Kommentarer till Auria Trading

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Auria Trading (även kallad auriatrading.com), är en forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen Auria Trading för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskade Auria Trading. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare bör veta innan de lutar eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämner inte det.

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att ha en bas i: förmodligen i Irland och Dominikanska republiken, men om det är verkligt bör basen i Irland regleras av den brittiska tillsynsmyndigheten, FCA, och detta händer inte, vilket får oss att tvivla på den verkliga basen av Auria Trading. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara ett reglerat företag, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds noterar vi att Auria Trading inte erbjuder olika planer eller kontotyper.

Plattformarna att fungera som Auria Trading erbjuder är: de ger inte riktigt information om detta.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Auria Trading tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

Auria Trading webbplats
Auria Trading webbplats

Auria Trading ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av några grundläggande begrepp i handeln, förklaring av de tjänster som Auria Trading erbjuder sina kunder, några informativa artiklar, de nämner också att erbjuda kurser, verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Auria Trading |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: auriatrading.com

Telefonnummer: +34 689 (Irland) och +561 320 1 (Dominikanska republiken)

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Auria Trading <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Auria Trading-företaget är tillförlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är förmodligen baserad i Irland men regleras inte av den brittiska tillsynsmyndigheten, vilket får oss att tro att kanske dess bas i Irland inte är verklig , de nämner inte vilket företag de tillhör. Vi föreslår att du är försiktig. 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Auria Trading? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Auria Trading: Betyg och kommentarer»

 1. javier gil svar

  Kära:
  Som representant för Auria Trading måste jag kommentera följande:
  -Informationen de publicerar är felaktig. Auria Trading, ÄR INTE EN BROKER, jag upprepar att det inte är en mäklare. Vi är en organisation som erbjuder konsult- och rådgivningstjänster uteslutande på valutamarknaden.
  - Vi har inte eller erbjuder konton till kunder där de måste sätta in någon summa pengar. Därför hanterar vi inte heller kundpengar. Kunderna har sina konton öppna med valfri mäklare. Mäklare som vi inte har någon form av avtal eller samarbetsavtal med, eftersom vi är oberoende rådgivare.
  - Baserat på våra rådgivnings- och konsulttjänster fakturerar vi våra kunder varje månad, som alla andra byråer eller konsulter. Det är kunden som betalar oss.
  - Därför behöver vi inte vara föremål för någon reglering på aktiemarknaden, eftersom vi inte är operatörer.
  - Trots att vi har kontor på olika platser har vi etablerat vårt huvudkontor i Santo Domingo med adressen och kontakterna som för närvarande anges på vår webbplats. Baserat på detta är vårt företag för närvarande registrerat och legaliserat i Dominikanska republiken.

  Med inget mer att klargöra tar jag chansen att uttrycka min omtanke och respekt. Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Javier från Aura Trading, tack så mycket för all information som ges om Auria Trading, vi hoppas att om Auria Trading-kunder i framtiden tvivlar kan du lösa dem här.

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.