Kommentarer till Avidfxtrade.com

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren avidfxtrade.com, Ă€r en Cryptocurrency-mĂ€klare. Rekommenderas Avidfxtrade.com verkligen för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskade Avidfxtrade.com. Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr översiktssida hjÀlper investerare, genom att tillhandahÄlla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: nĂ€mns inte.

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, mĂ€klaren Han nĂ€mner att han Ă€r baserad i Australien, men det finns inga bekrĂ€ftande registreringsdata, denna information Ă€r falsk.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klare det Ă€r mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Avidfxtrade.com, vi noterar att det erbjuder 7 olika typer av konton / planer: Bronskonto, Silverkonto, Guldkonto, S + Trader-konto, S + Trader Silver-konto, S + Trader-guldkonto och VIP Trader-konto.

Bronskonto: lÀgsta insÀttning $40, avkastning 20% pÄ 24 timmar.

Silverkonto: lÀgsta insÀttning $500, avkastning 30% pÄ 48 timmar.

Guldkonto: lÀgsta insÀttning $1.000, avkastning 75% pÄ 96 timmar.

S + Trader-konto: lÀgsta insÀttning $1.500, avkastning 100% pÄ 168 timmar.

S + Trader Silver-konto: lÀgsta insÀttning $2.000, avkastning 120% pÄ 48 timmar.

S + Trader Gold-konto: lÀgsta insÀttning $3.001, avkastning 150% pÄ 48 timmar.

VIP Trader-konto: lÀgsta insÀttning $5.000, avkastning 200% pÄ 96 timmar.

 • La plattform att fungera som Avidfxtrade.com erbjuder Ă€r: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Avidfxtrade.com tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen som tillhandahÄlls pÄ webbplatsen kan vara en stor sak för mÀklaren.

Avidfxtrade.com webbplats
Avidfxtrade.com webbplats

Avidfxtrade.com ger följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: vi ser nÄgra live-diagram, analyser, information om de tjÀnster det erbjuder, förklaring av nÄgra viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om avidfxtrade.com |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

🌏 Webbplats: avidfxtrade.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: kontakta direkt frĂ„n webbplatsen.

 

>>> Bedömning pÄ avidfxtrade.com <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget avidfxtrade.com Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi försiktighet, eftersom det Àr en helt olaglig mÀklare som faktiskt inte Àr registrerad eller reglerad av nÄgon myndighet. Dessutom Àr avkastningsgraden som det erbjuder verkligen omöjligt att uppnÄ, Ä andra sidan nÀr man söker recensioner pÄ vi hittar bara recensioner som Àr negativa och underhÄllande om denna mÀklare. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Avidfxtrade.com? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Avidfxtrade.com: Betyg och kommentarer»

 1. Marcelo svar

  Jag behöver hjÀlp för att fÄ tillbaka de pengar som de hÀr jÀgarna stal frÄn mig

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Marcelo, tack för din information pÄ Avidfxtrade.com. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de sÀtter inte pengarna pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har förlorat och de behÄller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *