Kommentarer till Apptrader

I denna avdelning vi analyserar mäklaren app handlare (kallas även apptrader.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas Apptrader verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Apptrader. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, och ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: RT GLOBAL LTD.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Apptrader, märkte vi att den erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Standardkonto, Premiumkonto, Platinumkonto och VIP -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $250, Mobil- och stationär handel, demo -konto, ekonomisk kalender, daglig granskning av videomarknaden, individualiserad lektion på plattformen, 24/5 kundsupport.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på $1.000, Mobil- och stationär handel, demokonto, ekonomisk kalender, daglig videomarknadsöversyn, individualiserad lektion på plattformen, 24/5 kundsupport, exklusiv välkomstbonus, rapporter, prognoser och varningar från autokartmarknaden, analytiker för personligt konto, e -böcker och pedagogiska videohandledning.

Platinakonto: minsta initiala insättning på $5.000, Mobil- och stationär handel, demokonto, ekonomisk kalender, daglig videomarknadsöversyn, individualiserad lektion på plattformen, 24/5 kundsupport, exklusiv välkomstbonus, rapporter, prognoser och varningar från autokartmarknaden, analytiker för personligt konto, pedagogiska e -böcker och videohandledning, spridningsminskning, VIP -handelsstöd / Personal Account Analyst, VIP -insättningsbonusar.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $20.000, Mobil- och stationär handel, demokonto, ekonomisk kalender, daglig videomarknadsöversyn, individualiserad lektion på plattformen, 24/5 kundsupport, exklusiv välkomstbonus, rapporter, prognoser och varningar från autokartmarknaden, analytiker för personligt konto, pedagogiska e -böcker och videohandledning, reduktion av spread, VIP-handelsstöd / Personal Account Analyst, VIP-insättningsbonusar, individuell handelsstrategi och support, dedikerad konto- och betalningshantering, exklusiva företagspresenter.

Apptrader -kontotyper
Apptrader -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Apptrader erbjuder är: plattform app handlare.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som Apptrader tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Apptrader webbplats
Apptrader webbplats

Apptrader tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: nyheter och analys, ordlista, förklaring av vissa begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om app handlare |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: apptrader.com

Telefonnummer: + 441223931428

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på app handlare <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget app handlare är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

När vi ser allt detta rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom: det är en oreglerad mäklare och den är också baserad i ett mycket osäkert land (Saint Vincent och Grenadinerna). När du letar efter recensioner om app handlare Vi hittade för många negativa recensioner som varnade för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i april 2021 tillsattes CNMV app handlare till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV-varningen från april 2021

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i oktober 2021 tillagd CONSOB app handlare till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CONSOB: s varning om annonsering i oktober 2021

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i mars 2022 lade KNF (Polen) till app handlare till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till KNF mars 2022 Varning ⚠️

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Apptrader? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

14 kommentarer om «Apptrader: Betyg och kommentarer»

 1. Pawel Zw svar

  Ten śmieciowy mäklare został zadenuncjowany w Polsce przez KNF

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Pawel Zw, tack för din kommentar om Apptrader. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   -

   Witaj Pawel Zw, dziękujemy za kommentarer till Apptrader. Tio mäklare till oszustwo. NIE WYSYLAJ IM PENIęDZY, CHCą ZDobyć Jak Najwięcej Pieniędzy ZA POMOCą Kłamstw, Nie Są Prawdziwe, Nie Umieszczają Pieniędzy Na Rynku, Tylko Tak till WygląódaŅą Měże Zącą, Aświązą Zącą, Aświązą, Aświązą Z.

   Jeśli wypłacisz pieniądze, proszą Cię o więcej, aby zapłacić podatki, opłaty, legalizacje itp. Nie rób tego, to wyraźny znak, że chcą ukraść Twoje pieniądze i nic nie zwrócą, nawet jeśli zapłacisz.

   Jeśli posiadasz więcej informacji o firmie, prosimy o podzielenie się nimi z nami, zwłaszcza jeśli są to informacje, które Twoim zdaniem mogłyby pomóc innym osobom, inwestując w tę firmąc.

   Czy masz nazwiska doradców, numery, e-mail, z których się z Tobą kontaktowali? Czy pamiętasz, jak w ogóle natknąłeś się na tego brokera?

   Aby odzyskać pieniądze, wypróbuj nasz csat lub tio länk: ROSZCZENIE TWOJE PIENIĄDZE, POMAGAMY CIE

   Hälsningar.

 2. Eleuza Oliveira svar

  Bedrägeri

  Entrei ingen officiell webbplats för AppTrader, eller mäklare som deltog i mig var eller Pedro Guedes, förklarade hur vi var mina investeringar och ackrediteringseffekt eller första betalning via Nubank. Den 1/20 låg den på 0921 1.438,00 US $. Eller favoriserad var WmBrasil Cobrança e Serviços em Tecnologia - Issuer Banco do Brasil, eller 2: a dagen 27/09/21 - 7.248,00 XNUMX R $, begärt av handledare Valentina.

  Jag har uppgifter från alla företag, mäklare, tel. Precis vad jag vill, det är bara SUMIRAM! Jag hoppas med hjälp av dig, ter mina avkastningsvärden.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Eleuza, tack för att du delar din erfarenhet med Apptrader. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 3. ANA SELMA TVÅ SANTOS DANTAS svar

  Godnatt!
  Det är möjligt att få tillbaka mina pengar genom att ackreditera denna Apptrader investi.
  De länkade inte ihop mig. Já skickade flera mejl, jag vill ha mer åtkomst till plattformen.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ANA, tack för att du delar din erfarenhet med Apptrader. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 4. David svar

  Tyvärr har de stulit mycket pengar från mig. Jag ber att om någon vet var jag kan göra anspråk och var jag kan börja flytta för att försöka få tillbaka till och med en del av mina pengar, att de säger till mig snälla. Alla råd kommer att vara till stor hjälp. Vi vet inte var vi ska börja eller vilken väg vi ska gå. Tack på förhand, hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej David, du kan få tillbaka det, tack för att du delar din erfarenhet med Apptrader. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

  • alberto gonzalez svar

   Jag har ett konto hos denna mäklare och jag vet inte hur jag ska kontakta dem om någon kan skicka mig en WhatsApp eller tf där jag kan kommunicera med dem Jag uppskattar det

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Alberto, tack för att du delar din erfarenhet med Apptrader. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    hälsningar

 5. Severian svar

  Jag lämnade mina uppgifter (e -post, telefon,) De ringer mig, de säger till mig att jag kan börja testa i bitcoin med 250 €,
  Jag bestämmer mig för att börja med € 300 med VISA. För att göra detta ber de mig om kortnumren, och här kommer mitt misstag, de ber mig om PIN -koden, jag ger den till dem, och betalningen görs, jag får undra och ringer min bank. Ett bedrägeri, eftersom inget lösenord någonsin ska ges via telefon. Vi blockerar kortet och väntar på att hantera pengarna.
  Hur som helst, det vi tror kommer aldrig att hända oss …… händer oss.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Severiano, tack för att du delar din erfarenhet med Apptrader. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 6. Dolores svar

  God morgon, nå dem via webbplatsen som jag senare fick veta är en bluff som heter CRIPTO ROBOT, de ringer dig för att investera 250 men jag ser att det hela är bluff. Tack för att du meddelade om apptrader, många andra faller säkert under dessa lögnare. Hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Dolores, tack för att du delar din erfarenhet med Apptrader. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.