Kommentarer om Asset Holding Limited

 

➡️ I det här avsnittet vi kommer att analysera Asset Holding Limited (även kallad med namnet: assetholdinglimited.com)Är en fondförvaltning och rådgivande plattform. Rekommenderas Asset Holding Limited verkligen för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker webbplats? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om Asset Holding Limited ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är Asset Holding Limited ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Asset Holding Limited nämner att vara en del av: Asset Holding Limited.

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i Malta.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att Asset Holding Limited den har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Asset Holding Limited är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder Asset Holding Limited, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 2 olika typer av konton. Vi lämnar en bild med mer information om varje kontotyp.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på $ 200, omedelbart uttag, ingen dold kostnad, 10 % remissprovision, insättning ingår, 2.2 % avkastning i 7 dagar.

Verkställande konto: minsta initiala insättning på $ 10.000, omedelbart uttag, ingen dold kostnad, 10 % remissprovision, insättning ingår, 3.2 % avkastning i 7 dagar.

Asset Holding Limited kontotyper
Asset Holding Limited kontotyper

I nästa bild Du kommer att kunna få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Asset Holding Limited erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Asset Holding Limited tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

Asset Holding Limited webbplats
Asset Holding Limited webbplats

Asset Holding Limited ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: en förklaring om de tjänster som den erbjuder, live -diagram, FAQ -avsnitt, inte mycket mer.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Asset Holding Limited

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: assetholdinglimited.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade Asset Holding Limited. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på Asset Holding Limited

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att Asset Holding Limited är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2021 ⭐

Efter att ha granskat det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är ett tydligt etablerat företag att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, Tja, det erbjuder knappast juridisk information, dess huvudkontor ligger i en erkänd skatteparadis plus saknar alla slags regler (oreglerat företag). ❌

 

UPPMÄRKSAMHET ⛔: i september 2021 har CNMV läggs till Asset Holding Limited till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CNMV-varningen från september 2021


📛 Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om Asset Holding Limited? Vad har du varit med om?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Asset Holding Limited: Betyg och kommentarer»

 1. Lucas G. svar

  Denna mäklare dök upp på cnmv svartlista, de har lurat många människor

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Lucas G, tack för din kommentar om Asset Holding Limited. Den här mäklaren är en SCAM. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *