Kommentarer till Avidfxtrade.com

I denna avdelning vi analyserar mäklaren avidfxtrade.com, är en Cryptocurrency-mäklare. Rekommenderas Avidfxtrade.com verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskade Avidfxtrade.com. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

✅ När det gäller din läge, mäklaren Han nämner att han är baserad i Australien, men det finns inga bekräftande registreringsdata, denna information är falsk.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Avidfxtrade.com, vi noterar att det erbjuder 7 olika typer av konton / planer: Bronskonto, Silverkonto, Guldkonto, S + Trader-konto, S + Trader Silver-konto, S + Trader-guldkonto och VIP Trader-konto.

Bronskonto: lägsta insättning $40, avkastning 20% på 24 timmar.

Silverkonto: lägsta insättning $500, avkastning 30% på 48 timmar.

Guldkonto: lägsta insättning $1.000, avkastning 75% på 96 timmar.

S + Trader-konto: lägsta insättning $1.500, avkastning 100% på 168 timmar.

S + Trader Silver-konto: lägsta insättning $2.000, avkastning 120% på 48 timmar.

S + Trader Gold-konto: lägsta insättning $3.001, avkastning 150% på 48 timmar.

VIP Trader-konto: lägsta insättning $5.000, avkastning 200% på 96 timmar.

 • La plattform att fungera som Avidfxtrade.com erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Avidfxtrade.com tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för mäklaren.

Avidfxtrade.com webbplats
Avidfxtrade.com webbplats

Avidfxtrade.com ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: vi ser några live-diagram, analyser, information om de tjänster det erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om avidfxtrade.com |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

🌏 Webbplats: avidfxtrade.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: kontakta direkt från webbplatsen.

>>> Bedömning på avidfxtrade.com <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget avidfxtrade.com är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi försiktighet, eftersom det är en helt olaglig mäklare som faktiskt inte är registrerad eller reglerad av någon myndighet. Dessutom är avkastningsgraden som det erbjuder verkligen omöjligt att uppnå, å andra sidan när man söker recensioner på vi hittar bara recensioner som är negativa och underhållande om denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Avidfxtrade.com? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Avidfxtrade.com: Betyg och kommentarer»

 1. Marcelo svar

  Jag behöver hjälp för att få tillbaka de pengar som de här jägarna stal från mig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Marcelo, tack för din information på Avidfxtrade.com. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.