e -böcker och pedagogiska videohandledning.

Platinakonto: minsta initiala insättning på $5.000, Mobil- och stationär handel, demokonto, ekonomisk kalender, daglig videomarknadsöversyn, individualiserad lektion på plattformen, 24/5 kundsupport, exklusiv välkomstbonus, rapporter, prognoser och varningar från autokartmarknaden, analytiker för personligt konto, pedagogiska e -böcker och videohandledning, spridningsminskning, VIP -handelsstöd / Personal Account Analyst, VIP -insättningsbonusar.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $20.000, Mobil- och stationär handel, demokonto, ekonomisk kalender, daglig videomarknadsöversyn, individualiserad lektion på plattformen, 24/5 kundsupport, exklusiv välkomstbonus, rapporter, prognoser och varningar från autokartmarknaden, analytiker för personligt konto, pedagogiska e -böcker och videohandledning, reduktion av spread, VIP-handelsstöd / Personal Account Analyst, VIP-insättningsbonusar, individuell handelsstrategi och support, dedikerad konto- och betalningshantering, exklusiva företagspresenter.

 

Apptrader -kontotyper
Apptrader -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Apptrader erbjuder är: plattform Apptrader.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som Apptrader tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Apptrader webbplats
Apptrader webbplats

Apptrader tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: nyheter och analys, ordlista, förklaring av vissa begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om Apptrader |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: apptrader.com

Telefonnummer: + 441223931428

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på Apptrader <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Apptrader är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

När vi ser allt detta rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom: det är en oreglerad mäklare och den är också baserad i ett mycket osäkert land (Saint Vincent och Grenadinerna). När du letar efter recensioner om Apptrader Vi hittade för många negativa recensioner som varnade för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : en abril de 2021 CNMV añadió a Apptrader till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV-varningen från april 2021

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : en octubre de 2021 CONSOB añadió a Apptrader till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CONSOB: s varning om annonsering i oktober 2021

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Apptrader? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

12 kommentarer om «Apptrader: Betyg och kommentarer»

 1. Eleuza Oliveira svar

  Bedrägeri

  Entrei no site Oficial do AppTrader, o corretor que me atendeu foi o Pedro Guedes, explicou como eram os melhores investimentos e acreditando efetuei o 1° pagamento através do Nubank. Dia 20/0921 foi de R$ 1.438,00. O favorecido era WmBrasil Cobrança e Serviços em Tecnologia – Emissor Banco do Brasil, o 2° foi dia 27/09/21 – R$ 7.248,00, solicitado pela supervisora Valentina.

  Tenho dados de toda empresa, corretor, tels. Preciso do meu $ de volta, pois simplesmente SUMIRAM! Espero com ajuda de vocês, ter meus valores de volta.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hola Eleuza, gracias por compartir tu experiencia con Apptrader. Este broker es una ESTAFA. No les envíes dinero, quieren sacarte el máximo dinero posible con mentiras, las operaciones no son reales, el dinero no lo meten en el mercado, solo lo hacen ver y al final te dicen que has perdido y se lo quedan.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 2. ANA SELMA DOS SANTOS DANTAS svar

  Godnatt!
  É possível recuperar meu dinheiro que por acreditar nesta Apptrader investi.
  Eles não me ligam. Já enviei diversos emails, sequer consigo mais acessar a plataforma.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hola ANA, gracias por compartir tu experiencia con Apptrader. Este broker es una ESTAFA. No les envíes dinero, quieren sacarte el máximo dinero posible con mentiras, las operaciones no son reales, el dinero no lo meten en el mercado, solo lo hacen ver y al final te dicen que has perdido y se lo quedan.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 3. David svar

  Tyvärr har de stulit mycket pengar från mig. Jag ber att om någon vet var jag kan göra anspråk och var jag kan börja flytta för att försöka få tillbaka till och med en del av mina pengar, att de säger till mig snälla. Alla råd kommer att vara till stor hjälp. Vi vet inte var vi ska börja eller vilken väg vi ska gå. Tack på förhand, hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej David, du kan få tillbaka det, tack för att du delar din erfarenhet med Apptrader. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

  • alberto gonzalez svar

   Jag har ett konto hos denna mäklare och jag vet inte hur jag ska kontakta dem om någon kan skicka mig en WhatsApp eller tf där jag kan kommunicera med dem Jag uppskattar det

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Alberto, tack för att du delar din erfarenhet med Apptrader. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    hälsningar

 4. Severian svar

  Dejé mis datos ( correo, tlfno,) Me llaman, me dicen que puedo empezar a probar en bitcoin con 250 €,
  Decido empezar con 300 € con la VISA . Para hacerlo me piden los números de la tarjeta,, y aquí viene el error mío, que me piden la clave pin, se lo doy, y se hace el pago, Me quedo dudando y llamo a mi banco.. Enseguida me dicen que es un fraude, ya que nunca se debe dar ninguna clave por tlfno. Bloqueamos la tarjeta y a la espera de gestionar la devolución de ese dinero.
  Hur som helst, det vi tror kommer aldrig att hända oss …… händer oss.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Severiano, tack för att du delar din erfarenhet med Apptrader. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 5. Dolores svar

  God morgon, nå dem via webbplatsen som jag senare fick veta är en bluff som heter CRIPTO ROBOT, de ringer dig för att investera 250 men jag ser att det hela är bluff. Tack för att du meddelade om apptrader, många andra faller säkert under dessa lögnare. Hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Dolores, tack för att du delar din erfarenhet med Apptrader. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *